Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. Τρίτη πάω για prp και Παρασκευή για υπέρηχο Β φάσης.

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Pagotoula said:

κ εμεις εχουμε γοπ...κ εγω τα ιδια αναρωτιεμαι...παρε κατευθυντηριες απο το γιατρο σου..εμας μας βοηθησε πολυ να μειωθουν..αν δεις τις προηγουμενες δημοσιευσεις μου, γραφω τι μας ειπε.

Ειδα κι εγω αρθρα του παπαβεντση κ γραφει οτι στις 30 με 40 μερες γινεται η εγκατασταση του θηλασμου, τα μωρα ζητανε πολυ συχνοτερα για να αυξηθει η παραγωγη, φαινονται αχορταγα, ανησυχα, δεν ξεχωριζεις αν πεινανε ή πονανε...ακριβως οτι περναω...ακριβως ομως..λετε να ειναι φυσιολογικη φαση τελικα; @KNecky εχουμε ελπιδες μαλλον....

Just now, Polly1 said:

Τα αγόρια σε μεγαλύτερο ποσοστό. Γενικά ας την αποφεύγει την ασπιρίνη. Και να αναφέρετε πάντα την ελλειψη όταν θα κανει εξετασεις στη ζωή του πληροφοριακά απλα να το ξέρουν οι γιατροι.

Στις 30 με 40 ναι. Στις50+ που είναι Τώρα εμένα τρώει πολύ λίγο.Ειμαι πάρα πολυ περίεργη να δω το βάρος της την Πέμπτη που θα τη ζύγιζω.Γυρω στα 50 γραμμάρια θα χει βάλει θα το Δείτε.Τωρα παλι έφαγε 5 και 5 λεπτα!! Πφφφφ!!! Πριν φτάσαμε το τέταρτο και μου φάνηκε άθλος!!

Φυσικα κ θα στρωσουν αλλα μπορει κ να ξανα..κυλισουν σε μια φαση με αναπτυξιακο αλμα. Παιδια εμενα μια πινει 5 λεπτα μια πίνει για 3-4 ωρες αχορταγα..επισης εχει αρκετες παραπβω γουλιτσες αποτι θυμάμαι στ αγορια αλλα εκανα αυτα π βοηθουν κ κατι γίνεται οποτε δεν αγχώνομαι γ τωρα εστω. Εξακολουθεί ν μου φαινεται ευκολη μπροστα στον γιο μου π ηταν μερα νυχτα πανω μ κ την νυχτα δν κοιμομουν αν δν τον ειχα συγκοιμηση.

27 minutes ago, mpempaki1 said:

κορίτσια  εσάς βγάζουν  γουλιες; έχω ανησυχήσει  πολύ όλη μέρα κλαίω και μαλώνω με τον άντρα μου. εμένα βγάζει σε όλα τα γεύματα.  σίγουρα 2 φορες με αρκετή ποσότητα.  φοβάμαι..  μήπως του φταιει  το γάλα μου; Μήπως ποναει  κάπου; τόση παλινδρόμηση  σε κάθε γεύμα είναι φυσιολογική; και με το ρεψιμο βγάζει συνήθως 

Πανικοβληθηκατε κ οι δύο κοπελα μου ε?? Το γαλα σου δν φταιει σε καμμια περίπτωση!! Ψυχραιμια μιλα με γιατρο ν δειτε αν εχει καποιο αλλο συμπτωμα κ αν ειναι γοπ με λιγα απλα βηματα θ δειτε βελτιωση! Ειναι μια δυσκολη στιγμη κ θ περασει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, KNecky είπε:

Φυσικα κ θα στρωσουν αλλα μπορει κ να ξανα..κυλισουν σε μια φαση με αναπτυξιακο αλμα. Παιδια εμενα μια πινει 5 λεπτα μια πίνει για 3-4 ωρες αχορταγα..επισης εχει αρκετες παραπβω γουλιτσες αποτι θυμάμαι στ αγορια αλλα εκανα αυτα π βοηθουν κ κατι γίνεται οποτε δεν αγχώνομαι γ τωρα εστω. Εξακολουθεί ν μου φαινεται ευκολη μπροστα στον γιο μου π ηταν μερα νυχτα πανω μ κ την νυχτα δν κοιμομουν αν δν τον ειχα συγκοιμηση.

