Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Pagotoula said:

Ο άντρας σου την παλεύει να κάνει δουλειές;; Εύγε!! Ο δικός μου τον τελευταίο χρόνο είναι σε μια δουλειά που γυρνάει κατά τις 7 και μετά θα πάει κανά γυμναστήριο καμιά ωρίτσα κ γυρνάει και δουλεύει από το pc από το σπίτι ως τις 11...12... τι να σου πω... δράμα η κατάσταση... και τα σκ δουλεύει από το σπίτι πολλές ώρες.. Οπότε δεν μου πάει η καρδιά να του πω κάνε και σίδερο ή κάνε το μπάνιο κλπ... Μέχρι πέρσυ τα κάναμε όλα μαζί το σκ... τώρα ούτε το πλυντήριο πιάτων δεν αδειάζει...αλλά ρε γαμώτο τον βλέπω ότι κουράζεται απίστευτα...τι να τον κάνω...

Προσπαθεί και αυτός μωρέ..ότι μπορεί. Το ΣΚ κράτησε τα μικρά λίγο και έκανα κ γω κάτι ψιλά. Μην φανταζεσαι όμως σίδερο δεν θέλω να τον βασανίσω!..θα βάλει πλυντηριο πιάτων ή θα καθαρίσει ότι επείγει. Η μάνα μου έρχεται ή η αδερφή μου αλλά προτιμώ να ασχοληθούν με τον μικρό παρά να κάνουν δουλειες. Αλλάζουν σε όλα θέση κιόλας κ τρέχω να βρω τις κατσαρόλες μετά χαχα!

Μακάρι τώρα που θα έρθει η μικρούλα να έχετε χρόνο πιο πολύ μαζι όλοι! ^_^ 

Μια ιδέα είναι να προμηθευτείς από σούπερ υλικά και να έχεις έτοιμες λύσεις φαγητού που είναι εύκολα. πχ μακαρόνια, ρύζι, κρεας σε μερίδες, ψιλοέτοιμα φαγητα σαν αρακά κατεψηγμενο, κ γενικά δες συνταγες που γίνονται μόνες τους. 

Ο δικος μου γιατρός είναι όπως της Καθρίν πάντως αλλά από αυτά που είδα στο μαιευτήριο έπαθα πλάκα. Μερικοί γιατροί τρομάζαν πάρα πολύ τις κοπέλες για τις πιθανοτητες επιτυχιας του vbac..με κοιτουσαν σαν εξωγηινο που το τολμισα πόσο μαλλον που πετυχε. Λίγο θλιβερο.... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pagotoula είπε:

Τις δουλειές ποιος τις κάνει βρε Πέννυ;; Σε βοηθάει η μαμά σου; Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να βασιστώ γιατί έχει ένα θέμα υγείας που δεν της επιτρέπει να κάνει πολλά πράγματα. Λέω να πω στην κοπέλα να ρχεται κάθε βδομάδα αφού με το καλό γεννήσω...και βλέποντας μετά. Αν κάποια στιγμή μπει το μωρό σε ρουτίνα και δω ότι προλαβαίνω, θα της το αλλάξω πάλι σε κάθε 2 βδομάδες. Αν και θεωρώ πως με το που επιστρέψω δουλειά, δεν πρόκειται να προλαβαίνω τίποτα και θα την χρειαστώ πάλι συχνότερα. Όσο για το φαγητό που είπες @Polly1 είμαστε πολύ περίεργοι κι εγώ κι ο άντρας μου, οπότε δεν θα το εμπιστευόμουν σε τρίτο άτομο. Ούτε η μαμά μου πχ μου μαγειρεύει. Αλλά να σου πω, προτιμώ να μαγειρέψω εγώ για 2 μέρες, παρά να έχω και τις δουλειές... 

