Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, cant_wait είπε:

εγω την εχω κανει 2 φορές, μια στο ιατρείο χωρίς νάρκωση, πονεσα αρκετά και μια κατά τη διάρκεια υστεροσκοπησης όπου είδε λιγο ερυθρή τη μήτρα οπότε πηρε δείγμα. και τις δύο φορές πολυ καλα αποτέλεσματα που βγήκαν μετα απο 4 εβδομάδες περίπου. αν δεν την εχεις κάνει ποτέ κανε την , εγω δεν θα την ξανακάνω πάντως γιατί τα αποτελέσματα των εξετασεων ήταν τέλεια και τα αποτελέσματα (ολων των εμβρυομεταφορων)χαλια. 

προσωπικά δεν έχω κάτι που να θεωρώ ότι πρέπει να γίνει και δεν το έχω κάνει και εχω παρει 3 τιποτα .... οπότε είμαι κι εγώ σε αναμονή μπας και μου προταθεί κάτι να κάνω.....

Γενικά με τον γιατρό δεν καταλαβαίνω τίποτα, ούτε καν τον κολποδιαστολεα, ελπίζω να είναι έτσι κ σε αυτήν την εξέταση. Θα πρέπει σίγουρα να έχεις μια απάντηση τι μπορεί να πήγε στραβά και πως προχωράς. Αν χρειαστεί άλλη δοτρια ακόμα κι αυτό, το οποίο καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες που φέρνει. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου !

1 ωάριο βρέθηκε κορίτσια. Το μικρό ωοθηλακιο ήταν πολύ μικρό, δεν είχε κάτι μέσα αν κατάλαβα καλά.Εις αύριο λοιπον !

Τι ωραία τι καλά!!!! Λοιπόν πίστεψε το πραγματικά, σαν να μην υπάρχει άλλο ενδεχόμενο γι αυτό το ωαριακι!! Πολύ χάρηκα ρε κορίτσι!!! 😂😂😂🐣😂😂😂🐤

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Ξυρίζεσαι, ε; Παρόλο που κι εμένα έχει θρέψει τελείως, φοβάμαι να βάλω ξυράφι μην τυχόν μολύνω την περιοχή. Λες να το τολμήσω; Γιατί έχει γίνει σαν το δάσος του Αμαζονίου πριν καεί. :P

Καλτσάκια τους φοράτε το βράδυ;

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Sweet_child said:

Ξυρίζεσαι, ε; Παρόλο που κι εμένα έχει θρέψει τελείως, φοβάμαι να βάλω ξυράφι μην τυχόν μολύνω την περιοχή. Λες να το τολμήσω; Γιατί έχει γίνει σαν το δάσος του Αμαζονίου πριν καεί. :P

Μονο αν κανει πολυ κρυο κ βλεπω ν παγωνουν τ πατουσακια..το βράδυ οσο πιο χαλαρά τα ρούχα τοσο τ καλυτερο ν κυκλοφορει καλα τ αίμα. Ετσι κ αλλιως τ πιο πλ φορμακια μας έχουν πατουσακια καλυμμένα τωρα.

Just now, Sweet_child είπε:

@Ginpuam να σου ζήσει το μωράκι σου!

@Pagotoula πιθανόν να φταίει η πάνα, μου έχουν πει κι άλλοι ότι το babylino προκαλεί ερεθισμούς. Είχε κι εμένα σύγκαμα από το μαιευτήριο κι έφυγε με τη sudocrem. Θέλει καλό στέγνωμα, να μην έχει υγρασία.

Ο μπέμπης από το μεσημέρι και μετά είναι κάπως ανήσυχος, θέλει συνέχεια στήθος και μόνο εκεί ηρεμεί. Το βράδυ είναι μια χαρά, ξυπνάει ανά 3 ώρες, πίνει γάλα, τον αλλάζω και ξανακοιμάται. Το απόγευμα δεν ξέρω τι να τον κάνω, δεν ηρεμεί παρά μόνο βυζί και μετά αγκαλίτσα. Με αποτέλεσμα, το στήθος μου το βράδυ να γίνεται τούμπανο. Πάντως τον βλέπω ότι έχει αέρια που σφίγγεται για να τα κάνει.  Λέτε να είναι κολικοί; 

Just now, KNecky είπε:

Καλημέρα κ χρονια πολλα!

