Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

Καλημέρα σας, εμεις κάναμε το bexero. Ανεβασε πυρετο και ηταν ανησυχη 2 μερες. Σκεφτομαι τι θα γινει με το MMR, το οποιο δεν το εχουμε προγραμματισει ακομα αλλα μου το ανεφερε η γιατρος μεσα στα επομενα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Christy32 είπε:

Καλημέρα σας, εμεις κάναμε το bexero. Ανεβασε πυρετο και ηταν ανησυχη 2 μερες. Σκεφτομαι τι θα γινει με το MMR, το οποιο δεν το εχουμε προγραμματισει ακομα αλλα μου το ανεφερε η γιατρος μεσα στα επομενα.

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες , μπορεί και τπτ είναι στον οργανισμό. Για μας πάντως ήταν το χειρότερο , ήταν άκεφος αρκετές μέρες αλλά αφού έπρεπε ...βέβαια είχε πολλούς μήνες να κάνει εμβόλιο και τώρα μάλλον μας τα βάζει όλα μαζί !:(

• Μου αρέσει 1

@Katespn καλημέρα! Εμείς έχουμε το 360 αλλά μόνο για νερό,πίνει ελάχιστες γουλιες και μετά παίζει..δε θα το πρότεινα για να δίνεις γάλα,αλλά για νερό δες το,μπορεί να βολεψει το μωρό σου! Εγώ δεν ξέρω με τι να του δίνω το γάλα..να δώσω 13 μηνών μπιμπερο;και αν ναι ποιο; Πίνει και από κανονικό ποτήρι με καλαμάκι,αλλά δεν ξέρω αν θα βολεψει για όταν ξυπνά και πριν κοιμηθεί.. σκέφτομαι να δοκιμάσω σε παγούρινο με ενσωματωμένο καλαμάκι...

• Μου αρέσει 1

q7O9p3.png

Just now, Ntina Ntinaki είπε:

@Katespn καλημέρα! Εμείς έχουμε το 360 αλλά μόνο για νερό,πίνει ελάχιστες τουλίπες και μετά παίζει..δε θα το πρότεινα για να δίνεις γάλα,αλλά για νερό δες το,μπορεί να βολεψει το μωρό σου! Εγώ δεν ξέρω με τι να του δίνω το γάλα..να δώσω 13 μηνών μπιμπερο;και αν ναι ποιο; Πίνει και από κανονικό ποτήρι με καλαμάκι,αλλά δεν ξέρω αν θα βολεψει για όταν ξυπνά και πριν κοιμηθεί.. σκέφτομαι να δοκιμάσω σε παγούρινο με ενσωματωμένο καλαμάκι...

Κι εγώ εκεί καταλήγω μάλλον σε παγουρίνο με καλαμάκι και μετά βλέπουμε ! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Christy32 είπε:

Και ο δικος μου ηταν ετσι στο bexero αλλα στο MMR δεν εκανε τιποτα

• Μου αρέσει 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Great Teachers Change the World

πρίν από 10 λεπτά , katerina04 είπε:

Και ο δικος μου ηταν ετσι στο bexero αλλα στο MMR δεν εκανε τιποτα

Κορίτσι κάνεις διαδικτυακά κανονικά εσύ;; Εμάς σήμερα τα παιδιά δεν έκαναν τηλεκπαίδευση έγινε ένας χαμούλης λόγω καιρού. 

@katerina04 στην κόρη σου τι υπνόσακο της είχες πάρει;; και τώρα στον μικρό τι του έχεις;;; 

Κορίτσια υπνόσακος fleece είναι το ίδιο ζεστός με τους άλλους;;; Συγγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά δεν θέλω να κάνω καμία αγορά πατάτα γτ είναι και τσιμπημένοι. 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Just now, boukitsa123 είπε:

Κορίτσι κάνεις διαδικτυακά κανονικά εσύ;; Εμάς σήμερα τα παιδιά δεν έκαναν τηλεκπαίδευση έγινε ένας χαμούλης λόγω καιρού. 

@katerina04 στην κόρη σου τι υπνόσακο της είχες πάρει;; και τώρα στον μικρό τι του έχεις;;; 

Κορίτσια υπνόσακος fleece είναι το ίδιο ζεστός με τους άλλους;;; Συγγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά δεν θέλω να κάνω καμία αγορά πατάτα γτ είναι και τσιμπημένοι. 

Αχ δεν έχω ιδέα αν είναι το ίδιο πάντως ο δικός μας έχει επένδυση αλλά το εξωτερικό είναι βαμβακερό γι αυτό τον προτίμησα ! Κακή έρευνα αγοράς :-)

Καλησπέρα κορίτσια !! Εγώ αύριο θα πάω να κάνω αιματολογικες στην μικρούλα μου! Ο γιατρός μας τις γράφει πάντα στον χρόνο περιπου! Την Καημενουλα μου δεν ξερω πως θα την κρατήσω από τώρα το σκέφτομαι! Ελπίζω να καθίσει ήρεμα κ να μπορέσουμε να τελειώσουμε !

