Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

Just now, Αγαπουλινι είπε:

Οι γονεις μου ειναι Θεσσαλονίκη, οπου μενουν διπλα διπλα με την αδερφη μου (εν μερη καλο χαχαχαχα). Εγω μενω Δραμα και η πεθερα μου Καβαλα. Η πεθερα μου αρνείται να βοηθησει και η μαμα μου θα βοηθησει πρωτα την αδερφη μου και μετα θα ερθει, για να κραταει την μεγαλη οσο θα ειμαι στο νοσοκομείο. Θα ειναι λογικα η δευτερη που θα δει την μικρή. 

Ναι φανταζομαι αν δουλευες θα ησουν χιλια κομματια. 

Εχω αλλη μια βδομαδα δουλειας και χαιρομαι γιατι δεν εχω αλλη υπομονη!

Εντωμεταξύ ειμαι πολυ δεμενη με την αδερφη μου και φανταζομαι πως ετσι θα ειναι και τα νινακια μας.

Κι εγώ με την αδελφή μου είμαστε πολύ δεμένες αφού από μικρές συμπληρωναμε η μια την άλλη σε αυτά που λέγαμε. Τώρα με την εγκυμοσύνη είναι ο άνθρωπος που μου λείπει περισσότερο γιατί μετακόμισε Λονδίνο λόγω της δουλειάς της αλλά θα έρθει να κάτσει έναν μήνα τώρα που θα γεννήσω οπότε κάπως με παρηγορεί αυτό. Είναι ωραίο να έχεις αδέλφια και να τα πηγαίνεις καλά. Η αδελφή μου είναι κι αυτή που μας έκανε το κονε με τον άντρα μου καθώς ειναι κολλητοί οποτε φαντάζεσαι τι γινεται.όταν είμαστε όλοι μαζι.:)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 8 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Καλημέρα να ανησυχώ ρε κορίτσια που δεν έχω βάλει κιλά; Η είναι από την εξάντληση; Αγχώνομαι για το μωρό μήπως δεν βάζει βάρος είμαι σταθερή 99,8 ή 100 ανάλογα τις μέρες η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνω να φάω στην κουζίνα είμαι συνέχεια αλλά για τους άλλους για πείτε εσείς βάζετε βάρος ειδικά όσες έχετε ήδη παιδάκια; 

Καλημέρα! Μην ανησυχεις από τη στιγμή που το μωρο παιρνει κανονικά βάρος καμια σχεση με την ανάπτυξή του τα κιλά που βάζουμε (ή χάνουμε :-P). Εγώ ξεκίνησα 66 κιλά κ τώρα ειμαι 70 (προσεχω βεβαια λόγω κ διαβήτη κύησης) και η μικρή έφτασε τα 2 κιλά στις 32 εβδομάδες! Όλοι μου λένε ότι πρεπει να εχασα κιλά γιατί ποδια χερια περιφερεια είναι πιο λεπτα από πριν! Μία κοιλιά εξέχει μόνο κ λίγο φουσκωμένο πρόσωπο (ειδικά η μύτη μου :razz:). 

• Μου αρέσει 2

Just now, Stelloudia είπε:

Κι εγώ με την αδελφή μου είμαστε πολύ δεμένες αφού από μικρές συμπληρωναμε η μια την άλλη σε αυτά που λέγαμε. Τώρα με την εγκυμοσύνη είναι ο άνθρωπος που μου λείπει περισσότερο γιατί μετακόμισε Λονδίνο λόγω της δουλειάς της αλλά θα έρθει να κάτσει έναν μήνα τώρα που θα γεννήσω οπότε κάπως με παρηγορεί αυτό. Είναι ωραίο να έχεις αδέλφια και να τα πηγαίνεις καλά. Η αδελφή μου είναι κι αυτή που μας έκανε το κονε με τον άντρα μου καθώς ειναι κολλητοί οποτε φαντάζεσαι τι γινεται.όταν είμαστε όλοι μαζι.:)

Χαχαχαχα κι εμενα συμμαθητες ηταν στην Γερμανια ο αντρας μου και η αδερφη μου και τυχαια εγινε το κονε! Τελικα βλεπω μονο εγω βαζω κιλα χαχαχαχαχχα 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, boukitsa123 είπε:

@Stelloudia @Αγαπουλινι αυτά είναι όντως τα τυχερά :)

