Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Sweet_child είπε:

Να σας πω και κάποια πράγματα που μου είπε ο γιατρός μου. Για όσες κάνουν δεύτερη καισαρική, η τομή γίνεται πάνω στην πρώτη και αφαιρείται η πρώτη τομή ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει μία τομή αντί για δύο. Όσον αφορά τα μέτρα αφαλείας για τον κορωναϊό, μου είπε ότι τηρούνται και θα φροντίσει και ο ίδιος γι' αυτό. Ελπίζω να βγει αληθινός!

Μωρέ εγώ το ξαναλέω... ότι κι αν λέμε, το θέμα είναι σε τι συγκάτοικους (να το πω) θα πέσεις... Εκτός κι αν έχεις μονόκλινο. Ειδάλλως, αν είναι άτομα της άποψης "σιγά μωρέ ένας ιός είναι...η γρίπη είναι χειρότερη" κλπ, κλπ (που δυστυχώς υπάρχουν άτομα που το υποστηρίζουν) και είτε κατέβουν οι ίδιες να δουν συγγενείς, είτε οι άντρες τους και πηγαινοέρχονται.... την κάτσαμε... Εκεί ούτε ο γιατρός, ούτε και κανείς δηλαδή δεν μπορεί να πει ή να κάνει τίποτα... Το θέμα είναι να είναι ευσυνείδητοι κι οι γύρω μας... 

Να πω μια ιδέα;; Όσες πάμε με καισαρική στο Ιασώ, δεν κανονίζουμε μια μέρα που να μας βολεύει όλες, να μπούμε κι οι 3 μαζί και να ζητήσουμε να μας βάλουν στο ίδιο τρίκλινο να βρούμε την υγειά μας, να συνεννοούμαστε, να μην αγχωνόμαστε για τίποτα;;;;;

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Pagotoula είπε:

Μωρέ εγώ το ξαναλέω... ότι κι αν λέμε, το θέμα είναι σε τι συγκάτοικους (να το πω) θα πέσεις... Εκτός κι αν έχεις μονόκλινο. Ειδάλλως, αν είναι άτομα της άποψης "σιγά μωρέ ένας ιός είναι...η γρίπη είναι χειρότερη" κλπ, κλπ (που δυστυχώς υπάρχουν άτομα που το υποστηρίζουν) και είτε κατέβουν οι ίδιες να δουν συγγενείς, είτε οι άντρες τους και πηγαινοέρχονται.... την κάτσαμε... Εκεί ούτε ο γιατρός, ούτε και κανείς δηλαδή δεν μπορεί να πει ή να κάνει τίποτα... Το θέμα είναι να είναι ευσυνείδητοι κι οι γύρω μας... 

Να πω μια ιδέα;; Όσες πάμε με καισαρική στο Ιασώ, δεν κανονίζουμε μια μέρα που να μας βολεύει όλες, να μπούμε κι οι 3 μαζί και να ζητήσουμε να μας βάλουν στο ίδιο τρίκλινο να βρούμε την υγειά μας, να συνεννοούμαστε, να μην αγχωνόμαστε για τίποτα;;;;;

Κι εγώ απ όσο έμαθα από δική που γέννησε προχθές (οχι στο Ιασώ βεβαια)τηρούνται όλα τα μέτρα και δεν μπορείς καν να κατέβεις κάτω να δεις συγγενείς. Δηλαδή πρέπει να βγεις εντελώς έξω απ το μαιευτήριο. Πάνω ελέγχονταν οι επισκέπτες Δηλαδή ήταν ο άντρας της όλες τις μέρες (είχε μια κάρτα για να περασει). Την 2η μέρα που ήθελε να την δει η μητέρα της έπρεπε ο άντρας της να κατέβει να βγει από το μαιευτήριο να της δώσει την κάρτα και αφού ελέγξουν ότι δεν υπάρχει άλλος στο δωμάτιο να πάει πάνω να την δει. Και εννοείται να περάσουν από έλεγχο και πάλι..

