Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , Sofiiii είπε:

@MK2012 τότε να το κάνεις τώρα να ξεμπερδευεις ώστε να αρχίσει να δουλεύει εάν είναι να δουλέψει έστω μέχρι το καλοκαίρι...εγώ έκανα το prp 11/2 και αυτήν την βδομάδα με έχει σε διέγερση δηλαδή ένα μήνα μετά,θα δείξει...

Καλή επιτυχία εύχομαι !! Ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου ! 

πρίν από 15 λεπτά , dimi.tra είπε:

Δεν είχα ιδέα ότι κάνουν μέθη στο prp, όταν το κάνεις πες μας την εμπειρία σου, ας ελπίσουμε έστω κάτι μικρό να δωσει καλύτερο. Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην προκειμένη. 🤞🤞🤞

Και εννοείται περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με αυτόν τον κύκλο! 🙏

Σε ευχαριστώ!! Ναι όντως κάνουν και είναι no brainer η μέθη στο prp! Κοινώς δε σε ρωτάνε όπως στην απλή ωοληψια αν θες να πας χωρίς. Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Τρίτη έχω το prp και μετά ααααν υπάρχουν ωοθηλακια Β φάσης θα πάω σε μερικές μέρες να τα πάρω κ αυτά. Ταπί θα μείνουμε αυτό το μήνα κοινώς αλλά…

Βέβαια αν κρίνω από την Ε2 δε νομίζω να υπάρξουν ωοθηλακια Β φάσης αλλά βλέπουμε. 

• Ευχή 1

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Rafaelatarzan είπε:

είχε όντως αύξηση η μικρή μ με αυτό από την μια μέρα στην άλλη....ξεκίνησε με 30 πηγα 60 πήγε 90 πήγε 120 κ πήγε 150...ειδικά από το 90 πηγε στο 150 σε 2 μέρες μόνο...λύσαξε σ λεω...επαθα σοκ μόλις το έκανε....

Καλε 150 δεν πίνει εμενα π ειναι 2,5 τωρα .στα 120 ειμαστε .κ εκει βλέπω ν μένουμε όσο θα εχουμε τη γοπ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pennymav είπε:

Ενταξει με τη γοπ τ εχω συνηθίσει .απλα με αγχώνει λιγο π λένε γ τν οισοφαγιτιδα ότι ειναι σοβαρό .κ εμενα δν μ τ κανει σ ολα τ γεύματα .μ τ κανει σ κάποια μεσα στν ημέρα αλλα μολις ρευτεί μετα πίνει κανονικά .

Θα δεις σιγουρα διαφορα με το γάλα .γιατι αυτο π δίνεις τωρα δν ειναι ειδικό γ τς αναγωγές .αν θυμάμαι καλα δίνεις το comfort το οποίο λένε ότι ειναι πολυ γευστικό κ ειναι νομιζω γ δυσκοιλιότητα πιο πολυ .αλλα αν δν δεις αμέσως διαφορα μν απογοητευτείς .πολλες φορές θελει κ 10 μερες για να συνηθίσουν τ καινούριο γάλα κ ν δράσει στν οργανισμό .μπορει ομως κ απ τ πρωτα γεύματα 

πρίν από 14 λεπτά , Pagotoula είπε:

μπορει να ειναι λογω οισοφαγιτιδας, δηλαδη απο την φλεγμονη στον οισοφαγο να ποναει καθως καταπινει. αυτο συνηθως ισχυει οταν το παθαινει σε καθε γευμα.

αν ομως τυχαινει μια στο τοσο, συνηθως ειναι γιατι ανεβαινουν γουλιτσες εκεινη την ωρα και καιγεται και δυσανασχετει.

οι εμετοι ειναι ενα αλλο - διαφορετικο κεφαλαιο απο τις αναγωγες κι οταν ειναι συχνοι, θελουν περισσοτερη προσοχη. αλλα γενικα οπως εχω ξαναπει, η γοπ δεν ειναι κατι να πεσουμε να πεθανουμε. απλα θελει πιο προσεκτικη διαχειριση τους πρωτους μηνες κι η αληθεια ειναι οτι επηρεαζει κυριως εμας τις μαμαδες να βλεπουμε το μωρακι να κανει εμετο, να δυσανασχετει κλπ, αλλα δεν ειναι κατι σπανιο.

