Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπέρα και από εμένα.. Σήμερα πήγα πάλι για καρδιοτοκογραφημα.. Μια από τα ίδια χωρίς πονακια και συσπάσεις..Αφηνουμε και Σκ μηπως έχουμε κάποια εξέλιξη και Δευτέρα εξετάσεις για να μπω την Τρίτη το πρωί για καισαρική αν μείνουν ως έχουν τα πράγματα .. Αν έρθουν πονοι το προσπαθούμε φυσιολογικά αν όχι και έστω έχει κατέβει πρώτα με τεχνητους.. 

askg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας ρωτήσω κάτι . Ψάχνω Pampers Νο.1 σε μηνιαίο πακέτο αλλά δε βρίσκω πουθενά. Πιο πολυ βρισκω το Νο.2 Η μπέμπα θα βγεί περίπου 3 κιλά. Λέτε να πάρω το νούμερο 2 σε μηνιαίο. Ξέρω πως τον πρώτο καιρό τα μωρά χάνουν βάρος επειδή αποβάλουν τα υγρά που λάμβαναν μέσα στη κοιλιά. Λέτε να είναι μεγάλο το νούμερο 2. Για αρχή εχω παρει ένα πακέτο νούμερο 1 των 26 και ενα των 78 τεμαχίων . Το μικρό πακέτο θα είναι ίσα ίσα για το μαιευτήριο. Βέβαια σου δίνουν δώρο και τα διαφημιστικά πακέτα στην κλινική είτε όταν πας είτε φεύγοντας αλλά και πάλι θα χρειαστεί να πάρω . Κοντεύει ο καιρός και ελέγχω ξανά την βαλίτσα για να δω μήπως εχω ξεχάσει τίποτα. 

@Ele@n Η αδερφή μου επειδή  δεν κατέβαινε εύκολα το γάλα χρησιμοποίησε θήλαστρο. Βέβαια αν εισαι τυχερή και τρέχει σαν ποτάμι δεν θα χρειαστεί αλλα είναι πιο εύκολο αλλα παρε το καλο το ηλεκτρονικό. Είναι ακριβα βέβαια αλλα δεν θα χαλάσει. 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Giota1983 είπε:

Να σας ρωτήσω κάτι . Ψάχνω Pampers Νο.1 σε μηνιαίο πακέτο αλλά δε βρίσκω πουθενά. Πιο πολυ βρισκω το Νο.2 Η μπέμπα θα βγεί περίπου 3 κιλά. Λέτε να πάρω το νούμερο 2 σε μηνιαίο. Ξέρω πως τον πρώτο καιρό τα μωρά χάνουν βάρος επειδή αποβάλουν τα υγρά που λάμβαναν μέσα στη κοιλιά. Λέτε να είναι μεγάλο το νούμερο 2. Για αρχή εχω παρει ένα πακέτο νούμερο 1 των 26 και ενα των 78 τεμαχίων . Το μικρό πακέτο θα είναι ίσα ίσα για το μαιευτήριο. Βέβαια σου δίνουν δώρο και τα διαφημιστικά πακέτα στην κλινική είτε όταν πας είτε φεύγοντας αλλά και πάλι θα χρειαστεί να πάρω . Κοντεύει ο καιρός και ελέγχω ξανά την βαλίτσα για να δω μήπως εχω ξεχάσει τίποτα. 

@Ele@n Η αδερφή μου επειδή  δεν κατέβαινε εύκολα το γάλα χρησιμοποίησε θήλαστρο. Βέβαια αν εισαι τυχερή και τρέχει σαν ποτάμι δεν θα χρειαστεί αλλα είναι πιο εύκολο αλλα παρε το καλο το ηλεκτρονικό. Είναι ακριβα βέβαια αλλα δεν θα χαλάσει. 

Είναι κάποια συγκεκριμένη μάρκα; 

Για τα παμπερς δες τη σελίδα superpanes... Νομίζω ότι για αρχή θα βολέψει το νο1 σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς για περίπου ένα μήνα

tvXOp2.png

Just now, Ele@n είπε:

Είναι κάποια συγκεκριμένη μάρκα; 

Για τα παμπερς δες τη σελίδα superpanes... Νομίζω ότι για αρχή θα βολέψει το νο1 σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς για περίπου ένα μήνα

Αν αναφέρεσαι στο θήλαστρο για τη μάρκα ειναι της Medela 

Εχω δει στη σελίδα αυτή αλλα γενικά δεν βλέπω μεγάλη διαφορά στις τιμές των άλλων διαδικτυακών σελίδων . Βέβαια ειδα μια προσφορά 156 τεμαχίων 25 ευρώ περίπου. Ειλικρινά επειδή δεν ξέρω απο τιμές στις πάνες είναι καλή τιμή ή είναι ακριβά

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια 

@Αγαπουλινι να σου ζήσει η μπέμπα σου εύχομαι καλή ανάρρωση και καλά θρέμματα

@Ele@n κορίτσι αν έχεις γάλα βγάζε με το χέρι γτ το θήλαστρο θα σου κάνει υπερπαραγωγή και θα πονάς όταν γεμίζεις βέβαια μπορείς να κάνεις εξολοκλήρου αντλήσεις μιας και την 1η εβδομάδα πίνουν λίγα μλ θήλαστρο σου δίνουν στο μαιευτήριο της Medela είναι τα καλύτερα. Βέβαια δεν ξέρω αν θα αντέξεις ψυχολογικά το θήλαστρο εγώ το δοκίμασα 2 φορές και έκλαιγα και το σταμάτησα δεν άντεχα να βλέπω την θηλή μέσα στην χοάνη και ας έβγαζα γάλα.

Στα δικά μας νέα η μικρή μου δεν τρώει πάρα πολύ θα κάνει πάλι μέτρηση για ίκτερο την Κυριακή και θα δούμε. Με τα άλλα παιδιά δεν την έχω χαρεί όσο της αξίζει. Συν τις άλλοις τα βράδια ιδρώνω σαν τρελή και χθες έτρεμα και ήμουν κουκουλωμένη μέχρι τα αυτιά αλλά ξυπνούσα και πάλι. Γενικά νιώθω το σώμα μου να με εγκαταλείπει. Έχω χάσει 8-9 κιλά μέσα σε 1 εβδομάδα. Μου λείπει πολύ η κοιλιά μου και οι κλωτσιές. Τα νοσταλγώ όλα τόσο πολύ :(

@Giota1983 εγώ γέννησα στις 37 εβδομάδες ακριβώς με φτ μεν αλλά δεν είχα φτάσει κοντά στην πητ δεν χρειάστηκε να κάνω ενέσεις κορτιζόνης νομίζω μετά τις 36 εβδομάδες δεν είναι απαραίτητο. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 3

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

@boukitsa123 ελπίζω να ειναι περαστικά ολα. Δύσκολο πράγμα να έρχεται το μωράκι σου και να μην μπορείς να το χαρείς απο την ανυσηχία και απο την ταλαιπωρία. Σίγουρα το τρέμουλο και η αδιαθεσία είναι αντιδραση του οργανισμού σου λόγω ψυχολογίας . 

Ο γιατρός μου πρότεινε να κανω κορτιζόνη για παν ενδεχόμενο . Δε θελω να το ρισκάρω οπότε εννοείται πως θα κάνω . Αν γεννούσα με φτ δεν θα με ένοιαζε τόσο αλλα με καισαρική δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Η αίσθηση του μωρού στην κοιλιά και οι κλωτσιές θα μου λείψει και εμένα. Είναι και το οτι είναι το πρώτο μου οπότε ακόμη παραπάνω.

• Μου αρέσει 2

Just now, Giota1983 είπε:

@boukitsa123 ελπίζω να ειναι περαστικά ολα. Δύσκολο πράγμα να έρχεται σε μωράκι σου και να μην μπορείς να το χαρείς απο την ανυσηχία και απο την ταλαιπωρία. Σίγουρα το τρέμουλο και η αδιεθεσια είναι αντιδραση του οργανισμού σου λόγω ψυχολογίας . 

Ο γιατρός μου πρότεινε να κανω κορτιζόνη για παν ενδεχόμενο . Δε θελω να το ρισκάρω οπότε εννοείται πως θα κάνω . Αν γεννούσα με φτ δεν θα με ένοιαζε τόσο αλλα με καισαρική δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Η αίσθηση του μωρού στην κοιλιά και οι κλωτσιές θα μου λείψει και εμένα. Είναι και το οτι είναι το πρώτο μου οπότε ακόμη παραπάνω.

Εσείς με τα πρώτα θα το ξαναζήσετε εγώ αν κάνω 4ο την έβαψα :razz:

• Χαχα 3

Να ρωτήσω και κατι. Τι νάρκωση επιλέξατε οσες γεννήσατε με καισαρική. Θελω επισκληρίδιο και δεν βλεπω και κάποιο αρνητικό απο τον γιατρό μου. Βέβαια το θεμα είναι και τι θα πει ο αναισθησιολόγος αλλα θελω να δω το μωράκι μου μόλις γεννηθεί. Από την εμπειρία της αδερφής μου εμαθα πως και οι δύο ειναι καλές απλα στην ολική εισαι πιο χάλια στην ανάρρωση μιας και με το που πας τουαλέτα φεύγει η νάρκωση με τα ούρα και αισθάνεσαι το πάτημα της κοιλιάς που σου κάνουν μετά . Ενώ στην επισκληρίδιο εχεις το σωληνάκι στην πλάτη και σου βάζουν επιπλέον φαρμακο οι νοσοκόμες αν χρειαστεί. Δεν θα θηλάσω επειδη παίρνω φάρμακα οποτε δεν με ανησυχεί το θεμα θηλασμού. 

3 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

@Αγαπουλινι να σου ζήσει η μπέμπα σου εύχομαι καλή ανάρρωση και καλά θρέμματα

@Ele@n κορίτσι αν έχεις γάλα βγάζε με το χέρι γτ το θήλαστρο θα σου κάνει υπερπαραγωγή και θα πονάς όταν γεμίζεις βέβαια μπορείς να κάνεις εξολοκλήρου αντλήσεις μιας και την 1η εβδομάδα πίνουν λίγα μλ θήλαστρο σου δίνουν στο μαιευτήριο της Medela είναι τα καλύτερα. Βέβαια δεν ξέρω αν θα αντέξεις ψυχολογικά το θήλαστρο εγώ το δοκίμασα 2 φορές και έκλαιγα και το σταμάτησα δεν άντεχα να βλέπω την θηλή μέσα στην χοάνη και ας έβγαζα γάλα.

Στα δικά μας νέα η μικρή μου δεν τρώει πάρα πολύ θα κάνει πάλι μέτρηση για ίκτερο την Κυριακή και θα δούμε. Με τα άλλα παιδιά δεν την έχω χαρεί όσο της αξίζει. Συν τις άλλοις τα βράδια ιδρώνω σαν τρελή και χθες έτρεμα και ήμουν κουκουλωμένη μέχρι τα αυτιά αλλά ξυπνούσα και πάλι. Γενικά νιώθω το σώμα μου να με εγκαταλείπει. Έχω χάσει 8-9 κιλά μέσα σε 1 εβδομάδα. Μου λείπει πολύ η κοιλιά μου και οι κλωτσιές. Τα νοσταλγώ όλα τόσο πολύ :(

@Giota1983 εγώ γέννησα στις 37 εβδομάδες ακριβώς με φτ μεν αλλά δεν είχα φτάσει κοντά στην πητ δεν χρειάστηκε να κάνω ενέσεις κορτιζόνης νομίζω μετά τις 36 εβδομάδες δεν είναι απαραίτητο. 

Δεν έχει περάσει και λιγα αυτό το σώμα και αφού δεν ξεκουράζεσαι καθόλου είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι. Προσπάθησε να τρως όσο φυσικά προλαβαίνεις ξέρω και εγώ έτσι ήμουν αλλά πρέπει και ρωτά το γιατρό μήπως πάρεις τίποτα βιταμίνες να συνέλθει λίγο ο οργανισμός σου βρε παιδί μου. Να κοιτάς την υγεία σου γιατί αν δεν είσαι εσύ καλά δε θα είναι και οι άλλοι. Όπως και να το κάνουμε όλα εξαρτώνται από εμάς δυστυχώς. 

11 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Ερώτηση άσχετης: Στον μεικτό θηλασμό πρέπει να πάρω και θήλαστρο για να βγάζω την παραπάνω ποσότητα από το στήθος ή γίνεται και με το χέρι;

Στο μεικτό θηλασμό σίγουρα χρειαζεσαι γιατι αν το στήθος μενει πολλές ώρες χωρίς θηλασμο πετρώνει και το γάλα πρέπει να βγει. Με το χέρι δεν μπόρεσα ποτέ και δεν βγαίνει και μεγαλη ποσότητα. Επίσης πρέπει να αντλείς για να αφηνεις δικό σου γάλα και όταν δε φτάνει να δίνεις και σκονη. Έτσι τουλάχιστον εκανα. Εγώ έχω και χειροκίνητο και αυτό που μπαίνει στην πρίζα. Το πρώτο είναι λιγο ζορικο αλλά οκ κάνει δουλειά. Το ηλεκτρικό είναι σωτηρία πήρα της medela 160€ αλλά άξιζε μη σου πω κάθε cent

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Great Teachers Change the World

Διαφημίσεις

Just now, katerina04 είπε:

Δεν έχει περάσει και λιγα αυτό το σώμα και αφού δεν ξεκουράζεσαι καθόλου είναι λογικό να αισθάνεσαι έτσι. Προσπάθησε να τρως όσο φυσικά προλαβαίνεις ξέρω και εγώ έτσι ήμουν αλλά πρέπει και ρωτά το γιατρό μήπως πάρεις τίποτα βιταμίνες να συνέλθει λίγο ο οργανισμός σου βρε παιδί μου. Να κοιτάς την υγεία σου γιατί αν δεν είσαι εσύ καλά δε θα είναι και οι άλλοι. Όπως και να το κάνουμε όλα εξαρτώνται από εμάς δυστυχώς. 

Στο μεικτό θηλασμό σίγουρα χρειαζεσαι γιατι αν το στήθος μενει πολλές ώρες χωρίς θηλασμο πετρώνει και το γάλα πρέπει να βγει. Με το χέρι δεν μπόρεσα ποτέ και δεν βγαίνει και μεγαλη ποσότητα. Επίσης πρέπει να αντλείς για να αφηνεις δικό σου γάλα και όταν δε φτάνει να δίνεις και σκονη. Έτσι τουλάχιστον εκανα. Εγώ έχω και χειροκίνητο και αυτό που μπαίνει στην πρίζα. Το πρώτο είναι λιγο ζορικο αλλά οκ κάνει δουλειά. Το ηλεκτρικό είναι σωτηρία πήρα της medela 160€ αλλά άξιζε μη σου πω κάθε cents

Κορίτσι πόσες εβδομάδες είσαι τώρα; 

Just now, boukitsa123 είπε:

Κορίτσι πόσες εβδομάδες είσαι τώρα; 

37+3 μόνο κάτι συσπάσεις έχω άλλα αραια και που. Θα πάω στο γιατρό 17 να με δει και από κάτω και βλέπουμε. Αυτός λέει θέλω κανα δυο βδομάδες ακόμα. Βέβαια ότι θέλει ο μπέμπης. 

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

11 hours ago, Giota1983 said:

Έχει 50% ο Βασιλόπουλος τώρα στις οικονομικές συσκευασίες Babylino, πήρα 2 πακέτα νούμερο 1 και 2 πακέτα νούμερο 2. Βέβαια δεν έχω ιδέα τι χρειάζεται και πόσο, αλλά αυτά για αρχή και βλέπουμε. 

Στις κλινικές τί διαφημιστικά δώρα δίνουν; Αν είναι να μην πάρω ακόμα αφρόλουτρο 8)

Επίσης, κάνατε αίτηση για το επίδομα των 2000; Ή αφού γεννήσουμε πρέπει να το κάνουμε; Ακούω διάφορα ακόμα και στις ειδήσεις και μπερδεύτηκα. Κάπου έλεγε εντός Γενάρη να γίνει η αίτηση, αλλά αν γεννάω Φεβρουάριο πώς να το κάνω; Προκαταβολικά; Αν έχει κάνει ήδη κάποια από εσας, πείτε και σε εμάς να ξέρουμε. 

Just now, Anna-Vangelis είπε:

Έχει 50% ο Βασιλόπουλος τώρα στις οικονομικές συσκευασίες Babylino, πήρα 2 πακέτα νούμερο 1 και 2 πακέτα νούμερο 2. Βέβαια δεν έχω ιδέα τι χρειάζεται και πόσο, αλλά αυτά για αρχή και βλέπουμε. 

Στις κλινικές τί διαφημιστικά δώρα δίνουν; Αν είναι να μην πάρω ακόμα αφρόλουτρο 8)

Επίσης, κάνατε αίτηση για το επίδομα των 2000; Ή αφού γεννήσουμε πρέπει να το κάνουμε; Ακούω διάφορα ακόμα και στις ειδήσεις και μπερδεύτηκα. Κάπου έλεγε εντός Γενάρη να γίνει η αίτηση, αλλά αν γεννάω Φεβρουάριο πώς να το κάνω; Προκαταβολικά; Αν έχει κάνει ήδη κάποια από εσας, πείτε και σε εμάς να ξέρουμε. 

Προκαταβολικά σίγουρα δεν γίνεται. Ακόμη πάντως δεν έχει βγει κάτι. Ποιος ξέρει πότε θα γίνει κι αυτό!Άστο μην το υπολογίζεις γιατι όλα να τα περιμένεις από αυτούς. Τα δείγματα είναι ανάλογα με την κλινική νομίζω δεν έχει standard. 

• Ευχαριστώ 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Just now, katerina04 said:

Τα δείγματα είναι ανάλογα με την κλινική νομίζω δεν έχει standard. 

Αν γέννησε κάποια πρόσφατα στο Διαβαλκανικό Θεσ/νίκης ας μας πει :) Μερσί μποκού.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...