Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

Περαστικά @boukitsa123

Σχετικά με τα μπουκάλια και πιπίλες.. έχω αγοράσει 2 μπουκάλια μικρά (150μλ νομίζω), αλλά θα προσπαθήσω να θηλάσω πρώτα και μόνο αν δεν μπορέσω ή πονάω ανυπόφορα θα δώσω μπουκάλι. Αλλά αποστειρωτή δεν προμηθεύτηκα γιατί δεν ξέρω αν χρειαστεί. Είναι πολύ απαραίτητο; Δεν μπορώ να ρίξω στο μπουκάλι ζεστό νερό από βραστήρα πχ και να είμαι ήσυχη για μικρόβια; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Anna-Vangelis είπε:

Περαστικά @boukitsa123

Σχετικά με τα μπουκάλια και πιπίλες.. έχω αγοράσει 2 μπουκάλια μικρά (150μλ νομίζω), αλλά θα προσπαθήσω να θηλάσω πρώτα και μόνο αν δεν μπορέσω ή πονάω ανυπόφορα θα δώσω μπουκάλι. Αλλά αποστειρωτή δεν προμηθεύτηκα γιατί δεν ξέρω αν χρειαστεί. Είναι πολύ απαραίτητο; Δεν μπορώ να ρίξω στο μπουκάλι ζεστό νερό από βραστήρα πχ και να είμαι ήσυχη για μικρόβια; 

Μπορείς να τα βράσεις 10' σε βαθιά κατσαρόλα. Δεν αρκεί το νερό του βραστήρα.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

kUuJp3.pnghOAep3.png

πρίν από 11 λεπτά , Anna-Vangelis είπε:

Περαστικά @boukitsa123

Κάνει περίπου την ίδια δουλειά και το βραστό νερό αλλα είναι καλύτερα να προμηθευτείς ένα αποστειρωτή. Η αποστείρωση γίνεται με καυτό ατμό και διαρκεί για περισσότερη ωρα αν τα αφήσεις μεσα χωρις να τον ανοίξεις. Και καλό είναι να πλένεις τα μπιμπερό με ειδικό απορρυπαντικό πριν τα βάλεις μέσα. Και σε κατσαρόλα να τα βράσεις οπως λέει η @Sweet_childν αν έχεις γυάλινα υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν . 

Τα δικά μου νέα τώρα . Η μικρη από 60ml που έπινε πριν λιγες μέρες ξεκίνησε να πίνει σταθερά 90 ml. Πίνει βιαστικά ομως λες και θα της το παρω και την πιάνει λόξυγκας :-D

Το Σάββατο θα κλείσω μισο σαραντισμο και θα παρω ευχη να μπορέσω να βγω λιγακι αν εχει καλή μέρα γιατι δεν βρέχει και με νευριάζει να έχει ήλιο και να μην μπορω να βγω μια βόλτα. 

Επεξεργάστηκαν by Giota1983
  • Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Giota1983 said:

Κάνει περίπου την ίδια δουλειά και το βραστό νερό αλλα είναι καλύτερα να προμηθευτείς ένα αποστειρωτή. Η αποστείρωση γίνεται με καυτό ατμό και διαρκεί για περισσότερη ωρα αν τα αφήσεις μεσα χωρις να τον ανοίξεις. Και καλό είναι να πλένεις τα μπιμπερό με ειδικό απορρυπαντικό πριν τα βάλεις μέσα. Και σε κατσαρόλα να τα βράσεις οπως λέει η @Sweet_childν αν έχεις γυάλινα υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν . 

Ναι, θα πάρω αλλά αν δεν θηλάσω.. και αν καταφέρω να θηλάσω, μετά το εξάμηνο δεν πειράζει να μην είναι αποστειρωμένα, έτσι δεν είναι; 

Απορρυπαντικό ποιο έχετε; Καλού-κακού να ξέρω να στείλω τον άντρα αν δω στην κλινική ότι δε με παίρνει ο θηλασμός. Επίσης πείτε μου και για αφρόλουτρα και σαμπουάν πλιζ.

