Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Ναι μωρέ η γλυκούλα! Θα έχει ξετρελαθει 🥰 δόξα το Θεό Κατερινάκι μου μια χαρά είμαι κι εγώ και το μωράκι μου! Την νιώθω κάθε μέρα πλέον! Εσύ πως πας; Πότε ξεκινάς;;

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά μέσα από τη καρδιά μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ !🙏💕

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

8 hours ago, Pagotoula said:

Με βλέπω να το αφήνω κορίτσια. Πλέον δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι πέραν του άντρα μου, οπότε ας μην το κάνω γιατί θα με φάνε οι τύψεις μη και τυχόν. Κι η μαμά μου φανταστείτε από χτες σταμάτησε να έρχεται από μόνη της. Κι η γυναίκα που λέγαμε για τις δουλειές...;; Εεε προς το παρόν της το πάγωσα μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση... Πάντως δεν ξέρω για σας...με όλα αυτά που γίνονται ώρες ώρες νιώθω λες κι είμαστε σε ένα κακό όνειρο και θα ξυπνήσουμε και θα είναι όλα μια χαρά... Φανταζόμουν τελείως διαφορετικά αυτές τις στιγμές. Να χω κοντά τους δικούς μου στις ετοιμασίες, στη γέννα, στην επιστροφή, να με βοηθάει η μητέρα μου τον πρώτο καιρό..να το χαρούμε και να το μοιραστούμε όλοι μαζί αυτό το χαρμόσυνο γεγονός που έρχεται.. και τώρα μας έχει κάτσει όλο αυτό με τον ιό κι είναι σαν γροθιά στο στομάχι... Έχουν ανατραπεί τα πάντα κι είμαστε με τον φόβο για εμάς, για τους γύρω μας και κυρίως για τα βρεφάκια μας που θα είναι εντελώς απροστάτευτα κι εκτεθειμένα... Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που απογοητεύομαι και θλίβομαι τόσο πολύ...

@KNecky άρα δεν λουφάζει μόνο η μαιμουδίτσα η δικιά μου στα nst... πάλι καλά, με ξεαγχώνεις λίγο... Αλλά μιλάμε για πολύ τρολάρισμα..και κατά τα άλλα τις νύχτες ξέρει να χτυπιέται σαν χταπόδι...και δεν με αφήνει ήσυχη να δω λίγο master chef...

Όντως ετσι ειναι οπως λες με τον ιό. Έχουμε ολα τα αλλα στο μυαλο μας κ αυτο δεν βοηθα καθολου στο αγχος. Απο την αλλη ειμαστε ελαφρως στους τυχερους που ετσι κ αλλιως μεσα θα ειμασταν αυτο τον καιρο οποτε εχουν μειωθει πολυ οι επαφες μας ετσι κ αλλιως. Ολα για καποιο λογο γινονται κ μακαρι να παει καλα για ολους τους ανθρωπους η ολη φαση κ να το ξεπερασουμε συντομα.

Αχ αυτα τα χταποδισματα της μπουμπους!! Κ η δικη μου ετσι εκανε τα βράδυα κ τωρα εξω, παιδια μωρο 3 εβδομαδων δεν καθεται να το αλλαξω ολο στριφογυρναει χαχαχα!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γεννησαμε  το πρωί στις 8 !!!! Η μπέμπα τελικά βγήκε 3.080 (τσάμπα με αγχωνε ο γιατρός ότι θα βγει μεγάλο το μωρό), χρειάστηκε να την βάλουν λίγο στο οξυγόνο αλλά τώρα είναι εντάξει. Δεν την έχουν φέρει ακόμα στο δωμάτιο φαντάζομαι όπου να ναι θα έρθει. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει για να είμαι ειλικρινής!!!! Εύχομαι και στις υπόλοιπες κοπέλες να ζήσουν αυτό το συναίσθημα!!!

• Μου αρέσει 11

Just now, teta2 said:

Κορίτσια γεννησαμε  το πρωί στις 8 !!!! Η μπέμπα τελικά βγήκε 3.080 (τσάμπα με αγχωνε ο γιατρός ότι θα βγει μεγάλο το μωρό), χρειάστηκε να την βάλουν λίγο στο οξυγόνο αλλά τώρα είναι εντάξει. Δεν την έχουν φέρει ακόμα στο δωμάτιο φαντάζομαι όπου να ναι θα έρθει. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει για να είμαι ειλικρινής!!!! Εύχομαι και στις υπόλοιπες κοπέλες να ζήσουν αυτό το συναίσθημα!!!