• Μου αρέσει 2

Just now, asda είπε:

Κι εγώ απ όσο έμαθα από δική που γέννησε προχθές (οχι στο Ιασώ βεβαια)τηρούνται όλα τα μέτρα και δεν μπορείς καν να κατέβεις κάτω να δεις συγγενείς. Δηλαδή πρέπει να βγεις εντελώς έξω απ το μαιευτήριο. Πάνω ελέγχονταν οι επισκέπτες Δηλαδή ήταν ο άντρας της όλες τις μέρες (είχε μια κάρτα για να περασει). Την 2η μέρα που ήθελε να την δει η μητέρα της έπρεπε ο άντρας της να κατέβει να βγει από το μαιευτήριο να της δώσει την κάρτα και αφού ελέγξουν ότι δεν υπάρχει άλλος στο δωμάτιο να πάει πάνω να την δει. Και εννοείται να περάσουν από έλεγχο και πάλι..

Αααα ωραία φάση. Σε ποιο μαιευτήριο;; 

8 ώρες πρίν, Murtw.st είπε:

Τέλεια! Κ εμείς φτάνουμε 3 κιλά επιτέλους!! Με  αφορμή αυτό, γενικά ποια είναι η ρουτίνα που είχατε μέχρι τωρα με τον παιδίατρο όσες έχετε γεννήσει; Γιατι εγω με την δικιά μου έχω πολλές αμφιβολίες κ θελω να συγκρίνω. Για παράδειγμα, εμένα τον μικρό τον είδε μια βδομάδα αφότου βγήκαμε απο το μαιευτηριο, κ πήγαμε εμείς βράδυ όταν τελείωσαν τα ραντεβού. Ενώ βλέπω οτι όλοι έρχονται στο σπίτι. Δεν μου άρεσε που ξεσπιτωσα ένα βρέφος 12 ημερών μες τη νύχτα κ την υγρασία. Επίσης απλα μου έδωσε μια ζυγαριά κ απο τότε δεν μας εχει ξαναδεί απλα την πήρα την προηγούμενη βδομάδα τηλ να της πω ποσο πήρε, κ το ίδιο θα κάνω κ σήμερα. Εσάς πόσες φορές σας εχει δει; Καλα και γενικά δεν μου άρεσε το στυλ της είναι η αλήθεια κ δεν βλέπω να συνεχίζω εκει. Πχ ενώ της είχα πει απο το τηλ οτι είναι μικρούλης, 2.200 βγήκαμε απο το μαιευτηριο, όταν απο κοντά της είπα οτι γεννήθηκε στις 36 κ 5 σαν να αγχώθηκε, ενώ είναι ένα μωρό που δεν θεωρείται πρόωρο κ ούτε είχε καμία απολύτως επιπλοκή... κ στην τελική με βάση την εμπειρία, ένα μωρό σχεδόν 2 κιλά ποτε περίμενε να εχει γεννηθεί, στις 40 εβδομάδες; Λογικό είναι να είναι λίγο πιο νωρίς γεννημένο σ αυτό το βάρος. 

Χμμμ δεν έχω ξανακούσει στο πρώτο ραντεβού να πηγαίνουν το μωρό στο ιατρείο.. Ή μια βδομάδα μετά δεν θα μου φαινόταν πολύ αν δεν ήταν τόσο μικρούλι. Και επίσης μέχρι τότε δεν είχες ζυγαριά αν κατάλαβα καλά ετσι; δεν ξέρω. Εμάς μας είχε δει στις 5 μέρες στην πρώτη μου κόρη. Είχε έρθει σπίτι μόνο την πρώτη φορά. (Βέβαια είχα γεννήσει Αύγουστο που δεν υπήρχαν ιώσεις κλπ). Τώρα δεν ξέρω τι θα μου πει. Μπορεί να χρειαστεί να έρθει πιο πολλές. Μετά είχαμε πάει εμείς στο ιατρείο 2 βδομάδες μετά. Είχα δική μου ζυγαριά και κάθε 3 μέρες μου είχε πει να την ενημερώνω για το βάρος της και τις πάνες της. Αν όμως κάτι δεν σου κάθεται καλά γενικά άκου το ένστικτο σου. Είναι πολύ σημαντικό Όχι μόνο να εμπιστεύεσαι την παιδίατρο αλλά να έχεις και την άμεση να την παίρνεις για ο.τι σε απασχολεί.

