Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Polly1 said:

Λογικά Ναι!!!

Εμένα 1.5 είναι τωρα και με περιδεση! Χαχαχα!! Και σ ενα σημείο ανοιχτός. Με λίγα λόγια έχει γινει κροσι. Δεν πειραζει, ας έχετε μεγάλο τράχηλο! Θα το προτιμούσα 1000 φορες από τον δικό μου!! Μα να φοβόμαστε μη σκιστει στο τελος και αχρηστευτει τελειως;;

Εχεις δικιο απολυτο. Μακαρι να μπορούσαμε να το μοιρασουμε να μην υπηρχε κίνδυνος υγειας βασικα.

35 minutes ago, Ζουζουνιαααα2 said:

Στο Ρέα είμαστε.. Αύριο βγαίνω εγώ... θα είναι πολύ δύσκολη μέρα για μένα που θα φύγω χωρίς μωράκια... Τώρα τα μωρά έχουν φτάσει 1540 και 1760 έχουμε χάσει 200 γραμμάρια περίπου... βγάζω γάλα αρκετό που φτάνει και για φύλαξη...Μπορεί να είναι μικρές αλλά είναι πολύ πολύ δυνατές... Ευχαριστώ για τις ευχές... Και εύχομαι με ενα πόνο και στα επόμενα κορίτσια...  πάντως κάτι έζησα και από φυσιολογικό τοκετό που ήθελα... Η επισκληριδιος τιπιτα... Ένα τσιμπιματακι και απλά να είσαι ακίνητη... Εμένα μου δημιούργησε γαργαλισμα και μου ήρθε σπαστικό γέλιο... περάσαμε ωραίο στο χειρουργείο... Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό έπαιξε ρόλο στα μωρά γιατί τους έδινα θετική ενέργεια... Και αν εκλεγα θα ήταν χειρότερα τα πράγματα για τα κορίτσια... Η τομή δεν   με πονάει καθόλου.. Από την πρώτη στιγμή σηκώθηκα... 

Καλή δύναμη κοπέλα μου!! Μεινε θετική κ θα περασουν οι μέρες να ειστε μαζι με τα κοριτσακια σου!! Ειναι παραα πολυυ καλο που εχεις γαλατακι κ θα το πηγαινεις να πινουν να παίρνουν δυναμη!! Ειναι δυσκολο να φευγεις χωρις το μωρακι σου κ το εχω ζησει..μην φοβασαι ομως κ ζητα βοηθεια απο τους δικους αου ανθρωπους σε ότι χρειαζεσαι κ για υποστηριξη ειμαστε κ μεις εδω!! Η Παναγια μαζι σας κ ολα θα γίνουν!

Οντως η επισκληριδιος ηταν πολυ απλο πράγμα. Εγω ειχα τρεμουλο σαν  να ειχα παρκινσον στο τελος κ γελαγαμε ολοι μαζι!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, asda είπε:

Να σου ζήσουν!!! Να είναι γερές και να πάρουν γρήγορα τα πάνω τους να γυρίσετε στο σπιτάκι σας.. 

Πρέπει να είσαι από τις επόμενες Ε; κοντεύεις; ποτέ έχεις παλι γιατρο; 

Ναι, κοντευω και η ανυπομονησια και το αγχος ειναι μεγαλο!! Μεσα στην επομενη εβδομαδα περιμενω, ετσι μου ειπε ο γιατρος! Για να δουμε... 

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Ελλην είπε:

Ναι, κοντευω και η ανυπομονησια και το αγχος ειναι μεγαλο!! Μεσα στην επομενη εβδομαδα περιμενω, ετσι μου ειπε ο γιατρος! Για να δουμε... 

Άντε άντε με το καλοοοο

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Αύριο μπαίνω 35η εβδομάδα! Καλά τέλη Μαρτίου 2-3 θα μείνουμε μου φαίνεται! 

@KNecky αφού είχες αίσιο τέλος, όλα καλά. Σε πήγε και χαλαρά ο γιατρός σου. 

Με την επισκληρίδιο είχα κι εγώ τρέμουλο μετά. Και σαν τσίμπημα δεν είναι τίποτε, άσε που σου δίνουν κάτι και είσαι σαν μαστουρωμένος!

@Ζουζουνιαααα2 τέλεια η ανάρρωσή σου μπράβο! Και η θετική ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο σε όλα! Με το καλό να πάρεις τα κοριτσάκια σου σπίτι!