Πιστεύω ειναι κολικοι γτ κ μενα δν εκλαιγε σπαρακτικά αλλα τελικα κολικους περνα με μια γκρινια κ ολο στήθος απογευματινές ή βραδινές ωρες. Κουραγιο!

Αυτο με τις πανες το θεωρω πιθανο γτ αυτες τις μερες άλλαξα σε pampers απο babylino που χρησιμοποιουμε συνηθως κ συγκαηκε.. είναι στο παιδι?? Ειναι στην αλλαγη μάρκας?? Δν ξερω απλα δν τ θεωρω τυχαιο γτ τ παθαινε κ ο γιος μου..βεβαια υπαρχουν μωρα π αλλαζουν συνεχεια μαρκες κ χαμπαρι δεν παίρνουν..

Νομιζω ολες αυτες οι κρεμες ειναι κ προληψη κ θεραπεια ταυτόχρονα απλα καποιες ειναι πιο δυνατες.

Ρε κορίτσια οι Κολικοι είναι στάνταρ ποτε ξεκινουν? Η παει ανάλογα με το κάθε μωράκι? Αυτό με την γκρίνια ή το απαρηγόρητο κλάμα νωρίς το απόγευμα ή βράδυ το έχει κ μένα η μπέμπα αλλά είναι μόλις 13 ημερών.. Μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος κ ξεκίνησε κολικους τώρα? Γτ κάπου διάβασα με την 3η βδομάδα έως 3-4μηνων εμφανίζονται στα μωρά.. Ισχυει? 

j7W7p3.png

σε καταλαβαινω. κι εγω δεν αντεχα να με βλεπω ετσι.εχω μετανιωσει τοσο που δεν εκανα λειζερ.λοιπον το τολμησα εδω και μια βδομαδα. εχω ενα ξυραφακι μονο για εκει και του ριχνω οινοπνευμα πριν την χρηση. αλλα ευτυχως δεν εχω κοπει η ερεθιστει. 

καλτσακια εγω της βαζω μονο κατι φορες που ετυχε να την κοιμησω μονο με το μακρυμανικο ζιπουνακι. οταν φοραει κι ολοσωμο φορμακι πανω απο το ζιπουνακι, δεν βαζω καλτσακια απο μεσα. κι απο πανω την σκεπαζω με κουβερτουλα. κι η αληθεια ειναι πως καποιες φορες την βρισκω κι ιδρωμενη. θελω να παρω πικε κουβερτες γιατι πλεον εβγαλε ζεστη.

Just now, Kathrin17 said:

Ρε κορίτσια οι Κολικοι είναι στάνταρ ποτε ξεκινουν? Η παει ανάλογα με το κάθε μωράκι? Αυτό με την γκρίνια ή το απαρηγόρητο κλάμα νωρίς το απόγευμα ή βράδυ το έχει κ μένα η μπέμπα αλλά είναι μόλις 13 ημερών.. Μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος κ ξεκίνησε κολικους τώρα? Γτ κάπου διάβασα με την 3η βδομάδα έως 3-4μηνων εμφανίζονται στα μωρά.. Ισχυει? 

Η δικη μου εμπειρια ειναι οτι αυτος ειναι ο μεσος ορος π διάβασες. Ξεκινα κ νωρίτερα κ μπορει ν κρατησει κ παραπάνω ή λιγότερο. Ο 1ος μου ειχε απο 2 μηνων ως 4ων, ο 2ος καθολου κ η μικρη ξεκινησε περιπου στις 2 εβδομαδες αλλ δν του εδωσα βαση γτ ηθελε κ πολλη ωρα ν πινει γαλα...Εδω δν ξερουν αποδεδειγμένα τι τους προκαλεί ποσο μαλλον την διάρκεια ή την εκκίνηση τους..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλή Ανάσταση με υγεία σε εμάς και τις οικογένειές μας και εύχομαι σύντομα να ξεπεράσουμε το πρόβλημα του κορονοϊού και τις επιπτώσεις του. Του χρόνου που θα χρονίζουν τα μωράκια μας, να θυμόμαστε αυτή την περίοδο σαν ένα κακό όνειρο!