@Rafaelatarzan περαστικα στην μπεμπουλα σου κοριτσι μου. ελπιζω να βοηθησει η αλλαγη.

Κορίτσια από τότε που την έχω ψιλοορθια όταν τρώει έχω δει τεράστια διαφορα σε γουλιές και εμετούς δεδομένου ότι μου έκανε εμετό ανά 3 μέρες ! Χθες βεβαια έβγαλε γουλιά αλλα σε σχεδόν στέρεη μορφή σαν πηγμα, ήταν πολύ μικρό.Καθε μερα και κάτι καινούργιο. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Pennymav είπε:

Καλε 150 δεν πίνει εμενα π ειναι 2,5 τωρα .στα 120 ειμαστε .κ εκει βλέπω ν μένουμε όσο θα εχουμε τη γοπ

ξέρω κ γω το κάνει η δικιά μ...τώρα με το καινούργιο μ πε π ντοκ μέχρι 100 το πολύ μ λέει για μα δούμε κ μετά αν τα πάει καλα ας πιει κ άλλο μ είπε .

Just now, Polly1 είπε:

Κορίτσια από τότε που την έχω ψιλοορθια όταν τρώει έχω δει τεράστια διαφορα σε γουλιές και εμετούς δεδομένου ότι μου έκανε εμετό ανά 3 μέρες ! Χθες βεβαια έβγαλε γουλιά αλλα σε σχεδόν στέρεη μορφή σαν πηγμα, ήταν πολύ μικρό.Καθε μερα και κάτι καινούργιο. 

Επειδή και εγω 2χω θέμα με τις γουλιές.. εσένα μια φορά βγάζει η περισσότερες;μετά από ποση ωρα αφού φάει; μετά την κρατάς ορθια ; 

Κορίτσια να σας ρωτήσω όσες κάνατε το πρώτο εμβόλιο, τι παρενέργειες είχατε? Είχε καμία υπνηλία? Κοιμάται πολύ ολη μέρα από χθες που το κάναμε! Δεν έχει κάνει πυρετό ακόμη κ ελπίζω να μη κάνει!

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 είπε:

Και εμενα βγαζει στερεες γουλιες και λεω οτι φτιαχνει γιαουρτι χαχα. Παντως η παιδιατρος μου ειπε οτι οι γουλιες ειναι παρα πολυ συνηθισμενο και να μην ανησυχω. Να προσπαθω να τη ρευω αλλα ακομα και αν δεν ρευτει δεν πειραζει φτανει να εχει ανακληση το στρωμα. Δεν κινδυνευουν τα μωρακια αλλα ουτε τους ειναι και παρα πολυ δυσαρεστο γιατι συνηθως δεν κλαινε. 
 Παντως καθε τοσο αλλαζουν οι συνηθειες τους και δεν ξερεις τι να περιμενεις. Εμενα τωρα τρωει εδω και δυο ωρες και οταν τη βγαζω κλαιει και χτυπιεται. Εχω εξαντληθει αλλα ελπιζω τουλαχιστον να κοιμηθει λιγο παραπανω το βραδυ. 

λοιπόν κοριτσια το πρώτο γεύμα απ το καινούργιο γάλα πήγε καλά...ειπιε 70 άνετα με ποκυ καλο ρέψιμο κ κλάνιες φουλ....θα τις δώσω λίγο ακόμα αν πιει αλλιως θα την αφήσω για ύπνο....μην τις πέσουν όλα μαζί απόψε.....τελικά ειπεί 100 κ μάλιστα 6 ρεωιματα δυνατα...δόξα το θεό....ύπνο τώρα λ οπότε ξυπνήσει...φιλακια κ σας ευχαριστώ ολες σας.