Πανικοβληθηκατε κ οι δύο κοπελα μου ε?? Το γαλα σου δν φταιει σε καμμια περίπτωση!! Ψυχραιμια μιλα με γιατρο ν δειτε αν εχει καποιο αλλο συμπτωμα κ αν ειναι γοπ με λιγα απλα βηματα θ δειτε βελτιωση! Ειναι μια δυσκολη στιγμη κ θ περασει..

αντε...αμην και ποτε..αυριο ερχεται ο γιατρος..θα σου πω τι θα.μου πει κι αυτος.

• Μου αρέσει 1

Κ εμεις είχαμε θεμα με γοπ.σας το ειχα ξαναπεί και ρουκέτες μεγάλες Ζήνας έφτιαξε με την αλλαγή του γάλακτος σε ειδικό αντιαναγωγικο.τωρα γουλιές σε κάθε γεύμα δεν ειναι τόσο σοβαρό .ο γιατρός μας ειπε ότι η γοπ ειναι φυσιολογική .θελει τουλάχιστον ομως 20 λεπτά ρέψιμο .αν μπορεις κ παραπανω καλό θα ειναι .

• Μου αρέσει 1

Just now, Pennymav είπε:

Κ εμεις είχαμε θεμα με γοπ.σας το ειχα ξαναπεί και ρουκέτες μεγάλες Ζήνας έφτιαξε με την αλλαγή του γάλακτος σε ειδικό αντιαναγωγικο.τωρα γουλιές σε κάθε γεύμα δεν ειναι τόσο σοβαρό .ο γιατρός μας ειπε ότι η γοπ ειναι φυσιολογική .θελει τουλάχιστον ομως 20 λεπτά ρέψιμο .αν μπορεις κ παραπανω καλό θα ειναι .

Συμφωνω. εμενα καμια φορα ρευεται κ μετα το 20λεπτο. ειναι μανικι για εμας, ειδικα τη νυχτα που το μωρο κοιμαται στο θηλασμο κι αντι να τελειωσει κ να πας για υπνο, καθεσαι κ το κρατας μιση ωρα (την οποια χανεις απο την ξεκουραση σου), αλλα κι εγω τουλαχιστον βλεπω μεγαλη διαφορα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Pagotoula είπε:

Συμφωνω. εμενα καμια φορα ρευεται κ μετα το 20λεπτο. ειναι μανικι για εμας, ειδικα τη νυχτα που το μωρο κοιμαται στο θηλασμο κι αντι να τελειωσει κ να πας για υπνο, καθεσαι κ το κρατας μιση ωρα (την οποια χανεις απο την ξεκουραση σου), αλλα κι εγω τουλαχιστον βλεπω μεγαλη διαφορα.

Ακόμα κ μεις που δεν έχουμε γοπ κ ρευεται αμέσως την κρατάω πάνω τουλάχιστον 15λ μ πε ο παιδίατρος....οπότε συμφωνώ κ εγώ..

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια....εμάς η μπέμπα τρώει σε δύο φάσεις,  στη μέση του φαγητού την σηκώνω και ρευεται κατευθείαν και μετά που τελειώνει το φαγητό της ξανά ρευεται...Σαν μεγάλος άνθρωπος,  αφού την κοροϊδεύω...Χαχαχαχ.

Θα ήθελα να κάνω μια ερωτησουλα,  στον αποστειρωτη όταν βάζετε τα μπουκάλια για αποστείρωση μόνο νερό βάζετε η και ξύδι,  βλέπω μαζεύει άλατα και τα άφηνε ο και πάνω στα μπουκάλια...φοβάμαι μην βάλω ξύδι και μυρίζουν τα μπουκάλια,  μην τρώει το μωρό γάλα με ξύδι. 