Just now, Pagotoula είπε:

Αααα ωραία φάση. Σε ποιο μαιευτήριο;; 

Στο Γαία. Και κάτι άλλο που μου είπε είναι ότι την αίτηση για το επίδομα την κάνουν στο μαιευτήριο. Δεν χρειάζεται να την κάνουμε εμείς. Και θέλουν μόνο ένα Iban της μαμάς (Ή λογαριασμό που να είναι συνδικαιουχος η μαμα) και την ταυτότητα της..

• Ευχαριστώ 1

Συγχαρητήρια σε όσες γεννήσατε κορίτσια, να σας ζήσουν τα μωράκια σας κ να είναι πάντα υγιή κ κάθε ευτυχία!

@Ζουζουνιαααα2 υπομονή κοπέλα μου κ όλα θα πάνε καλά,σύντομα θα τα έχεις αποκλειστικά στην αγκαλιά σου τα ζουζουνάκια σου!

Εμένα ο γιατρός λόγω επιπωματικού πλακούντα σήμερα μου έκλεισε για καισαρική 24/3 (εχω πητ 3/4 κ ο μπέμπης είναι 2700).Σαν ψέματα μου φαίνεται, τι παράξενο συναίσθημα!!!

Στο δικό μου μαιευτήριο(Β.Ελλάδα),πριν κανά 10ήμερο που τους ρωτησα, μου είπαν ότι μόνο ο συνοδός επιτρέπεται κ μπορεί να αλλάζει μέσα στη μέρα. Αν από τότε άλλαξε κάτι δεν το ξέρω.

Χαχα πόσο γέλασα @Pagotoula με το γιουχου γλιτώσαμε πεθερές κ συνυφάδες!!Μεγάλη αλήθεια!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, souzanna7 είπε:

Συγχαρητήρια σε όσες γεννήσατε κορίτσια, να σας ζήσουν τα μωράκια σας κ να είναι πάντα υγιή κ κάθε ευτυχία!

@Ζουζουνιαααα2 υπομονή κοπέλα μου κ όλα θα πάνε καλά,σύντομα θα τα έχεις αποκλειστικά στην αγκαλιά σου τα ζουζουνάκια σου!

Εμένα ο γιατρός λόγω επιπωματικού πλακούντα σήμερα μου έκλεισε για καισαρική 24/3 (εχω πητ 3/4 κ ο μπέμπης είναι 2700).Σαν ψέματα μου φαίνεται, τι παράξενο συναίσθημα!!!

Στο δικό μου μαιευτήριο(Β.Ελλάδα),πριν κανά 10ήμερο που τους ρωτησα, μου είπαν ότι μόνο ο συνοδός επιτρέπεται κ μπορεί να αλλάζει μέσα στη μέρα. Αν από τότε άλλαξε κάτι δεν το ξέρω.

Χαχα πόσο γέλασα @Pagotoula με το γιουχου γλιτώσαμε πεθερές κ συνυφάδες!!Μεγάλη αλήθεια!!!

Κι εγώ έχω επιπωματικό πλακούντα, αλλά ακόμα ημερομηνία για την καισαρική δεν μου έχει πει κι έχω πητ 31/3... :-| με πάει βδομάδα τη βδομάδα, μέρα τη μέρα, ώρα την ώρα... :razz: :mad: τι να πω;; θέλει να με βλέπει μάλλον... B)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Κορίτσια τελικά εγώ πάω το Σάββατο το πρωί για καισαρική στο Ρέα! Εχτές η μικρή ήταν σχεδόν 3400. Σχετικά με τον ιό τώρα πήρα τηλ στο μαιευτήριο και μου είπαν ότι επιτρέπεται μόνο ένας σύνοδος που μπορεί να αλλάζει και ότι στην αναμονή την ώρα του τοκετού επιτρέπεται μόνο ο πατέρας. Επίσης δεν επιτρέπεται κανείς άλλος στους κεντρικούς χώρους του μαιευτηρίου πχ καφετέρια. Αυτά. Προσπαθώ τώρα να το συνειδητοποιήσω και να προετοιμαστώ ψυχολογικά!!!

