Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Αγαπουλινι είπε:

Καλα κανεις και προσεχεις. Ξεκουρασου αν και ευκολα τα λεω, γιατι ξερω πως ειναι με ενα ηδη υπάρχον παιδι. 

Ναι βρε λιγο εμεινε.

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι γεννησε η αδερφη μου τον ανιψιο μου και ολα πηγαν καλα, γιατι ηταν ιδιάζουσα η περιπτωση της. 

2200 και 48 εκατοστα. Ενα μαλλιαρο γατακι! 

Κορίτσι μου να σας ζήσει το αγοράκι σάς ότι καλύτερο εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου.:)

• Μου αρέσει 1

@Αγαπουλινι Να σου ζήσει ο ανιψιός υγεία να έχει στη ζωή του και τύχη το 1ο παιδάκι της αδερφής σου; 

Κορίτσια μου εγώ δυστυχώς περνάω κάποια ζόρια με τους γονείς μου και αυτές οι μέρες είναι τόσο δύσκολες μαζεύω τα τελευταία πράγματα της μπεμπούλας μου αλλά ρε γμτ με τόσο κλάμα την έχω ταράξει. Τέσπα @Ele@n χάζεψα και στο hm έχει καλά πραγματάκια το σάιτ τους έχει ότι και το φυσικό κατάστημα ξέρεις; 

Περιμένω να στολίσουμε την Κυριακή και να βγάλω αναμνηστική φωτογραφία με την κοιλίτσα μου. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 3

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Just now, boukitsa123 είπε:

@Αγαπουλινι Να σου ζήσει ο ανιψιός υγεία να έχει στη ζωή του και τύχη το 1ο παιδάκι της αδερφής σου; 

Κορίτσια μου εγώ δυστυχώς περνάω κάποια ζόρια με τους γονείς μου και αυτές οι μέρες είναι τόσο δύσκολες μαζεύω τα τελευταία πράγματα της μπεμπούλας μου αλλά ρε γμτ με τόσο κλάμα την έχω ταράξει. Τέσπα @Ele@n χάζεψα και στο hm έχει καλά πραγματάκια το σάιτ τους έχει ότι και το φυσικό κατάστημα ξέρεις; 

Περιμένω να στολίσουμε την Κυριακή και να βγάλω αναμνηστική φωτογραφία με την κοιλίτσα μου. 

Ναι το πρωτο της μετα απο 3 εξωσωματικες.

Αμαν βρε κοριτσι μου. Σου ευχομαι δυναμη και ευχομαι οτι και να ειναι περαστικο να ειναι. Αχ αυτη η ατιμη ζωη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Περαστικά εύχομαι και να πάνε όλα καλά με τους γονείς σου.

Οτι έχει το σάιτ του  h&m δεν το έχει πάντα στο κατάστημα θα πρέπει να βλέπεις σε καθε προϊόν ξεχωριστά αν υπάρχει στα καταστήματα ή είναι μόνο online. Πάντως έχει καλή ποιότητα εγω έχω ψωνίσει και για τον μπέμπη αλλά ψωνίζω και για τον μεγάλο χρόνια τώρα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Υπομονή  κοπέλα μου εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό.

• Μου αρέσει 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Great Teachers Change the World

Κορίτσια από υγεία σφύζουν οι γονείς μου απλά μου κάνουν τη ζωή πατίνι τέλοσπαντων ήθελα να ρωτήσω τι βάζω σε σακούλα αν θέλω να αποθηκεύσω ρούχα; Για να μην τα φάει κανένα μαμούνι εννοώ δεν ξέρω τι πρέπει να αγοράσω. Επίσης θέλω να δώσω κάποια ρούχα και δεν θέλω να τα πετάξω λέτε να τα πάω στο κοινωνικό παντοπωλείο; Για ενήλικες είναι τα ρούχα. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Κορίτσια από υγεία σφύζουν οι γονείς μου απλά μου κάνουν τη ζωή πατίνι τέλοσπαντων ήθελα να ρωτήσω τι βάζω σε σακούλα αν θέλω να αποθηκεύσω ρούχα; Για να μην τα φάει κανένα μαμούνι εννοώ δεν ξέρω τι πρέπει να αγοράσω. Επίσης θέλω να δώσω κάποια ρούχα και δεν θέλω να τα πετάξω λέτε να τα πάω στο κοινωνικό παντοπωλείο; Για ενήλικες είναι τα ρούχα. 

Νομιζω οτι η λεβάντα κανει δουλειά! Ειτε αποξηραμένη σε πουγκάκια για μια πιο φυσική λύση ειτε σε κάποιο ετοιμο προιον εμποριου για πιο δυνατά αποτελέσματα

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Αν τα βαλεις σε σακουλες που απορροφαμε τον αερα τοτε δεν χρειαζεται να βαλεις κατι. 