Ο γιατρός μου είχε πει να πάρω την stratamed για την τομή. Τα 10 γρ 45 ευρώ!!! Δεν την πήρα ποτέ, κι ας λένε ότι εξαφανίζει την ουλή. Την δοκίμασε καμία;

Εγω την εχω .ακομα δεν εχω καταλάβει διαφορα αλλα ειμαι στο πρώτο σωληνάριο .με 20 γρ δεν γονεται τιποτα .οποτε υπολόγισε ότι ειναι πανω απο 60 ευρω γιατί τόσο έχουν τα 20

κ γω κοροτσια μια χαρά ξυριζομαι κ όσο για την ουλή ούτε που φαίνεται κ δεν έβαλα τιπιτα....

κάλτσες δεν τις φοράω όχι ούτε εγώ....κοντομάνικο φανελάκι από μέσα κ ένα φορμακι λεπτό από πάνω τις βάζω...έχουμε πολύ ζέστη κ η συμβουλή τ παιδιάτρου μ ηταμ να είναι ελαφριά ντυμένο το παιδί....κουβέρτα εχω λεπτή για το βράδυ...

Just now, Pennymav είπε:

Εγω την εχω .ακομα δεν εχω καταλάβει διαφορα αλλα ειμαι στο πρώτο σωληνάριο .με 20 γρ δεν γονεται τιποτα .οποτε υπολόγισε ότι ειναι πανω απο 60 ευρω γιατί τόσο έχουν τα 20

Τι διαφορα θες να δεις? ειναι κοκκινη? τι θεμα εχεις?

@Pagotoula έχω κάνει λέιζερ στην περιοχή αλλά έχω ακόμη τρίχες τις οποίες ξυρίζω. Ευτυχώς πάνω στην τομή δεν έχω αλλά έχω στο τατουάζ δίπλα στην τομή και το θέαμα είναι μπλιαχ!

@Pennymav όντως για πες, σε τι δεν έχεις δει διαφορά;

kUuJp3.pnghOAep3.png

@Pagotoula έχω κάνει λέιζερ στην περιοχή αλλά έχω ακόμη τρίχες τις οποίες ξυρίζω. Ευτυχώς πάνω στην τομή δεν έχω αλλά έχω στο τατουάζ δίπλα στην τομή και το θέαμα είναι μπλιαχ!

@Pennymav όντως για πες, σε τι δεν έχεις δει διαφορά;

εεε μην αγχωνεσαι τοτε καθολου. ξουρισου αφοβα! χαχαχαχ

εγω η τριχωτη αρκουδα εχω και πανω στην τομη και κατω και δεξια κι αριστερα... χαχαχαχ

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Sweet_child είπε:

Καλή Ανάσταση με υγεία σε εμάς και τις οικογένειές μας και εύχομαι σύντομα να ξεπεράσουμε το πρόβλημα του κορονοϊού και τις επιπτώσεις του. Του χρόνου που θα χρονίζουν τα μωράκια μας, να θυμόμαστε αυτή την περίοδο σαν ένα κακό όνειρο!

Ο γιατρός μου είχε πει να πάρω την stratamed για την τομή. Τα 10 γρ 45 ευρώ!!! Δεν την πήρα ποτέ, κι ας λένε ότι εξαφανίζει την ουλή. Την δοκίμασε καμία;

Εγώ γέννησα πριν 25 μέρες,  είναι η δεύτερη καισαρική και επειδή κάνω χάλια ουλές,  μαύρη ουλή σκέψου,  μου είπε ο γιατρός να πάρω αυτήν την κρέμα...Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμία διαφορά,  είναι όπως ήταν και όταν βγήκα από το νοσοκομείο, πεταμένα λεφτά.....θα είχα πάρει κάτι άλλο με τόσα λεφτά....Αλλά επέμενε ο γιατρός..Τώρα αν δω διάφορα στο μέλλον δεν ξέρω. 