Κανει η μαμα μου τις δουλειές .εγω δεν μπορω δυστυχώς .θα το καταλάβεις κ εσυ μόνη σου.λιγη βοήθεια χρειάζεται .αλλα πιστευω θα εισαι οκ αν έρχεται η γυναίκα έστω μια φορά τη βδομάδα για της δουλειές για γενική 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Κορίτσια μου, που ήδη γεννήσατε, στο σπίτι προλαβαίνετε να κάνετε καμιά δουλειά;; Ή το ξεχνάμε το σπορ; Τους τελευταίους μήνες φέρνω μια γυναίκα κάθε 15 μέρες για 4 ώρες κι αν και το σπίτι μου είναι πολύ μικρό, δεν μπορώ να πω οτι μας αρκεί. Πάνω στη βδομάδα εννοείται πως αναγκάζομαι και ξανακάνω μόνη μπάνιο, κουζίνα, ξεσκόνισμα.. Όσο για σκούπα σφουγγάρισμα...λόγω σκύλου ...στάνταρ κάνω κάθε 2 άντε 3 μέρες... Κι αναρωτιέμαι...να της πω να έρχεται κάθε βδομάδα κανά 3ώρο;;; Από την άλλη λέω, τώρα που δεν θα φοβάμαι τις κινήσεις μου, μήπως θα μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα;; Δώστε μου τα φώτα σας οι πιο έμπειρες..υπάρχει χρόνος για δουλειές; Τώρα που το σκέφτομαι....ας μη ρωτήσω και για.μαγείρεμα...χαχαχαχ

Κορίτσι μου κ εγω τους ίδιους φόβους με σένα είχα. Σε πληροφορώ οτι αν εξαιρέσεις τις πρώτες 2-3 άντε 4 μέρες που τράβαγαν ακομα τα ράμματα κ δεν ήμουν για πολλά, κατα τα αλλα ανταποκρίθηκα πλήρως στην καθημερινότητα μου, καλα τωρα που κοντεύω μήνα δεν το συζητώ... κ σκέψου πέραν απο τον άντρα μου που όμως δουλεύει δεν είχα βοήθεια ούτε του τύπου να μου πλύνουν μισό πιάτο, όχι καθαριοτητες κ μαγειρέματα... ίσως να ειμαι κ πιο τυχερή επειδή το μωρό τρώει γύρω στο 20-30λεπτο κ μετά 2 ώρες κοιμάται, κ έχω κάποιον χρόνο. Αλλα μην αφήνεις κανέναν να σε στρεσάρει όλα γίνονται... είναι κάποιες μέρες πχ εγω χθες δεν πρόλαβα να κάνω πολλά πράγματα, ήταν κάπως γκρινιάρης ο μικρός δεν ήμουν κ εγω σε μουντ.. σήμερα σηκώθηκα το πρωί έκανα τις δουλειές μου, έφτιαξα το φαγητό μου κ όλα καλα... δεν έχω νιώσει δηλαδή απελπισία η οτι θα χρειαζόμουν κάποιον σαν βοήθεια. Α το μόνο που εχει αναλάβει ο άντρας μου αποκλειστικά είναι το σούπερ μάρκετ. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

15 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Κορίτσια μου, που ήδη γεννήσατε, στο σπίτι προλαβαίνετε να κάνετε καμιά δουλειά;; Ή το ξεχνάμε το σπορ; Τους τελευταίους μήνες φέρνω μια γυναίκα κάθε 15 μέρες για 4 ώρες κι αν και το σπίτι μου είναι πολύ μικρό, δεν μπορώ να πω οτι μας αρκεί. Πάνω στη βδομάδα εννοείται πως αναγκάζομαι και ξανακάνω μόνη μπάνιο, κουζίνα, ξεσκόνισμα.. Όσο για σκούπα σφουγγάρισμα...λόγω σκύλου ...στάνταρ κάνω κάθε 2 άντε 3 μέρες... Κι αναρωτιέμαι...να της πω να έρχεται κάθε βδομάδα κανά 3ώρο;;; Από την άλλη λέω, τώρα που δεν θα φοβάμαι τις κινήσεις μου, μήπως θα μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα;; Δώστε μου τα φώτα σας οι πιο έμπειρες..υπάρχει χρόνος για δουλειές; Τώρα που το σκέφτομαι....ας μη ρωτήσω και για.μαγείρεμα...χαχαχαχ

