Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Lila86 είπε:

Κι εμένα η λογική μου αυτό λέει! Να φας ότι έτρωγες σε μια καθημερινή σου δηλαδή! Σε 3 εβδομάδες θα πάω μάλλον για καμπύλη θα δω τι θα μου πει και εμένα ο ενδοκρινολόγος αλλά ας σου εξηγήσουν τουλάχιστον γιατί να κάνεις συγκεκριμένη διατροφή να ξέρεις γιατί για να το λένε θα υπάρχει λόγος!!!

Οι υδατάνθρακες αυξάνουν το ζάχαρο και θέλουν να δουν αν έχει ο οργανισμός σου αντίσταση και πόσο ... εγώ τρελό το θεωρώ αν πλακώσω εγώ στα μακαρόνια λογικό είναι ότι θα τ ανεβάσω πόσο αντίσταση να έχει ο οργανισμός, το ζάχαρο μου κυμαίνεται 80 με 90 οι μετρήσεις μ εκεί είναι, απλά μ είπαν επειδή η μαμά μου έχει ζάχαρο να κάνω και αυτό για καλό και για κακό, εγώ θα φάω κανονικά και ότι θέλει ας δείξει,ουφφφφφ ....

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, mpempaki1 είπε:

Πόσο καιρό πριν είναι καλά να τα πλένουμε ώστε να είναι έτοιμα να τα φορέσουν; 

Εγω μπαινω στον μηνα μου σε 2 βδομάδες ακριβως χωρίς να έχει εξαφανιστεί το ενδεχόμενο προωροτητας! Θελω να προλάβω και τη λιακάδα κι έτσι τα πλυναμε σημερα! Αν ήταν καλοκαίρι θα τα εκανα και αργοτερα, αν και πιστεύω ότι αφού σιδερωθουν και τακτοποιηθούν σε καθαρές ντουλάπες, δεν έχουν θέμα και μήνας να περάσει Μέχρι να τα φορέσουν!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Sweet_child said:

Να ρωτήσω κι εγώ, περπατάτε; Τι σας λέει ο γιατρός; Εγώ μαζί με τη 《διατροφή》 ας πούμε, έχω ξεκινήσει και λίγο περπάτημα. Λέτε να είναι νωρίς και να κάνω βλακεία;

Είχα σταματήσει για ένα διάστημα λόγω κρύου, αλλά χτες λόγω φανταστικού καιρού, περπάτησα περίπου μια ώρα στην παραλία, και σήμερα βγήκα για 45' να περπατήσω στη γειτονιά μου. Θα προσπαθήσω να περπατάω κάθε μέρα έστω ένα μισάωρο. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι λαχανιάζω πολύ εύκολα και παρόλο που θα ήθελα να περπατάω και περισσότερη ώρα, νομίζω ότι δεν μπορώ. 

Διατροφή ενώ είχα ξεκινήσει ιδανικά, κάπου στην πορεία χάλασα άσχημα κι έχω και τύψεις :shock:

• Μου αρέσει 1

Just now, Sweet_child είπε:

Ναι, αυτό είναι. Αν θηλάσεις, δεν υπάρχει άλλη λύση. Τα άλλα σουτιέν δεν βολεύουν καθόλου, εκτός εάν δεν φοράς καθόλου σουτιέν. Στην κόρη μου είχα πάρει από το prenatal, τώρα πήρα από αλλού ένα πολύ άνετο, είναι σαν μπουστάκι. Επιλέξτε χωρίς μπανέλα και χωρίς δαντέλα.

Η επισκληρίδιος δεν πονάει, μια μικρή ενόχληση αισθάνεσαι μόνο για λίγο μέχρι να σου βάλουν το καθετηράκι. Είναι περίπου σαν την ενόχληση της πεταλούδας, για να μην πω ότι η πεταλούδα είναι πιο ενοχλητική. 

Εγώ αισθάνομαι κλωτσίτσες στα πλάγια της κοιλιάς, στα πλευρά, και αναρωτιέμαι πόσο πολύ έχει ξεχειλώσει η μήτρα μου :?

