Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Sofiiii είπε:

Λοιπόν ...πήγα σήμερα για υπέρηχο και ήταν απογοήτευση ,με τα χίλια ζόρια ένα ξεχασμένο βρέθηκε στην δεξιά ωοθήκη μου είπε 10,6 και ότι είμαστε 8η μέρα,μου έδωσε τρεις ενέσεις για να μην μας σκάσει είπε και θελει να με δει ξανά Δευτέρα αν όλα είναι οκ να το πάρουμε Τετάρτη...οπότε έχουμε ακόμη μέλλον ....

Θύμισε μου, κάνεις διέγερση ή φυσικό;  Τι ενέσεις σου έδωσε ;

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, Pagotoula είπε:

Πωπω Πέννυ κοντοζυγώνεις!!!

Πώς αισθάνεσαι;;

Αγχωμένη .πιστευω μεχρι να βγει και να το κρατήσω δεν θα μου εχει φύγει το άγχος .ειχα απ την αρχη πολυ άγχος να πάνε ολα καλα και ποστευω μεχρι το τελος ετσι θα ειμαι !αλλα ανυπομονώ !εσυ κανείς κ ενέσεις σωστά ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Pennymav είπε:

Αγχωμένη .πιστευω μεχρι να βγει και να το κρατήσω δεν θα μου εχει φύγει το άγχος .ειχα απ την αρχη πολυ άγχος να πάνε ολα καλα και ποστευω μεχρι το τελος ετσι θα ειμαι !αλλα ανυπομονώ !εσυ κανείς κ ενέσεις σωστά ;

Καλησπέρα!!Λίγο έμεινε...κοντοζυγώνει η συνάντηση με το μωρουδάκι σου! Κάνω ενέσεις, ναι.

κορίτσια βοήθειαα!! έκανα doppler σήμερα. 1.2 λεει στο οριο... τι εννοεί ξέρετε;;

Επίσης έκανα πάλι χοληστερίνη (δεν μου τις ζήτησε μόνη μου έκανα ένα τσεκ απ) μαι βγήκε 300+ στα Ουρανια!!!!αλλά διάβασα ότι δεν κάνει να κάνουμε χοληστερίνη στηβ εγκυμοσύνη γιατί είναι πάντα ανεβασμένα. ξέρετε κάτι;

Just now, mpempaki1 είπε:

κορίτσια βοήθειαα!! έκανα doppler σήμερα. 1.2 λεει στο οριο... τι εννοεί ξέρετε;;

Επίσης έκανα πάλι χοληστερίνη (δεν μου τις ζήτησε μόνη μου έκανα ένα τσεκ απ) μαι βγήκε 300+ στα Ουρανια!!!!αλλά διάβασα ότι δεν κάνει να κάνουμε χοληστερίνη στηβ εγκυμοσύνη γιατί είναι πάντα ανεβασμένα. ξέρετε κάτι;

Το 1,2 τι ειναι ;το βαρος ;σε ποια εβδομάδα εισαι ;

Just now, Pennymav είπε:

Το 1,2 τι ειναι ;το βαρος ;σε ποια εβδομάδα εισαι ;

που ξερω.. μόνο αυτό μου είπε. δεν μου φάνηκε να ανησυχεί η κάτι τέτοιο. τα είδε κανονικά όλα καλά και οι 2 γιατροί και η μαία.. και μου έκλεισε κανονικά ραντεβού για ζώνες. Όχι το βάρος τελικά είναι 1.470. σήμερα 32 μπαινω. Ο μικρός βγαίνει λίγο πιο μικρός.

Διαφημίσεις

που ξερω.. μόνο αυτό μου είπε. δεν μου φάνηκε να ανησυχεί η κάτι τέτοιο. τα είδε κανονικά όλα καλά και οι 2 γιατροί και η μαία.. και μου έκλεισε κανονικά ραντεβού για ζώνες. Όχι το βάρος τελικά είναι 1.470. σήμερα 32 μπαινω. Ο μικρός βγαίνει λίγο πιο μικρός.

Δεν ξερω τοτε τι ειναι αυτο το 1,2 .αλλα αφου δεν σου ειπε κατι φαντάζομαι πως δεν ειναι κατι σοβαρό 

Just now, Pennymav είπε:

Παντως στο βαρος κ εμενα τόσο ηταν στο Doppler .απλα ειναι ενα μικρό φυσιολογικό μωρό .

Τώρα πόσο έχει φτασει;

Γενικά και εγω είμαι πολύ λεπτή.. ήμουν 43κιλα... οπότε δεν περίμενα να βγάλω και παχουλουτσικο.. αλλά...

