Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

Just now, Ele@n είπε:

ιιιιιι ανατρίχιασα. Βάζει χέρι και ψαχουλεύει;;; Καλέ αυτό πονάει κιόλας. Βρε κορίτσια, θα κάνω γκάλοπ. Τώρα που με κοιτάει ο γιατρός από πάνω, βάζω το τζινάκι μου, το κολανάκι μου, τη φορμίτσα μου και είμαι κιουρία!!!! Τώρα που θα αρχίσουμε τα από κάτω ψαχουλέματα τι φοράτε χειμωνιάτικα; Φορεματάκια με καλσόν;;;;; πέντε ώρες θα μου πάρει να το ξαναβάλω άμα βγει. Φόρμα; Ούτε τα παπούτσια μου δεν φτάνω να βάλω όρθια. Και αυτός ο Χριστιανός στο εξεταστήριο μόνο τα μπουμ και τα κρεβάτια έχει...

Κι εμένα είναι Ταρζάν από το βράδυ μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.... 

Για συσπάσεις, ακόμα ψάχνομαι... μάλλον είναι αυτό που λέει η μπουκίτσα, κάνουμε και δεν το ξέρουμε.

Πρέπει να κάνουμε και μία κουβεντούλα για τον τοκετό, γιατί με τις αντιπηκτικές που κάνω πρέπει να έχει περάσει 24ωρο από την ένεση για να μου κάνουν επισκληρίδιο...αλλιώς τη βάψαμε...

Τωρα τι να σου λέω θα πας και εσύ και θα μας πεις την εμπειρία σου καλύτερα να μην ξέρεις χαχα. Οι καρέκλα αυτή είναι περίεργη πως να ανέβεις πως να κατέβεις άσε. Τώρα τα ρούχα κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Βάλε ότι είναι πιο εύκολο να βγει. Αυτό με τις αντιπηκτικες το ξέρω αλλά φαντάζομαι δεν μπορείς να ξερεις πότε θα ξεκινήσει ο τοκετός και να μην κάνεις. Πόση ώρα πρέπει να περάσει?

• Χαχα 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Great Teachers Change the World

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ele@n είπε:

ιιιιιι ανατρίχιασα. Βάζει χέρι και ψαχουλεύει;;; Καλέ αυτό πονάει κιόλας. Βρε κορίτσια, θα κάνω γκάλοπ. Τώρα που με κοιτάει ο γιατρός από πάνω, βάζω το τζινάκι μου, το κολανάκι μου, τη φορμίτσα μου και είμαι κιουρία!!!! Τώρα που θα αρχίσουμε τα από κάτω ψαχουλέματα τι φοράτε χειμωνιάτικα; Φορεματάκια με καλσόν;;;;; πέντε ώρες θα μου πάρει να το ξαναβάλω άμα βγει. Φόρμα; Ούτε τα παπούτσια μου δεν φτάνω να βάλω όρθια. Και αυτός ο Χριστιανός στο εξεταστήριο μόνο τα μπουμ και τα κρεβάτια έχει...

Κι εμένα είναι Ταρζάν από το βράδυ μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.... 

Για συσπάσεις, ακόμα ψάχνομαι... μάλλον είναι αυτό που λέει η μπουκίτσα, κάνουμε και δεν το ξέρουμε.

Πρέπει να κάνουμε και μία κουβεντούλα για τον τοκετό, γιατί με τις αντιπηκτικές που κάνω πρέπει να έχει περάσει 24ωρο από την ένεση για να μου κάνουν επισκληρίδιο...αλλιώς τη βάψαμε...

Και χωρίς επισκληρίδειο θα γεννήσεις μια χαρά είμαστε φτιαγμένες να γεννάμε :) Όσο για το χέρι δεν το κουνάει ρε συ φτάνει τράχηλο και το βγάζει αμέσως άλλη φαγούρα δεν έχουν να πιάνουν το δικό μας αιδοίο συγγνώμη κιόλας δηλαδή το άγχος αυτό το είχα κι εγώ στα 19 όταν πήγα πρώτη φορά σε γυναικολόγο μην μου δει την περιοχή πίστεψε με δεν τους ενδιαφέρει επάγγελμα είναι ;)

Και στην εξέταση για προστάτη δάχτυλο στον πρωκτό τους βάζουν 

Επίσης αν ο γυναικολόγος σχολιάζει τα ρούχα τα μαλλιά κτλπ δεν τον λες και επαγγελματία 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Just now, katerina04 είπε:

Τωρα τι να σου λέω θα πας και εσύ και θα μας πεις την εμπειρία σου καλύτερα να μην ξέρεις χαχα. Οι καρέκλα αυτή είναι περίεργη πως να ανέβεις πως να κατέβεις άσε. Τώρα τα ρούχα κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Βάλε ότι είναι πιο εύκολο να βγει. Αυτό με τις αντιπηκτικες το ξέρω αλλά φαντάζομαι δεν μπορείς να ξερεις πότε θα ξεκινήσει ο τοκετός και να μην κάνεις. Πόση ώρα πρέπει να περάσει?

24 ώρες από την τελευταία ένεση... 

Just now, boukitsa123 είπε:

Και χωρίς επισκληρίδειο θα γεννήσεις μια χαρά είμαστε φτιαγμένες να γεννάμε :) Όσο για το χέρι δεν το κουνάει ρε συ φτάνει τράχηλο και το βγάζει αμέσως άλλη φαγούρα δεν έχουν να πιάνουν το δικό μας αιδοίο συγγνώμη κιόλας δηλαδή το άγχος αυτό το είχα κι εγώ στα 19 όταν πήγα πρώτη φορά σε γυναικολόγο μην μου δει την περιοχή πίστεψε με δεν τους ενδιαφέρει επάγγελμα είναι ;)

Και στην εξέταση για προστάτη δάχτυλο στον πρωκτό τους βάζουν 

Επίσης αν ο γυναικολόγος σχολιάζει τα ρούχα τα μαλλιά κτλπ δεν τον λες και επαγγελματία 

Α, δεν εννοούσα αυτό... άλλωστε με την εξωσωματική, πίστεψέ με ένα χρόνο τώρα, μάλλον σχέση με το γιατρό έχω και όχι με τον άντρα μου...:mrgreen: Το χεράκι όμως που πονάει, η αλήθεια είναι ότι με ανατριχιάζει η ιδέα...Αλλά δεν το αποφεύγω...Για τα ρούχα ψάχνω να βρω τι να βάζω, γιατί δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ για να ντυθώ και να βάλω παπούτσια κάνω τουλάχιστον δέκα λεπτά!!!! Αν έχω φάει κιόλας, χρειάζομαι βοήθεια για την κάλτσα και το παπούτσι..:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

tvXOp2.png

Just now, Ele@n είπε:

24 ώρες από την τελευταία ένεση... 

Α, δεν εννοούσα αυτό... άλλωστε με την εξωσωματική, πίστεψέ με ένα χρόνο τώρα, μάλλον σχέση με το γιατρό έχω και όχι με τον άντρα μου...:mrgreen: Το χεράκι όμως που πονάει, η αλήθεια είναι ότι με ανατριχιάζει η ιδέα...Αλλά δεν το αποφεύγω...Για τα ρούχα ψάχνω να βρω τι να βάζω, γιατί δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ για να ντυθώ και να βάλω παπούτσια κάνω τουλάχιστον δέκα λεπτά!!!! Αν έχω φάει κιόλας, χρειάζομαι βοήθεια για την κάλτσα και το παπούτσι..:lol:

Κορίτσι από τότε που έκανα παιδιά κατάργησα τα παπούτσια με κορδόνια φοράω φλατ να μπαίνει και να βγαίνει τσακ μπουμ το παπούτσι και έχω βρει την υγειά μου Α θα σε ξεγεννήσει ο εξωσωματικός σου; Το χέρι πάντως δεν το γυρίζει καθόλου το βάζει και σε 1-3 δευτερόλεπτα το βγάζει 

Κορίτσι από τότε που έκανα παιδιά κατάργησα τα παπούτσια με κορδόνια φοράω φλατ να μπαίνει και να βγαίνει τσακ μπουμ το παπούτσι και έχω βρει την υγειά μου Α θα σε ξεγεννήσει ο εξωσωματικός σου; Το χέρι πάντως δεν το γυρίζει καθόλου το βάζει και σε 1-3 δευτερόλεπτα το βγάζει 

Καλη ιδέα, να δω αν μου χωράνε!!!!! Μπουκιτσα δίνεις κάτι ιδέες σουπερ!!! Εμπειρία παιδι μου, μετράει!!!

Ο εξωσωματικος είναι Αθήνα!!! Αυτός με είδε τρεις φορες! Ο γυναικολόγος εδώ με επέβλεπε, με έλεγχε και στελναμε ενημέρωση πανω! 

• Χαχα 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω σαν την μπουκιτσα. Κορδονια τελος. Ετοιμα να τα βαλω και να τα βγαλω. 

Ενα θα σας πω κοριτσια. Στην Ουγκάντα, και μην γελατε, σκαβουν μια τρυπα στο χωμα, βαζουν φυλλα και καθονται λες και κανουν την μεγαλη αναγκη. Για τον πονο τριβουν στα μπουτια τσουκνιδες.

Τι στο καλο εμεις δεν θα αντεξουμε? Χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Just now, Ele@n είπε:

Καλη ιδέα, να δω αν μου χωράνε!!!!! Μπουκιτσα δίνεις κάτι ιδέες σουπερ!!! Εμπειρία παιδι μου, μετράει!!!

Ο εξωσωματικος είναι Αθήνα!!! Αυτός με είδε τρεις φορες! Ο γυναικολόγος εδώ με επέβλεπε, με έλεγχε και στελναμε ενημέρωση πανω! 

Α οκ ξέχασα ότι είσαι Κρήτη 

Ρε κορίτσια με σφάζουν η μέση και η πλάτη :(

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά να φτάσουμε!! 

Εμεις κάνουμε καρδιοτοκογραφημα καθημερινά και άρχισα να κάνω μικρές συσπάσεις (που κάποιες τις αντιλαμβάνομαι κ κάποιες όχι). Η μικρή είναι 3 κιλά κ ειμαστε 38εβδ και 2ημερ. Ο τράχηλος ειναι ακόμη κλειστος όμως! Άρα σίγουρα τη βγάζω μέχρι να μπει η νέα χρονιά, εκτός κ εάν σπάσουν τα νερά!! Αρχίσαν τα στοιχήματα των συγγενών κ φίλων ότι θα βγει πρωτοχρονιάτικα :-P:grin:

Πονάκια έχω καθημερινά πολύ χαμηλά όμως (στο ηβικό οστό σχεδόν) γιατι πιέζει με το κεφάλι της! Ξεκίνησα κ το περπάτημα όποτε ειναι καλός ο καιρός φυσικά, για να βοηθήσω την κατάσταση να έρθει το συντομότερο!! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , Αγαπουλινι είπε:

Κι εγω σαν την μπουκιτσα. Κορδονια τελος. Ετοιμα να τα βαλω και να τα βγαλω. 

Ενα θα σας πω κοριτσια. Στην Ουγκάντα, και μην γελατε, σκαβουν μια τρυπα στο χωμα, βαζουν φυλλα και καθονται λες και κανουν την μεγαλη αναγκη. Για τον πονο τριβουν στα μπουτια τσουκνιδες.

Τι στο καλο εμεις δεν θα αντεξουμε? Χαχαχαχαχα

Ευτυχώς δεν ζω στην Ουγκάντα!!!!:D

• Χαχα 1

tvXOp2.png

πρίν από 44 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Αυτή η εξέταση είναι ακίνδυνη ε; Εννοώ μήπως υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει νωρίτερα τον τοκετό; Υποψιάζομαι ότι μεθαύριο θα με εξετάσει κ εμένα στον τράχηλο κ με πιάνει μια ανατριχιλα στη σκέψη χαχαχαχα

q7O9p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ntina Ntinaki είπε:

Αυτή η εξέταση είναι ακίνδυνη ε; Εννοώ μήπως υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει νωρίτερα τον τοκετό; Υποψιάζομαι ότι μεθαύριο θα με εξετάσει κ εμένα στον τράχηλο κ με πιάνει μια ανατριχιλα στη σκέψη χαχαχαχα

Μπορεί να προκαλέσει αλλά στον 9ο να γεννήσουμε θέλουμε όχι να το καταπιούμε (το μωρό εννοώ όχι τίποτα άλλα πράγματα). Δεν σου αφήνει το χέρι μωρέ ώρα 1 με 2 δευτερόλεπτα απλά να δει αν ο τράχηλος είναι μαλακός αν έχει ανοίξει ή αν είναι ακόμα κλειστός. 

Εμένα μου λένε τώρα στον 9ο όλοι να ξεκουράζομαι και να προσέχω ρε τώρα το θυμηθήκατε που έφαγα τον γάιδαρο; Τώρα να γεννήσω θέλω να ηρεμήσει το κορμάκι μου (98 κιλών βεβαίως βεβαίως). 

• Χαχα 3

Ξεκινάω βαλίτσα... Λοιπόν, για να φύγει το μωρό έβαλα ένα μακρυμάνικο, ένα κοντομάνικο, ένα φορμάκι βελουτέ, ένα φορμάκι βαμβακερό, καλτσάκια, σκουφάκι, φόρμα εξόδου, ένα κουβερτάκι και μία φανελένια πάνα... οπότε αναλόγως τον καιρό βλέπω τι του φοράω. Ξεχνάω κάτι;

Για εμένα παίρνω: 3 νυχτικά, δύο σουτιέν θηλασμού, 5 εσώρουχα, κάλτσες, επιθέματα στήθους, σερβιέτες, χτένα, ξυραφάκι, αποσμητικό, σαμπουάν, αφρόλουτρο, φορτιστή κινητού, ένα ρουζ μη είμαι σαν τον δράκουλα, παντόφλες και τα ρούχα που θα φοράω φεύγοντας!!! Πήρατε κάτι παραπάνω;

• Μου αρέσει 2

tvXOp2.png

Just now, Ele@n είπε:

Ξεκινάω βαλίτσα... Λοιπόν, για να φύγει το μωρό έβαλα ένα μακρυμάνικο, ένα κοντομάνικο, ένα φορμάκι βελουτέ, ένα φορμάκι βαμβακερό, καλτσάκια, σκουφάκι, φόρμα εξόδου, ένα κουβερτάκι και μία φανελένια πάνα... οπότε αναλόγως τον καιρό βλέπω τι του φοράω. Ξεχνάω κάτι;

Για εμένα παίρνω: 3 νυχτικά, δύο σουτιέν θηλασμού, 5 εσώρουχα, κάλτσες, επιθέματα στήθους, σερβιέτες, χτένα, ξυραφάκι, αποσμητικό, σαμπουάν, αφρόλουτρο, φορτιστή κινητού, ένα ρουζ μη είμαι σαν τον δράκουλα, παντόφλες και τα ρούχα που θα φοράω φεύγοντας!!! Πήρατε κάτι παραπάνω;

Τις κάλτσες γτ τις πήρες βρε; Αφού θα είναι με το φορμάκι με μέσα τα πόδια σωστά; 

Τις κάλτσες γτ τις πήρες βρε; Αφού θα είναι με το φορμάκι με μέσα τα πόδια σωστά; 

χαχαχαχα!!! Ναι, φορμάκι με μέσα τα πόδια... δεν ξέρω, είπα μήπως το βαμβακερό που είναι πιο λεπτό θέλει και κάτι από μέσα!:D

• Χαχα 1

tvXOp2.png

Just now, Ele@n said:

χαχαχαχα!!! Ναι, φορμάκι με μέσα τα πόδια... δεν ξέρω, είπα μήπως το βαμβακερό που είναι πιο λεπτό θέλει και κάτι από μέσα!:D

Η μαια παντως επεμενε οτι τις πρωτες ημερες ακομα και με ολοσωμο φορμακι πρεπει να βαζουμε καλτσες.δεν ρυθμιζουν λεει καλα τη θερμοκρασια τους...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...