Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

On 27/1/2020 at 1:04 ΜΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!! Καλέ όλες γεννήσατε;;;; Μόνη μου έμεινα;;;; Ε, πιστεύω μέχρι τέλη της εβδομάδας θα έρθει και ο μπέμπης μας!!!

Όσες κάνατε καισαρική, κάνετε ολική νάρκωση ή επισκληρίδιο; Η επισκληρίδιος πονάει;;; 

Έκανα επισκληριδιο.. Δεν πονάει όχι.. Απλώς μετά από κάποια δευτερόλεπτα που στην κάνουν νιώθεις κάτι σαν ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή της λεκάνης.. Εμένα δεν με προετοιμασαν και πετάχτηκα..Δεν πονάει αλλά σε ξαφνιάζει μόνο αυτό...Με το καλό!!! 

• Ευχαριστώ 1

askg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, boukitsa123 είπε:

Της δίνω nativa τώρα 

Ευχομαι να της κατσει το γαλα και να σρ βολεψει. Αντε με το καλο

Και στην καισαρικη επισκληριδιο σας κανουν? Εμας ραχιαια μας κανουν, η οποια ειναι νομιζω 2 σπονδυλους πιο κατω και δεν κανει να κουνηθουμε 24 ωρες. Εμενα χτυπησε ρευμα στο αριστερο ποδι

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Ποιο κορίτσι είπε ότι της βγάζει γεύμα; Μου έκανε και μένα πριν λίγο ρουκέτα σχεδόν όλο το γεύμα. Τι να πω ανώριμο πεπτικό φαίνεται. 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

πρίν από 7 λεπτά , Ele@n είπε:

Ξαναξεκίνησες βρε θηρίο;;;;; 

Όχι βρε σε δυο βδομάδες λέω. Απλά το βάζω στον καταψύκτη για να έχω απόθεμα.

• Χαχα 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Great Teachers Change the World

Διαφημίσεις

Μας είδε και ο γιατρός... 3400γρ. αλλά δεν έχει κατέβει ακόμη. Αν δεν μας κάνει έκπληξη μέχρι την άλλη εβδομάδα, κλείνουμε ραντεβού για καισαρική.

Αυτό το ρεύμα διάβασα που νιώθεις ότι σε χτυπάει. Και πώς θα γίνει να μην κουνηθώ;

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Just now, Ele@n είπε:

Μας είδε και ο γιατρός... 3400γρ. αλλά δεν έχει κατέβει ακόμη. Αν δεν μας κάνει έκπληξη μέχρι την άλλη εβδομάδα, κλείνουμε ραντεβού για καισαρική.

Αυτό το ρεύμα διάβασα που νιώθεις ότι σε χτυπάει. Και πώς θα γίνει να μην κουνηθώ;

Σε κρατάνε ακίνητη βρε αν φοβάσαι ότι θα κουνηθείς 

• Χαχα 1

Ρε κορίτσια στην αρχή μόλις της δίνω το μπιμπερό τινάζει το κεφάλι της και μετά πίνει τι είναι αυτό άραγε γοπ; 

Ειπες εριξε και ρουκετα. Η ρουκετα μπορει και κρυωμα να είναι. Εμενα μονο γουλιτσες βγαζει. Για να σου τινάζεται, κατι θα την ενοχλει. Αν δεις οτι επανειλημμένα το κάνει παρε τον γιατρό καλυτερα. 

Just now, Αγαπουλινι είπε:

Ειπες εριξε και ρουκετα. Η ρουκετα μπορει και κρυωμα να είναι. Εμενα μονο γουλιτσες βγαζει. Για να σου τινάζεται, κατι θα την ενοχλει. Αν δεις οτι επανειλημμένα το κάνει παρε τον γιατρό καλυτερα. 

Μωρέ μετά το πίνει στην αρχή τι τινάζεται. Σκέφτομαι μήπως έχει αλλεργία στο αγελαδινό και χρειαστεί υποαλλεργικό ο γιος μου που θήλαζε αποκλειστικά τον πείραζε το γάλα μου και ενώ τον 1ο μήνα έβαλε 1200γρ μετά έπεσε κατακόρυφα το βάρος του έκανε και ρουκέτες και ανησυχώ μήπως έχει και αυτή κάτι παρόμοιο. Την παιδίατρο δυστυχώς δεν την βρίσκω πάντα διαθέσιμη είναι μονίμως βιαστική και δεν έχω άλλη. Τεσπα αν δω ότι επιμένει το θέμα θα πάρω και 2η γνώμη. 