Τώρα πόσο έχει φτασει;

Γενικά και εγω είμαι πολύ λεπτή.. ήμουν 43κιλα... οπότε δεν περίμενα να βγάλω και παχουλουτσικο.. αλλά...

Κ εγω 45 ξεκίνησα και μου το είχε πει εξ αρχής ότι δεν θα βγάλω κανα θηρίο .στις 34+4 είχε φτάσει τα 2 κιλά περιπου .παλι στα κατώτερα ηταν .τωρα θα παω αυριο να δούμε αν εχει πάρει κανονικά κ ειναι κ καλός ο πλακούντας θα γεννήσω την αλλη Πέμπτη στης 37+5. Αν ομως εχει βγει εκτός Ορίων που δεν το νομίζει προτιμάει να το βγάλουμε καλυτερα στις 36+ 5 .αυτην την Πέμπτη δηλαδη.

Διαφημίσεις

Μπεμπακι δεν σου έδωσε τα αποτελέσματα του doppler φεύγοντας? Σε χαρτί κανονικά εκτυπωμενα? 

lpatp2.png

Just now, Pennymav είπε:

Κ εγω 45 ξεκίνησα και μου το είχε πει εξ αρχής ότι δεν θα βγάλω κανα θηρίο .στις 34+4 είχε φτάσει τα 2 κιλά περιπου .παλι στα κατώτερα ηταν .τωρα θα παω αυριο να δούμε αν εχει πάρει κανονικά κ ειναι κ καλός ο πλακούντας θα γεννήσω την αλλη Πέμπτη στης 37+5. Αν ομως εχει βγει εκτός Ορίων που δεν το νομίζει προτιμάει να το βγάλουμε καλυτερα στις 36+ 5 .αυτην την Πέμπτη δηλαδη.

αχ έφτασες στο τέλος. με το καλο κούκλα μου. ευλογημένο να είναι

Just now, Anastasia_Met είπε:

Μπεμπακι δεν σου έδωσε τα αποτελέσματα του doppler φεύγοντας? Σε χαρτί κανονικά εκτυπωμενα? 

Όχι στο δημόσιο δεν τα δίνουν. μόνο σε εξωτερικό γιατρο. 

αχ έφτασες στο τέλος. με το καλο κούκλα μου. ευλογημένο να είναι

Όχι στο δημόσιο δεν τα δίνουν. μόνο σε εξωτερικό γιατρο. 

Αααα οκ !!! Τοτε μάλλον μόνο ρωτώντας τον γιατρό καλύτερα θα μάθεις. 

lpatp2.png

να κάνω μια ακόμη ερωτηση; είμαι ασφαλισμένη στον πατέρα μου και λήγει τέλος του μήνα... θα ανανεωθεί αυτόματα (23ειμαι) η λόγω γάμου πρέπει να μπω στον άντρα μου; Δεν με πειράζει να είμαι στον μπαμπά μου αρκεί να ανανεωθεί..έχω γεννα μπροστά μου. εξετάσεις.. και αγχώνομαι

Just now, mpempaki1 said:

να κάνω μια ακόμη ερωτηση; είμαι ασφαλισμένη στον πατέρα μου και λήγει τέλος του μήνα... θα ανανεωθεί αυτόματα (23ειμαι) η λόγω γάμου πρέπει να μπω στον άντρα μου; Δεν με πειράζει να είμαι στον μπαμπά μου αρκεί να ανανεωθεί..έχω γεννα μπροστά μου. εξετάσεις.. και αγχώνομαι

Σε μένα εστω πριν καποια χρονια οταν εληξε η ασφαλιση του πατερα μου επρεπε να δηλωθω στο ικα γιατι δεν ειχα μετα. Συμπτωματικα συνεπεσε με τον καιρο που ξεκινησα δουλεια. Εσυ αν δεν δουλευεις ισως μπορεις να ασφαλιστεις μεσω οαεδ ή κανονικα εμμεσα στον ανδρα σου! Καλο είναι να παει να σε δηλωσει πριν λήξει του πατερα σου μην τρεχετε τελευταια ωρα.. Απο την αλλη καλο να ρωτησετε το ικα για τις διαδικασιες γιατι εχει περασει καιρος απο οταν εγιναν σε μενα αυτα. Δεν δικαιουσαι παντως να εισαι προστατευομενο μέρος στον γονιο σου απο την στιγμη που παντρευτηκες απο οσο ξερω, ωστε να ανανεωθει.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...