Κορίτσια θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, η μικρή μου γεννήθηκε 33η εβδομάδα, ήμασταν στη μενν 20 μέρες,  έχουμε πάρει τη μπέμπα μας εδώ και 5 μέρες και βλέπω ότι κάνει ρουφουνισματα....Εχω την μαμα μου που της καθαρίζει την μυτούλα κάθε μέρα με ορο,  την πρώτη φορά που της έριξε ήταν τόσο βουλωμενη η μύτη που δεν βγήκε από την άλλη πλευρά,  πήγα να λιποθυμησω από τον φόβο μην πνιγεί γιατί γενικά όταν τρώει Μας κάνει πτώσεις κορεσμού και μελανιαζει...το έχετε παρατηρήσει και στα δικά σας μωρά αυτό με τη μυτούλα...θα φύγει η μαμά μου και δεν μπορώ να την κάνω μόνη μου φοβάμαι...

CRVnp2.png

Just now, Ξένη είπε:

Εγώ γέννησα πριν 25 μέρες,  είναι η δεύτερη καισαρική και επειδή κάνω χάλια ουλές,  μαύρη ουλή σκέψου,  μου είπε ο γιατρός να πάρω αυτήν την κρέμα...Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμία διαφορά,  είναι όπως ήταν και όταν βγήκα από το νοσοκομείο, πεταμένα λεφτά.....θα είχα πάρει κάτι άλλο με τόσα λεφτά....Αλλά επέμενε ο γιατρός..Τώρα αν δω διάφορα στο μέλλον δεν ξέρω. 

Κορίτσια θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, η μικρή μου γεννήθηκε 33η εβδομάδα, ήμασταν στη μενν 20 μέρες,  έχουμε πάρει τη μπέμπα μας εδώ και 5 μέρες και βλέπω ότι κάνει ρουφουνισματα....Εχω την μαμα μου που της καθαρίζει την μυτούλα κάθε μέρα με ορο,  την πρώτη φορά που της έριξε ήταν τόσο βουλωμενη η μύτη που δεν βγήκε από την άλλη πλευρά,  πήγα να λιποθυμησω από τον φόβο μην πνιγεί γιατί γενικά όταν τρώει Μας κάνει πτώσεις κορεσμού και μελανιαζει...το έχετε παρατηρήσει και στα δικά σας μωρά αυτό με τη μυτούλα...θα φύγει η μαμά μου και δεν μπορώ να την κάνω μόνη μου φοβάμαι...

Οταν κοιτας τα ρουθουνια της, βλεπεις μυξουλες; ορο γιατι της βαζεις; σας το ειπε ο παιδιατρος σας οταν κοιταξε την μυτουλα με το εργαλειο που εχουν;

Just now, Ξένη said:

Μεχρι ενος βαθμού μπουκωνει η μυτουλα κ της δικης μας ειδικα το ενα ρουθουνι κ δν βγαινει παντα απο την αλλη οπως λες. Καποιες φορές το καταπινει κιολας κ πνίγεται αλλα τ βρισκω νορμαλ. Ποσες φορες μες τη μερα την καθαριζετε? Θελει αρκετες φορες μες την μερα γ ν μην βουλωνει τοσο πιστευω. Τουλαχιστον 4 τ κανω  εγω με φυσιολογικο ορο. Εχει αρχισει κ σπρωχνει τ χερι μου οταν τ κανω η καημενη.. ειναι δύσκολο όντως να τους το κάνεις μεχρι ν συνηθίσεις. Προσπαθήσε ν εστιασεις στον στοχο π ειναι ν ειναι υγειες το μωράκι..ή δοκιμαστε ν τ κανετε οσο γινεται μαζι τωρα με την μαμα κ τον ανδρα σου ν συνηθίσεις πριν φυγει!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Kathrin17 είπε:

Κι εγώ έτσι ήξερα καθώς τότε είχε εμφανίσει η πρώτη μου κόρη. 3ων εβδομάδων ακριβώς. Όμως τώρα που την πήγα στην παιδίατρο με το που βγήκαμε από το μαιευτήριο μου είπε οι κολικοί μπορεί να ξεκινήσουν από την 10η μέρα. Και όντως αυτή τη φορά ξεκίνησε από 12 ημερών.. δεν κάνεις κάτι λάθος και δεν έχει αποδειχθεί ότι σχετίζονται με την δική μας διατροφή οπότε απλά κάνεις υπομονή να περάσουν.. Φυσικά καλό είναι να προσέχεις γενικά τι τρως αλλά ανεξαρτήτως κολικων. Κατά τ αλλά πως τα πατε;

17 ώρες πρίν, Ελλη27 είπε:

Κοριτσια καλησπερα! Να χαιρεστε ολες τα μωρα σας!!! Να τα καμαρωσετε και να τα χαιρεστε! Μπαινω κατα διαστηματα και σας διαβαζω και χαιρομαι πολυ που ολες ολοκληρωσαμε το ταξιδι της εγκυμοσυνης και κραταμε τα μωρακια μας αγκαλια!