Κοριτσι μου επειδη στο πρωτο την πατησα, θα σου ελεγα να την παρεις, τουλαχιστον το πρωτο διαστημα, μεχρι να μπειτε στους ρυθμους σας κ να εισαι κ εσυ πιο ανετη.  Εγω οταν ειχα γεννησει το γιο μου, δεν ειχα βοηθεια καμια,εκτος του αντρα μου οπου καποια στιγμη κ αυτος πηγε στην δουλεια, με ενα μωρο ολη μερα αγκαλια, ολη νυχτα βυζι,οποτε κ ο δικος μου υπνος  ηταν σχεδον ανυπαρκος, κ με κολοικους το μωρο απο τριων ημερων κ εγω απο καισαρικη. Δεν προλαβαινα ουτε να φαω. Με ειχε πιασει καταθλιψη. Παρτη αφου μπορεις να σε βοηθαει, τουλαχιστον να μην εχεις αυτο το κομματι.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα!!! Τι κανετε; Ετοιμάζονται οι μελλουσες μανούλες του Μαρτίου; Εμάς ήρθε η παιδίατρος σημερα!! Πήραμε τα γραμμάρια που θέλαμε, δε φτάσαμε ακομη στα κιλά της γέννησης, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο!! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αποφάσισα να την πάρω μια φορά τη βδομάδα να κάνει όλη τη γενική του σπιτιού, να μπορώ κι εγώ να ασχολούμαι με το μωρό, να μην τα έχω όλα στο μυαλό μου. Και μετά τα πιο απλά: φαγητό, πιο συχνή σκούπα, πλυντήρια, θα τα παλέψω όπως μπορώ. Τουλάχιστον να φύγει ένα βάρος, γιατί όπως σας είπα, δυστυχώς ο άντρας μου δεν έχει τον χρόνο να βοηθά στις δουλειές και να πω την αλήθεια, προτιμώ να αφιερώσει τον χρόνο που του μένει στο μωρό, παρά να τον βάλω να κάνει μια μέρα το μπάνιο. μια το ξεσκόνισμα κλπ. 

• Μου αρέσει 4

Just now, Pagotoula είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αποφάσισα να την πάρω μια φορά τη βδομάδα να κάνει όλη τη γενική του σπιτιού, να μπορώ κι εγώ να ασχολούμαι με το μωρό, να μην τα έχω όλα στο μυαλό μου. Και μετά τα πιο απλά: φαγητό, πιο συχνή σκούπα, πλυντήρια, θα τα παλέψω όπως μπορώ. Τουλάχιστον να φύγει ένα βάρος, γιατί όπως σας είπα, δυστυχώς ο άντρας μου δεν έχει τον χρόνο να βοηθά στις δουλειές και να πω την αλήθεια, προτιμώ να αφιερώσει τον χρόνο που του μένει στο μωρό, παρά να τον βάλω να κάνει μια μέρα το μπάνιο. μια το ξεσκόνισμα κλπ. 

Καλημέρα! Σκέφτομαι κι εγώ το κομμάτι της καθαριότητας. Στην κόρη μου ερχόταν η μαμά μου και η πεθερά σπανιότερα και με βοηθούσαν τον πρώτο καιρό, μετά τα έκανα μόνη μου, αλλά οκ δεν τρελαινόμουν. Τώρα με ένα 5χρονο, ένα νεογέννητο, ένα σκύλο και έναν άντρα τσαπατσουλάκο, αν επικεντρωθώ στην καθαριότητα, την έχω στο τσεπάκι την κατάθλιψη! 

• Μου αρέσει 2

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child είπε:

Καλημέρα! Σκέφτομαι κι εγώ το κομμάτι της καθαριότητας. Στην κόρη μου ερχόταν η μαμά μου και η πεθερά σπανιότερα και με βοηθούσαν τον πρώτο καιρό, μετά τα έκανα μόνη μου, αλλά οκ δεν τρελαινόμουν. Τώρα με ένα 5χρονο, ένα νεογέννητο, ένα σκύλο και έναν άντρα τσαπατσουλάκο, αν επικεντρωθώ στην καθαριότητα, την έχω στο τσεπάκι την κατάθλιψη! 

