Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Sofiiii είπε:

Λοιπόν ...πήγα σήμερα για υπέρηχο και ήταν απογοήτευση ,με τα χίλια ζόρια ένα ξεχασμένο βρέθηκε στην δεξιά ωοθήκη μου είπε 10,6 και ότι είμαστε 8η μέρα,μου έδωσε τρεις ενέσεις για να μην μας σκάσει είπε και θελει να με δει ξανά Δευτέρα αν όλα είναι οκ να το πάρουμε Τετάρτη...οπότε έχουμε ακόμη μέλλον ....

Θύμισε μου, κάνεις διέγερση ή φυσικό;  Τι ενέσεις σου έδωσε ;

Μανούλες Μαρτίου 2020 !!!!!!!

Recommended Posts

Just now, mpempaki1 είπε:

@Pagotoula δεν έχει σημασία αν είναι χαμηλά δηλαδή για προωρο; Δεν ξέρω πώς μου εχει κολλήσει αυτό και το σκέφτομαι συνέχεια.

Όχι βέβαια, ίσα ίσα το τελευταίο τρίνηνο θέλουμε να είναι γυρισμένα με το κεφαλάκι προς τα κάτω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Pagotoula δεν έχει σημασία αν είναι χαμηλά δηλαδή για προωρο; Δεν ξέρω πώς μου εχει κολλήσει αυτό και το σκέφτομαι συνέχεια.

κ μενα χαμηλα είναι η μικρη κ ο γοαυρος δεν ανησυχεί καθόλου μα καθόλου 

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagotoula είπε:

Όχι βέβαια, ίσα ίσα το τελευταίο τρίνηνο θέλουμε να είναι γυρισμένα με το κεφαλάκι προς τα κάτω.

σε ευχαριστώ πολύ. 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

αα τέλεια. καθησυχαστικά παρά πολύ τώρα. πόσο εισαι τώρα;

• Μου αρέσει 2

Just now, mpempaki1 said:

Έτσι και μένα κορίτσι μου.. ακριβώς!!τις νιώθεις και εσύ χαμηλα;ακόμα και από κάτω..;

Ναι ρε συ ειναι και καιρο έτσι, τωρα ειμαι 34+5. Οσο περνανε οι εβδομαδες κ βαραινει ειναι κ δυσκολο εκεινη την ωρα να κανω αλλα πραγματα πχ να περπατησω. Φοβαμαι πως θα σπασουν τα νερα αλλα η δικη μου εμπειρια ειναι πως οχι απλα δν επαιξε ρολο σε προωροτητα αλλα κ τα δυο μωρα τα γεννησα στις 40+ εβδομαδες κ τραχηλος σκληρος ως μεσα 9ου. Θα σε δει ο γιατρος σου να σου πει, παντως αν πονας κατσε να ηρεμισει ο πονος. Καλο ειναι που έχει παρει θεση!

• Μου αρέσει 1

σε ευχαριστώ πολύ. 

αα τέλεια. καθησυχαστικά παρά πολύ τώρα. πόσο εισαι τώρα;

μπαινω στην 28 αγάπη. εσύ??? ασε σ λεω νιώθω θα βγιε η πατούσα της απο κατω...μημ σε ανήσυχη απολύτως τιποτα6..ολα ειναι καλά 

Διαφημίσεις

Just now, KNecky είπε:

Ναι ρε συ ειναι και καιρο έτσι, τωρα ειμαι 34+5. Οσο περνανε οι εβδομαδες κ βαραινει ειναι κ δυσκολο εκεινη την ωρα να κανω αλλα πραγματα πχ να περπατησω. Φοβαμαι πως θα σπασουν τα νερα αλλα η δικη μου εμπειρια ειναι πως οχι απλα δν επαιξε ρολο σε προωροτητα αλλα κ τα δυο μωρα τα γεννησα στις 40+ εβδομαδες κ τραχηλος σκληρος ως μεσα 9ου. Θα σε δει ο γιατρος σου να σου πει, παντως αν πονας κατσε να ηρεμισει ο πονος. Καλο ειναι που έχει παρει θεση!

αα εσύ κοντεύεις 9ο.. Εγώ είμαι 30 ακομα. να χαίρεστε τα παιδάκια σας. έκανες επισκληριδιο;  

θα έχει πάρει θέση η θα είναι χαμηλά αλλά με τα ποδια; θα μάθω την άλλη εβδομάδα.. αν και εχω καιρό μπροστά μου. 

