Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Pagotoula είπε:

Έχεις δίκιο βρε Πόλλυ... Εμένα ευτυχώς τα πεθερικά από μόνα τους είπαν δεν θα έρθουν καν από το χωριό. Οι γονείς μου δεν θα πλησιάσουν κι αυτοί προς το παρόν, γιατί ο πατέρας μου ακόμα δουλεύει κι η μητέρα μου τον συναναστρέφεται. Ούτε κι ο αδερφός μου θα ρθει, μιας κι είναι καθηγητής και ναι μεν σταμάτησαν τα μαθήματα τώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Οπότε ούτε στο μαιευτήριο ούτε στο σπίτι προβλέπεται κανείς... Εγώ από το σπίτι δεν βγαίνω, ψώνια κάνει ο σύζυγος... Τι να πω ρε γαμώτο... Είπαν ότι ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα.... Πέθαναν άλλοι 2 ασθενείς... Εγώ έχω πανικοβληθεί με αυτό που λένε ότι περιμένουν να νοσήσει το 60% του πληθυσμού.

Θα πάνε ολα Καλά!! Και το καλοκαιράκι θα πηγαίνουμε πολλές πολλές βόλτες!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Sweet_child είπε:

@teta2 να σου ζήσει κορίτσι μου το μωράκι σου! Καλά, ο γιατρός τι να πω. Τέλος πάντων, κρατάς στα χέρια σου το μωράκι σου κι αυτό έχει σημασία. Αχ συγκινήθηκα, σκέφτομαι πότε θα έρθει και για μένα αυτή η στιγμή!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Σου εύχομαι σύντομα να το ζήσεις και εσύ!!!!

3 ώρες πρίν, teta2 είπε:

Κορίτσια γεννησαμε  το πρωί στις 8 !!!! Η μπέμπα τελικά βγήκε 3.080 (τσάμπα με αγχωνε ο γιατρός ότι θα βγει μεγάλο το μωρό), χρειάστηκε να την βάλουν λίγο στο οξυγόνο αλλά τώρα είναι εντάξει. Δεν την έχουν φέρει ακόμα στο δωμάτιο φαντάζομαι όπου να ναι θα έρθει. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει για να είμαι ειλικρινής!!!! Εύχομαι και στις υπόλοιπες κοπέλες να ζήσουν αυτό το συναίσθημα!!!

Να σας ζήσει!!!! Να την χαίρεστε και να ειναι πάντα Καλά!! Εσύ πως εισαι; σηκωθηκες; θύμισε μου Πητ είχες στις 28;; 

Θα σας πω κι εγώ τον προβληματισμό μου.. βάσει περιοδου είμαι 38 εβδομάδων ακριβώς σημερα. Βασει υπερηχοτ 38+5. Ο γιατρος μου ειπε πως αν η απόκλιση είναι πάνω από 2 βδομάδες τότε αλλάζει η Πητ στα χαρτιά. Οπότε δεν έχει σημασία η Πητ δεδομένου ότι πάω για φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική από τη στιγμή που πρέπει απλά να περιμένουμε. Την Τετάρτη που μας πέρασε η μικρή ήταν 3370 περίπου. Έχω πάλι ραντεβού την Τετάρτη που μας έρχεται. Αλλά έχω θορυβήσει τόσο με αυτά που γίνονται που από φόβο μην γίνουν τραγικά τα πράγματα σκέφτομαι να του πω να με βάλει με καισαρική. ειμαι υπερβολικη; τι θα κανατε στη θεση μου;; @KNecky περιμενω και τηβ δικη σου άποψη όταν το δεις...