Τις σταγόνες δεν τις αγόρασα κορίτσια 20ευρώ είναι λεφτά για 2 ημέρες στο σούπερ :(

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα . Απο χτες με πέθανε το κεφάλι και είχα λίγα δέκατα. Πόσα παυσίπονα πηρα και τίποτα. Πάλι καλά ηρέμησε λίγο σήμερα και μπόρεσα να ταϊσω τη μικρή. Ευτυχώς ειχα τη μαμα μου εδω γιατι δεν γινόταν αλλιώς . Ένα κεφάλι καζάνι σαν ημικρανία. Μέσα σε όλα σήμερα έκανε την πρώτη επίσκεψη η παιδίατρος. Περίμενα να παρει πολυ ωρα η επίσκεψη αλλα μεσα σε 10 λεπτά ειχε τελειώσει. Ρώτησα φυσικά ότι απορίες ειχα και σε ορισμένα με καθησυχασε. Η μπουμπού μου επειδή την ξεγύμνωσε να τη ζυγίσει ολο κλαμα αλλα με το που την έντυσε ηρέμησε σαν κύρια. :-P πρώτο εμβόλιο σε 2 μηνες μου ειπε και επίσκεψη ξανά μόλις σαραντήσει. Σήμερα το πρωί έφαγε 90 ml στη καθησια. Επεσε πεινα:lol: . Κάθε φορά τρώει περίπου 40 ml και τα 90 μου φάνηκαν πολλά αλλα και η γιατρός ειπε αν μια φορα φάει λίγο την επόμενη θα φάει πιο πολυ. Τζάμπα ανυσηχησα. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Μωρέ μετά το πίνει στην αρχή τι τινάζεται. Σκέφτομαι μήπως έχει αλλεργία στο αγελαδινό και χρειαστεί υποαλλεργικό ο γιος μου που θήλαζε αποκλειστικά τον πείραζε το γάλα μου και ενώ τον 1ο μήνα έβαλε 1200γρ μετά έπεσε κατακόρυφα το βάρος του έκανε και ρουκέτες και ανησυχώ μήπως έχει και αυτή κάτι παρόμοιο. Την παιδίατρο δυστυχώς δεν την βρίσκω πάντα διαθέσιμη είναι μονίμως βιαστική και δεν έχω άλλη. Τεσπα αν δω ότι επιμένει το θέμα θα πάρω και 2η γνώμη. 

Τις σταγόνες δεν τις αγόρασα κορίτσια 20ευρώ είναι λεφτά για 2 ημέρες στο σούπερ 

Σα να μη θέλει να το πιει? Αλλά αφού λες μετά το τρώει.Αχ δεν ξέρω η μικρή μου έβγαζε γουλιες αλλά όχι ρουκέτες. Είναι θέμα να μην βρίσκεις την παιδίατρο πάντως.

Just now, Giota1983 είπε:

Καλησπέρα . Απο χτες με πέθανε το κεφάλι και είχα λίγα δέκατα. Πόσα παυσίπονα πηρα και τίποτα. Πάλι καλά ηρέμησε λίγο σήμερα και μπόρεσα να ταϊσω τη μικρή. Ευτυχώς ειχα τη μαμα μου εδω γιατι δεν γινόταν αλλιώς . Ένα κεφάλι καζάνι σαν ημικρανία. Μέσα σε όλα σήμερα έκανε την πρώτη επίσκεψη η παιδίατρος. Περίμενα να παρει πολυ ωρα η επίσκεψη αλλα μεσα σε 10 λεπτά ειχε τελειώσει. Ρώτησα φυσικά ότι απορίες ειχα και σε ορισμένα με καθησυχασε. Η μπουμπού μου επειδή την ξεγύμνωσε να τη ζυγίσει ολο κλαμα αλλα με το που την έντυσε ηρέμησε σαν κύρια. :-P πρώτο εμβόλιο σε 2 μηνες μου ειπε και επίσκεψη ξανά μόλις σαραντήσει. Σήμερα το πρωί έφαγε 90 ml στη καθησια. Επεσε πεινα:lol: . Κάθε φορά τρώει περίπου 40 ml και τα 90 μου φάνηκαν πολλά αλλα και η γιατρός ειπε αν μια φορα φάει λίγο την επόμενη θα φάει πιο πολυ. Τζάμπα ανυσηχησα. 