• Μου αρέσει 5

Just now, teta2 said:

Κορίτσια τελικά εγώ πάω το Σάββατο το πρωί για καισαρική στο Ρέα! Εχτές η μικρή ήταν σχεδόν 3400. Σχετικά με τον ιό τώρα πήρα τηλ στο μαιευτήριο και μου είπαν ότι επιτρέπεται μόνο ένας σύνοδος που μπορεί να αλλάζει και ότι στην αναμονή την ώρα του τοκετού επιτρέπεται μόνο ο πατέρας. Επίσης δεν επιτρέπεται κανείς άλλος στους κεντρικούς χώρους του μαιευτηρίου πχ καφετέρια. Αυτά. Προσπαθώ τώρα να το συνειδητοποιήσω και να προετοιμαστώ ψυχολογικά!!!

Με το καλο!! Να παρεις αγκαλίτσα την κοριτσαρα σου!! :)

17 hours ago, asda said:

Χμμμ δεν έχω ξανακούσει στο πρώτο ραντεβού να πηγαίνουν το μωρό στο ιατρείο.. Ή μια βδομάδα μετά δεν θα μου φαινόταν πολύ αν δεν ήταν τόσο μικρούλι. Και επίσης μέχρι τότε δεν είχες ζυγαριά αν κατάλαβα καλά ετσι; δεν ξέρω. Εμάς μας είχε δει στις 5 μέρες στην πρώτη μου κόρη. Είχε έρθει σπίτι μόνο την πρώτη φορά. (Βέβαια είχα γεννήσει Αύγουστο που δεν υπήρχαν ιώσεις κλπ). Τώρα δεν ξέρω τι θα μου πει. Μπορεί να χρειαστεί να έρθει πιο πολλές. Μετά είχαμε πάει εμείς στο ιατρείο 2 βδομάδες μετά. Είχα δική μου ζυγαριά και κάθε 3 μέρες μου είχε πει να την ενημερώνω για το βάρος της και τις πάνες της. Αν όμως κάτι δεν σου κάθεται καλά γενικά άκου το ένστικτο σου. Είναι πολύ σημαντικό Όχι μόνο να εμπιστεύεσαι την παιδίατρο αλλά να έχεις και την άμεση να την παίρνεις για ο.τι σε απασχολεί.

Στο Γαία. Και κάτι άλλο που μου είπε είναι ότι την αίτηση για το επίδομα την κάνουν στο μαιευτήριο. Δεν χρειάζεται να την κάνουμε εμείς. Και θέλουν μόνο ένα Iban της μαμάς (Ή λογαριασμό που να είναι συνδικαιουχος η μαμα) και την ταυτότητα της..

Αχ να γεννουσαμε λιγο πιο μετα να γλιτωναμε λιγη γραφειοκρατία ρε παιδι μου. Εγω σημερα καταφερα ν παω στι ικα γιατι δεν εχω ουτε επιδομα λοχειας κανει ουτε η μικρη εχει ασφαλιση κ μου λενε κλειστο το μητρωο κ ο αμκα ξεκρεμαστος. Ουτε την αίτηση για επιδομα γεννας μπορω ν κανω γιατι δν αναγνωριζει τον αμκα. Ολα πανε πισω κ εχουμε εξετασεις να κανουμε στη μικρη...

• Λυπημένη/-ος 1

Κορίτσια...αφήστε τι έπαθα... Θυμάστε που σας έλεγα για την "κρεατοελίτσα" που είναι θηλωματάκι κι είχα στην θηλή;; Μου είπε κι ο γυναικολόγος κι ο παιδίατρος να πάω να το καυτηριάσω για να μπορέσω να θηλάσω... Πάω λοιπόν στον δερματολόγο να μου κάνει τον καυτηριασμό, η διαδικασία πολύ γρήγορη σε γενικές γραμμές, αλλά έλα που στο σημείο που έκανε την αναισθησία πάνω στη θηλή δεν έλεγε να σταματήσει το αίμα... Να μην σας τα πολυλογώ, εγώ καθόλου δεν την παλεύω με το αίμα...κι έβλεπα να μου αλλάζει τις ματωμένες γάζες την μία μετά την άλλη και να μου λέει να πιέζω το σημείο....και πάρτην κάτω τη δικιά σας... Λιποθύμησα κορίτσια...κανονικότατα... Ευτυχώς ήμουν καθιστή και πρόλαβαν και με έπιασαν πριν πέσω και με πήγαν στο κρεβάτι... Πήρα μια τρομάρα όμως.... Όταν επανήλθαν οι αισθήσεις μου δεν ήξερα ποια ήμουν και πού ήμουν... Περιττό να πω πως μέχρι να νιώσω πάλι το μωρό είχα χεστεί... 