πρίν από 14 λεπτά , Anna-Vangelis είπε:

Περαστικά @boukitsa123

Μωρέ ναι αλλα ο αποστειρωτής είναι τσακ μπαμ και αποστειρώνει μέχρι 6 μπουκάλια μαζί σε ευχαριστώ κορίτσι για τα περαστικά :) επίσης στον αποστειρωτή φυλάσσονται κιόλας βέβαια και στο ψυγείο με τα καπάκια τους μπορείς να τα φυλάς αυτό που θες οπωσδήποτε είναι θερμαντήρα για να σου ετοιμάζει το νερό στην σωστή θερμοκρασία αμέσως 

• Ευχαριστώ 1

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Διαφημίσεις

Ναι, θα πάρω αλλά αν δεν θηλάσω.. και αν καταφέρω να θηλάσω, μετά το εξάμηνο δεν πειράζει να μην είναι αποστειρωμένα, έτσι δεν είναι; 

Απορρυπαντικό ποιο έχετε; Καλού-κακού να ξέρω να στείλω τον άντρα αν δω στην κλινική ότι δε με παίρνει ο θηλασμός. Επίσης πείτε μου και για αφρόλουτρα και σαμπουάν πλιζ.

Οχι μετα τον έκτο μηνα μπορείς να τα βάλεις και στο πλυντήριο πιάτων για πλύσιμο οπότε γίνονται και τα 2 μαζί. Απορρυπαντικό πηρα το πλανετ που είναι οικολογικό και αφρολουτρα - σαμπουάν της Chicco ή προδερμ. 

• Ευχαριστώ 1

Αφρόλουτρα και τέτοια σου δίνουν στο μαιευτήριο εγώ γέννησα στο μητέρα και μου έδωσαν για 2 μήνες της frezyderm αλλά κανονικό μέγεθος στην κλινική να ξέρεις που το μωρό είναι νεογέννητο δεν θα παιχτεί εκεί ο θηλασμός μέχρι να βάλει βάρος γέννησης δεν τρώει με φοβερή δύναμη ή αν σου κάνει ίκτερο εμένα με ξένο και παρόλα αυτά την 1η εβδομάδα δεν έτρωγε καθόλου είχε 6 μέρες ίκτερο. 

Και μου είχαν δώσει 1 πακέτο pampers premium care επίσης δείγμα δωρεάν 

Ρε κορίτσια πότε σταματάνε να χέζουν την νύχτα; Μετά τους 2 μήνες άραγε; Είναι μανίκι το νυχτερινό χέσιμο. 

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Just now, Giota1983 είπε:

Τα δικά μου νέα τώρα . Η μικρη από 60ml που έπινε πριν λιγες μέρες ξεκίνησε να πίνει σταθερά 90 ml. Πίνει βιαστικά ομως λες και θα της το παρω και την πιάνει λόξυγκας :-D

Το Σάββατο θα κλείσω μισο σαραντισμο και θα παρω ευχη να μπορέσω να βγω λιγακι αν εχει καλή μέρα γιατι δεν βρέχει και με νευριάζει να έχει ήλιο και να μην μπορω να βγω μια βόλτα. 

Θα σου δώσουν ευχή;; εμένα αρνήθηκαν και μου είπαν να πάω κανονικά στις 40 μέρες.. Βέβαια βγήκα αναγκαστικά γιατί ξεκίνησα κιόλας μάθηματα 

askg.png

Εγώ σε κλινική της Θεσσαλονίκης θα γεννήσω, δεν ξέρω αν δίνουν δείγματα κι εδώ, αλλά είδα σε βιτρίνες στους διαδρόμους τα Φρέζυ και μάλλον θα προωθούν τη συγκεκριμένη εταιρεία.  

Για το θηλασμό τώρα, δεν ξέρω τι να πώ.. θα περιμένω να δω πρώτα αν τα καταφέρνω και μετά θα πάρω επιπλέον μπουκάλια, αποστειρωτή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Καλλυντικά όμως θα πάρω να υπάρχουν.