Αχ ελπίζω να νιώσεις καλύτερα. Και εγώ χθες ξύπνησα θήλασα το μπεμπη και μετά με έπιασε ενας αφορητος πόνος στην κοιλιά από τις συσπάσεις της μήτρας υστεροπονοι λέγονται μου είπε η μαία. Και στην δεύτερη γέννα είναι πιο έντονοι. Μου έβαλε ο αντρας μου ζεστό πανί στην κοιλιά μου εκανε και ένα γάλα ζεστό και μου πέρασε. Αλλά ήταν πολύ δυνατός ο πόνος στην πρώτη φορά δεν ήταν έτσι. Μια χαρά τρωει η μικρούλα σου. Ο μπέμπης μέχρι 50 έχει φάει προς το παρόν.

• Μου αρέσει 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Just now, katerina04 είπε:

Σα να μη θέλει να το πιει? Αλλά αφού λες μετά το τρώει.Αχ δεν ξέρω η μικρή μου έβγαζε γουλιες αλλά όχι ρουκέτες. Είναι θέμα να μην βρίσκεις την παιδίατρο πάντως.

Αχ ελπίζω να νιώσεις καλύτερα. Και εγώ χθες ξύπνησα θήλασα το μπεμπη και μετά με έπιασε ενας αφορητος πόνος στην κοιλιά από τις συσπάσεις της μήτρας υστεροπονοι λέγονται μου είπε η μαία. Και στην δεύτερη γέννα είναι πιο έντονοι. Μου έβαλε ο αντρας μου ζεστό πανί στην κοιλιά μου εκανε και ένα γάλα ζεστό και μου πέρασε. Αλλά ήταν πολύ δυνατός ο πόνος στην πρώτη φορά δεν ήταν έτσι. Μια χαρά τρωει η μικρούλα σου. Ο μπέμπης μέχρι 50 έχει φάει προς το παρόν.

Θεός ο σύζυγος μπράβο του. Ναι ρε γμτ και στο τηλ όταν το σηκώνει πάντα βιάζεται. 

Θεός ο σύζυγος μπράβο του. Ναι ρε γμτ και στο τηλ όταν το σηκώνει πάντα βιάζεται. 

Ναι μωρε ο γλυκος μου και σημερα συνεχεια με ρωταει αν ποναω. Ειναι αυτη που ειχες και στα αλλα σου παιδια ή αλλαξες?

• Μου αρέσει 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Just now, katerina04 είπε:

Ναι μωρε ο γλυκος μου και σημερα συνεχεια με ρωταει αν ποναω. Ειναι αυτη που ειχες και στα αλλα σου παιδια ή αλλαξες?

Την είχα από την 1η μου κόρη αλλά έχω αλλάξει μερικούς. Εχω άλλη μια καλή αλλά κι αυτή μακριά μου και όλες στο σπίτι ζητάνε 60€ πανάθεμα τες. 

• Λυπημένη/-ος 1

Αχ εγω εδω και 2 μερες έχω συνέχεια πονους στα ράμματα . Πανω που ειχα αρχίσει να τα συνηθίζω 2 μέρες τωρα τραβανε συνεχώς. Εχετε πάρει ζώνη υποστήριξης για μετα τη γεννα ή δεν βοηθάει? επειδη τραβανε πολυ και εχω ακούσει οτι βοηθα στο να επανέλθει το σώμα και να μαζέψει χωρις να χαλαρώσει πολύ. Αν και εχασα 8 περιπου κιλα  μετα τη γέννα δύσκολα χανω κιλα. Βέβαια εχει κοπεί η όρεξη μου επειδή δεν ετρωγα πολυ το τελευταίο δίμηνο λογω ενοχλήσεων στο στομάχι και τωρα δεν μπορω να φάω μεγάλες ποσότητες. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...