Επεξεργάστηκαν by Rafaelatarzan
  • Μου αρέσει 4

λοιπόν κοριτσια το πρώτο γεύμα απ το καινούργιο γάλα πήγε καλά...ειπιε 70 άνετα με ποκυ καλο ρέψιμο κ κλάνιες φουλ....θα τις δώσω λίγο ακόμα αν πιει αλλιως θα την αφήσω για ύπνο....μην τις πέσουν όλα μαζί απόψε.....τελικά ειπεί 100 κ μάλιστα 6 ρεωιματα δυνατα...δόξα το θεό....ύπνο τώρα λ οπότε ξυπνήσει...φιλακια κ σας ευχαριστώ ολες σας.

Τέλεια .ειδες;την έπιασε καλα .αν δεις αυριο ότι το πίνει καλα κ δν βγάζει δώσε παραπανω σιγά σιγά .

• Μου αρέσει 1

Just now, mpoukitsa said:

Κορίτσια να σας ρωτήσω όσες κάνατε το πρώτο εμβόλιο, τι παρενέργειες είχατε? Είχε καμία υπνηλία? Κοιμάται πολύ ολη μέρα από χθες που το κάναμε! Δεν έχει κάνει πυρετό ακόμη κ ελπίζω να μη κάνει!

Δεν μου το εχει κανει ποτε αλλα ειναι στις σπανιες παρενέργειες που ειχα διαβασει στις φυλλο οδηγιών. Προσπαθιαε να το ξυπνάς να  συμπληρώνετε 8-10 θηλασμους μες την μερα μην παθει αφυδάτωση. Εμας ειχε το αναποδο π είναι πιο συνηθες..αυπνια δλδ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , mpoukitsa είπε:

Και η δικη μου το εκανε αυτο με την υπνηλια! Ειναι παρενεργεια, μην ανησυ

χεις! Πυρετο δεν μου εκανε, αλλα τις επομενες ημερες ετρωγε αισθητα λιγοτερο.. Πηρε περιπου

5 ημερες να ξαναγυρισουμε στα κανονικα μας..

Βρε κοριτσια, να ρωτησω κατι; Το επιδομα γεννας το πηρατε; Εγω οχι ακομη κι ανησυχω! Την αιτηση την καναμε μεσω του μαιευυηριου

στις αρχες Μαρτη..

Διαφημίσεις

Just now, KNecky είπε:

Δεν μου το εχει κανει ποτε αλλα ειναι στις σπανιες παρενέργειες που ειχα διαβασει στις φυλλο οδηγιών. Προσπαθιαε να το ξυπνάς να  συμπληρώνετε 8-10 θηλασμους μες την μερα μην παθει αφυδάτωση. Εμας ειχε το αναποδο π είναι πιο συνηθες..αυπνια δλδ!

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι σήμερα έκανε 8 θηλασμούς ενώ κανονικά κάνει 10 κ παραπάνω. Θα τον ξυπνήσω μέσα στη νύχτα! 

Just now, Ελλη27 είπε:

χεις! Πυρετο δεν μου εκανε, αλλα τις επομενες ημερες ετρωγε αισθητα λιγοτερο.. Πηρε περιπου

Βρε κοριτσια, να ρωτησω κατι; Το επιδομα γεννας το πηρατε; Εγω οχι ακομη κι ανησυχω! Την αιτηση την καναμε μεσω του μαιευυηριου

στις αρχες Μαρτη..

Σε ευχαριστώ πολύ!! Οπότε να μην ανησυχώ!! Μα πρώτη φορά κοιμάται τόσο μέσα στη μέρα! Καλά δε λέω με βόλεψε κ εμένα να κάνω καμιά δουλειά μιας κ είμαστε αυτοκόλλητοι αλλά παραξενεύτηκα. 

Για το επίδομα μήπως να ρωτουσες λογιστή? Εγώ το άργησα, το έκανα τον Απρίλιο οπότε μάλλον θα μπει τώρα τον Μάιο. Δεν έχω πάει να τσεκαρω. Απλά μήπως έγινε μπέρδεμα στο μαιευτήριο. Όπως κ να έχει μην αγχώνεσαι γιατί δεν παίζει να το χάσεις. Έχουν πάρει όλα παράταση λόγω καραντίνας! 

