Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, KNecky είπε:

Οχι ανεργιας, εννοω το συμπληρωματικό μητροτητας π δινουν μαζι με του ΙΚΑ γ να συμπληρωθει ο μισθος του ιδιωτικου τομεα. Γενικά τι γινεται με ολα αυτα τ εχω απορία..αν δεν έχεις κανει αίτηση ή την εκανες online απαντουν ποτε?? Πήρα τηλ κ μου το κλεισανε....

Νομίζω ότι το επίδομα του ΟΑΕΔ το παίρνεις αφού τελειώσει και το επίδομα λοχείας,  έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, teta2 said:

Νομίζω ότι το επίδομα του ΟΑΕΔ το παίρνεις αφού τελειώσει και το επίδομα λοχείας,  έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; 

Λες να το εκανα νωρις ε?? Θυμάμαι στον γιο μου εκανα αιτηση αφού εκανα για το λοχειας κ μου είχαν πει ημερομηνια που θα εμπαινε στην τραπεζα.

Just now, Polly1 είπε:

Επίδομα συμπληρωματικό σε τι; Ανεργιας;Μπορείς να μου πεις τις προϋποθέσεις; Εγώ ανεργίας είχα ως τον Φεβρουάριο αλλα επεκτάθηκε για άλλους 2 μήνες.Αυτο εννοεις;;

Μωρέ εγώ να δεις τι γλυκατζου ειμαι αλλα ρε κορίτσια έχω πάρει σχεδόν τα κιλά της εγκυμοσύνης! Εχω ακούσει ότι στον θηλασμό χάνεις! Εγω γιατί παιρνω; Αλλάζει ο μεταβολισμός μετά την εγκυμοσυνη; Ξέρετε; Δε νιώθω ότι χορταίνω! Απλά σταματάω να τρωω

Κι εγώ δεν χορταίνω με τίποτα! Και θέλω κυρίως γλυκά, το φαγητό δεν με συγκινεί τόσο. 

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child είπε:

Κι εγώ δεν χορταίνω με τίποτα! Και θέλω κυρίως γλυκά, το φαγητό δεν με συγκινεί τόσο. 

Κ εγω τρώω απίστευτα πολύ! Έχω μείνει με τα τελευταία 6-7 κιλά της εγκυμοσύνης κ δεν πέφτουν με τίποτα, έχω απογοητευτεί δεν ζυγίζομαι πια. Προσπαθώ όμως εδω κ μια βδομάδα κ πάω κάθε μερα περπάτημα με το καρότσι (μένω εξοχή) κ κάνω τουλάχιστον 2-3 χιλιόμετρα. Κ γαμωτο σαν να μην έφταναν τα κιλά μου έχω κ τον άντρα μου που όλο κ κάτι φέρνει στο σπίτι, κ προσπαθώ να αντισταθώ, γιατι τσιμπάω κ έξτρα βλακείες που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα επέλεγα. Πχ σήμερα πήγε σούπερ μάρκετ έφερε σπανακοπιτακια κ δυο σοκολάτες που αν τις αγγίξω έστω κ για ένα κομμάτι μετά δεν υπάρχει επιστροφή! 

• Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια! Να ρωτήσω κάτι; Η δικιά μου σαραντησε σήμερα και παρατηρώ ότι ενώ έχει μάτια ανοιχτά συνέχεια και κοιτάζει γύρω της δεν εστιάζει σε πρόσωπα όταν είναι κοντά της ( δλδ εγώ και ο πατέρας της). Δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό ή είναι νωρίς ακόμα; Ο άντρας μου λέει ότι υπερβάλλω.. Ξέρει καμία τί ισχύει;

Διαφημίσεις

Just now, teta2 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Να ρωτήσω κάτι; Η δικιά μου σαραντησε σήμερα και παρατηρώ ότι ενώ έχει μάτια ανοιχτά συνέχεια και κοιτάζει γύρω της δεν εστιάζει σε πρόσωπα όταν είναι κοντά της ( δλδ εγώ και ο πατέρας της). Δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό ή είναι νωρίς ακόμα; Ο άντρας μου λέει ότι υπερβάλλω.. Ξέρει καμία τί ισχύει;

Στα φύλλα που εχει να συμπληρώνει ο παιδίατρος στο βιβλιάριο σε κάθε επίσκεψη, εμάς μας τα τσέκαρε αυτά στο 2ο μήνα όταν πήγαμε για το εμβόλιο! 

Just now, Murtw.st είπε:

Στα φύλλα που εχει να συμπληρώνει ο παιδίατρος στο βιβλιάριο σε κάθε επίσκεψη, εμάς μας τα τσέκαρε αυτά στο 2ο μήνα όταν πήγαμε για το εμβόλιο! 

Δλδ τώρα, ή όταν κλείσει τον 2ο; Εσένα το κάνει αυτό;

Κοριτσια ακουογραμμα (αν το γραφω σωστα), κανατε στα μωρα; εμας μας το ζητησε ο παιδιατρος, ειπε οτι ειναι must γιατι δειχνει ποιες ακριβως συχνοτητες αντιλαμβανεται το μωρο, οχι απλα αν ακουει. μου ειπε οτι μπορει να γινει στο παιδων αλλα λογω της καταστασης, φοβαμαι να παω κ δεν ξερω κ αν κλεινουν τακτικα ραντεβου. αν καποια το εκανε σε ιδιωτικο νοσοκομειο, θα με ενδιεφερε να μαθω ποσο πληρωσε.