Just now, Rafaelatarzan είπε:

μπαινω στην 28 αγάπη. εσύ??? ασε σ λεω νιώθω θα βγιε η πατούσα της απο κατω...μημ σε ανήσυχη απολύτως τιποτα6..ολα ειναι καλά 

Εγώ είμαι στην 30η. χαχαχα αυτα τα πατουσακια..   ναι κορίτσι μου.ολα να πάνε καλά για όλο τον κόσμο. 

Just now, mpempaki1 said:

αα εσύ κοντεύεις 9ο.. Εγώ είμαι 30 ακομα. να χαίρεστε τα παιδάκια σας. έκανες επισκληριδιο;  

θα έχει πάρει θέση η θα είναι χαμηλά αλλά με τα ποδια; θα μάθω την άλλη εβδομάδα.. αν και εχω καιρό μπροστά μου. 

Εγώ είμαι στην 30η. χαχαχα αυτα τα πατουσακια..   ναι κορίτσι μου.ολα να πάνε καλά για όλο τον κόσμο. 

Ευχαριστω αν κ το ενα μωρακι το χάσαμε για αλλους λογους ομως, οχι στη γεννα! Στον πρώτο επειγουσα καισαρικη στον δευτερο vbac χωρις επισκληριδιο γιατι δεν προλαβαιναμε.

Μπορει να είναι με το κεφαλι κ να χτυπάει με το χερι μην είσαι σιγουρη πως ειναι ποδια. Εμενα ετσι ηταν κ εκοβα το λαιμο μου πως ηταν ποδια χαχα! Αλλα κ ποδαρακια να ειναι εχεις περιθωριο να γυρισει. Καλο ειναι που δουλευει τον τραχηλο σταδιακα απο τωρα παντως!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Pagotoula είπε:

κι εγώ..και ψαλίδι γιατί μου ήρθαν κάτι σουτιέν εγκυμοσύνης κι έκοβα τα ταμπελάκια για να τα βάλω πλυντήριο!

Άλλαξα σεντόνια, μάζεψα την κουζίνα...και σε λίγο έχει μαγείρεμα...Μπιφτέκια κοτόπουλο!!

Κι εγώ πολύ ψαλίδι σημερα! Έκοψα όλα τα καρτελάκια από τα μωρουδιακα για να μπουν στο πλυντήριο! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Just now, Polly1 είπε:

Κι εγώ πολύ ψαλίδι σημερα! Έκοψα όλα τα καρτελάκια από τα μωρουδιακα για να μπουν στο πλυντήριο! 

Πόσο καιρό πριν είναι καλά να τα πλένουμε ώστε να είναι έτοιμα να τα φορέσουν; 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Έπιασα και μαχαίρι και ψαλίδι σήμερα. Δεν είμαι ιδιαίτερα προληπτική, αν και πες πες οι άλλοι καμιά φορά σε επηρεάζουν!

Ξεκίνησα με κάποιες αγορές σήμερα. Πήρα καινούριο σουτιέν θηλασμού να το εναλλάσσω με το παλιό, και πήρα και ένα liposan! Καλά είναι για αρχή, χαχαχα! Ψάχνω και πυτζάμες και μάλλον θα καταλήξω σε κοντομάνικο νυχτικάκι με κουμπιά. 

@KNecky πόσο σε ζηλεύω που θα μπεις στον 9ο! Με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθώ :D

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Just now, Sweet_child said:

Καλησπέρα κορίτσια!

Έπιασα και μαχαίρι και ψαλίδι σήμερα. Δεν είμαι ιδιαίτερα προληπτική, αν και πες πες οι άλλοι καμιά φορά σε επηρεάζουν!

Ξεκίνησα με κάποιες αγορές σήμερα. Πήρα καινούριο σουτιέν θηλασμού να το εναλλάσσω με το παλιό, και πήρα και ένα liposan! Καλά είναι για αρχή, χαχαχα! Ψάχνω και πυτζάμες και μάλλον θα καταλήξω σε κοντομάνικο νυχτικάκι με κουμπιά. 