Μου άρεσε το τσαπατσουλάκος... χαχαχαχ

έχεις κι εσύ σκυλί, οπότε ξέρεις πόσο γρήγορα γεμίζει το σπίτι τρίχα, πατημασιές, σάλια, νερά.. Τουλάχιστον η δική μου η σαλιάρα τα κάνει όλα χάλια... Φαντάζομαι συν το παιδί... Θα υπάρχει ένα πολύ μεγαλύτερο ζόρι.. Τι σκοπεύεις να κάνεις; Θα σε βοηθήσουν μαμά-πεθερά ή θα στραφείς σε γυναίκα; 

Να πω και κάτι ακόμα. Εγώ ως τώρα ποτέ δεν είχα γυναίκα, ούτε στο πατρικό μου είχαμε. Μου φαινόταν καπως... Στην εγκυμοσύνη λοιπόν που είχα το θέμα με τον πλακούντα και μου απαγόρευσε τις δουλειές, ζοριζόμουν... Γιατί αναγκαστικά έπρεπε να βασίζομαι στον άντρα μου στο πότε θα μπορέσει κλπ κλπ. Κι όλο ήμουν η πρήξω που έλεγα..το μπάνιο πότε θα το κάνεις αγάπη μου;;  Μωρό μου πρέπει να μπει σκούπα... Ο φούρνος έχει γίνει χάλια να σου πω πως τον καθαρίζω;; Κι αισθανόμουν κι άσχημα... Γιατί κακά τα ψέματα, οι άντρες μόνοι τους δύσκολα θα πουν αα! χάλια η κουζίνα, κάτσε να την κάνω.. Πόσο μάλλον αα!!θέλουν ξεσκόνισμα τα φώτα και πλύσιμο τα πατζούρια... Το συζητούσα λοιπόν στη δουλειά με άλλες γυναίκες, που μην φανταστείς, όλες κάνουμε δουλειά γραφείου με έναν νορμάλ μισθό λίγο πάνω του βασικού. Κι άρχισα να ακούω από σχεδόν όλες (ειδικά όσες είχαν παιδί) ότι φέρνουν κοπέλα και κυρίως για το λόγο που λες, τους προκαλούσε πολύ άγχος και θλίψη και τσακωμούς με σύζυγο και παιδιά, το θέμα των δουλειών. Γιατί σκέψου, γυρνάν και σπίτι 6 το απόγευμα στην καλύτερη. Όλες μου λέγαν πως δεν το έχουν μετανιώσει και προτιμάν να κόψουν από αλλού αυτά τα 60 ως 80 ευρώ το μήνα, παρά από εκεί κι ούτε να υποχρεώνονται σε βοήθεια μαμάδων, πεθερών, αδερφών, ούτε να είναι ο λόγος νεύρων και καυγάδων στο σπίτι οι δουλειές.. Που και πάλι, πολλά συμμαζέματα μαζεύονται καθημερινά, πλυντηρια, σίδερα, συν το μαγείρεμα, αλλά τουλάχιστον τα βαριά έφευγαν. Δεν αφιέρωναν δηλαδή το ένα Σάββατο που είχαν στην καθαριότητα, αλλά σε διαφορετικά πράγματα... Και κάπως έτσι το απενοχοποίησα στο μυαλό μου...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Polly1 είπε:

Καλημέρα!!! Τι κανετε; Ετοιμάζονται οι μελλουσες μανούλες του Μαρτίου; Εμάς ήρθε η παιδίατρος σημερα!! Πήραμε τα γραμμάρια που θέλαμε, δε φτάσαμε ακομη στα κιλά της γέννησης, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο!! 