• Μου αρέσει 2

kUuJp3.pnghOAep3.png

κορίτσια, πώς κατατάσσουμε τα μωρουδιακά για πλύσιμο; σεντονια και πανες αγκαλιας μαζι; κουβερτες σε αλλη πλυση; πετσετες σε αλλη πλυση;;; κι απο ρουχα;; ολα τα εσωρουχακια μαζι ; τα ρουχακια τα σπάμε ανά χρώμα;

Διαφημίσεις

On 22/2/2020 at 8:32 ΜΜ, Murtw.st είπε:

Κορίτσι μου καταλαβαίνω τι εννοείς, κ εγω έχω χάσει τη μαμά μου στα 19 κ με τον πατέρα μου έχω χρόνια να μιλήσω.. η απουσία της μάνας παντα σε τέτοια είναι πολύ έντονη! Μια χαρά θα τα καταφέρεις όμως, κ εγω το φοβόμουν κ πραγματικά δεν ήθελα καθόλου να ζητήσω τη βοήθεια της πεθεράς μου, κ ας τα πάμε καλα, καταλαβαίνεις πως δεν είναι το ίδιο. Είχα τόση στήριξη όμως απ τον άντρα μου κ στο μαιευτηριο κ όταν γυρίσαμε σπίτι που δεν ένιωσα μόνη μου. Μας βλέπουν απο ψηλά όμως κ μας προσέχουν είμαι σίγουρη, είναι κ Ψυχοσάββατο σήμερα...

Πολύ με συγκίνησατε @Murtw.st κ @asdaμε τα λόγια σας.Σας ευχαριστώ πολύ κ να  είναι καλά εκεί που είναι οι δικοί μας άνθρωποι.

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας @pennymav και @Ζουζουνιαααα2 !Να είναι υγιή και καλότυχα!!!  @Ζουζουνιαααα2υπομονή κοπέλα μου,είναι δύσκολο αλλά όλα θα πάνε καλά κ θα έχεις 2 χαρούλες μέσα στο σπιτικό σου,διπλή χαρά σε σχέση με μας τις υπόλοιπες

Just now, Pagotoula είπε:

κορίτσια, πώς κατατάσσουμε τα μωρουδιακά για πλύσιμο; σεντονια και πανες αγκαλιας μαζι; κουβερτες σε αλλη πλυση; πετσετες σε αλλη πλυση;;; κι απο ρουχα;; ολα τα εσωρουχακια μαζι ; τα ρουχακια τα σπάμε ανά χρώμα;

εγώ που έκανα το πείραμα χτες κ προχτές, είχα άγχος πώς θα βγουν από το πλυντήριο γιατί η παιδίατρος μου είπε στους 60, ενώ οι ετικέτες λένε 30 κ άλλες 40...κ έπειτα σίδερο...Ωχχχ λέω για να δούμε.Έβαλα ασπρα κ ανοιχτόχρωμα μαζί με 2 χρωμοπαγίδες στους 60.Μια χαρά!Μετά έβαλα χρωματιστά  μαζί με τον ίδιο τρόπο,όλα οκ.Δύο τρία ρουχαλάκια που είναι πολύ σκούρα φοβήθηκα να τα βάλω κ θα τα πλύνω στο χέρι,σαν πρώτη φορά να μην βάψουν αλλα ρούχα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, souzanna7 είπε:

Πολύ με συγκίνησατε @Murtw.st κ @asdaμε τα λόγια σας.Σας ευχαριστώ πολύ κ να  είναι καλά εκεί που είναι οι δικοί μας άνθρωποι.

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας @pennymav και @Ζουζουνιαααα2 !Να είναι υγιή και καλότυχα!!!  @Ζουζουνιαααα2υπομονή κοπέλα μου,είναι δύσκολο αλλά όλα θα πάνε καλά κ θα έχεις 2 χαρούλες μέσα στο σπιτικό σου,διπλή χαρά σε σχέση με μας τις υπόλοιπες

εγώ που έκανα το πείραμα χτες κ προχτές, είχα άγχος πώς θα βγουν από το πλυντήριο γιατί η παιδίατρος μου είπε στους 60, ενώ οι ετικέτες λένε 30 κ άλλες 40...κ έπειτα σίδερο...Ωχχχ λέω για να δούμε.Έβαλα ασπρα κ ανοιχτόχρωμα μαζί με 2 χρωμοπαγίδες στους 60.Μια χαρά!Μετά έβαλα χρωματιστά  μαζί με τον ίδιο τρόπο,όλα οκ.Δύο τρία ρουχαλάκια που είναι πολύ σκούρα φοβήθηκα να τα βάλω κ θα τα πλύνω στο χέρι,σαν πρώτη φορά να μην βάψουν αλλα ρούχα.