Με τους γονεις σου αλλου πηγε το μυαλο μου και λιγο χαρηκα που απλα η συμπεροφα τους ειναι. Αλλα και παλι υπομκνη θα σου πω και αν εχεις δικιο ριξε γκαζια γιατι κι εσυ μανουλα εισαι

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Η λεβάντα είναι ότι καλύτερο, εγώ τη προτιμώ σε πουγκιά γιατί αφήνει ένα ωραίο ανεπαίσθητο άρωμα και οι παστιλιες είναι πολύ καλες αν θες να μυρίζουν πιο έντονα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Αχ ρε κορίτσια όταν κουνιέται τι συναίσθημα είναι αυτό πόσο ανυπομονώ να την γνωρίσω θεέ μου αν υπάρχεις σε ευχαριστώ που μου έδωσες τέτοια χαρά.

Πλησιάζουμε κορίτσια πλησιάζουμε!!! 

• Μου αρέσει 7

Just now, boukitsa123 είπε:

Αχ ρε κορίτσια όταν κουνιέται τι συναίσθημα είναι αυτό πόσο ανυπομονώ να την γνωρίσω θεέ μου αν υπάρχεις σε ευχαριστώ που μου έδωσες τέτοια χαρά.

Πλησιάζουμε κορίτσια πλησιάζουμε!!! 

Πραγματικά είναι απίστευτο συναίσθημα! Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι αυτό που κουνιέται μέσα στην κοιλιά μου είναι η μπεμπουλα!

αν και επειδή είναι πρώτη γεννα κορίτσια φοβάμαι παααααααρα παρά παααααρα παραααα πολύ , από την άλλη ανυπομονώ να βγει να δω το μουτράκι της!!!!

• Μου αρέσει 7

LzTRp3.png

Just now, Agapakiii είπε:

Πραγματικά είναι απίστευτο συναίσθημα! Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι αυτό που κουνιέται μέσα στην κοιλιά μου είναι η μπεμπουλα!

αν και επειδή είναι πρώτη γεννα κορίτσια φοβάμαι παααααααρα παρά παααααρα παραααα πολύ , από την άλλη ανυπομονώ να βγει να δω το μουτράκι της!!!!

Κι εμένα είναι πρώτη και φοβάμαι πάρα πολύ προσπαθώ να σκέφτομαι το μετά που θα χω τον ζουζουνο αγκαλιά και όχι την ώρα τη γέννας

• Μου αρέσει 4

Just now, Stelloudia είπε:

Κι εμένα είναι πρώτη και φοβάμαι πάρα πολύ προσπαθώ να σκέφτομαι το μετά που θα χω τον ζουζουνο αγκαλιά και όχι την ώρα τη γέννας

Αχ και εγώ έτσι αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο μου έρχεται στο μυαλό! Τόσο πολύ που φοβάμαι, σκέφτομαι ότι θα έρθει εκείνη η ώρα και θα πάθω πανικό η δε θα τα καταφερω δεν ξέρω !! Όλο τέτοιες σκέψεις κάνω!!!

• Μου αρέσει 1

LzTRp3.png

Just now, Agapakiii είπε:

Αχ και εγώ έτσι αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο μου έρχεται στο μυαλό! Τόσο πολύ που φοβάμαι, σκέφτομαι ότι θα έρθει εκείνη η ώρα και θα πάθω πανικό η δε θα τα καταφερω δεν ξέρω !! Όλο τέτοιες σκέψεις κάνω!!!

Κι εγώ τέτοια σκέφτομαι συνέχεια μη φρικάρω γενικά περίεργες σκέψεις.Εμένα το ημερολόγιο του κινητού μου μου λέει 40 μέρες μέχρι το μωρό εσένα πόσο σου εμεινε;

Έχω και αγχος γιατί παρόλο που διανυω το μωρό δεν έχει αρχίσει ακόμα να παίρνει θέση. Έρχεται με πόδια αν δεν γυρίσει μέχρι τις 37 -38 εβδομάδες μάλλον θα πάω για καισαρική. Ο γιατρός λέει να μην αγχώνομαι γιατι ειναι πολλά μωρά που γυρνάνε τελευταία στιγμή αλλά και να μη γυρίσει έχουμε επιλογές. Το πιο πιθανό είναι να φταίει επειδή έχω καρδιοσχημη μήτρα που συνήθως είναι πιο μικρές δεν έχει αρκετό χώρο για να γυρίσει ή είναι τεμπέλης:) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...