Just now, teta2 είπε:

Ναι την έφεραν τελικά γύρω στις 2, προσπάθησε να θηλάσει αλλά δυσκολεύτηκε πολύ. Φαίνεται ότι έχω μικρές θηλές οπότε μάλλον θα χρειαστεί να πάρω τις θηλές σιλικόνης για να πιάνει πιο εύκολα. Έτσι πιο πολύ κοιμόταν πάρα ετρωγε. Τελικά της δώσαμε συμπληρωματικό και ήπιε 10 γρ με τη μία, μου είπαν ότι τόσο τρώει συνήθως την πρώτη φορά και είναι μια χαρά!! Την πήραν πάλι γύρω στις 3 και θα έρθει πάλι το απόγευμα. 

Ναι έχεις δίκιο, βοηθάει πάρα πολύ αυτή η ηρεμία...

Να σου ζησει το κοριτσάκι σου! Ποτε ήταν το καλοκαίρι που είμασταν όλες μες το άγχος, μην δούμε λίγο αίμα μην πονέσουμε, η κάθε μια πέρασε το δικό της βάσανο.. κ φτάσαμε να τα κρατάμε στην αγκαλιά μας!! Είναι απίστευτο πως πέρασε έτσι ο καιρός!! Καλή ανάρρωση σου εύχομαι τωρα!! Όσον αφορά τις θηλές σιλικόνης εγω το είπα κ όταν γέννησα εγω  κ θα το ξανά πω εμένα με έσωσαν κυριολεκτικά. Ταλαιπωρήθηκα πολύ κ στο μαιευτηριο για να πιάνει στήθος κ μετά όταν γυρίσαμε σπίτι μου φαινόταν ακατόρθωτο, το πάλευα παρα πολύ,  με τις θηλές σιλικόνης πιάνει κυριολεκτικά αμέσως έχουν λυθεί τα χέρια μου. 

• Μου αρέσει 3

Just now, asda said:

Να σας ζήσει!!!! Να την χαίρεστε και να ειναι πάντα Καλά!! Εσύ πως εισαι; σηκωθηκες; θύμισε μου Πητ είχες στις 28;; 

Θα σας πω κι εγώ τον προβληματισμό μου.. βάσει περιοδου είμαι 38 εβδομάδων ακριβώς σημερα. Βασει υπερηχοτ 38+5. Ο γιατρος μου ειπε πως αν η απόκλιση είναι πάνω από 2 βδομάδες τότε αλλάζει η Πητ στα χαρτιά. Οπότε δεν έχει σημασία η Πητ δεδομένου ότι πάω για φυσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική από τη στιγμή που πρέπει απλά να περιμένουμε. Την Τετάρτη που μας πέρασε η μικρή ήταν 3370 περίπου. Έχω πάλι ραντεβού την Τετάρτη που μας έρχεται. Αλλά έχω θορυβήσει τόσο με αυτά που γίνονται που από φόβο μην γίνουν τραγικά τα πράγματα σκέφτομαι να του πω να με βάλει με καισαρική. ειμαι υπερβολικη; τι θα κανατε στη θεση μου;; @KNecky περιμενω και τηβ δικη σου άποψη όταν το δεις...

Ειχα παρομοιες σκεψεις πρίν λίγο..οτι παλι καλα που με εβαλε να γεννησω νωριτερα κ ειχα τον ανδρα μου κ την μαμα μου μαζι. Απο την αλλη οσο σπρωχνεις τον καιρο τοσο λιγοτερο θα εχεις το αγχος με το νεογέννητο λογω ιου. Απο την αλλη συζητησε το με τον γιατρο να σου πει μια αποψη γιατι γιατροι δεν ειμαστε ουτε κ γινεται να προβλεψουμε τι ακολουθεί... μακαρι να γίνει το καλυτερο δυνατο απο μεριας υγειας. Αν μπορείς να εχεις καποια βοήθεια σπιτι ασχετως τροπου τοκετου θα βοηθισει πάρα πολύ κ στην αποφαση.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, KNecky είπε:

Ειχα παρομοιες σκεψεις πρίν λίγο..οτι παλι καλα που με εβαλε να γεννησω νωριτερα κ ειχα τον ανδρα μου κ την μαμα μου μαζι. Απο την αλλη οσο σπρωχνεις τον καιρο τοσο λιγοτερο θα εχεις το αγχος με το νεογέννητο λογω ιου. Απο την αλλη συζητησε το με τον γιατρο να σου πει μια αποψη γιατι γιατροι δεν ειμαστε ουτε κ γινεται να προβλεψουμε τι ακολουθεί... μακαρι να γίνει το καλυτερο δυνατο απο μεριας υγειας. Αν μπορείς να εχεις καποια βοήθεια σπιτι ασχετως τροπου τοκετου θα βοηθισει πάρα πολύ κ στην αποφαση.