Just now, KNecky είπε:

Με το καλο!! Να παρεις αγκαλίτσα την κοριτσαρα σου!! :)

Αχ να γεννουσαμε λιγο πιο μετα να γλιτωναμε λιγη γραφειοκρατία ρε παιδι μου. Εγω σημερα καταφερα ν παω στι ικα γιατι δεν εχω ουτε επιδομα λοχειας κανει ουτε η μικρη εχει ασφαλιση κ μου λενε κλειστο το μητρωο κ ο αμκα ξεκρεμαστος. Ουτε την αίτηση για επιδομα γεννας μπορω ν κανω γιατι δν αναγνωριζει τον αμκα. Ολα πανε πισω κ εχουμε εξετασεις να κανουμε στη μικρη...

Συγγνώμη, αυτές οι αλλαγές γίναν τις τελευταίες μέρες δηλαδή;

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Just now, Pagotoula said:

Κορίτσια...αφήστε τι έπαθα... Θυμάστε που σας έλεγα για την "κρεατοελίτσα" που είναι θηλωματάκι κι είχα στην θηλή;; Μου είπε κι ο γυναικολόγος κι ο παιδίατρος να πάω να το καυτηριάσω για να μπορέσω να θηλάσω... Πάω λοιπόν στον δερματολόγο να μου κάνει τον καυτηριασμό, η διαδικασία πολύ γρήγορη σε γενικές γραμμές, αλλά έλα που στο σημείο που έκανε την αναισθησία πάνω στη θηλή δεν έλεγε να σταματήσει το αίμα... Να μην σας τα πολυλογώ, εγώ καθόλου δεν την παλεύω με το αίμα...κι έβλεπα να μου αλλάζει τις ματωμένες γάζες την μία μετά την άλλη και να μου λέει να πιέζω το σημείο....και πάρτην κάτω τη δικιά σας... Λιποθύμησα κορίτσια...κανονικότατα... Ευτυχώς ήμουν καθιστή και πρόλαβαν και με έπιασαν πριν πέσω και με πήγαν στο κρεβάτι... Πήρα μια τρομάρα όμως.... Όταν επανήλθαν οι αισθήσεις μου δεν ήξερα ποια ήμουν και πού ήμουν... Περιττό να πω πως μέχρι να νιώσω πάλι το μωρό είχα χεστεί... 

Συγγνώμη, αυτές οι αλλαγές γίναν τις τελευταίες μέρες δηλαδή;

Τι λες τωρα?? Ολα καλα τωρα κοπελα μου?? Με την κρεατοελιτσα τι σου ειπαν??

Δεν ξερω απο ποτε ισχυουν παντως για μας δεν ισχυουν οι αυτοματοι τροποι αιτησεων κ δημιουργιας αμκα κλπ. Κ σημερα τ ξημερωμα λεγαν στο ικα τους ανακοινωσαν οτι ως 20/3 δεν δεχονται κοσμο στο μητρωο, αρα τα μωρα δεν θα εχουν ασφαλιση σγρ ως τοτε...

• Ευχαριστώ 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλες , τελικά σήμερα το μεσημεράκι έγινα μανούλα Μαρτίου αναπάντεχα ενώ θα γεννούσα 9 του Απρίλη. Το μωράκι είναι καλά για 36 εβδομάδων, γεννήθηκε 2650 γραμμάρια αλλά θα μου το κρατήσουν σήμερα στην θερμοκοιτίδα. Έκανα επείγουσα καισαρική γιατί έσπασε μια κύστη στην ωοθήκη μου και έπαθα περιτονίτιδα.

Εύχομαι όλες οι μανουλες που γέννησαν και θα γεννήσουν να είναι τα μωράκια τους υγιή  και ευλογημένα.

• Μου αρέσει 6

@teta2 με το καλό!!!