Να ρωτήσω κι εγώ, περπατάτε; Τι σας λέει ο γιατρός; Εγώ μαζί με τη 《διατροφή》 ας πούμε, έχω ξεκινήσει και λίγο περπάτημα. Λέτε να είναι νωρίς και να κάνω βλακεία;

Για να είμαι ειλικρινής το μόνο που με τρομάζει λίγο είναι η επισκληριδιος αλλά δεν γίνεται αλλιώς γιατί θα κάνω καισαρική! Όσο για το περπάτημα ο δικός μου γιατρός από τους πρώτους μήνες μου είπε να περπατάω όσο πιο πολύ μπορώ και κάθε φορά που με βλέπει με ρωτάει πόσο περπάτησα τις προηγούμενες μέρες!! Βέβαια είναι και αυτός φανατικός της γυμναστικής και την πληρώνουν και οι υπόλοιποι!!! Μην ανησυχείς δεν κάνεις τίποτα κακό!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

40 minutes ago, Pagotoula said:

Σουτιέν θηλασμού είναι αυτό που...πώς να το πω...ξεκουμπώνει μόνο το καπ για να μην το βγαζεις τελείως;

Βολεύουν;; Άνοιξε μας τα μάτια..

Κοριτσάκια, όσες έχετε ξαναγεννήσει, μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται η επισκληρίδιος κι αν πονάει πολύ; Θέλω να χω μια ιδέα. 

Κοριτσάκια, όσες έχετε ξαναγεννήσει, μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται η επισκληρίδιος κι αν πονάει πολύ; Θέλω να χω μια ιδέα. 

Θηλασμου ειχα παρει ενα που κλεινει κ ανοιγει χιαστι χωρίς μπανελα κ είχε τρομερο κρατημα. Ηταν απο το καταστημα κατω απο το Ιασω κ δεν ξερω μαρκα γιατι ξεβαψε η ταμπελιτσα. :/ Παντως κ τα αλλα που ανοιγουν ειναι βολικα απλα το κρατημα ποικιλει.

Επισκληριδιο που μ εκαναν στν καισαρικη δεν πονεσα καθολου απλα θελει να σκυψεις αρκετα το κεφαλι για βρουν σωστο σημειο. Ή έστω ετσι τ έκαναν στη Γερμανια.

18 minutes ago, Sweet_child said:

Ναι, αυτό είναι. Αν θηλάσεις, δεν υπάρχει άλλη λύση. Τα άλλα σουτιέν δεν βολεύουν καθόλου, εκτός εάν δεν φοράς καθόλου σουτιέν. Στην κόρη μου είχα πάρει από το prenatal, τώρα πήρα από αλλού ένα πολύ άνετο, είναι σαν μπουστάκι. Επιλέξτε χωρίς μπανέλα και χωρίς δαντέλα.

Η επισκληρίδιος δεν πονάει, μια μικρή ενόχληση αισθάνεσαι μόνο για λίγο μέχρι να σου βάλουν το καθετηράκι. Είναι περίπου σαν την ενόχληση της πεταλούδας, για να μην πω ότι η πεταλούδα είναι πιο ενοχλητική. 

Εγώ αισθάνομαι κλωτσίτσες στα πλάγια της κοιλιάς, στα πλευρά, και αναρωτιέμαι πόσο πολύ έχει ξεχειλώσει η μήτρα μου :?

22 minutes ago, Kathrin17 said:

Εγω καταλαβαινω το λοξυγγα της πολυ χαμηλα..περιπου μια παλαμη κατω απτον αφαλο μου..συνηθως στην αριστερη μερια..αρα λετε να γυρισε το κεφαλακι κατω??αν ομως οντως την εκανε την τουμπα της θα επρεπε να το νιωσω εκεινη τη στιγμη ή οχι???  Η κοιλια μου κινειται αρκετα κ κανει εξογκωματα, τι να ειναι?ο πωπος της? Οσο για το στομαχι μαλλον το περναει για τερμα κ βαραει κατι σουτ!!χαχα

Μια απορια ρε κοριτσια εχω..αν ξερετε ή αν σας συμβαινει..νιωθω αραια κ που κατι σαν μικρες σουβλιες πισω στα πλευρα..ειναι δυνατον ναναι το μωρο??χτυπαει αλλου κ αντανακλα εκει ο πονος? Αυτο το ειχα νιωσει κ 2-3 φορες ακομη αλλα μπροστα στην κοιλια οποτε λεω οντως κατι βρηκε κ μου το παταει..αλλα αυτο πισω στα πλευρα γινεται??