Μόνο την μητέρα μου έχω Τώρα που δεν δουλεύει λόγω του ότι έχουν κλείσει τα σχολεία. Και σε αυτήν βασίζομαι να κρατήσει τη μικρή όταν θα γεννήσω. Αν ανοίξουν τα σχολεία δεν θα έχω κανέναν. Θα πάρει ο άντρας μου αδεια καποιες μέρες βέβαια.. πιο πολύ με ανησυχεί μην αρρωστήσει ο γιατρός με τόσο κόσμο που βλέπει. Πάρα εγώ. Συν του ότι διάβασα πως αν εγώ νοσησω πάω σε νοσοκομείο αναφοράς. Και με ξεγενναει εκεί γιατρός.. Και μόνο στην ιδέα τρομάζω.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, asda said:

Μόνο την μητέρα μου έχω Τώρα που δεν δουλεύει λόγω του ότι έχουν κλείσει τα σχολεία. Και σε αυτήν βασίζομαι να κρατήσει τη μικρή όταν θα γεννήσω. Αν ανοίξουν τα σχολεία δεν θα έχω κανέναν. Θα πάρει ο άντρας μου αδεια καποιες μέρες βέβαια.. πιο πολύ με ανησυχεί μην αρρωστήσει ο γιατρός με τόσο κόσμο που βλέπει. Πάρα εγώ. Συν του ότι διάβασα πως αν εγώ νοσησω πάω σε νοσοκομείο αναφοράς. Και με ξεγενναει εκεί γιατρός.. Και μόνο στην ιδέα τρομάζω.. 

Δεν επιτρεπουν το γιατρο της καθε γυναικας δλδ σε αυτη την περίπτωση?? Οντως ο γιατρος ομως βλεπει τοσο κοσμο?? Δεν εχουν μειωθει όσο να ναι οι επισκεψεις? Μιλησε του κοπελα μου να αποφασισετε μαζι με ψυχραιμια.  Όντως να γεννησεις με άκυρο γιατρο δν ειναι ευχαριστη περιπτωση. Κ ακομα κ σε καισαρικη να καταληξετε για οποιο λογο μπορει να μην ειναι τόσο δυσκολα οσο την πρωτη φορα, ξερεις κ τι να περιμενεις τωρα. Στη θεση σου θα αποφασιζα με τον συζυγο κ τον γιατρο μαζι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, asda είπε:

Εγώ συμφωνώ πως όσο μπορείς να το τρενάρεις ίσως να είναι και καλύτερα, γιατί τουλάχιστον μέσα στην κοιλίτσα είναι προστατευμένο το μωρό, έξω ως νεογέννητο και με την διασπορά του ιού στο πικ, που περιμένουν να νοσήσει το 60 με 80% του πληθυσμού.....τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για ένα πλασματάκι με 0 αντισώματα. Πόσο μάλλον εφόσον κι ο σύζυγος δουλεύει... Εμένα ο θείος μου που είναι γιατρός στο εξωτερικό, μου είπε ότι 2 γυναίκες έγκυες που το κόλλησαν στον 8ο-9ο τις τρέναραν να γεννήσουν 20 μέρες μετά, ώστε να έχουν πάθει ανοσία οι ίδιες, δεν το επίσπευσαν. Όσον αφορά αυτό με το γιατρό...πραγματικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν και πότε θα κολλήσει..απλά ελπίζουμε να μη συμβεί.. Αν ω μη γένειτω συμβεί όμως, ας μας ξεγεννήσει όποιος να ναι... για καλό θα είναι εξάλλου.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, asda είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου.. Όπως είμαστε εμείς οι υπόλοιπες που περιμενουμε ποτε θαρθει η ωρα, είσαι κ εσυ με το vbac.. Πιστευω οτι δν μπορουμε να είμαστε σίγουροι τι είναι καλυτερο.. Να γεννηθουν τώρα ή να καθυστερήσουν.. Κ γω δεν ξέρω τι να ευχηθώ.. Ο γιατρός μου έχει μειώσει τα ραντεβου στο ιατρείο, δηλ όταν πας είσαι ο μοναδικός στο σαλόνι κ βλέπει μόνο έγκυες όχι άλλες γυναίκες.. Ίσως λιγο πολυ όλοι έτσι να κάνουν..Ελπίζω όλες οι έγκυες να προσεχουν κ φυσικά οι γιατροί.. Αυτό με τη γεννά σε νοσοκομείο αναφοράς αν νοσησεις ισχυει, μου το πε η μαία μου.. Τι να κάνουμε... Θα χεις βοήθεια τη μητέρα σου σιγά μην ανοίξουν τα σχολεία έτσι όπως αυξάνονται συνεχώς τα κρουσματα.. Κ γω ήθελα τη μητέρα μου για τα πρωτα στο μαιευτήριο μιας κ εγώ με τον άντρα μου θα γίνουμε πρωτη φορα γονείς κ δν ξέρουμε που παν τα 4..τουλαχιστον θα την έχω σπίτι μόλις γυρίσουμε.. Αυτή τη στιγμή κάθεται κλεισμένη στο δικό της σπίτι για να μαστε σίγουροι ότι θα'ναι οκ όταν έρθει η μπέμπα κ να μπορεί να βοηθήσει.. 

Κορίτσια νομίζω όλες τις ίδιες σκέψεις κάνουμε.. Ώρες ώρες απογοητεύομαι κ λεω γτ να ζήσουμε έτσι καθώς περιμενουμε τα μπεμπέ μας ή στην αρχή της ζωής τους κ απ'τη άλλη λέω θα κάνουμε ότι μπορουμε κ θα τα καταφέρουμε.. 

• Μου αρέσει 3

j7W7p3.png

Just now, asda είπε:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολυ!!! Ναι είχα Πητ στις 25 σύμφωνα με το γιατρό και 28 σύμφωνα με τη β επιπέδου. Τελικά κλείσαμε ραντεβού για καισαρική σημερα γιατί δεν ήθελε να την αφήσει πολύ ο γιατρός. Πάντως το πρωί που σηκώθηκα είχα ροζ υγρά και απ' ότι φαίνεται ο τοκετός θα ξεκινούσε έτσι κι αλλιώς σήμερα!!! Φοβερό ταιμινγκ!! Ευτυχώς ο γιατρός μου είχε βγάλει την επισκληριδιο πριν ανέβω στο δωμάτιο και μετά από λίγο τον καθετήρα οπότε είχα μόνο την πεταλούδα στο χέρι. Γύρω στις 3 σηκώθηκα και κάνω βόλτες στο διάδρομο. Η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση ότι ήμουν σαν παράλυτη για κάποιες ώρες με ζορισε πολύ, οπότε όταν μου δόθηκε η ευκαιρία του έδωσα και κατάλαβε!!! Κατά τα αλλά δεν πονάω καθόλου, λίγο μόνο με τραβάνε τα ράμματα αλλά είμαι μια χαρά!!!