Τέλεια! Κ εμείς φτάνουμε 3 κιλά επιτέλους!! Με  αφορμή αυτό, γενικά ποια είναι η ρουτίνα που είχατε μέχρι τωρα με τον παιδίατρο όσες έχετε γεννήσει; Γιατι εγω με την δικιά μου έχω πολλές αμφιβολίες κ θελω να συγκρίνω. Για παράδειγμα, εμένα τον μικρό τον είδε μια βδομάδα αφότου βγήκαμε απο το μαιευτηριο, κ πήγαμε εμείς βράδυ όταν τελείωσαν τα ραντεβού. Ενώ βλέπω οτι όλοι έρχονται στο σπίτι. Δεν μου άρεσε που ξεσπιτωσα ένα βρέφος 12 ημερών μες τη νύχτα κ την υγρασία. Επίσης απλα μου έδωσε μια ζυγαριά κ απο τότε δεν μας εχει ξαναδεί απλα την πήρα την προηγούμενη βδομάδα τηλ να της πω ποσο πήρε, κ το ίδιο θα κάνω κ σήμερα. Εσάς πόσες φορές σας εχει δει; Καλα και γενικά δεν μου άρεσε το στυλ της είναι η αλήθεια κ δεν βλέπω να συνεχίζω εκει. Πχ ενώ της είχα πει απο το τηλ οτι είναι μικρούλης, 2.200 βγήκαμε απο το μαιευτηριο, όταν απο κοντά της είπα οτι γεννήθηκε στις 36 κ 5 σαν να αγχώθηκε, ενώ είναι ένα μωρό που δεν θεωρείται πρόωρο κ ούτε είχε καμία απολύτως επιπλοκή... κ στην τελική με βάση την εμπειρία, ένα μωρό σχεδόν 2 κιλά ποτε περίμενε να εχει γεννηθεί, στις 40 εβδομάδες; Λογικό είναι να είναι λίγο πιο νωρίς γεννημένο σ αυτό το βάρος. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , Murtw.st είπε:

Τέλεια! Κ εμείς φτάνουμε 3 κιλά επιτέλους!! Με  αφορμή αυτό, γενικά ποια είναι η ρουτίνα που είχατε μέχρι τωρα με τον παιδίατρο όσες έχετε γεννήσει; Γιατι εγω με την δικιά μου έχω πολλές αμφιβολίες κ θελω να συγκρίνω. Για παράδειγμα, εμένα τον μικρό τον είδε μια βδομάδα αφότου βγήκαμε απο το μαιευτηριο, κ πήγαμε εμείς βράδυ όταν τελείωσαν τα ραντεβού. Ενώ βλέπω οτι όλοι έρχονται στο σπίτι. Δεν μου άρεσε που ξεσπιτωσα ένα βρέφος 12 ημερών μες τη νύχτα κ την υγρασία. Επίσης απλα μου έδωσε μια ζυγαριά κ απο τότε δεν μας εχει ξαναδεί απλα την πήρα την προηγούμενη βδομάδα τηλ να της πω ποσο πήρε, κ το ίδιο θα κάνω κ σήμερα. Εσάς πόσες φορές σας εχει δει; Καλα και γενικά δεν μου άρεσε το στυλ της είναι η αλήθεια κ δεν βλέπω να συνεχίζω εκει. Πχ ενώ της είχα πει απο το τηλ οτι είναι μικρούλης, 2.200 βγήκαμε απο το μαιευτηριο, όταν απο κοντά της είπα οτι γεννήθηκε στις 36 κ 5 σαν να αγχώθηκε, ενώ είναι ένα μωρό που δεν θεωρείται πρόωρο κ ούτε είχε καμία απολύτως επιπλοκή... κ στην τελική με βάση την εμπειρία, ένα μωρό σχεδόν 2 κιλά ποτε περίμενε να εχει γεννηθεί, στις 40 εβδομάδες; Λογικό είναι να είναι λίγο πιο νωρίς γεννημένο σ αυτό το βάρος. 