Κατερινα ναι ειναι με το κεφαλακι προς τα κατω κ τουρλωνει πωπουλι ή πλατουλα!! Κ μενα ετσι κάνει κ αν το νιωσεις στο κεντρο εχει παρει απολυτη θεση!! Κ στα πλευρα φτανει κ μενα πολυ πισω γιατι κοιτανε προς την πλατη μας. Ειναι να αναρωτιεσαι το ως που φτανει η μητρα...

Περπατημα εμενα ο γιατρος κ δουλειες κ σκαλες συστήνει μετα την 37η εβδομαδα..αλλα καλο να ρωτησεις τον δικο σου! Δεν εννοω απο την αρχη της εγκυμοσυνης εως τωρα ετσι. Συστηνει γυμναστικη κ εγω περπατημα ως τον 7ο εκανα μια ωρα την μερα σγρ. Απλα τον 8ο τον εχει για μηνα ηρεμιας για να ειμαστε σιγουροι πως δεν θα γεννηθει προωρα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, iliana88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια στον μηνα μας μπαίνουμε όταν λέμε 35+1 μέρα, δηλαδή ότι διανύουμε την 36 εβδομαδα η 36+1; 

Νομίζω 36+1, ώστε να έχουν συμπληρωθεί οι 36! Τουλάχιστον εγώ έτσι το χω στο μυαλό μου! Μη μου πείτε ότι μπαίνω στον μήνα μου την άλλη βδομάδα!! Χαχαχα 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Κορίτσια ο γιατρός μου το έχει εξηγήσει. Γι αυτό κι η τελευταία ημερομηνία που μας δίνει πητ ειναι επί της ουσίας η επόμενη μέρα από 39κ6. Όχι από 40κ6. Κι απο κει αν το παρεις προς τα πίσω 5 βδομάδες που διαρκεί ο 9ος, βγαίνει 35κ1. Έτσι ακριβώς μου το είχε πει.

Just now, Polly1 είπε:

Νομίζω 36+1, ώστε να έχουν συμπληρωθεί οι 36! Τουλάχιστον εγώ έτσι το χω στο μυαλό μου! Μη μου πείτε ότι μπαίνω στον μήνα μου την άλλη βδομάδα!! Χαχαχα 

μάντεψε;;; στο λέμε!!! αχαχαχ

Να σας ρωτησω κατι ρε κοριτσια εσας που ειστε πιο προχωρημενες, γιατι εγω ειμαι τελευταια θεωρητικα με πητ 31.03....συσπασεις εχετε;; εμενα μου χουν αρχισει σε καθημερινη βαση πανω απο 2 βδομ...:(

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Pagotoula είπε:

Κορίτσια ο γιατρός μου το έχει εξηγήσει. Γι αυτό κι η τελευταία ημερομηνία που μας δίνει πητ ειναι επί της ουσίας η επόμενη μέρα από 39κ6. Όχι από 40κ6. Κι απο κει αν το παρεις προς τα πίσω 5 βδομάδες που διαρκεί ο 9ος, βγαίνει 35κ1. Έτσι ακριβώς μου το είχε πει.

μάντεψε;;; στο λέμε!!! αχαχαχ

Να σας ρωτησω κατι ρε κοριτσια εσας που ειστε πιο προχωρημενες, γιατι εγω ειμαι τελευταια θεωρητικα με πητ 31.03....συσπασεις εχετε;; εμενα μου χουν αρχισει σε καθημερινη βαση πανω απο 2 βδομ...:(

Ειναι φυσιολογικό στη βδομάδα σου .εγω εχω ξαναπεί ότι εχω απο την 23 και με μαγνήσιο μου μειώθηκαν αλλα τωρα εχω κάθε μερα και τις καταλαβαινω πιο πολυ το βραδυ που ξαπλώνω ..