Just now, Murtw.st είπε:

Να σου ζησει το κοριτσάκι σου! Ποτε ήταν το καλοκαίρι που είμασταν όλες μες το άγχος, μην δούμε λίγο αίμα μην πονέσουμε, η κάθε μια πέρασε το δικό της βάσανο.. κ φτάσαμε να τα κρατάμε στην αγκαλιά μας!! Είναι απίστευτο πως πέρασε έτσι ο καιρός!! Καλή ανάρρωση σου εύχομαι τωρα!! Όσον αφορά τις θηλές σιλικόνης εγω το είπα κ όταν γέννησα εγω  κ θα το ξανά πω εμένα με έσωσαν κυριολεκτικά. Ταλαιπωρήθηκα πολύ κ στο μαιευτηριο για να πιάνει στήθος κ μετά όταν γυρίσαμε σπίτι μου φαινόταν ακατόρθωτο, το πάλευα παρα πολύ,  με τις θηλές σιλικόνης πιάνει κυριολεκτικά αμέσως έχουν λυθεί τα χέρια μου. 

Ναι όντως αυτό σκεφτόμουν και εγώ, πως πέρασε ο καιρός.... απίστευτο μου φαίνεται! Απ' ότι φαίνεται κι εγώ θα τις πάρω διαφορετικά θα δυσκολευτεί πολύ να θηλάσει η μικρή. Θα στείλω τον άντρα μου να πάρει αύριο κιόλας! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, teta2 said:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολυ!!! Ναι είχα Πητ στις 25 σύμφωνα με το γιατρό και 28 σύμφωνα με τη β επιπέδου. Τελικά κλείσαμε ραντεβού για καισαρική σημερα γιατί δεν ήθελε να την αφήσει πολύ ο γιατρός. Πάντως το πρωί που σηκώθηκα είχα ροζ υγρά και απ' ότι φαίνεται ο τοκετός θα ξεκινούσε έτσι κι αλλιώς σήμερα!!! Φοβερό ταιμινγκ!! Ευτυχώς ο γιατρός μου είχε βγάλει την επισκληριδιο πριν ανέβω στο δωμάτιο και μετά από λίγο τον καθετήρα οπότε είχα μόνο την πεταλούδα στο χέρι. Γύρω στις 3 σηκώθηκα και κάνω βόλτες στο διάδρομο. Η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση ότι ήμουν σαν παράλυτη για κάποιες ώρες με ζορισε πολύ, οπότε όταν μου δόθηκε η ευκαιρία του έδωσα και κατάλαβε!!! Κατά τα αλλά δεν πονάω καθόλου, λίγο μόνο με τραβάνε τα ράμματα αλλά είμαι μια χαρά!!!

Ναι όντως αυτό σκεφτόμουν και εγώ, πως πέρασε ο καιρός.... απίστευτο μου φαίνεται! Απ' ότι φαίνεται κι εγώ θα τις πάρω διαφορετικά θα δυσκολευτεί πολύ να θηλάσει η μικρή. Θα στείλω τον άντρα μου να πάρει αύριο κιόλας! 

Τελεια ρε συ μακαρι να συνεχισεις έτσι! Σηκωθηκες στ πι κ φι κ ειναι πολυ καλο γ την ανάρρωση σου!

Εμενα η μικρή δυσκολευοταν στην αρχη πολυ γιατι μάλλον ηταν μεγαλες οι θηλες αλλά το βρηκε με προσπάθεια κ πλεον νομιζω αρχισαμε να μπαινουμε σε ενα καλο δρομο! Δοκιμαστε τις ψευδοθηλες κ μην το βαλετε κατω, θα το βρουν τα μωρακια! :)

• Μου αρέσει 1

@teta2 μπράβο που σηκώθηκες τόσο γρήγορα! Φαίνεται ότι αναρρώνεις πολύ γρήγορα! Με το καλό να πάτε και στο σπιτάκι σας!

Κι εμένα ο γιατρός δεν αφήνει να περιμένουμε στο σαλόνι. Και στο nst δεν επιτρέπεται συνοδός.