Να σας πω τα νεα μου κι εγω! Γεννησα στις 27 Φεβρουαριου με φυσιολογικο τοκετο, ήταν μια αρκετα δυσκολη γεννα, κρατω ομως το κοριτσακι μου αγκαλια σημερα και αυτο μετραει! Οι πρωτες 10 ημερες στο σπιτι ηταν πραγματικα πολυ δυσκολες, δεν θελω να τις θυμαμαι καθολου, και σιγα σιγα τα πραγματα αρχισαν να καλυτερευουν.. Περασαμε κολικους και βαρια δυσκοιλιοτητα τα οποια πριν λιγες εβδομαδες αρχισαν να ξεπερνιουνται...Επειδη διαβαζω οτι κι αλλα μωρακια εχουν το ιδιο προβλημα για τους κολικους μας βοηθησαν πολυ οι σταγονες  infacolic. Τεραστια διαφορα! Με το ξενυχτι σηκωνω κι εγω τα.χερια ψηλα! Ωρες ωρες νομιζω οτι θα με παρει ο υπνος εκει που καθομαι.. Με τον καιρο ελπιζω να στρωσει κι αυτο! Παντως βρε κοριτσια, χαμογελαει το ατιμο και ανοιγει η καρδια μου.. Τι υπεροχα που ειναι τα μωρα!!!!

Να σου ζήσει κορίτσι μου! Ο πρώτος καιρός με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είναι δύσκολος για όλες. Ειδικά στο πρώτο. Αλλά είναι στο που λες, ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά και όλα σβήνουν.. να την χαίρεστε!! Και αφού μπαίνεις που μπαίνεις στελνε μας πιο συχνα νέα σας!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Pagotoula είπε:

Οταν κοιτας τα ρουθουνια της, βλεπεις μυξουλες; ορο γιατι της βαζεις; σας το ειπε ο παιδιατρος σας οταν κοιταξε την μυτουλα με το εργαλειο που εχουν;

Όχι δεν βλέπω μυξουλες,  ορο μου είπε ο παιδίατρος να βάζω και μετά ρουθηγμα με το μηχανηματακι....Μας είπε ότι το κάνουν τα μωρά μερικές φορές γιατί τους ανεβαίνει το γάλα και δημιουργείτε αυτή η μυξουλα. 

Just now, KNecky είπε:

Μεχρι ενος βαθμού μπουκωνει η μυτουλα κ της δικης μας ειδικα το ενα ρουθουνι κ δν βγαινει παντα απο την αλλη οπως λες. Καποιες φορές το καταπινει κιολας κ πνίγεται αλλα τ βρισκω νορμαλ. Ποσες φορες μες τη μερα την καθαριζετε? Θελει αρκετες φορες μες την μερα γ ν μην βουλωνει τοσο πιστευω. Τουλαχιστον 4 τ κανω  εγω με φυσιολογικο ορο. Εχει αρχισει κ σπρωχνει τ χερι μου οταν τ κανω η καημενη.. ειναι δύσκολο όντως να τους το κάνεις μεχρι ν συνηθίσεις. Προσπαθήσε ν εστιασεις στον στοχο π ειναι ν ειναι υγειες το μωράκι..ή δοκιμαστε ν τ κανετε οσο γινεται μαζι τωρα με την μαμα κ τον ανδρα σου ν συνηθίσεις πριν φυγει!

Μια φορά την καθαρίζουμε,  όποτε βλέπουμε ότι δεν μπορεί να φάει από μυξα,  κάθε απόγευμα δλδ..Έτσι και εμάς μόνο το ένα ρουθούνι βουλωνει..νόμιζα στην αρχή ότι έχει αρρωστήσει...

CRVnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...