Στους 60;;;; Και μετά και σίδερο προφανώς;;; Δεν είναι too much;;;;;

Στους 60;;;; Και μετά και σίδερο προφανώς;;; Δεν είναι too much;;;;;

Εγω έπλυνα στους 40, ανοιχτόχρωμα με λευκά και χρωματιστά. Κ σίδερο μετά μέσα έξω. Βέβαια τωρα επειδή δεν μαζεύω πλύση ένα-δυο φορμάκια που ήθελα τα έπλυνα στο χέρι με πολύ ζεστό νερό... 

• Ευχαριστώ 1

Εγώ τα βάζω όλα μαζί σε ελαφρύ πρόγραμμα στους 30 βαθμούς. Αν είναι λερωμένα (τσισάκια, κακάκια, γουλίτσες κλπ) επί τόπου πλύσιμο στο χέρι και μετά πλυντήριο.

Στους 60 μπορούμε να πλύνουμε τις πετσετούλες (όχι όλες βέβαια, λένε οι ετικέτες) αλλά εγώ προσωπικά το θεωρώ παρατραβηγμένο, αφού μετά θα σιδερωθούν (ή θα μπουν στεγνωτήριο).

Κορίτσια που γεννήσατε @KNecky @Murtw.st @Pennymavτι πάνες βάζετε στα μωράκια σας;

• Ευχαριστώ 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child είπε:

Εγώ τα βάζω όλα μαζί σε ελαφρύ πρόγραμμα στους 30 βαθμούς. Αν είναι λερωμένα (τσισάκια, κακάκια, γουλίτσες κλπ) επί τόπου πλύσιμο στο χέρι και μετά πλυντήριο.

Στους 60 μπορούμε να πλύνουμε τις πετσετούλες (όχι όλες βέβαια, λένε οι ετικέτες) αλλά εγώ προσωπικά το θεωρώ παρατραβηγμένο, αφού μετά θα σιδερωθούν (ή θα μπουν στεγνωτήριο).

Κορίτσια που γεννήσατε @KNecky @Murtw.st @Pennymavτι πάνες βάζετε στα μωράκια σας;

Στο μαιευτηριο έβαζαν babylino sensitive κ μας έδωσαν κ ένα κουτί δείγματα, κ τωρα που μου τελείωσαν (10 μέρες με έβγαλαν) πάλι αυτά πήρα.. 

Διαφημίσεις

Just now, Murtw.st είπε:

Στο μαιευτηριο έβαζαν babylino sensitive κ μας έδωσαν κ ένα κουτί δείγματα, κ τωρα που μου τελείωσαν (10 μέρες με έβγαλαν) πάλι αυτά πήρα.. 

10 μερες και πόσες είχε μέσα η συσκευασία; Να πάρουμε από τωρα κανα πακέτο να υπαρχει; Στο μαιευτήριο δίνουν μια μάρκα ή πολλές ως δείγμα; Μου έχουν πει ότι και τα pampers premium ειναι καλές καιέχουν και ένδειξη  γεμάτης πάνας! Γνώμες γι αυτες από τις ήδη μανούλες;;

12 ώρες πρίν, Ελλην είπε:

Έλλην θα φτάσεις δηλαδη την ΠΗΤ σου με το Καλό,ε; Πολυ Ωραια!! 

16 ώρες πρίν, Kathrin17 είπε:

Αααα τι ωραία!! Να σας ζήσουν τα κορίτσια σας!! Υγιείς κ καλοτυχες στην ζωή τους!! Εσυ πως νιώθεις από άποψη ανάρρωσης?? Από κιλάκια πως ήταν τλκ οι μικρές?? 