Οχι μετα τον έκτο μηνα μπορείς να τα βάλεις και στο πλυντήριο πιάτων για πλύσιμο οπότε γίνονται και τα 2 μαζί. Απορρυπαντικό πηρα το πλανετ που είναι οικολογικό και αφρολουτρα - σαμπουάν της Chicco ή προδερμ

Just now, boukitsa123 είπε:

Μωρέ ναι αλλα ο αποστειρωτής είναι τσακ μπαμ και αποστειρώνει μέχρι 6 μπουκάλια μαζί σε ευχαριστώ κορίτσι για τα περαστικά :) επίσης στον αποστειρωτή φυλάσσονται κιόλας βέβαια και στο ψυγείο με τα καπάκια τους μπορείς να τα φυλάς αυτό που θες οπωσδήποτε είναι θερμαντήρα για να σου ετοιμάζει το νερό στην σωστή θερμοκρασία αμέσως 

Αν ανοίξεις τον αποστειρωτη να πάρεις ένα μπουκάλι χάνεται όλη η αποστείρωση για τα υπόλοιπα;; δε νομίζω... 

askg.png

Διαφημίσεις

Just now, MariaGS είπε:

Θα σου δώσουν ευχή;; εμένα αρνήθηκαν και μου είπαν να πάω κανονικά στις 40 μέρες.. Βέβαια βγήκα αναγκαστικά γιατί ξεκίνησα κιόλας μάθηματα 

Ελπίζω να μου δώσει. Θα ρωτήσω τον παπά του χωριού μου που τον ξέρουμε κιόλας αν μπορεί να έρθει. Γιατι από όσο ξέρω ο παπάς έρχεται σπιτι και σου δίνει ευχή . 

Ελπίζω να μου δώσει. Θα ρωτήσω τον παπά του χωριού μου που τον ξέρουμε κιόλας αν μπορεί να έρθει. Γιατι από όσο ξέρω ο παπάς έρχεται σπιτι και σου δίνει ευχή . 

ο ιερεας σου δινει ευχη στις 7 ημερες...την ευχη της ονοματοδωσιας ,οπως λεγεται,τωρα για "μισο σαραντισμο" δεν γνωριζω!!

mmy0p2.png

πρίν από 48 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Αφρόλουτρα και τέτοια σου δίνουν στο μαιευτήριο εγώ γέννησα στο μητέρα και μου έδωσαν για 2 μήνες της frezyderm αλλά κανονικό μέγεθος στην κλινική να ξέρεις που το μωρό είναι νεογέννητο δεν θα παιχτεί εκεί ο θηλασμός μέχρι να βάλει βάρος γέννησης δεν τρώει με φοβερή δύναμη ή αν σου κάνει ίκτερο εμένα με ξένο και παρόλα αυτά την 1η εβδομάδα δεν έτρωγε καθόλου είχε 6 μέρες ίκτερο. 

Και μου είχαν δώσει 1 πακέτο pampers premium care επίσης δείγμα δωρεάν 

Ρε κορίτσια πότε σταματάνε να χέζουν την νύχτα; Μετά τους 2 μήνες άραγε; Είναι μανίκι το νυχτερινό χέσιμο. 

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ σήμερα. Όταν τον αλλάζω ουρλιάζει όχι απλά κλαιει και το βράδυ φοβαμαι μη μου ξυπνήσει τη μικρή

πρίν από 44 λεπτά , MariaGS είπε:

Εμένα στη μικρή μου είχε διαβάσει μια ευχή στην εκκλησία μόνος του ο παπάς  και μου είχε στείλει αγιασμό

πρίν από 34 λεπτά , Giota1983 είπε:

Αναλογα τον παπά ο καθένας λέει και κάνει κάτι διαφορετικό

• Μου αρέσει 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Great Teachers Change the World

Ποια ευχή είναι αυτή; Κάτι υποχρεωτικό για τη βάφτιση; Δεν έχω παρε-δώσε με παπάδες οπότε συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου.

δεν εχει σχεση με βαφτιση!!Ειναι η πρωτη ευχη π παιρνει η λεχωνα κ το μωρο και αν εχεις αποφασισει κ θες λες κ το ονομα του μωρου στον ιερεα,το διαβαζει κ απο εοεινη την στιγμη "ατυπα" μπορεις να το αποκαλεις με το ονοματακι του αν θες!μετα απ αυτη την ευχη γινεται ο κανονικος σαραντισμος...κατι ενδιαμεσο δεν γνωροζω να υπαρχει!!

mmy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...