Να σας ζησειιι με υγεια ευτυχια κ κάθε ευλογια!!! Τελεια είστε απο βάρος κ ολα καλα!! Ειπαμε οι αποκλεισεις υπαρχουν στους υπερηχους κ προς τ πανω κ προς τ κατω μέχρι κ 600 γραμ εχω δει. Με το καλο ν στην φερουν!

Just now, teta2 είπε:

Συγχαρητήρια κοπελα μου! Να σου ζήσει! Να τη χαιρεστε!! Έντονο και υπέροχο συναίσθημα πράγματι!! Με το καλό και στις υπόλοιπες!!

9 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Με βλέπω να το αφήνω κορίτσια. Πλέον δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι πέραν του άντρα μου, οπότε ας μην το κάνω γιατί θα με φάνε οι τύψεις μη και τυχόν. Κι η μαμά μου φανταστείτε από χτες σταμάτησε να έρχεται από μόνη της. Κι η γυναίκα που λέγαμε για τις δουλειές...;; Εεε προς το παρόν της το πάγωσα μέχρι να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση... Πάντως δεν ξέρω για σας...με όλα αυτά που γίνονται ώρες ώρες νιώθω λες κι είμαστε σε ένα κακό όνειρο και θα ξυπνήσουμε και θα είναι όλα μια χαρά... Φανταζόμουν τελείως διαφορετικά αυτές τις στιγμές. Να χω κοντά τους δικούς μου στις ετοιμασίες, στη γέννα, στην επιστροφή, να με βοηθάει η μητέρα μου τον πρώτο καιρό..να το χαρούμε και να το μοιραστούμε όλοι μαζί αυτό το χαρμόσυνο γεγονός που έρχεται.. και τώρα μας έχει κάτσει όλο αυτό με τον ιό κι είναι σαν γροθιά στο στομάχι... Έχουν ανατραπεί τα πάντα κι είμαστε με τον φόβο για εμάς, για τους γύρω μας και κυρίως για τα βρεφάκια μας που θα είναι εντελώς απροστάτευτα κι εκτεθειμένα... Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που απογοητεύομαι και θλίβομαι τόσο πολύ...

@KNecky άρα δεν λουφάζει μόνο η μαιμουδίτσα η δικιά μου στα nst... πάλι καλά, με ξεαγχώνεις λίγο... Αλλά μιλάμε για πολύ τρολάρισμα..και κατά τα άλλα τις νύχτες ξέρει να χτυπιέται σαν χταπόδι...και δεν με αφήνει ήσυχη να δω λίγο master chef...

Παγωτουλα μου και εγώ όπως και όλες μας το φανταζόμασταν τελείως διαφορετικά! Εγω κιολας 2 βδομάδες πριν ήμουν στο μεταίχμιο με όλο αυτό και παρεξηγήθηκα από πεθερά που επέβαλα μέτρα προστασίας αλλα πραγματικά δε με νοιάζει! Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλα οπότε προσπάθησε να επικεντρωθείς στο θαύμα που θα ζήσεις σε λίγες μερες!! Απίστευτο συναίσθημα σου λέω!! Εχω ξετρελαθει!! Με το καλό κορίτσι μου, η χαρα Σου δε θα Ναι λιγότερη, να σαι σίγουρη γι αυτο!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Just now, KNecky είπε:

Να σας ζησειιι με υγεια ευτυχια κ κάθε ευλογια!!! Τελεια είστε απο βάρος κ ολα καλα!! Ειπαμε οι αποκλεισεις υπαρχουν στους υπερηχους κ προς τ πανω κ προς τ κατω μέχρι κ 600 γραμ εχω δει. Με το καλο ν στην φερουν!

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! Όντως έχει μεγάλη απόκλιση , 300 γρ σχεδόν. Περιμένω ακόμα να την φέρουν, για να δούμε...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Polly1 είπε:

Συγχαρητήρια κοπελα μου! Να σου ζήσει! Να τη χαιρεστε!! Έντονο και υπέροχο συναίσθημα πράγματι!! Με το καλό και στις υπόλοιπες!!

Παγωτουλα μου και εγώ όπως και όλες μας το φανταζόμασταν τελείως διαφορετικά! Εγω κιολας 2 βδομάδες πριν ήμουν στο μεταίχμιο με όλο αυτό και παρεξηγήθηκα από πεθερά που επέβαλα μέτρα προστασίας αλλα πραγματικά δε με νοιάζει! Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλα οπότε προσπάθησε να επικεντρωθείς στο θαύμα που θα ζήσεις σε λίγες μερες!! Απίστευτο συναίσθημα σου λέω!! Εχω ξετρελαθει!! Με το καλό κορίτσι μου, η χαρα Σου δε θα Ναι λιγότερη, να σαι σίγουρη γι αυτο!!

