Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Ξένη είπε:

Όχι δεν βλέπω μυξουλες,  ορο μου είπε ο παιδίατρος να βάζω και μετά ρουθηγμα με το μηχανηματακι....Μας είπε ότι το κάνουν τα μωρά μερικές φορές γιατί τους ανεβαίνει το γάλα και δημιουργείτε αυτή η μυξουλα. 

Μια φορά την καθαρίζουμε,  όποτε βλέπουμε ότι δεν μπορεί να φάει από μυξα,  κάθε απόγευμα δλδ..Έτσι και εμάς μόνο το ένα ρουθούνι βουλωνει..νόμιζα στην αρχή ότι έχει αρρωστήσει...

ξένη μ κ μένα κανεο ρουθουνισματα η μικρή κ της βάζω όρο κάθε μερα ...μετά σταματάει...πάντως ή μύτη της μέσα που την βλέπω είναι καθαρή....Ο παιδίατρος μ είπε εμάς είναι από την υγρασία που έχουμε....πάντως σε μένα κάθεται με όρο μια χαρά...τις αρέσει κιολας...τις βάζω μισή αμπουλα κ στα 2 ρουθούνια...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ξένη said:

Όχι δεν βλέπω μυξουλες,  ορο μου είπε ο παιδίατρος να βάζω και μετά ρουθηγμα με το μηχανηματακι....Μας είπε ότι το κάνουν τα μωρά μερικές φορές γιατί τους ανεβαίνει το γάλα και δημιουργείτε αυτή η μυξουλα. 

Μια φορά την καθαρίζουμε,  όποτε βλέπουμε ότι δεν μπορεί να φάει από μυξα,  κάθε απόγευμα δλδ..Έτσι και εμάς μόνο το ένα ρουθούνι βουλωνει..νόμιζα στην αρχή ότι έχει αρρωστήσει...

Δοκιμαστε πιο πλς φορες με μιση αμπουλα μοιρασμένη στα δυο ρουθουνια οπως λεει η Ραφαελα κ πιστευω θα βελτιωθει πολύ! Αν το κάνεις μονο οταν εχει φτάσει ν μην μπορει ν φαει θ ειναι κ ηδη ζορισμενη  π δν τ καταφέρνει κ πεινασμενη, θ ειναι πιο δυσκολο ακομα κ θα κλαιει παραπανω. Γ αυτό στο λέω..δοκιμασμενα σ 2 παιδια εστω μας βοηθισε.

• Ευχαριστώ 1

Just now, KNecky είπε:

Δοκιμαστε πιο πλς φορες με μιση αμπουλα μοιρασμένη στα δυο ρουθουνια οπως λεει η Ραφαελα κ πιστευω θα βελτιωθει πολύ! Αν το κάνεις μονο οταν εχει φτάσει ν μην μπορει ν φαει θ ειναι κ ηδη ζορισμενη  π δν τ καταφέρνει κ πεινασμενη, θ ειναι πιο δυσκολο ακομα κ θα κλαιει παραπανω. Γ αυτό στο λέω..δοκιμασμενα σ 2 παιδια εστω μας βοηθισε.

Έτσι θα κάνω,  θα της κάνω πιο πολλές φορές μες στη μέρα και θα το ρουφαω με το μηχανηματακι....Ευχαριστώ κορίτσια @Rafaelatarzan

• Μου αρέσει 2

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

οκ, αφου ακολουθεις οδηγιες του γιατρου. οπως λενε κ τα κοριτσια, δοκιμασε με λιγοτερη ποσοτητα, συχνοτερες φορες. επισης αυτο που λες που παθαινει οταν τρωει, μηπως συμβαινει γιατι ειναι μικρουλα και κουραζεται; τι βαρος εχει τωρα;

• Μου αρέσει 1

@Ξένη περάσατε κι εσείς από τη μενν ε; Εμένα καμιά φορά βγάζει γαλατάκι από τη μύτη ο φαγάνας και τότε ψιλορουθουνίζει. Ενώ η παλιά μας παιδίατρος στην κόρη μου είχε πει να της καθαρίζω με ορό τη μυτούλα και να της βγαίνει από το άλλο ρουθούνι, η καινούρια δεν μου είπε κάτι. Οπότε εγώ όταν βλέπω ότι ρουθουνίζει λιγάκι, του ρίχνω μερικές σταγόνες κι αν φαίνεται ξεραμένο γαλατάκι στην άκρη της μυτούλας, την καθαρίζω με γαζούλα. Το ρουφηχτήρι μου φαίνεται υπερβολικό για κάθε μέρα χωρίς να υπάρχει λόγος, μην κάνει καμιά ζημιά στα αυτάκια. 

• Μου αρέσει 3

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ξένη είπε:

Έτσι θα κάνω,  θα της κάνω πιο πολλές φορές μες στη μέρα και θα το ρουφαω με το μηχανηματακι....Ευχαριστώ κορίτσια @Rafaelatarzan

Εγώ τις το κανω  3 φορές την μέρα κ δεν κάνει τόσο ρουθουνισμα. είναι πολύ πολύ λίγο κ αυτό φεύγει κ είναι καλά για ώρες. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Ξένη said:

Μακαρι να βοηθισει!  Πάντως ν πω την αληθεια το ρουφηχτηρι δεν χωραει στην μυτουλα τους. :P Το κανω χωρις...

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagotoula είπε:

οκ, αφου ακολουθεις οδηγιες του γιατρου. οπως λενε κ τα κοριτσια, δοκιμασε με λιγοτερη ποσοτητα, συχνοτερες φορες. επισης αυτο που λες που παθαινει οταν τρωει, μηπως συμβαινει γιατι ειναι μικρουλα και κουραζεται; τι βαρος εχει τωρα;

Τώρα είναι 2600, παθαίνει πτώσεις κορεσμού γιατί γεννήθηκε 33 εβδομάδα και μας είπαν ότι το στομάχι της δεν είχε δημιουργηθεί όπως ενός τελειομηνου μωρού...