Εγω σπιτι την πήρα 2300, βγήκα Κυριακή και ήρθε σπιτι την Τρίτη γιατι έλειπε εκτός Αθηνών .Γενικά έρχεται το πρώτο βράδυ που βγαίνει το μωρο από το μαιευτήριο.  Σήμερα, 1 βδομαδα μετά, ήρθε ξανά σπίτι εκτάκτως για να τη ζύγισει παλι γιατι το βάρος της από την αρχη ήταν μικρό. Τωρα που πηρε το βάρος που ήθελε γι αυτη την εβδομάδα θα μας δει παλι στο σπιτι σε 1 μήνα. Γενικά τα νεογέννητα τα βλέπουν στο σπιτι ειδικά τωρα τον χειμώνα με τις ιώσεις κιολας. Να το απαιτήσεις! Δεν έχω ξανακούσει να πηγαίνει το νεογνό στο ιατρείο! 

Διαφημίσεις

@Pagotoula είχα κατά διαστήματα γυναίκα για την καθαριότητα, αλλά την είχα ΣΚ και δεν μου άρεσε που έδιωχνα σύζυγο και παιδί κι εγώ κλεινόμουν με τη γυναίκα και δεν μπορούσα να κινηθώ ελεύθερα στο σπίτι μου. Θα μου πεις, σιγά το πρόβλημα και θα έχεις απόλυτο δίκιο αλλά έτσι αισθανόμουν. Βέβαια, το ότι το σπίτι ήταν καθαρό μετά με ικανοποιούσε. Τέλος πάντων, ήρθαν έτσι τα πράγματα και την έκοψα. Είμαι κι εγώ πολύυυυ πρήξω προς τον άντρα μου γιατί καλός χρυσός αλλά δεν .... προσπαθούσε τους πρώτους μήνες που δεν μπορούσα λόγω αποκόλλησης αρχικά και μετά λόγω χαμηλού πλακούντα κι έβαζε ηλεκτρική, έπλενε μπαλκόνια κλπ αλλά πρώτον δεν τα έκανε όπως τα ήθελα, και δεύτερον μέχρι να το πάρει απόφαση να σηκωθεί να τα κάνει, θα είχα καθαρίσει το σπίτι δυο φορές! Τη μαμά μου δεν θέλω να την κουράζω γιατί ήδη μου κρατάει το παιδί, η πεθερά μένει μακριά, έχει κι άλλα δυο εγγόνια από την κόρη, οπότε πόσο συχνά να έρχεται, άσε που δεν νιώθω το ίδιο οικεία όπως με τη μαμά μου ας πούμε. Οπότε ό, τι μπορώ εγώ με τη μικρή συνδρομή του ανδρός, ε και δεν θα πεθάνουμε κιόλας! Όσο για το σκύλο, όπως τα λες, κι έχω παρκέ κάτω και καταλαβαίνεις... άσε που έχει ωτίτιδα χρόνια και βγάζει κάτι καφέ εκκρίσεις μπλιαχ από τα αυτιά και τινάζεται, και δως του να τρίβω τοίχους! Άσε δράμα η κατάσταση! @Murtw.st όταν γέννησα την κόρη μου, οι πρώτες επισκέψεις είχαν γίνει στο σπίτι, νομίζω μέχρι να κάνουμε το πρώτο εμβόλιο, πρέπει να είχε έρθει 2 φορές αν όχι παραπάνω. 

Σε άλλα νέα, πήγα στο γιατρό, έκανα nst και υπέρηχο, όλα καλά, 3150 ο μπέμπης, ραντεβού πάλι την άλλη εβδομάδα. 

• Μου αρέσει 2

kUuJp3.pnghOAep3.png

Να σας πω και κάποια πράγματα που μου είπε ο γιατρός μου. Για όσες κάνουν δεύτερη καισαρική, η τομή γίνεται πάνω στην πρώτη και αφαιρείται η πρώτη τομή ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει μία τομή αντί για δύο. Όσον αφορά τα μέτρα αφαλείας για τον κορωναϊό, μου είπε ότι τηρούνται και θα φροντίσει και ο ίδιος γι' αυτό. Ελπίζω να βγει αληθινός!

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...