Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

22 ώρες πρίν, Agapakiii είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω θέμα παιδίατρος!

αυριο 22 ημερών θα πάω τη μικρή μου για το δεύτερο ραντεβού μας! Στο πρώτο ήρθε σπίτι ο γιατρός αλλά είπε δεν ξανά έρχεται οποτε θα την πάω μεσημέρι που δε θα έχει άρρωστα παιδάκια.. ωστόσο εγώ φυσικά με όλα αυτά που κυκλοφορούν φοβάμαι μην κολλήσει κάτι το μωρο έστω και από το περιβάλλον..

ποια είναι η γνώμη σας; Εσείς πήγατε τόσο μικρά τα μωράκια σας;

Η παιδίατρος σε μας ηρθε 2 μέρες αφου την φέραμε στο σπίτι επειδη ειχε πολλα παιδια για εξέταση λογω γρίπης. Την εξέτασε ολα καλα μας είπε και να παμε στο ιατρείο μόλις κλείσει 40 μέρες και μετά. Σκόπευα να παρω μισό σαραντισμό για να τη βγάλω καμιά βόλτα αλλα με τέτοια απότομη αλλαγή καιρού μαλλον θα βγω μετά για το λόγο του οτι δεν εχει κάνει κανένα εμβόλιο ακόμα

8 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια όταν της φτιάχνω 150 δεν τα θέλει όταν της φτιάχνω 120 ζητάει κι άλλο :tongue:

Και η δικιά μου τα ίδια κάνει :D Από εκεί που έπινε 60 με το ζόρι ξεκίνησε να πίνει 90 τις πιο πολλές φορές. Αλλά υπάρχουν και μέρες που της κάνω 90 και δεν τα πίνει ολα αλλα αν κανω 60 θέλει αλλα 10 ml.. θα μας τρελάνουν τα πιτσιρίκια. Αλλά δεν μπορω να πω , κυρία ειναι στον ύπνο. Κοιμάται σερί 3 με 4 ώρες στάνταρ. Γερή να ειναι με ξεκουράζει όταν κοιμάται. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Giota1983 είπε:

Η παιδίατρος σε μας ηρθε 2 μέρες αφου την φέραμε στο σπίτι επειδη ειχε πολλα παιδια για εξέταση λογω γρίπης. Την εξέτασε ολα καλα μας είπε και να παμε στο ιατρείο μόλις κλείσει 40 μέρες και μετά. Σκόπευα να παρω μισό σαραντισμό για να τη βγάλω καμιά βόλτα αλλα με τέτοια απότομη αλλαγή καιρού μαλλον θα βγω μετά για το λόγο του οτι δεν εχει κάνει κανένα εμβόλιο ακόμα

Και η δικιά μου τα ίδια κάνει :D Από εκεί που έπινε 60 με το ζόρι ξεκίνησε να πίνει 90 τις πιο πολλές φορές. Αλλά υπάρχουν και μέρες που της κάνω 90 και δεν τα πίνει ολα αλλα αν κανω 60 θέλει αλλα 10 ml.. θα μας τρελάνουν τα πιτσιρίκια. Αλλά δεν μπορω να πω , κυρία ειναι στον ύπνο. Κοιμάται σερί 3 με 4 ώρες στάνταρ. Γερή να ειναι με ξεκουράζει όταν κοιμάται. 

Αθήνα μένεις Γιώτα μου; Εγώ την βγάζω αναγκαστικά επειδή έχω και τα άλλα παιδιά και δεν έχω βοήθεια. Ποιο γάλα της δίνεις; 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Απίστευτα τα συναισθήματα της μητρότητας!!! Πω πω δεν το περίμενα! Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα!!! Μου έβγαλαν και τα κάθε λογής σωληνάκια και μπορώ και πιάνω μόνη μου το μωρό!!! Τελικά τον έβαλα στο στήθος!!! Δεν το έχουμε βρει ακόμα, αλλά ο καημένος προσπαθεί και εκνευρίζεται που δεν μπορεί!!!και εδώ είναι καλά!! Πατάω ένα κουμπί και έρχεται η βοήθεια!!! Όταν πάμε σπίτι βοήθεια μας!!! Όταν κλαίει κιόλας σπαρακτικά με ποια σειρά ψάχνουμε να βρούμε τι θέλει;;;

• Μου αρέσει 2

tvXOp2.png

Just now, Ele@n είπε:

Απίστευτα τα συναισθήματα της μητρότητας!!! Πω πω δεν το περίμενα! Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα!!! Μου έβγαλαν και τα κάθε λογής σωληνάκια και μπορώ και πιάνω μόνη μου το μωρό!!! Τελικά τον έβαλα στο στήθος!!! Δεν το έχουμε βρει ακόμα, αλλά ο καημένος προσπαθεί και εκνευρίζεται που δεν μπορεί!!!και εδώ είναι καλά!! Πατάω ένα κουμπί και έρχεται η βοήθεια!!! Όταν πάμε σπίτι βοήθεια μας!!! Όταν κλαίει κιόλας σπαρακτικά με ποια σειρά ψάχνουμε να βρούμε τι θέλει;;;

Πεινα-πανα-πονο 

Στον πονο θα βγαζεις και ολα τα ρουχα γιατι μπορει κατι να το ενοχλει πανω του. Εμεις για παραδειγμα σε εναν γαμο που πηγαμε, τοτε η μικρη μου ηταν 8 μηνων, εκλαιγε σπαρακτικα. Θυμηθηκα αυτον τον κανονα κι οταν εβγαλα τα ρουχα της ανακαλυψα πως οπως βαλαμε τα παπουτσακια διπλωσε το μικρο δαχτυλακι. Ηταν μπλε οταν τις εβγαλα τα παπουτσια. Καπακι ηρεμησε και απο την κουραση κοιμηθηκε. 

Just now, Anastasia_Met είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

Εγω προσωπικα δεν πηρα απορρυπαντικο γιατι το θεωρω περιττό. Το τι κανει ο καθενας ομως δεν μου πεφτει λόγος και η καθε μανουλα το καλο του παιδιου της θελει

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Αγαπουλινι είπε:

Πεινα-πανα-πονο 

Στον πονο θα βγαζεις και ολα τα ρουχα γιατι μπορει κατι να το ενοχλει πανω του. Εμεις για παραδειγμα σε εναν γαμο που πηγαμε, τοτε η μικρη μου ηταν 8 μηνων, εκλαιγε σπαρακτικα. Θυμηθηκα αυτον τον κανονα κι οταν εβγαλα τα ρουχα της ανακαλυψα πως οπως βαλαμε τα παπουτσακια διπλωσε το μικρο δαχτυλακι. Ηταν μπλε οταν τις εβγαλα τα παπουτσια. Καπακι ηρεμησε και απο την κουραση κοιμηθηκε. 

Εγω προσωπικα δεν πηρα απορρυπαντικο γιατι το θεωρω περιττό. Το τι κανει ο καθενας ομως δεν μου πεφτει λόγος και η καθε μανουλα το καλο του παιδιου της θελει

Σε ευχαριστώ πολύ!! Να σαι καλά! 

Παρεμπιπτόντως πολύ χρήσιμη και η πληροφορία για την σειρά πεινα πανα πόνος. Θα το έχω κι εγώ στα υπόψιν! 

• Μου αρέσει 1

lpatp2.png

Καλημέρα κορίτσια η μπεμπούλα μου κάνει και 45' για να φάει 120-130 ελπίζω όσο μεγαλώνει να τρώει πιο γρήγορα και να αυξήσει τις ποσότητες. Νιώθω ενοχές ρε γμτ που δεν μπορώ να την χαρώ όσο θέλω να την κρατήσω λίγο παραπάνω αγκαλιά. Φοβάμαι μην μάθει αγκαλιά και την αφήνω κάτω γτ με άλλα 2 παιδιά δεν αντέχω να την έχω ούτε σε μάρσιπο. Με βοηθάνε τα μανάρια μου χωρίς να τους το ζητάω. 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, boukitsa123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια η μπεμπούλα μου κάνει και 45' για να φάει 120-130 ελπίζω όσο μεγαλώνει να τρώει πιο γρήγορα και να αυξήσει τις ποσότητες. Νιώθω ενοχές ρε γμτ που δεν μπορώ να την χαρώ όσο θέλω να την κρατήσω λίγο παραπάνω αγκαλιά. Φοβάμαι μην μάθει αγκαλιά και την αφήνω κάτω γτ με άλλα 2 παιδιά δεν αντέχω να την έχω ούτε σε μάρσιπο. Με βοηθάνε τα μανάρια μου χωρίς να τους το ζητάω. 