Just now, KNecky είπε:

Μακαρι να βοηθισει!  Πάντως ν πω την αληθεια το ρουφηχτηρι δεν χωραει στην μυτουλα τους. :P Το κανω χωρις...

Εμένα η δικιά μου έχει κάτι ρουθούνια.....χαχα α.....Σαν γουρούνι είναι...Δεν το βάζουμε μέσα,  έξω έξω,  ίσα να ρουφήξει τον ορό..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

CRVnp2.png

Χριστος Ανεστη κοριτσια μου!! Με υγεια σε ολο τον κοσμο!! Να χαιρομαστε τα θαυματακια μας!!! Και του χρονου με υγεια κι ανταμα με τις οικογενειες μας!!! Σας φιλω ολες!!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Pagotoula είπε:

Χριστος Ανεστη κοριτσια μου!! Με υγεια σε ολο τον κοσμο!! Να χαιρομαστε τα θαυματακια μας!!! Και του χρονου με υγεια κι ανταμα με τις οικογενειες μας!!! Σας φιλω ολες!!!!

Αληθώς! Να χαιρόμαστε τις οικογένειές μας!! Και του χρονου με υγεία!!

Χρόνια πολλά και παλι! Τωρα που πήγα να την αλλάξω είδα στη μέση της πίσω εκει που τελειώνει σχεδόν η πάνα ένα μικρό σπυράκι με πύον! Την καθαρίζω γενικα πολυ σχολαστικά! Πώς βγήκε αυτο το σπυράκι τωρα;;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 είπε:

Χρόνια πολλά και παλι! Τωρα που πήγα να την αλλάξω είδα στη μέση της πίσω εκει που τελειώνει σχεδόν η πάνα ένα μικρό σπυράκι με πύον! Την καθαρίζω γενικα πολυ σχολαστικά! Πώς βγήκε αυτο το σπυράκι τωρα;;

απο ζεστη ή ιδρωτα ή υγρασια ή τριβη με την πανα.

μην ανησυχεις. οπως εμφανιστηκε, θα εξαφανιστει.

• Ευχαριστώ 1

14 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Τι διαφορα θες να δεις? ειναι κοκκινη? τι θεμα εχεις?

Ειναι πολυ κόκκινη ακομα .αυτη υποτίθεται θα πρέπει να αρχίσει να ασπρίζει .αλλα θελει καιρό ακομα για να γίνει αυτο .

3 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

3 ώρες πρίν, Polly1 είπε:

Είχε βγάλει κ εμενα τετοια κατω απο τος μασχάλες .μου είχε πει ο γιατρός ότι ειναι σμήγμα και θα φύγει μονο του .και οντως εφυγε μετα απο λίγες μερες .εβαζα εκει πανω μονο λαδακι!

3 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Αληθώς ο κύριος κοπέλα μου!!χρονια πολλα και Χριστός Ανέστη σε όλες !!και του χρόνου με υγεία πανω απο ολα .

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Pennymav είπε:

Ειναι πολυ κόκκινη ακομα .αυτη υποτίθεται θα πρέπει να αρχίσει να ασπρίζει .αλλα θελει καιρό ακομα για να γίνει αυτο .

Είχε βγάλει κ εμενα τετοια κατω απο τος μασχάλες .μου είχε πει ο γιατρός ότι ειναι σμήγμα και θα φύγει μονο του .και οντως εφυγε μετα απο λίγες μερες .εβαζα εκει πανω μονο λαδακι!

Αληθώς ο κύριος κοπέλα μου!!χρονια πολλα και Χριστός Ανέστη σε όλες !!και του χρόνου με υγεία πανω απο ολα .

Δοκιμασε και το σπαθολαδο Πεννυ. Δεν χανεις τιποτα κι ειναι και φτηνο κι εντελως φυσικο. Εμενα με βοηθησε παντως. Εχει ξεκοκκινισει και γενικα το νιωθω οτι εθρεψε, περναω και το ξυραφακι πανω της (προσεκτικα βεβαια, αλλα γινεται).

πρίν από 6 λεπτά , Pagotoula είπε:

Δοκιμασε και το σπαθολαδο Πεννυ. Δεν χανεις τιποτα κι ειναι και φτηνο κι εντελως φυσικο. Εμενα με βοηθησε παντως. Εχει ξεκοκκινισει και γενικα το νιωθω οτι εθρεψε, περναω και το ξυραφακι πανω της (προσεκτικα βεβαια, αλλα γινεται).

Θα το δοκιμάσω .να σου πω την αλήθεια δεν το ειχα ξανακούσει το σπαθολαδο.αλλα θα το δοκιμάσω .

• Μου αρέσει 1

6 hours ago, Pennymav said:

Κοπέλα μ εχεις ευαισθητο δερμα?? Εμενα μ εκανε πολυ καιρο ν περασει η κοκκινιλα.. κ ακομα εχω ουλη σκεψου χρονια μετα. Φροντισε το δερμα κ πιστευω αφού το προσεχεις ακομα κ μ ευαισθητο δερμα θ περασει ευκολοτερα ετσι! Εγω δεν εκανα τπτ γτ φοβομουν κ δεν ειχα καμμια καθοδηγιση απτ παλιο μ γιατρο. :(

12 hours ago, Pagotoula said:

Χριστος Ανεστη! Χρονια πολλα με υγεία κ να χαιρομαστε τις οικογενειες μας κ τ μικρουλια γλυκα βασανακια μας!! :) Φιλακια στα πατουσακια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...