@asda εμείς πηγαίνουμε εξαρχής βάσει υπερήχου, έχουμε ξεχάσει την ΤΕΡ. Εγώ έχω ξαναπεί ότι δεν θα μπορούσα με τίποτα να περιμένω, στο τσακ είμαι να του ζητήσω να γεννήσω νωρίτερα! Από την άλλη, είναι μεγάλη υπόθεση ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική, οπότε μπράβο σου που θες να το κάνεις. Όσο για τον κορωνοϊό, εάν κάθεσαι στο σπιτάκι σου και δεν έρχεσαι σε επαφή με κόσμο, γιατί να κολλήσεις; Να σκέφτεσαι θετικά, ότι όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 3

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child είπε:

@teta2 μπράβο που σηκώθηκες τόσο γρήγορα! Φαίνεται ότι αναρρώνεις πολύ γρήγορα! Με το καλό να πάτε και στο σπιτάκι σας!

Κι εμένα ο γιατρός δεν αφήνει να περιμένουμε στο σαλόνι. Και στο nst δεν επιτρέπεται συνοδός.

@asda εμείς πηγαίνουμε εξαρχής βάσει υπερήχου, έχουμε ξεχάσει την ΤΕΡ. Εγώ έχω ξαναπεί ότι δεν θα μπορούσα με τίποτα να περιμένω, στο τσακ είμαι να του ζητήσω να γεννήσω νωρίτερα! Από την άλλη, είναι μεγάλη υπόθεση ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική, οπότε μπράβο σου που θες να το κάνεις. Όσο για τον κορωνοϊό, εάν κάθεσαι στο σπιτάκι σου και δεν έρχεσαι σε επαφή με κόσμο, γιατί να κολλήσεις; Να σκέφτεσαι θετικά, ότι όλα θα πάνε καλά!

Ναι μεν κάθομαι μέσα και η μικρή δεν πάει σχολειο. Δεν βγαίνουμε ούτε για τα σκουπίδια. Πήγαμε μόνο την Τετάρτη στο γιατρό. Την περασμένη Τρίτη σταμάτησα και τα μαθήματα και ένα θα σας πω. Ή μικρή κάπου κόλλησε ίωση με βήχα δέκατα και μύξες και από χθες είμαι κι εγώ με καταρροή και πονόλαιμο. Οπότε αναγκαστικά βγήκαμε χθες να πάμε παιδίατρο και ευτυχώς μας είπε είναι ίωση που την περνάει ελαφρά. Που να βγαίναμε δηλαδή..  αν ο άντρας μου δεν σταματήσει τη δουλειά δεν θα είμαι ήρεμη.. οπως και να χει θα περιμενω σθγουρα μεχρι τεταρτη και βλεπουμε..

• Μου αρέσει 1

Να σου ζήσει η κορούλα @teta2! Γερή κ τυχερή να είναι στη ζωή της!!!

Κορίτσια ακριβώς τις ίδιες ανησυχίες...δηλ ζούμε σενάριο επιστημονικής φαντασίας!Μακάρι να περάσει ο καιρός κ να τα σκεφτόμαστε σαν ένα όνειρο

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κοριτσια μου!! Σε οσες γεννησαν ευχομαι να σας ζησουν τα μωρακια σας, καλοτυχα να ειναι με υγεια! Σε οσες περιμένουν με το καλο να ερθουν τα μπεμπακια σας στη ζωη!! Η καισαρικη καπως δυσκολο κομματι για μενα τουλαχιστον! Τραβανε τα ραμματα και ειναι δυσκολο το σηκω κατσε ποσο μαλλον οταν θηλαζω καθε 2 ωρες! Για τις θηλες σιλικονης εχω να πω πως με εσωσαν πραγματικα!! Ο μπεμπης με ματωσε την δευτερη μερα κιολας και γενικα δυσκολευοταν με τις δικες μου θηλες!! Να σας ρωτησω κατι βρε κοριτσια εσας τα μωρακια σας εχασαν βαρος τις πρωτες μερες η οχι? Με αποκλειστικο θηλασμο εμενα εχασε και ηδη ειναι μικρουλης οποτε θα πρεπει αν δεν παρει βαρος μεχρι τη δευτερα να δωσω συμπληρωμα!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...