Κουραγιο μανα!!! Κι εγω τα βραδια κοιμαμαι ορθια στην πολυθρονα οταν τρωει αλλα κανει λιγοτερη ωρα σαφως. Στην πρωτη μου πολυ πεδευτηκα γιατι εκανα τιση ωρα οπως εσυ και ηθελα τα κλάματα να βαλω, γιατι αλλο τοσο να ρευτει ηθελε αρα καθολου υπνος

• Χαχα 3

20 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Αθήνα μένεις Γιώτα μου; Εγώ την βγάζω αναγκαστικά επειδή έχω και τα άλλα παιδιά και δεν έχω βοήθεια. Ποιο γάλα της δίνεις; 

20 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Επαρχία μένω στην Κομοτηνή. Εμένα είναι το πρώτο μου οποτε δεν βιάζομαι να βγω ειδικά με τον καιρό που έκανε τελευταία. Σήμερα πήρα μισό σαραντισμό οποτε μολις καλυτερεύσει λιγάκι ο καιρός θα βγω μια βολτίτσα με την ζουζούνα μου. Της δίνω το Frisolac 1 easy και δεν εχω δει κανένα προβλημα με την πέψη της ή με αναρροφήσεις. Είναι βέβαια λαίμαργη και όταν πεινάει βιάζεται και καμιά φορά πνίγεται από την βιασύνη. Μου δίνει καλα καλα τις τρομάρες και συνεχίζει το φαι η μικρή :lol:

18 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Άντε με το καλο και να πατρ σπίτι σας. Είσαι τυχερή που μπορείς και θηλάζεις οχι για το θέμα που ολοι λενε οτι"πρέπει να θηλασεις" αλλα επειδη δένεσαι πιο πολύ με το μωράκι σου απο τις πρώτες μέρες. Βέβαια αν δεν έχεις γαλα ειναι σκέτη ταλαιπωρία. Ρώτα τις μαίες να σε βοηθήσουν πως να το πιάνεις. Η δική μου είναι κύρια πάντως και θα τη ματιασω.  Μαμ κακά και νάνι. Αφού αν δεν κλάψει για φαι ξεχνάς οτι εχει μωρο στο σπίτι.

Όταν γκρινιάζει εγω τα παω αλλιώς , πάνα - πείνα - πόνο . Μιας και την ενοχλεί να ειναι κατουρημενη και να τρώει. Κάθε μωρό ειναι και διαφορετικό. Θα τα βρείτε μολις πατε σπίτι . Δεν ειναι τιποτα ,μια ρουτίνα ειναι και τα μωράκια. 

• Μου αρέσει 4

Just now, Giota1983 είπε:

Επαρχία μένω στην Κομοτηνή. Εμένα είναι το πρώτο μου οποτε δεν βιάζομαι να βγω ειδικά με τον καιρό που έκανε τελευταία. Σήμερα πήρα μισό σαραντισμό οποτε μολις καλυτερεύσει λιγάκι ο καιρός θα βγω μια βολτίτσα με την ζουζούνα μου. Της δίνω το Frisolac 1 easy και δεν εχω δει κανένα προβλημα με την πέψη της ή με αναρροφήσεις. Είναι βέβαια λαίμαργη και όταν πεινάει βιάζεται και καμιά φορά πνίγεται από την βιασύνη. Μου δίνει καλα καλα τις τρομάρες και συνεχίζει το φαι η μικρή :lol:

Άντε με το καλο και να πατρ σπίτι σας. Είσαι τυχερή που μπορείς και θηλάζεις οχι για το θέμα που ολοι λενε οτι"πρέπει να θηλασεις" αλλα επειδη δένεσαι πιο πολύ με το μωράκι σου απο τις πρώτες μέρες. Βέβαια αν δεν έχεις γαλα ειναι σκέτη ταλαιπωρία. Ρώτα τις μαίες να σε βοηθήσουν πως να το πιάνεις. Η δική μου είναι κύρια πάντως και θα τη ματιασω.  Μαμ κακά και νάνι. Αφού αν δεν κλάψει για φαι ξεχνάς οτι εχει μωρο στο σπίτι.

Όταν γκρινιάζει εγω τα παω αλλιώς , πάνα - πείνα - πόνο . Μιας και την ενοχλεί να ειναι κατουρημενη και να τρώει. Κάθε μωρό ειναι και διαφορετικό. Θα τα βρείτε μολις πατε σπίτι . Δεν ειναι τιποτα ,μια ρουτίνα ειναι και τα μωράκια. 