Μανουλα              ΠΗΤ         

Ελλην                     3/3           κοριτσακι

Ματιλντα              5/3           κοριτσακι

mpoukitsa             9/3           αγορακι

eleniart                  9/3           κοριτσακι

AMAL04                13/3         αγορακι

Polly1                    15/3          κοριτσακι

ALEX210               16/3         αγορακι         

Φιλενια                 19/3         κοριτσακι

iliana88                 19/3         αγορακι

asda                       23/3         κοριτσακι

Ματίλντα20         23/3         κοριτσακι

fairytale18            26/3         κοριτσακι

Annette                 26/3          αγορακι

teta2                      28/3         κοριτσακι

Honeybee             28/3          αγορακι

Kathrin17              31/3         κοριτσακι

Pagotoula            31/3         κοριτσακι

souzanna7            3/4            αγορακι

Nackt                      4/4          κοριτσακι

Sweet_child           6/4           αγορακι

katerinakk              6/4           αγορακι

Pennyep26             8/4          κοριτσακια 2

:-P :-P ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! :-P :-P              

Μανουλα                 Ημ/νια     

Murtw.st                   14/2             αγορακι 

Pennymav                 20/2            κοριτσακι

Ζουζουνιαααα2        20/2            κοριτσακια 2

KNecky                      22/2            κοριτσακι

Τι όμορφη πινακάκι;!!! Εγώ στις μανούλες Δεκεμβρίου 19, προσπάθησα να κάνω παρόμοιο αλλά δεν πέτυχε χαχαχαχαχαχα. Με το καλό σε όλες!!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Murtw.st είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.... Έχω παρει 2 διαφορετικά πακέτα να υπάρχουν πρώτα ο Θεός.... Επισης μπορείτε να δείτε 2 3 μάρκες μη τυχόν και έχει το μωρό αλλεργία με κάποια από αυτές και μετά να κάνετε παραγγελία μέσω σκρουτζ και έχουν γύρω στις 230 πανες κάνα 35-40 €. Μου το πρωτεινε φίλη που γέννησε πρόσφατα.... Κα ει παραγγελία και πάει στο φαρμακείο που τη βολεύει καλύτερα και τις παίρνει... 

Επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι ακόμα... Θα κάνει καμία στην 36 εβδομάδα το φυσιολογικό προφίλ.;; είναι εξετάση που μας την είπε ο γιατρός για απαραίτητη... Και δεν την ήξερα καν!!! 

19 ώρες πρίν, Ζουζουνιαααα2 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...γεννησαμε και εμείς 20/2/2 τα κορίτσια μας.... μου έσπασαν τα νερά  το πρωί που πήγα να κατουρήσω... τα κορίτσια είναι καλά... Είναι στην εντατική μονάδα... ήμασταν στο επίπεδο 3 και σήμερα πήγαμε στο 2... θα κάτσουμε σιγουρα 2 εβδομάδες μέσα... 

Να σου ζήσουν τα κορίτσια σου!!!! Με υγεία και ευλογία να τα πάρεις γρήγορα από την εντατική να τα πας στη φωλιτσα σας!!!!! Ότι καλύτερο εύχομαι!!!! 

πρίν από 29 λεπτά , Murtw.st είπε:

Εγω έπλυνα στους 40, ανοιχτόχρωμα με λευκά και χρωματιστά. Κ σίδερο μετά μέσα έξω. Βέβαια τωρα επειδή δεν μαζεύω πλύση ένα-δυο φορμάκια που ήθελα τα έπλυνα στο χέρι με πολύ ζεστό νερό... 

Εγώ όλα τα έβαλα στους 30....λιγο λέτε είναι;;;; 

16 ώρες πρίν, Ζουζουνιαααα2 είπε:

Στο Ρέα είμαστε.. Αύριο βγαίνω εγώ... θα είναι πολύ δύσκολη μέρα για μένα που θα φύγω χωρίς μωράκια... Τώρα τα μωρά έχουν φτάσει 1540 και 1760 έχουμε χάσει 200 γραμμάρια περίπου... βγάζω γάλα αρκετό που φτάνει και για φύλαξη...Μπορεί να είναι μικρές αλλά είναι πολύ πολύ δυνατές... Ευχαριστώ για τις ευχές... Και εύχομαι με ενα πόνο και στα επόμενα κορίτσια...  πάντως κάτι έζησα και από φυσιολογικό τοκετό που ήθελα... Η επισκληριδιος τιπιτα... Ένα τσιμπιματακι και απλά να είσαι ακίνητη... Εμένα μου δημιούργησε γαργαλισμα και μου ήρθε σπαστικό γέλιο... περάσαμε ωραίο στο χειρουργείο... Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό έπαιξε ρόλο στα μωρά γιατί τους έδινα θετική ενέργεια... Και αν εκλεγα θα ήταν χειρότερα τα πράγματα για τα κορίτσια... Η τομή δεν   με πονάει καθόλου.. Από την πρώτη στιγμή σηκώθηκα... 