@KNecky πόσο σε ζηλεύω που θα μπεις στον 9ο! Με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθώ :D

Ανυπομονω κ γω να ηρεμισω να μην αγχωνομαι για προωροτητα εστω! Αν κ τωρα που πλησιαζει σιγα σιγα η αγωνία κορυφώνεται.. πλησιαζουμε ολες ομως αφου μπηκαμε φεβρουαριο! ^_^

• Μου αρέσει 1

Just now, Sweet_child είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Σουτιέν θηλασμού είναι αυτό που...πώς να το πω...ξεκουμπώνει μόνο το καπ για να μην το βγαζεις τελείως;

Βολεύουν;; Άνοιξε μας τα μάτια..

Κοριτσάκια, όσες έχετε ξαναγεννήσει, μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται η επισκληρίδιος κι αν πονάει πολύ; Θέλω να χω μια ιδέα. 

Κοριτσάκια, όσες έχετε ξαναγεννήσει, μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται η επισκληρίδιος κι αν πονάει πολύ; Θέλω να χω μια ιδέα. 

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

1 ώρα πρίν, mpempaki1 είπε:

1 ώρα πρίν, KNecky είπε:

Ευχαριστω αν κ το ενα μωρακι το χάσαμε για αλλους λογους ομως, οχι στη γεννα! Στον πρώτο επειγουσα καισαρικη στον δευτερο vbac χωρις επισκληριδιο γιατι δεν προλαβαιναμε.

Μπορει να είναι με το κεφαλι κ να χτυπάει με το χερι μην είσαι σιγουρη πως ειναι ποδια. Εμενα ετσι ηταν κ εκοβα το λαιμο μου πως ηταν ποδια χαχα! Αλλα κ ποδαρακια να ειναι εχεις περιθωριο να γυρισει. Καλο ειναι που δουλευει τον τραχηλο σταδιακα απο τωρα παντως!

Εγω καταλαβαινω το λοξυγγα της πολυ χαμηλα..περιπου μια παλαμη κατω απτον αφαλο μου..συνηθως στην αριστερη μερια..αρα λετε να γυρισε το κεφαλακι κατω??αν ομως οντως την εκανε την τουμπα της θα επρεπε να το νιωσω εκεινη τη στιγμη ή οχι???  Η κοιλια μου κινειται αρκετα κ κανει εξογκωματα, τι να ειναι?ο πωπος της? Οσο για το στομαχι μαλλον το περναει για τερμα κ βαραει κατι σουτ!!χαχα

Μια απορια ρε κοριτσια εχω..αν ξερετε ή αν σας συμβαινει..νιωθω αραια κ που κατι σαν μικρες σουβλιες πισω στα πλευρα..ειναι δυνατον ναναι το μωρο??χτυπαει αλλου κ αντανακλα εκει ο πονος? Αυτο το ειχα νιωσει κ 2-3 φορες ακομη αλλα μπροστα στην κοιλια οποτε λεω οντως κατι βρηκε κ μου το παταει..αλλα αυτο πισω στα πλευρα γινεται??

j7W7p3.png

Just now, Pagotoula είπε:

Σουτιέν θηλασμού είναι αυτό που...πώς να το πω...ξεκουμπώνει μόνο το καπ για να μην το βγαζεις τελείως;

Βολεύουν;; Άνοιξε μας τα μάτια..

Ναι, αυτό είναι. Αν θηλάσεις, δεν υπάρχει άλλη λύση. Τα άλλα σουτιέν δεν βολεύουν καθόλου, εκτός εάν δεν φοράς καθόλου σουτιέν. Στην κόρη μου είχα πάρει από το prenatal, τώρα πήρα από αλλού ένα πολύ άνετο, είναι σαν μπουστάκι. Επιλέξτε χωρίς μπανέλα και χωρίς δαντέλα.

Η επισκληρίδιος δεν πονάει, μια μικρή ενόχληση αισθάνεσαι μόνο για λίγο μέχρι να σου βάλουν το καθετηράκι. Είναι περίπου σαν την ενόχληση της πεταλούδας, για να μην πω ότι η πεταλούδα είναι πιο ενοχλητική. 

Εγώ αισθάνομαι κλωτσίτσες στα πλάγια της κοιλιάς, στα πλευρά, και αναρωτιέμαι πόσο πολύ έχει ξεχειλώσει η μήτρα μου :?

Να ρωτήσω κι εγώ, περπατάτε; Τι σας λέει ο γιατρός; Εγώ μαζί με τη 《διατροφή》 ας πούμε, έχω ξεκινήσει και λίγο περπάτημα. Λέτε να είναι νωρίς και να κάνω βλακεία;

• Ευχαριστώ 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...