Το γάλα που λες το έχει και στο σούπερ ή μόνο φαρμακείο; Εγώ της δίνω το frisolac comfort 

Διαφημίσεις

Just now, boukitsa123 είπε:

Το γάλα που λες το έχει και στο σούπερ ή μόνο φαρμακείο; Εγώ της δίνω το frisolac comfort 

Το έχει στα ΑΒ Βασιλόπουλος στην ίδια περίπου τιμή με τα online φαρμακεία. Με βολεψε επειδή δεν μπορείς μα περιμένεις ποτε θα έρθει η παραγγελία και να  εχεις ξεμείνει απο γάλα

Όντως @Giota1983 το θέμα είναι να βρούμε τα πατήματα μας!!! Να τον γνωρίσουμε τον κύριο και να μας γνωρίσει! Σήμερα τα πήγαμε λίγο καλύτερα! Μου έδειξε λίγο μια μαία πώς να το κάνω πιο εύκολα για να μην τον παιδεύω και εκνευρίζεται κιόλας ο γλυκούλης. Το έκανα και κοιμήθηκε και πιο καλά ενδιάμεσα και περισσότερη ώρα!  Κι εμένα frisolac του δίνουν εδώ  το 1. Θα μου το γράψουν σε χαρτί αύριο που φεύγουμε! Δεν έχω πολύ, λίγο κίτρινο βγαίνει, το πυαρ, οπότε δεν χορταινει κιόλας για αυτό ένα με δύο γευματα μέχρι στιγμής τη μέρα τα παίρνει με συμπλήρωμα. Ίδωμεν...

tvXOp2.png

1 hour ago, Ele@n είπε:

Όντως @Giota1983 το θέμα είναι να βρούμε τα πατήματα μας!!! Να τον γνωρίσουμε τον κύριο και να μας γνωρίσει! Σήμερα τα πήγαμε λίγο καλύτερα! Μου έδειξε λίγο μια μαία πώς να το κάνω πιο εύκολα για να μην τον παιδεύω και εκνευρίζεται κιόλας ο γλυκούλης. Το έκανα και κοιμήθηκε και πιο καλά ενδιάμεσα και περισσότερη ώρα!  Κι εμένα frisolac του δίνουν εδώ  το 1. Θα μου το γράψουν σε χαρτί αύριο που φεύγουμε! Δεν έχω πολύ, λίγο κίτρινο βγαίνει, το πυαρ, οπότε δεν χορταινει κιόλας για αυτό ένα με δύο γευματα μέχρι στιγμής τη μέρα τα παίρνει με συμπλήρωμα. Ίδωμεν...

Ε τσατιζομαι πολυ οταν δεν ενημερωνουν. Για να κατεβει το γαλα σου πρεπει να σου δωσουν το θηλαστρο το ιατρικο που εχουν. Κι εγα δεν ειχα και κατέβηκε το γαλα μεσα σε 1 μερα που το χρησιμοποιησα

• Μου αρέσει 1

Just now, Αγαπουλινι είπε:

Ε τσατιζομαι πολυ οταν δεν ενημερωνουν. Για να κατεβει το γαλα σου πρεπει να σου δωσουν το θηλαστρο το ιατρικο που εχουν. Κι εγα δεν ειχα και κατέβηκε το γαλα μεσα σε 1 μερα που το χρησιμοποιησα

Πλάκα κάνεις...δεν μου είπαν τίποτα... Ίσα ίσα ρωτήσαμε ποτέ κατεβαίνει και μας είπαν δεύτερο με τρίτο εικοσιτετράωρο.

tvXOp2.png

πρίν από 17 λεπτά , Ele@n είπε:

Πλάκα κάνεις...δεν μου είπαν τίποτα... Ίσα ίσα ρωτήσαμε ποτέ κατεβαίνει και μας είπαν δεύτερο με τρίτο εικοσιτετράωρο.

Και σε μένα τα ίδια δεν είπαν τίποτα είπαν μόνο ακριβώς το ίδιο με εσένα κ πάλευα μέσα στην κλινική να ταΐσω το μωρό μέχρι που αναγκαστικα να τους πω να δώσουν ξένο γιατί δεν ήξερα τι ποσότητα πίνει και φοβήθηκα μην κάνει ικτερο !!

LzTRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...