Δύσκολο όλο αυτό που έζησες.... Αλλά δε το έβαλες κάτω και αυτό είναι που μετράει..... Σε ευχαριστούμε που μας στέλνεις θετική ενέργεια και μας δίνεις κουράγιο με την τομή!!!! Εύχομαι γρηγορα να πάρουν πολλά πολλά γραμμάρια τα μωράκια σου. .. Και να έχεις φουλ γάλατακι!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, AMAL04 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.... Έχω παρει 2 διαφορετικά πακέτα να υπάρχουν πρώτα ο Θεός.... Επισης μπορείτε να δείτε 2 3 μάρκες μη τυχόν και έχει το μωρό αλλεργία με κάποια από αυτές και μετά να κάνετε παραγγελία μέσω σκρουτζ και έχουν γύρω στις 230 πανες κάνα 35-40 €. Μου το πρωτεινε φίλη που γέννησε πρόσφατα.... Κα ει παραγγελία και πάει στο φαρμακείο που τη βολεύει καλύτερα και τις παίρνει... 

Επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι ακόμα... Θα κάνει καμία στην 36 εβδομάδα το φυσιολογικό προφίλ.;; είναι εξετάση που μας την είπε ο γιατρός για απαραίτητη... Και δεν την ήξερα καν!!! 

Να σου ζήσουν τα κορίτσια σου!!!! Με υγεία και ευλογία να τα πάρεις γρήγορα από την εντατική να τα πας στη φωλιτσα σας!!!!! Ότι καλύτερο εύχομαι!!!! 

Εγώ όλα τα έβαλα στους 30....λιγο λέτε είναι;;;; 

Δύσκολο όλο αυτό που έζησες.... Αλλά δε το έβαλες κάτω και αυτό είναι που μετράει..... Σε ευχαριστούμε που μας στέλνεις θετική ενέργεια και μας δίνεις κουράγιο με την τομή!!!! Εύχομαι γρηγορα να πάρουν πολλά πολλά γραμμάρια τα μωράκια σου. .. Και να έχεις φουλ γάλατακι!!!!! 

Το βιοφυσικό προφίλ είναι nst και ντομπλέρ. Εμένα επί της ουσίας μου τα κάνει κάθε φορά πλέον ο γιατρός μου και τα δύο στα ραντεβού μας. Κι έκανα κι ένα ντόμπλερ σε εμβρυογεννετιστή στην 33η εβδομ., για να έχουμε και μια 2η και πιο έμπειρη γνώμη.

πρίν από 3 λεπτά , Polly1 είπε:

10 μερες και πόσες είχε μέσα η συσκευασία; Να πάρουμε από τωρα κανα πακέτο να υπαρχει; Στο μαιευτήριο δίνουν μια μάρκα ή πολλές ως δείγμα; Μου έχουν πει ότι και τα pampers premium ειναι καλές καιέχουν και ένδειξη  γεμάτης πάνας! Γνώμες γι αυτες από τις ήδη μανούλες;;

Έλλην θα φτάσεις δηλαδη την ΠΗΤ σου με το Καλό,ε; Πολυ Ωραια!! 

Ήταν η κανονική συσκευασία που υπάρχει κ στο εμπόριο θα σε γελάσω για τα τεμάχια γιατι τις βάζω σε καλαθάκι κ έχω πετάξει τη συσκευασία. Στο Ιασώ που ήμουν εγω σαν δώρα έφεραν ένα κουτί babylino που είχε μέσα: 1 συσκευασία πάνες, 1 μωρομαντηλα, 1 συσκευασία υποσεντονα, κ σερβιέτες για μένα  σε νορμαλ μέγεθος. Επίσης έφεραν άλλο ένα κουτί που περιείχε καλλυντικά, septona κ nustela νομίζω, αφρόλουτρο-σαμπουάν, ενυδατική, κρέμα αλλαγής πανας, bepanthol κανονικό μέγεθος για συγκαμα κ κρέμα sudocream επίσης για συγκαμα.. εγω γενικά δεν πήρα πολλά πράγματα πριν γεννήσω τέτοιου είδους επειδή ήθελα να τεστάρω πρώτα τα δείγματα κ μετά να αγοράσω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...