• Μου αρέσει 1

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Καλημέρα κορίτσια....εμάς η μπέμπα τρώει σε δύο φάσεις,  στη μέση του φαγητού την σηκώνω και ρευεται κατευθείαν και μετά που τελειώνει το φαγητό της ξανά ρευεται...Σαν μεγάλος άνθρωπος,  αφού την κοροϊδεύω...Χαχαχαχ.

Θα ήθελα να κάνω μια ερωτησουλα,  στον αποστειρωτη όταν βάζετε τα μπουκάλια για αποστείρωση μόνο νερό βάζετε η και ξύδι,  βλέπω μαζεύει άλατα και τα άφηνε ο και πάνω στα μπουκάλια...φοβάμαι μην βάλω ξύδι και μυρίζουν τα μπουκάλια,  μην τρώει το μωρό γάλα με ξύδι. 

βάζω ξύδι μα τον καθαρίσω εγω αλλα χωρίς τα μπουκάλια μέσα....το κάνω κάθε 5 μερες....κ μετά τον ξεπλενω καλά τον βάζω πάλι σε λειτουργία με νερό χωρίς μπουκάλια πάλι...κ έτοιμος 

Καλημέρα αγάπη μ...κ μένα σε 2 φάσεις τρώει η μικρή όπως εσένα..

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan
  • Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

βάζω ξύδι μα τον καθαρίσω εγω αλλα χωρίς τα μπουκάλια μέσα....το κάνω κάθε 5 μερες....κ μετά τον ξεπλενω καλά τον βάζω πάλι σε λειτουργία με νερό χωρίς μπουκάλια πάλι...κ έτοιμος 

Καλημέρα αγάπη μ...κ μένα σε 2 φάσεις τρώει η μικρή όπως εσένα..

Ακριβώς το ίδιο κανω κ εγω .νερο με ξύδι μονο για καθαρισμό του αποστείρωση κ μετα σαπούνισμα στον πάτο που πιάνει σαν σκουριά .συην αρχη έβαζα κ ξύδι αλλα βρωμαγαν τα μπουκάλια ,οποτε το σταματήσα κ έβαζα σκέτο νεράκι .

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κανετε; Εμένα κοιμήθηκε επιτέλους και όχι πανω μου!!! Έχουμε γίνει αυτοκόλλητα πια!! Να σας ρωτησω, βάφει καμία το μαλλί; Επιτρέπεται στον θηλασμό ειδικά η φυτική και οι ανταύγειες! Αν δεν είχα λευκά δε θα το σκεφτόμουν αλλα δε νομίζω να μπορώ να το αποφύγω αλλο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κανετε; Εμένα κοιμήθηκε επιτέλους και όχι πανω μου!!! Έχουμε γίνει αυτοκόλλητα πια!! Να σας ρωτησω, βάφει καμία το μαλλί; Επιτρέπεται στον θηλασμό ειδικά η φυτική και οι ανταύγειες! Αν δεν είχα λευκά δε θα το σκεφτόμουν αλλα δε νομίζω να μπορώ να το αποφύγω αλλο.

Για βαφή δεν ξέρω να σου πω αλλά ήθελα να σε ρωτήσω για το "αυτοκόλλητα". Δεν κοιμάται μόνη της? Έχω το ίδιο θέμα.. θέλει πάνω μου να είναι όλη τη μέρα κυριολεκτικά. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Polly1 said:

Just now, mpoukitsa said:

Για βαφή δεν ξέρω να σου πω αλλά ήθελα να σε ρωτήσω για το "αυτοκόλλητα". Δεν κοιμάται μόνη της? Έχω το ίδιο θέμα.. θέλει πάνω μου να είναι όλη τη μέρα κυριολεκτικά. 