• Μου αρέσει 3

LzTRp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Agapakiii είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Εγώ αύριο θα πάω να κάνω αιματολογικες στην μικρούλα μου! Ο γιατρός μας τις γράφει πάντα στον χρόνο περιπου! Την Καημενουλα μου δεν ξερω πως θα την κρατήσω από τώρα το σκέφτομαι! Ελπίζω να καθίσει ήρεμα κ να μπορέσουμε να τελειώσουμε !

@Agapakiii Μην το σκέφτεσαι μια στιγμούλα είναι μετά δεν θ θυμάται τίποτα !! Θα είναι γενναία ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες πως είστε. Έχω καιρό να μπω λόγω δουλειών που είχα για τη βάφτιση. Τελειώσαμε και με αυτό ευτυχώς . Τα μωράκια σας τι κάνουν . Η δικιά μας όλο τραγούδια και χαρές είναι. Δεν περπάτησε ακόμα αλλά μέχρι το Πάσχα προβλέπω να έχει κάνει πρώτα βήματα. 

Να σας ρωτήσω , τα μωράκια σας πόσο γάλα πίνουν κάθε μέρα. Ξεκινήσαμε φρέσκο γάλα  είναι 12 μηνών , το πίνει αν και στην αρχή δεν της άρεσε. Πίνει όμως 120 με 150 κάθε φορά , πρωί - βράδυ . Η ανήψια μου σε τέτοια ηλικία έπινε 200 ml κάθε φορά.  Σκέφτομαι μήπως είναι  λίγο .

Αχ και κάτι άλλο που με απασχολεί. Ο άντρας μου το γάλα της το έχει ζεστάνει όσες φορές έτυχε να την ταισει πρωί στο μικροκυμάτων . Του λέω δεν κάνει γιατί δημιουργεί καυτά σημεία και μπορεί να κάνει και να το ζεσταίνει με γκαζάκι. Επιμένει πως δεν πειράζει και πως δεν θα γίνει τπτ αν το ζεστάνει εκεί. Βασίζεται στο γεγονός πως αυτός όταν χρειαζόταν να ζεστάνει κάποιο φαι ή ρόφημα όταν έμενε μόνος του τα έκανε εκεί . Δεν μπορώ να τον κάνω να το καταλάβει και με ενοχλεί αυτό. Λέω τώρα που θα πάμε στην παιδίατρο για εμβόλιο να ρωτήσω τη γνώμη της να μας πει και αυτή αν είναι σωστό. 

1 hour ago, Giota1983 είπε:

Καλημέρα μανούλες πως είστε. Έχω καιρό να μπω λόγω δουλειών που είχα για τη βάφτιση. Τελειώσαμε και με αυτό ευτυχώς . Τα μωράκια σας τι κάνουν . Η δικιά μας όλο τραγούδια και χαρές είναι. Δεν περπάτησε ακόμα αλλά μέχρι το Πάσχα προβλέπω να έχει κάνει πρώτα βήματα. 

Να σας ρωτήσω , τα μωράκια σας πόσο γάλα πίνουν κάθε μέρα. Ξεκινήσαμε φρέσκο γάλα  είναι 12 μηνών , το πίνει αν και στην αρχή δεν της άρεσε. Πίνει όμως 120 με 150 κάθε φορά , πρωί - βράδυ . Η ανήψια μου σε τέτοια ηλικία έπινε 200 ml κάθε φορά.  Σκέφτομαι μήπως είναι  λίγο .

Αχ και κάτι άλλο που με απασχολεί. Ο άντρας μου το γάλα της το έχει ζεστάνει όσες φορές έτυχε να την ταισει πρωί στο μικροκυμάτων . Του λέω δεν κάνει γιατί δημιουργεί καυτά σημεία και μπορεί να κάνει και να το ζεσταίνει με γκαζάκι. Επιμένει πως δεν πειράζει και πως δεν θα γίνει τπτ αν το ζεστάνει εκεί. Βασίζεται στο γεγονός πως αυτός όταν χρειαζόταν να ζεστάνει κάποιο φαι ή ρόφημα όταν έμενε μόνος του τα έκανε εκεί . Δεν μπορώ να τον κάνω να το καταλάβει και με ενοχλεί αυτό. Λέω τώρα που θα πάμε στην παιδίατρο για εμβόλιο να ρωτήσω τη γνώμη της να μας πει και αυτή αν είναι σωστό. 

Το γάλα αν πιστεύεις ότι σου πίνει λίγο ρίχνε το μέσα στην απογευματινή της κρεμούλα. Αν της κάνεις πχ άνθος αραβοσίτου τα φακελάκια ξέρω γω. Καλημέρα κιόλας!!!!!! 

Όσο για τον μπαμπά της μικρής καλή η ίδεα σου για την παιδίατρο αν πειστεί πείστηκε. Το άλλο που κάνω εγώ αν βιάζομαι είναι να ζεσταίνω το μισό γάλα στο φούρνο μικροκυμάτων και να συμπληρώνω με κρύο και μετά το δοκιμάζω στον καρπό μου. 

• Μου αρέσει 1

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Just now, boukitsa123 είπε:

Περπάτησε η δικιά μου κοριτσάρες και σήμερα θα βάλω μπρος την περπατόπιτα της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπρααααααβο στο κοριτσάκι σου !!! Να κάνει γλυκα και σταθερά βήματα σε όλη της την ζωή !! Καλά περπατήματα !!!!

• Μου αρέσει 1

LzTRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...