Έχεις δίκιο βρε Πόλλυ... Εμένα ευτυχώς τα πεθερικά από μόνα τους είπαν δεν θα έρθουν καν από το χωριό. Οι γονείς μου δεν θα πλησιάσουν κι αυτοί προς το παρόν, γιατί ο πατέρας μου ακόμα δουλεύει κι η μητέρα μου τον συναναστρέφεται. Ούτε κι ο αδερφός μου θα ρθει, μιας κι είναι καθηγητής και ναι μεν σταμάτησαν τα μαθήματα τώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... Οπότε ούτε στο μαιευτήριο ούτε στο σπίτι προβλέπεται κανείς... Εγώ από το σπίτι δεν βγαίνω, ψώνια κάνει ο σύζυγος... Τι να πω ρε γαμώτο... Είπαν ότι ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα.... Πέθαναν άλλοι 2 ασθενείς... Εγώ έχω πανικοβληθεί με αυτό που λένε ότι περιμένουν να νοσήσει το 60% του πληθυσμού.

• Μου αρέσει 3

Just now, teta2 είπε:

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!! Να ναι γερή και τυχερή!! Μια χαρά το βάρος της!! Αγκαλίτσες πολλές γτ δεν χορταινονται!! 

Αντε κ στα δικά μας οι υπόλοιπες!! 

Μανουλα              ΠΗΤ         

Ελλην                     3/3           κοριτσακι

eleniart                  9/3           κοριτσακι

AMAL04                13/3         αγορακι

Φιλενια                 19/3         κοριτσακι

iliana88                 19/3         αγορακι

asda                       23/3         κοριτσακι

fairytale18            26/3         κοριτσακι

Annette                 26/3          αγορακι

Honeybee             28/3          αγορακι

Kathrin17              31/3         κοριτσακι

Pagotoula            31/3         κοριτσακι

souzanna7            3/4            αγορακι

Nackt                      4/4          κοριτσακι

Sweet_child           6/4           αγορακι

katerinakk              6/4           αγορακι

Pennyep26             8/4          κοριτσακια 2

:-P :-P ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! :-P :-P              

Μανουλα                 Ημ/νια     

Murtw.st                   14/2             αγορακι 

Pennymav                 20/2            κοριτσακι

Ζουζουνιαααα2        20/2            κοριτσακια 2

KNecky                      22/2            κοριτσακι

Ματιλντα                  22/2            κοριτσακι

Polly1                         27/2            κοριτσακι

ALEX210                    27/2            αγορακι   

Ματίλντα20              5/3              κοριτσακι

mpoukitsa                  6/3              αγορακι

teta2                          14/3            κοριτσακι

• Μου αρέσει 1

j7W7p3.png

Just now, Kathrin17 είπε:

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!!! Να ναι γερή και τυχερή!! Μια χαρά το βάρος της!! Αγκαλίτσες πολλές γτ δεν χορταινονται!! 

Αντε κ στα δικά μας οι υπόλοιπες!! 

Μανουλα              ΠΗΤ         

Ελλην                     3/3           κοριτσακι

eleniart                  9/3           κοριτσακι

AMAL04                13/3         αγορακι

Φιλενια                 19/3         κοριτσακι

iliana88                 19/3         αγορακι

asda                       23/3         κοριτσακι

fairytale18            26/3         κοριτσακι

Annette                 26/3          αγορακι

Honeybee             28/3          αγορακι

Kathrin17              31/3         κοριτσακι

Pagotoula            31/3         κοριτσακι

souzanna7            3/4            αγορακι

Nackt                      4/4          κοριτσακι

Sweet_child           6/4           αγορακι

katerinakk              6/4           αγορακι

Pennyep26             8/4          κοριτσακια 2

:-P :-P ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!! :-P :-P              

Μανουλα                 Ημ/νια     

Murtw.st                   14/2             αγορακι 

Pennymav                 20/2            κοριτσακι

Ζουζουνιαααα2        20/2            κοριτσακια 2

KNecky                      22/2            κοριτσακι

Ματιλντα                  22/2            κοριτσακι

Polly1                         27/2            κοριτσακι

ALEX210                    27/2            αγορακι   

Ματίλντα20              5/3              κοριτσακι

mpoukitsa                  6/3              αγορακι

teta2                          14/3            κοριτσακι

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Όντως το βάρος της είναι μια χαρά, καμία σχέση με τον υπέρηχο που το έβγαζε  300 γρ πάνω! 