1 hour ago, mpempaki1 είπε:

Επειδή και εγω 2χω θέμα με τις γουλιές.. εσένα μια φορά βγάζει η περισσότερες;μετά από ποση ωρα αφού φάει; μετά την κρατάς ορθια ; 

Θα βγάλει σπάνια τωρα πια (2,5 μηνών σχεδον) απο 2,3 ακομη και 2 ώρες αφού φάει! Την κρατάω σε μεγαλη ανάκλιση ακομη κι όταν τρώει και μετά Για 10-15 λεπτα ορθια 

πρίν από 14 λεπτά , Troufaki είπε:

Και εμενα βγαζει στερεες γουλιες και λεω οτι φτιαχνει γιαουρτι χαχα. Παντως η παιδιατρος μου ειπε οτι οι γουλιες ειναι παρα πολυ συνηθισμενο και να μην ανησυχω. Να προσπαθω να τη ρευω αλλα ακομα και αν δεν ρευτει δεν πειραζει φτανει να εχει ανακληση το στρωμα. Δεν κινδυνευουν τα μωρακια αλλα ουτε τους ειναι και παρα πολυ δυσαρεστο γιατι συνηθως δεν κλαινε. 
 Παντως καθε τοσο αλλαζουν οι συνηθειες τους και δεν ξερεις τι να περιμενεις. Εμενα τωρα τρωει εδω και δυο ωρες και οταν τη βγαζω κλαιει και χτυπιεται. Εχω εξαντληθει αλλα ελπιζω τουλαχιστον να κοιμηθει λιγο παραπανω το βραδυ. 

Κι εμένα έχει μειώσει το διάστημα μεταξύ θηλασμων και χθες κοιμήθηκε από τις 10:30 Και ξύπνησε 2:30! Ας ελπίσουμε να μην το επαναλάβει και αποψε!!

Just now, Ελλη27 είπε:

στις αρχες Μαρτη..

Το επίδομα (την πρώτη δόση) την πήρα 30/4.Είχα κάνει την αίτηση 28/2 Αλλά μου ρθε μήνυμα 3/3 ότι υπάρχει εκκρεμότητα με το μέιλ μου , οπότε καταχωρήθηκε η αίτηση τοτε!! Μην ανησυχείς!

Just now, KNecky είπε:

Τωρα που καλοκαιριάζει θεωρείς ότι πρέπει να αυξήσουμε τους θηλασμούς ή και οι 8 είναι αρκετοί;

Καλημέρα αγαπες κ μανουλες μ...τι μ κάνετε??? πως ηταν η νύχτα σας??? εμάς με το γάλα το καινούργιο ξεκίνησε καλά όπως είπα....μετά όμως ξαναεπεσε στα ml κ ξαναανεβηκε παλι  μετά...για μα δούμε κ σήμερα τι ψάρια θα πιάσουμε....ελπίζω να το δεχτεί καλά...πάντως βρωμάει πολύ αυτό γάλα..μπλιαχ...εμετό δεν έκανε πάλι καλά ευτυχώς 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα αγαπες κ μανουλες μ...τι μ κάνετε??? πως ηταν η νύχτα σας??? εμάς με το γάλα το καινούργιο ξεκίνησε καλά όπως είπα....μετά όμως ξαναεπεσε στα ml κ ξαναανεβηκε παλι  μετά...για μα δούμε κ σήμερα τι ψάρια θα πιάσουμε....ελπίζω να το δεχτεί καλά...πάντως βρωμάει πολύ αυτό γάλα..μπλιαχ...εμετό δεν έκανε πάλι καλά ευτυχώς 

Καλημέρα! Πολύ καλά τα νέα σας!! Μακάρι να σας καθήσει καλά αυτό το γάλα!! Να μην ταλαιπωρείται ούτε εκείνη ούτε και εσύ φυσικά! Πολύ καλό οτι δεν έκανε εμετό!! Μερικά γάλατα πραγματικά μυρίζουν απαίσια!! Πως τα πίνουν τα μικρούλια απορώ!! 

• Μου αρέσει 2

Ωχ.βρωμαει σαν ψαρίλα π λένε ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...