Κοριτσια μου ειναι στα πλαισια του να μαθει το μωρο οτι δν ειναι πλεον στην κοιλια. Οποτε γ αυτό ειναι κολλημενα πανω μας..ειτε πινουν συνεχεια γαλα θηλαζοντας..ειτε ζητανε αγκαλιά..ειτε πας ν τα ακουμπησεις κατω κ σπαραζουν στο κλαμα..υπομονη κ δεν υπαρχει μαγικη συνταγή κ ειναι φαση ανάπτυξης κ αυτη. Θα μεγαλωσουν κ θ μπουν σε σειρουλα. Δεν κακομαθαινουν κ δεν μας χειριζονται σε αυτη την ηλικια..εχουν αναγκη απο πολλη φροντίδα.

• Μου αρέσει 2

Just now, KNecky είπε:

Κοριτσια μου ειναι στα πλαισια του να μαθει το μωρο οτι δν ειναι πλεον στην κοιλια. Οποτε γ αυτό ειναι κολλημενα πανω μας..ειτε πινουν συνεχεια γαλα θηλαζοντας..ειτε ζητανε αγκαλιά..ειτε πας ν τα ακουμπησεις κατω κ σπαραζουν στο κλαμα..υπομονη κ δεν υπαρχει μαγικη συνταγή κ ειναι φαση ανάπτυξης κ αυτη. Θα μεγαλωσουν κ θ μπουν σε σειρουλα. Δεν κακομαθαινουν κ δεν μας χειριζονται σε αυτη την ηλικια..εχουν αναγκη απο πολλη φροντίδα.

Αχ τι ωραία που τα λες!! Έχεις δίκιο.. απλά ξέρεις όλοι μου λένε ότι τον κακομαθα και θα θέλει αγκαλιά συνέχεια μεγαλώνοντας!! Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι να έκανα δηλαδή να τον άφηνα να πνιγεί στο κλάμα?? Μακάρι όμως να μάθει γιατί μου έχουν κοπεί τα χέρια... Δεν μπορώ να κάνω τίποτα ολη μέρα! 

• Μου αρέσει 2

Just now, mpoukitsa said:

Αχ τι ωραία που τα λες!! Έχεις δίκιο.. απλά ξέρεις όλοι μου λένε ότι τον κακομαθα και θα θέλει αγκαλιά συνέχεια μεγαλώνοντας!! Αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι να έκανα δηλαδή να τον άφηνα να πνιγεί στο κλάμα?? Μακάρι όμως να μάθει γιατί μου έχουν κοπεί τα χέρια... Δεν μπορώ να κάνω τίποτα ολη μέρα! 

Ειναι κουραστικο κ οσο παιρνουν βαρος κ μένα τ χερια γινονται κομμάτια αλλα περνανε οι μηνες κ θα βελτιωθει. Αστους να λενε! Κ μενα λεγαν οτι κακομαθαινει ο μεγαλος κ τωρα μια χαρα ανεξαρτητο παιδι ειναι κ οσο ελειψα το δεχτηκε ευκολα! Δεν το μαθαινουν απο νεογεννητα να είναι ανεξαρτητα για ονομα του Θεου! Ειναι σαν αυτους που λενε οτι επειδη ζητα να θηλάζει συχνα οτι δεν χορταινει ενω βλεπουν πως το παιδι παίρνει 1κιλο το μηνα.. :P

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, KNecky είπε:

Ειναι κουραστικο κ οσο παιρνουν βαρος κ μένα τ χερια γινονται κομμάτια αλλα περνανε οι μηνες κ θα βελτιωθει. Αστους να λενε! Κ μενα λεγαν οτι κακομαθαινει ο μεγαλος κ τωρα μια χαρα ανεξαρτητο παιδι ειναι κ οσο ελειψα το δεχτηκε ευκολα! Δεν το μαθαινουν απο νεογεννητα να είναι ανεξαρτητα για ονομα του Θεου! Ειναι σαν αυτους που λενε οτι επειδη ζητα να θηλάζει συχνα οτι δεν χορταινει ενω βλεπουν πως το παιδι παίρνει 1κιλο το μηνα.. :P

Καλά λες!! Έτσι λέγανε και σε σένα ε? Τελικά σε όλους το ίδιο συμβαίνει!! Υπομονή απλά και όλα θα στρώσουν θέλω να πιστεύω!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...