Just now, teta2 είπε:

εμενα αναλογα τις φασεις της. αλλες φορες εστιαζει, αλλες κοιταει κολλημενα καπου αλλου κ δεν εστιαζει.

Just now, teta2 είπε:

Εμάς εκει περίπου στον 1.5 μήνα άρχισε να ακολουθεί τη φωνή κ να εστιάζει στο πρόσωπο που μιλάει πιο καθαρά, το έκανε κ πιο μικρός αλλα όχι συνέχεια. 

Just now, Pagotoula είπε:

Κοριτσια ακουογραμμα (αν το γραφω σωστα), κανατε στα μωρα; εμας μας το ζητησε ο παιδιατρος, ειπε οτι ειναι must γιατι δειχνει ποιες ακριβως συχνοτητες αντιλαμβανεται το μωρο, οχι απλα αν ακουει. μου ειπε οτι μπορει να γινει στο παιδων αλλα λογω της καταστασης, φοβαμαι να παω κ δεν ξερω κ αν κλεινουν τακτικα ραντεβου. αν καποια το εκανε σε ιδιωτικο νοσοκομειο, θα με ενδιεφερε να μαθω ποσο πληρωσε.

εμενα αναλογα τις φασεις της. αλλες φορες εστιαζει, αλλες κοιταει κολλημενα καπου αλλου κ δεν εστιαζει.

Εγώ το έκανα στο Ρέα που γέννησα, ήταν η μόνη έξτρα εξέταση που της έκανα και κόστισε 70 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Όντως πολύ σημαντική εξέταση. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Pagotoula said:

Κ στο Ιασω τοσο εκανε νομίζω, αλλα απλα μας εγραψαν πως ειναι ατα φυσιολογικά. Δεν νομιζω πως τωρα μπορείς να κλεισεις ραντεβού παντως στα νοσοκομεια..μονο αν το κάνει καποιος ιδιώτης ίσως.

Just now, teta2 said:

Κ μας εκει γυρω στις 6εβδομαδες ξεκινησε. Αλλά τότε μονο αν της μιλούσες..

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Καλημέρα....εμένα έκανε ένα ακουογραμμα μέσα στην μενν κ έχει άλλο ενα σε ενα μήνα μ πε ο παιδίατρος μας...

8 ώρες πρίν, teta2 είπε:

Εγώ το έκανα στο Ρέα που γέννησα, ήταν η μόνη έξτρα εξέταση που της έκανα και κόστισε 70 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Όντως πολύ σημαντική εξέταση. 

Καλημέρα!! Κι εμένα στον 1.5 μήνα άρχισε να κοιτάζει πιο συγκεκριμένα και να χαμογελάει όταν της μιλάς. Το ακουογραμμα γίνεται σε συγκεκριμένη ηλικία; Γιατί Τώρα δεν παίζει να πάμε ούτε στο μαιευτήριο. Την άλλη βδομαδα θα κανει το εμβόλιο και θα ρωτήσω κι εγώ την παιδίατρο 

Καλημέρα κορίτσια! Χθες ηταν μια εξουθενωτική μερα!! Κοιμήθηκε ένα μισάωρο μόνο το μεσημέρι κι έτσι μπόρεσα κι εφαγα! Όλη την υπόλοιπη μέρα χωρίς υπερβολή ή θα γκρινιάζε ή θα έτρωγε! Και πάρα πολλά σάλια!! Το βράδυ έκλαιγε κιολας!! Κοιμήθηκε στις 12 μετά από πολύ ζόρι.Ξυπνήσαμε στις 7:30 Και τώρα ξανακοιμαται. Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα τα πράγματα! Τη μέση μου δεν τη νιώθω!

Just now, Polly1 είπε:

Καλημέρα!! Κι εμένα στον 1.5 μήνα άρχισε να κοιτάζει πιο συγκεκριμένα και να χαμογελάει όταν της μιλάς. Το ακουογραμμα γίνεται σε συγκεκριμένη ηλικία; Γιατί Τώρα δεν παίζει να πάμε ούτε στο μαιευτήριο. Την άλλη βδομαδα θα κανει το εμβόλιο και θα ρωτήσω κι εγώ την παιδίατρο 

Καλημέρα κορίτσια! Χθες ηταν μια εξουθενωτική μερα!! Κοιμήθηκε ένα μισάωρο μόνο το μεσημέρι κι έτσι μπόρεσα κι εφαγα! Όλη την υπόλοιπη μέρα χωρίς υπερβολή ή θα γκρινιάζε ή θα έτρωγε! Και πάρα πολλά σάλια!! Το βράδυ έκλαιγε κιολας!! Κοιμήθηκε στις 12 μετά από πολύ ζόρι.Ξυπνήσαμε στις 7:30 Και τώρα ξανακοιμαται. Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα τα πράγματα! Τη μέση μου δεν τη νιώθω!

παρε μαρσιπο...θα σωθεις! 

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κοριτσια.....κλείσαμε κ μεις μήνα σήμερα....μεγαλώσαμε...

να ρωτήσω μπόρεσε καμία να κόψει το γάλα το βράδυ να την αφήσουμε να κοιμηθεί??? 

Εμείς πήγαμε στα 5 γεύματα την ημέρα ανά 4 ώρες κ μας ειπε το βράδυ ο παιδίατρος να την αφήσουμε να κοιμηθεί κ αν ξυπνήσει τάισμα ....αλλιως ύπνο μ είπε....

το χει κάνει καμία σας??? 

δύσκολο μ φαίνεται ελπίζω να τα καταφέρουμε. 

έχετε κάνα κόλπο να μ πείτε νακανω??? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...