@Pagotoula τι λες ρε κορίτσι; Είσαι καλύτερα τώρα; 

@MarakiKakkin να σου ζήσει κοπέλα μου! Πώς το πήρατε χαμπάρι; Πονούσες; Για την κύστη τι κάνατε; Πέρασες αγωνία αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Κορίτσια έχω κάτι πονάκια στη μέση, αρκετά σήμερα, σαν να χτυπάει νεύρο, σαν μούδιασμα, σαν σφίξιμο να το πω. Έχετε κι εσείς;

• Ευχαριστώ 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, KNecky είπε:

Τι λες τωρα?? Ολα καλα τωρα κοπελα μου?? Με την κρεατοελιτσα τι σου ειπαν??

Δεν ξερω απο ποτε ισχυουν παντως για μας δεν ισχυουν οι αυτοματοι τροποι αιτησεων κ δημιουργιας αμκα κλπ. Κ σημερα τ ξημερωμα λεγαν στο ικα τους ανακοινωσαν οτι ως 20/3 δεν δεχονται κοσμο στο μητρωο, αρα τα μωρα δεν θα εχουν ασφαλιση σγρ ως τοτε...

@KNecky @Sweet_child Την καυτηρίασε, αφαιρέθηκε δηλαδή, δεν υπάρχει πλέον, οπότε μπορώ να θηλάσω. Τώρα θα πρέπει να βάζω betadine 5-6 μέρες ώσπου να φύγει το κακαδάκι που θα δημιουργηθεί. Καλά είμαι τώρα, εκείνη την ώρα όμως κατατρόμαξα γιατί δεν κατάλαβα τι έγινε, αν έπεσα, αν χτύπησα, πόση ώρα δεν είχα τις αισθήσεις μου...

Όσο για το άλλο σκέλος, πραγματικά είμαστε ανεκδιήγητοι... Αντί να τα κάνουμε όλα ηλεκτρονικά τσακ μπαμ... Τραβάς τώρα τέτοιο ζόρι.

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Pagotoula said:

@KNecky @Sweet_child Την καυτηρίασε, αφαιρέθηκε δηλαδή, δεν υπάρχει πλέον, οπότε μπορώ να θηλάσω. Τώρα θα πρέπει να βάζω betadine 5-6 μέρες ώσπου να φύγει το κακαδάκι που θα δημιουργηθεί. Καλά είμαι τώρα, εκείνη την ώρα όμως κατατρόμαξα γιατί δεν κατάλαβα τι έγινε, αν έπεσα, αν χτύπησα, πόση ώρα δεν είχα τις αισθήσεις μου...

Όσο για το άλλο σκέλος, πραγματικά είμαστε ανεκδιήγητοι... Αντί να τα κάνουμε όλα ηλεκτρονικά τσακ μπαμ... Τραβάς τώρα τέτοιο ζόρι.

Παλι καλα που ησουν στο ιατρειο κ σε φρόντισαν! Γενικα εχεις φοβο με το αιμα? Παει κ αυτο τωρα κ μακαρι να πανε ολα καλα με το θηλασμο! ^_^

Μακαρι να βγάλουμε ακρη με το ικα..θα δωθουν παρατασεις αλλα εγω πρεπει τωρα να κανω εξετασεις στη μικρη οπότε αναγκαστικα ιδιωτικα μας βλεπω.

Just now, MarakiKakkin said:

Καλησπέρα σε όλες τις μανουλες , τελικά σήμερα το μεσημεράκι έγινα μανούλα Μαρτίου αναπάντεχα ενώ θα γεννούσα 9 του Απρίλη. Το μωράκι είναι καλά για 36 εβδομάδων, γεννήθηκε 2650 γραμμάρια αλλά θα μου το κρατήσουν σήμερα στην θερμοκοιτίδα. Έκανα επείγουσα καισαρική γιατί έσπασε μια κύστη στην ωοθήκη μου και έπαθα περιτονίτιδα.

Εύχομαι όλες οι μανουλες που γέννησαν και θα γεννήσουν να είναι τα μωράκια τους υγιή  και ευλογημένα.

Να σου ζησει!!! Καθε ευλογία να εχει το μικρο σας!! Αγορι ή κοριτσι?? Εσυ εισαι καλά?? Με το καλο να γυρίσετε σπιτι σας μαζι!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...