• Μου αρέσει 1

Just now, teta2 είπε:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Όντως το βάρος της είναι μια χαρά, καμία σχέση με τον υπέρηχο που το έβγαζε  300 γρ πάνω! 

Να σου ζήσει!! Γερή και τυχερή! Σε τρόλαρε ο γιατρός.. χαχαχαχ! υγεία να χει το μικρό σου!! Τα μέτρα προφύλαξης εφαρμόζονται στο νοσοκομείο;;

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Πραγματικά σαν να το έκανε επίτηδες!!! Ναι παιδιά τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά εδώ. Το πρωί ήρθα με τον άντρα και την μητέρα μου και αφησαν  μονο έναν, τον άντρα μου. Την μητέρα μου δεν την άφησαν ούτε στο ισόγειο να κάτσει και περίμενε η κακομοίρα από τις 6 το πρωί ως τις 2 στο αυτοκίνητο!!! Έχουν κλείσει και οι καφετέριες στο ισόγειο οπότε οι συνοδοί που υπάρχουν δεν μπορούν ούτε να φάνε, και ψάχνουν τα delivery στην περιοχή!! Βέβαια από την άλλη έχει μια υπέροχη ησυχία εδώ μέσα....

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, teta2 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Πραγματικά σαν να το έκανε επίτηδες!!! Ναι παιδιά τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά εδώ. Το πρωί ήρθα με τον άντρα και την μητέρα μου και αφησαν  μονο έναν, τον άντρα μου. Την μητέρα μου δεν την άφησαν ούτε στο ισόγειο να κάτσει και περίμενε η κακομοίρα από τις 6 το πρωί ως τις 2 στο αυτοκίνητο!!! Έχουν κλείσει και οι καφετέριες στο ισόγειο οπότε οι συνοδοί που υπάρχουν δεν μπορούν ούτε να φάνε, και ψάχνουν τα delivery στην περιοχή!! Βέβαια από την άλλη έχει μια υπέροχη ησυχία εδώ μέσα....

Στην έφεραν τη μικρή?? Για πες... 

j7W7p3.png

Just now, teta2 είπε:

Πολύ ωραίο αυτό να έχεις την ηρεμία σου, να το βρείτε και με τον θηλασμό σιγά σιγά.

• Μου αρέσει 1

Just now, Kathrin17 είπε:

Στην έφεραν τη μικρή?? Για πες... 

Ναι την έφεραν τελικά γύρω στις 2, προσπάθησε να θηλάσει αλλά δυσκολεύτηκε πολύ. Φαίνεται ότι έχω μικρές θηλές οπότε μάλλον θα χρειαστεί να πάρω τις θηλές σιλικόνης για να πιάνει πιο εύκολα. Έτσι πιο πολύ κοιμόταν πάρα ετρωγε. Τελικά της δώσαμε συμπληρωματικό και ήπιε 10 γρ με τη μία, μου είπαν ότι τόσο τρώει συνήθως την πρώτη φορά και είναι μια χαρά!! Την πήραν πάλι γύρω στις 3 και θα έρθει πάλι το απόγευμα. 

Just now, Pagotoula είπε:

Πολύ ωραίο αυτό να έχεις την ηρεμία σου, να το βρείτε και με τον θηλασμό σιγά σιγά.

Ναι έχεις δίκιο, βοηθάει πάρα πολύ αυτή η ηρεμία...

• Μου αρέσει 3

Just now, teta2 είπε:

Μια χαρα με την ησυχία!! Με το καλό να στη φέρουν να γνωριστείτε!! Καλούς θηλασμούς!!

Just now, teta2 είπε:

Καλά, Ναι, μια χαρα το βάρος, τι να πούμε κι εμείς που βγήκαμε 2600!! Το στομαχακι τους την πρώτη μερα έχει το μέγεθος ενός κερασιου!! 

• Μου αρέσει 1

@teta2 να σου ζήσει κορίτσι μου το μωράκι σου! Καλά, ο γιατρός τι να πω. Τέλος πάντων, κρατάς στα χέρια σου το μωράκι σου κι αυτό έχει σημασία. Αχ συγκινήθηκα, σκέφτομαι πότε θα έρθει και για μένα αυτή η στιγμή!

• Μου αρέσει 2

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...