Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pagotoula είπε:

Εσύ κυρία μου σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;;; Πότε με το καλό σε περιμένουμε;

Παγωτουλα νομίζω ότι θα ειμαι η επόμενη, αφού την Πέμπτη θα κόψω τα ράμματα! Σιγά μην αντέξει το κουρέλι ο τράχηλος μου!

• Μου αρέσει 1

Just now, Polly1 είπε:

Παγωτουλα νομίζω ότι θα ειμαι η επόμενη, αφού την Πέμπτη θα κόψω τα ράμματα! Σιγά μην αντέξει το κουρέλι ο τράχηλος μου!

Πόσο θα είσαι τότε;

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 είπε:

Και φαντάζεσαι λέει να μην γίνει τίποτα;; Και να περιμένεις και να περιμένεις..;; Να σου πω, όταν κόψεις το ράμα θα μείνεις στο νοσοκομείο; Ή θα πας σπίτι σου και θα περιμένεις;

Just now, Polly1 είπε:

37+3!

Πω πω....μια χαρά έφτασες κορίτσι παρά τα δύσκολα... Άντε να φτάσουμε κι εμείς οι τελευταίες του Μαρτίου...Με χει φάει η ανυπομονησία..

• Μου αρέσει 1

Just now, Polly1 είπε:

37+3!

Μια χαρούλα είσαι! Άσε που ξέρω περιπτώσεις που είχαν κάνει περίδεση και τελικά πήγαν με πρόκληση!

Πω πω....μια χαρά έφτασες κορίτσι παρά τα δύσκολα... Άντε να φτάσουμε κι εμείς οι τελευταίες του Μαρτίου...Με χει φάει η ανυπομονησία..

Αυτό ξαναπες το! Εγώ θα κλείσω τον Μαρτη...!

• Μου αρέσει 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Και φαντάζεσαι λέει να μην γίνει τίποτα;; Και να περιμένεις και να περιμένεις..;; Να σου πω, όταν κόψεις το ράμα θα μείνεις στο νοσοκομείο; Ή θα πας σπίτι σου και θα περιμένεις;

Λοιπόν αυτο δε μου το ξεκαθάρισε! Μου πε ότι θα περιμένουμε καποιες ωρες και μετά μπορεί να πάω σπίτι και να μαι ξαπλα.  Εγω σπιτι μου δεν έρχομαι με κομμένο ραμμα...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Sweet_child είπε:

Μια χαρούλα είσαι! Άσε που ξέρω περιπτώσεις που είχαν κάνει περίδεση και τελικά πήγαν με πρόκληση!

Αυτό ξαναπες το! Εγώ θα κλείσω τον Μαρτη...!

Νιώθω πως αργεί πολύ να περασει ο καιρος πλέον...είναι που σταμάτησα και τη δουλειά;; Δεν ξέρω....

Just now, Polly1 είπε:

Λοιπόν αυτο δε μου το ξεκαθάρισε! Μου πε ότι θα περιμένουμε καποιες ωρες και μετά μπορεί να πάω σπίτι και να μαι ξαπλα.  Εγω σπιτι μου δεν έρχομαι με κομμένο ραμμα...

και να σε διώξει αυτός, εσύ κατασκήνωσε εκεί απέξω!!

Νιώθω πως αργεί πολύ να περασει ο καιρος πλέον...είναι που σταμάτησα και τη δουλειά;; Δεν ξέρω....

και να σε διώξει αυτός, εσύ κατασκήνωσε εκεί απέξω!!

Ναι, πού να γυρνάω σπίτι! Το είπε κι εκείνος ότι μπορεί να μας πάρει το βράδυ.  Προφανώς μου το πε για να μην πληρώσω διανυκτέρευση. Όλα είναι ρευστά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Έχουν μείνει κυριολεκτικά 34 μέρες και μου φαίνονται μια αιωνιότητα!

• Μου αρέσει 2

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Polly1 said:

Ναι, πού να γυρνάω σπίτι! Το είπε κι εκείνος ότι μπορεί να μας πάρει το βράδυ.  Προφανώς μου το πε για να μην πληρώσω διανυκτέρευση. Όλα είναι ρευστά!

Μπραβο σου που φτασατε 37, ολα καλα τελικα!! Τι ωρα θα πας?? Γενικα ξερω αν μπεις αργα βραδυ πχ μετα τις 11.30, δν πληρωνεις τη διανυχτερευση εκεινη, αλλα απο το επομενο βραδυ.

• Μου αρέσει 1

Just now, KNecky είπε:

Μπραβο σου που φτασατε 37, ολα καλα τελικα!! Τι ωρα θα πας?? Γενικα ξερω αν μπεις αργα βραδυ πχ μετα τις 11.30, δν πληρωνεις τη διανυχτερευση εκεινη, αλλα απο το επομενο βραδυ.

Θα πάω πρωι πρωι για να μου βγάλει το ραμμα και μετά θα περιμενουμε.Όταν είχα κάνει την περιδεση είχα μείνει καποιες ωρες σε θάλαμο αλλα δεν πλήρωσα. 

Just now, Polly1 said:

Θα πάω πρωι πρωι για να μου βγάλει το ραμμα και μετά θα περιμενουμε.Όταν είχα κάνει την περιδεση είχα μείνει καποιες ωρες σε θάλαμο αλλα δεν πλήρωσα. 

Με το καλο Πολλυ μου!! Μακαρι να προχωρησουν ολα ομορφα κ χωρις αγχος!! :)

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα 37+1 σήμερα!προγραμματισμενη καισαρική για 7/03 Που θα είμαι 38+5 λόγο προηγηθείσας καισαρικης..Αλλά επειδή θέλω να επέλθει ο "τοκετός " από μόνος του τα ξεκίνησω περπάτημα σκάλες κλπ..Κ να καταλήξει καισαρική..δε θέλω έτσι ξαφνικά γκλουπ να βγει. 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...