-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:
Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων.
Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;
Just now, kate82 είπε:Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?
Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο
-
Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!
-
Θέματα
-
- 7.787 απαντήσεις
- 940.994 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 474.427 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 128.065 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.163.227 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.159 εμφανίσεις
-
-
-
- 7.788 απαντήσεις
- 940.994 εμφανίσεις
-
- 1.789 απαντήσεις
- 228.052 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 529 εμφανίσεις
-
- 1.106 απαντήσεις
- 44.322 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 67
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 991 απαντήσεις
- 53.366 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 19.488 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 2.482 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 374 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 249 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 68 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα