Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

Just now, katerina04 είπε:

Εγω το frezylac της εδινα μαζι με το θηλασμο αλλα μετα ειχε προκυψει ενα θεμα με το γαλα και το ειχαν αποσυρει. Μετα τις εδινα το sanilac που ειναι ελληνικο. Ευχαριστημενη και απο τα δυο. Λογικα και τωρα θα δωσω συμπληρωμα λογω δουλειας οποτε μαλλον frezylac και ο μπεμπης.

Το Sanilac είναι βιολογικό;Τώρα έχει αλλάξει το frezylac δεν ήταν όπως παλιά τώρα λέγεται gold όχι pure 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα !! 

Να σας ρωτήσω είναι λογικό που σήμερα είμαι 37 και δεν έχω νιώσει ακόμα συσπάσεις; Λέτε να κάνω κ να μην το καταλαβαίνω; Πάντως όσες φορές μπήκα καρδιοτοκογραφο μου είπαν πως δεν έκανα!! Αύριο έχω ραντεβού κ θα ρωτήσω κ τον γιατρό απλά ρωτάω γιατί κάποιες έχετε εμπειρία κ από προηγούμενη εγκυμοσύνη!

LzTRp3.png

Just now, Agapakiii είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !! 

Να σας ρωτήσω είναι λογικό που σήμερα είμαι 37 και δεν έχω νιώσει ακόμα συσπάσεις; Λέτε να κάνω κ να μην το καταλαβαίνω; Πάντως όσες φορές μπήκα καρδιοτοκογραφο μου είπαν πως δεν έκανα!! Αύριο έχω ραντεβού κ θα ρωτήσω κ τον γιατρό απλά ρωτάω γιατί κάποιες έχετε εμπειρία κ από προηγούμενη εγκυμοσύνη!

Κορίτσι οι πρωτότοκες κάνετε και δεν το καταλαβαίνετε και συνήθως παίρνετε όλο τον μήνα ο τοκετός να ξέρεις μπορεί να αρχίσει και σε 24 ώρες από τώρα ξέρω γω και τώρα να φαίνεται ότι δεν γεννας ούτε σε 1 χρόνο 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Το Sanilac είναι βιολογικό;Τώρα έχει αλλάξει το frezylac δεν ήταν όπως παλιά τώρα λέγεται gold όχι pure 

Οχι δεν ειναι βιολογικο. Μολις διαβασα το μηνυμα σου μπηκα να τα δω και ειδα αυτα τα gold  και silver και μπερδευτηκα λιγο

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Great Teachers Change the World

Οχι δεν ειναι βιολογικο. Μολις διαβασα το μηνυμα σου μπηκα να τα δω και ειδα αυτα τα gold  και silver και μπερδευτηκα λιγο

Το gold είναι το βιολογικό το silver είναι το σκέτο σαν του σούπερ δλδ :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

@Αγαπουλινι Περαστικά κορίτσι μετά τον Γενάρη θα γίνει πάρτυ με τις ιώσεις 

Κορίτσια τι βιολογικό γάλα προτείνετε εκτός από frezylac; Αν και η παιδίατρος μου είπε ότι είναι πολύ καλό το συγκεκριμένο έτσι να παίρνω ιδέες θέλω. 

Στην αδερφη μου προτεινε ο γιατρος το ναν το βιο και hipp bio

Συσπάσεις στην πρωτη δεν ενιωθα και τα νιωθω τωρα. Λογικα επειδη ηταν η πρωτη, αλλα γεννησα 38 και 3 αν θυμαμαι καλα.

Πιστεψε με θα το καταλαβεις αν κανεις συσπασεις. Γινετε πετρα η κοιλια και νιωθεις πολυ πιεση. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 22 λεπτά , Αγαπουλινι είπε:

Στην αδερφη μου προτεινε ο γιατρος το ναν το βιο και hipp bio

Συσπάσεις στην πρωτη δεν ενιωθα και τα νιωθω τωρα. Λογικα επειδη ηταν η πρωτη, αλλα γεννησα 38 και 3 αν θυμαμαι καλα.

Πιστεψε με θα το καταλαβεις αν κανεις συσπασεις. Γινετε πετρα η κοιλια και νιωθεις πολυ πιεση. 

Αυτο που λες με την κοιλιά να γίνεται πέτρα το έχω νιώσει μερικές φορές. Ηταν πιο σφιχτή από οτι συνήθως και ενιωθα λες και με πιέζει κάτι συνεχεια. Είμαι 34+2 και είναι νωρίς για να νιώθω κανονικες συσπάσεις . Ειναι αυτες που λενε  Braxton Hicks τώρα? Επίσης καμια φορα νιωθω μικρες σουβλιές στη κοιλια αλλα και ψηλά στο μπούτι. 

πρίν από 48 λεπτά , Giota1983 είπε:

Αυτο που λες με την κοιλιά να γίνεται πέτρα το έχω νιώσει μερικές φορές. Ηταν πιο σφιχτή από οτι συνήθως και ενιωθα λες και με πιέζει κάτι συνεχεια. Είμαι 34+2 και είναι νωρίς για να νιώθω κανονικες συσπάσεις . Ειναι αυτες που λενε  Braxton Hicks τώρα? Επίσης καμια φορα νιωθω μικρες σουβλιές στη κοιλια αλλα και ψηλά στο μπούτι. 

Για τα τσιμπήματα δεν ξερω να σου πω. 

Εχε υποψιν μην τεντώνεται απλα το παιδι. Δηλαδη αν δεις βουναλακι απο την μια μερια και νιωνεις τράβηγμα και πονο, τοτε απλα ειναι το παιδι. 

Αλλα αν βλεπεις να σφίγγει η κοιλια σου και εκει που ειναι ο ομφαλος ειναι πετρα, τοτε ναι ειναι συσπασεις και μαλλον οι προπαραγωγικες οπως ειπες. Απλα προετοιμαζεται η μητρα. Το πρωτο σου ειναι? Αν ναι τυχερουρα που θα γεννησεις θεωρητικά με φυσιολογικο τοκετο

Just now, Αγαπουλινι είπε:

Για τα τσιμπήματα δεν ξερω να σου πω. 

Εχε υποψιν μην τεντώνεται απλα το παιδι. Δηλαδη αν δεις βουναλακι απο την μια μερια και νιωνεις τράβηγμα και πονο, τοτε απλα ειναι το παιδι. 

Αλλα αν βλεπεις να σφίγγει η κοιλια σου και εκει που ειναι ο ομφαλος ειναι πετρα, τοτε ναι ειναι συσπασεις και μαλλον οι προπαραγωγικες οπως ειπες. Απλα προετοιμαζεται η μητρα. Το πρωτο σου ειναι? Αν ναι τυχερουρα που θα γεννησεις θεωρητικά με φυσιολογικο τοκετο

Το πρώτο μου ειναι αλλα δεν θα γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό λογω προβλήματος υγείας. Μικρές ενοχλήσεις ναι νιώθω καί καταλαβαίνω πως  ειναι το παιδί αλλα ειναι ήσυχο σχετικά και δεν κάνει έντονα βουναλάκια . Απλά όταν κλωτσάει καταλαβαίνω πως είναι το μωρό. Η αδερφή μου είπε πως αφού ειναι ήσυχο στην εγκυμοσύνη θα είναι ήσυχο και μετα. Τα τσιμπήματα δεν κράτησαν ωρα,  το ένιωθα σαν να με σουβλίζει κατι απο μέσα για κανένα μισάωρο. Δεν ειχαν ένταση μεγάλη, ήταν σταθερή ενόχληση. Μετα απο λιγο ένιωσα το μωρο να κλωτσάει.  Λογικά θα ειναι οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις.  Θα ρωτήσω σίγουρα τον γιατρό μου τη Δευτέρα που θα πάω για να δει τις εξετάσεις επειδή έβγαλαν ανεβασμένο λεύκωμα. 

6 ώρες πρίν, Giota1983 είπε:

Το πρώτο μου ειναι αλλα δεν θα γεννήσω με φυσιολογικό τοκετό λογω προβλήματος υγείας. Μικρές ενοχλήσεις ναι νιώθω καί καταλαβαίνω πως  ειναι το παιδί αλλα ειναι ήσυχο σχετικά και δεν κάνει έντονα βουναλάκια . Απλά όταν κλωτσάει καταλαβαίνω πως είναι το μωρό. Η αδερφή μου είπε πως αφού ειναι ήσυχο στην εγκυμοσύνη θα είναι ήσυχο και μετα. Τα τσιμπήματα δεν κράτησαν ωρα,  το ένιωθα σαν να με σουβλίζει κατι απο μέσα για κανένα μισάωρο. Δεν ειχαν ένταση μεγάλη, ήταν σταθερή ενόχληση. Μετα απο λιγο ένιωσα το μωρο να κλωτσάει.  Λογικά θα ειναι οι προπαρασκευαστικές συσπάσεις.  Θα ρωτήσω σίγουρα τον γιατρό μου τη Δευτέρα που θα πάω για να δει τις εξετάσεις επειδή έβγαλαν ανεβασμένο λεύκωμα. 

Αχ ειναι καθαρα κιντερ εκπληξη. Εμενα ησυχη ηταν η πρωτη και στην κοιλια και εξω. Τωρα αυτη μονο κλωτσιδια δινε. Θα περιμενω πολλα νομιζω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ μόλις γύρισα από τον γιατρό!! Η μικρή έχει πάρει θέση κ περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή! Πάντως στον καρδιοτοκογραφο συσπάσεις δεν έκανα!  

Για να δούμε... θα προλάβουμε το 2020;

• Μου αρέσει 5

LzTRp3.png

Κορίτσια εγώ μόλις γύρισα από τον γιατρό!! Η μικρή έχει πάρει θέση κ περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή! Πάντως στον καρδιοτοκογραφο συσπάσεις δεν έκανα!  

Για να δούμε... θα προλάβουμε το 2020;

Αγαπάκι όταν λες έχει πάρει θέση εννοείς με το κεφαλάκι κάτω ή ότι έχει εμπεδωθεί κιόλας; Εγώ έχω γιατρό τη Δευτέρα, πόση αγωνία!! Πιστεύω θα προλάβουμε το 2020..

• Μου αρέσει 4

q7O9p3.png

Just now, Ntina Ntinaki είπε:

Αγαπάκι όταν λες έχει πάρει θέση εννοείς με το κεφαλάκι κάτω ή ότι έχει εμπεδωθεί κιόλας; Εγώ έχω γιατρό τη Δευτέρα, πόση αγωνία!! Πιστεύω θα προλάβουμε το 2020..

Εδώ και δυο μήνες έχει το κεφαλάκι της κάτω πιέζοντας τον τράχηλο κ ήταν εμπεδωμένη.. μετά με ξάπλα καλυτερεύσε λίγο η θέση της αλλά τώρα πια είναι έτοιμη για έξοδο!!

κοριτσια στο επόμενο ραντεβού είπε ο γιατρός ότι θα με εξετάσει από κάτω για να δει διαστολή και πραγματικά επειδή το έχω βιώσει ήδη μια φορά δε θέλω καθόλου! Από τώρα το σκέφτομαι! Εύχομαι να γεννήσω μέχρι τότε :-D

• Χαχα 5

LzTRp3.png

1 ώρα πρίν, Αγαπουλινι είπε:

Αχ ειναι καθαρα κιντερ εκπληξη. Εμενα ησυχη ηταν η πρωτη και στην κοιλια και εξω. Τωρα αυτη μονο κλωτσιδια δινε. Θα περιμενω πολλα νομιζω

Εγώ πάντως έχω κακη εμπειρία με τις κλωτσιές. Η μικρή μου και στην κοιλιά και έξω Ταρζάν. Τώρα που ο μπέμπης κλωτσαει παραπάνω από την αδερφούλα του τι να περιμένω?

Εδώ και δυο μήνες έχει το κεφαλάκι της κάτω πιέζοντας τον τράχηλο κ ήταν εμπεδωμένη.. μετά με ξάπλα καλυτερεύσε λίγο η θέση της αλλά τώρα πια είναι έτοιμη για έξοδο!!

κοριτσια στο επόμενο ραντεβού είπε ο γιατρός ότι θα με εξετάσει από κάτω για να δει διαστολή και πραγματικά επειδή το έχω βιώσει ήδη μια φορά δε θέλω καθόλου! Από τώρα το σκέφτομαι! Εύχομαι να γεννήσω μέχρι τότε :-D

Αχ αχ αυτό το από κάτω ούτε εγώ το θέλω. Με είχε εξετάσει την πρώτη φορά στη μικρή μου και τη δεύτερη τραβιομουν προς τα πάνω χωρίς να το θέλω και γελούσε ο γιατρός. Πω πω ανατριχιασα μόνο που το σκέφτηκα

• Χαχα 3

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Great Teachers Change the World

Εγώ πάντως έχω κακη εμπειρία με τις κλωτσιές. Η μικρή μου και στην κοιλιά και έξω Ταρζάν. Τώρα που ο μπέμπης κλωτσαει παραπάνω από την αδερφούλα του τι να περιμένω?

Αχ αχ αυτό το από κάτω ούτε εγώ το θέλω. Με είχε εξετάσει την πρώτη φορά στη μικρή μου και τη δεύτερη τραβιομουν προς τα πάνω χωρίς να το θέλω και γελούσε ο γιατρός. Πω πω ανατριχιασα μόνο που το σκέφτηκα

ιιιιιι ανατρίχιασα. Βάζει χέρι και ψαχουλεύει;;; Καλέ αυτό πονάει κιόλας. Βρε κορίτσια, θα κάνω γκάλοπ. Τώρα που με κοιτάει ο γιατρός από πάνω, βάζω το τζινάκι μου, το κολανάκι μου, τη φορμίτσα μου και είμαι κιουρία!!!! Τώρα που θα αρχίσουμε τα από κάτω ψαχουλέματα τι φοράτε χειμωνιάτικα; Φορεματάκια με καλσόν;;;;; πέντε ώρες θα μου πάρει να το ξαναβάλω άμα βγει. Φόρμα; Ούτε τα παπούτσια μου δεν φτάνω να βάλω όρθια. Και αυτός ο Χριστιανός στο εξεταστήριο μόνο τα μπουμ και τα κρεβάτια έχει...

Κι εμένα είναι Ταρζάν από το βράδυ μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα.... 

Για συσπάσεις, ακόμα ψάχνομαι... μάλλον είναι αυτό που λέει η μπουκίτσα, κάνουμε και δεν το ξέρουμε.

Πρέπει να κάνουμε και μία κουβεντούλα για τον τοκετό, γιατί με τις αντιπηκτικές που κάνω πρέπει να έχει περάσει 24ωρο από την ένεση για να μου κάνουν επισκληρίδιο...αλλιώς τη βάψαμε...

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...