Επισης ρε κοριτσια να κανω αλλη μια ερώτηση .οταν γεννάς 36+1 η +2 το μωρό θεωρείται πρόωρο;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Pennymav είπε:

Ειναι φυσιολογικό στη βδομάδα σου .εγω εχω ξαναπεί ότι εχω απο την 23 και με μαγνήσιο μου μειώθηκαν αλλα τωρα εχω κάθε μερα και τις καταλαβαινω πιο πολυ το βραδυ που ξαπλώνω ..

Επισης ρε κοριτσια να κανω αλλη μια ερώτηση .οταν γεννάς 36+1 η +2 το μωρό θεωρείται πρόωρο;

Δε νομίζω να θεωρείται προωρο, ειδικά αν ξεπερνάει τα 2,5 κιλά!

Just now, Pennymav είπε:

Στην αυχενική πάντως που είχε τις πιθανότητες προωρότητας, έγραφε ότο προωρότητα σημαίνει τοκετός πριν την 34η εβδομάδα. Νομίζω από εκεί κι έπειτα δεν θεωρείται πρόωρο. Δεν είμαι 100% σίγουρη όμως. Πάντως σίγουρα αφού έχεις μπει στην 36η και μετά, δεν θεωρείται πρόωρος τοκετός, γιατί από τη στιγμή που είσαι στο μήνα σου, αμα πάσα στιγμή μπορεί να γεννήσεις.

Εμένα τη νύχτα είναι πιο συχνες. την μέρα λίγο να κουραστώ ή να περπατήσω ή να μην κάθομαι βολικά, πάλι παθαίνω.

Κορίτσια μπαίνετε στο μήνα σας 35+1 όπως πολύ σωστά είπε η @Pagotoula. Εγώ που θα είμαι αύριο 31+1 μπαίνω 32η εβδομάδα (αμήν!!!). 

@Pagotoula πότε σου είπε ο γιατρός ότι θα κάνεις καισαρική; Εγώ έχω ΠΗΤ 6/4 αλλά θα κάνω την καισαρική 25-31/3.

Βρε κορίτσια, εγώ παθαίνω το εξής: η κοιλιά φουσκώνει από τη μία μεριά για ένα λεπτό περίπου, χωρίς όμως να είναι τσίτα πετρωμένη. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σύσπαση ή το μωρό. Δεν μπορώ να πω ότι έχω τα τσιτώματα που είχα στην κόρη μου.

• Μου αρέσει 2

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child είπε:

Κορίτσια μπαίνετε στο μήνα σας 35+1 όπως πολύ σωστά είπε η @Pagotoula. Εγώ που θα είμαι αύριο 31+1 μπαίνω 32η εβδομάδα (αμήν!!!). 

@Pagotoula πότε σου είπε ο γιατρός ότι θα κάνεις καισαρική; Εγώ έχω ΠΗΤ 6/4 αλλά θα κάνω την καισαρική 25-31/3.

Λοιπόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων και το τονίζω αυτό, γιατί λόγω της ανάπτυξης του μωρακίου πάμε βήμα βήμα και βλέποντας και κάνοντας, αν λοιπόν βλέπουμε πως παίρνει βάρος στη μήτρα θα το πάμε πρώτα ο Θεός 38κ4 τουλάχιστον με 39κ1 μάξιμουμ..Μου είπε ο γιατρός ότι αν όλα βαίνουν καλώς, δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε.Δηλαδή το νωρίτερο 21/03 (10μέρες πριν την Πητ). Νομίζω κι εσένα επί της ουσίας έτσι το υπολογίζει μάλλον.

Όσο γι αυτό που λες, αν πετρώνει από την μια μεριά μόνο, δεν είναι σύσπαση. Μάλλον τεντωνεται το μωρό. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...