@Stelloudia είπες κάπου ότι είστε μαζί 10 χρόνια; Η θυμάμαι λάθος; 

Ναι τον Ιούνιο κλείνουμε δέκα χρόνια μαζί.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Αγαπουλινι είπε:

Χαχαχαχα κι εμενα συμμαθητες ηταν στην Γερμανια ο αντρας μου και η αδερφη μου και τυχαια εγινε το κονε! Τελικα βλεπω μονο εγω βαζω κιλα χαχαχαχαχχα 

Κι εγώ! Κι εγώ! Εχω βαλει 9 ως τωρα αλλα μπορώ να πω οτι χαιρομαι γιατι ξεκινησα πολυ αδυνατη (σχεδον 47) οποτε ο σκελετος μου το χρειαζεται!

• Μου αρέσει 1

Ναι τον Ιούνιο κλείνουμε δέκα χρόνια μαζί.

Εμείς 15 τον Απρίλιο. Δεν κατάλαβα ποτέ πέρασαν τόσα χρόνια.

• Μου αρέσει 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Great Teachers Change the World

Just now, katerina04 είπε:

Εμείς 15 τον Απρίλιο. Δεν κατάλαβα ποτέ πέρασαν τόσα χρόνια.

Ούτε εγώ το κατάλαβα μου φαίνεται σαν χθες που αρχίσαμε να βγαίνουμε. Η αλήθεια είναι είμαστε πολύ ερωτευμένοι ακόμα και θέλουμε να είμαστε συνέχεια μαζί. Αφού καμμιά φορά είμαι στη δουλειά και μου λείπει:x 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Καλημέρα να ανησυχώ ρε κορίτσια που δεν έχω βάλει κιλά; Η είναι από την εξάντληση; Αγχώνομαι για το μωρό μήπως δεν βάζει βάρος είμαι σταθερή 99,8 ή 100 ανάλογα τις μέρες η αλήθεια είναι ότι δεν προλαβαίνω να φάω στην κουζίνα είμαι συνέχεια αλλά για τους άλλους για πείτε εσείς βάζετε βάρος ειδικά όσες έχετε ήδη παιδάκια; 

Καλημέρα!!!! Εννοείται ότι βάζει βάρος το μωράκι σου!!! Απλά εσύ τυχερούλα δεν βάζεις. Εγώ, σήμερα, πρωινή μέτρηση 7.5 κιλά!!! Τα νιώθω βέβαια σαν 17.5!!! Ζορίζομαι στη σκάλα, περπατάω σαν χελώνα, πονάνε τα γόνατα και από τα κιλά και από το πρήξιμο στις αρθρώσεις που έχω... 

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

Ούτε εγώ το κατάλαβα μου φαίνεται σαν χθες που αρχίσαμε να βγαίνουμε. Η αλήθεια είναι είμαστε πολύ ερωτευμένοι ακόμα και θέλουμε να είμαστε συνέχεια μαζί. Αφού καμμιά φορά είμαι στη δουλειά και μου λείπει:x 

Μπράβο σας και έτσι να συνεχίσετε. Η ζωή έχει πολλές δυσκολίες και τα ζευγάρια περνανε από πολλές φάσεις και πρέπει να είναι ενωμένοι με αμοιβαία κατανόηση 

• Μου αρέσει 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Διαφημίσεις

Κοριτσια στολισα ενω ειπα δεν θα στολισω! Οτι να ναι! Εεεεε εκει που καθομουν με το κοντομανικο, αποφασισα να καθαρισω το σπιτι κι εκει μου ηρθε φλασια! Τελικα ανησυχο πλασμα ειμαι! Ασε που ο αντρας μου θα τρομαξει παλι γιατι νωρις ειναι!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

Κορίτσια εγώ έφτιαξα τα πρώτα μελομακάρονα για φέτος υγεία σε όλα τα σπιτικά εύχομαι του χρόνου με τα μωρά μας όλες :)

Μπράβο ρε κορίτσι είσαι χρυσοχέρα. Και του χρόνου σου εύχομαι να τα φτιάξεις με όλα σου τα παιδάκια. Βασικά μου άνοιξες την όρεξη τώρα χαχα. Κουραμπιέδες δεν τρώω αλλά πεθαίνω για μελομακάρονα. Ε ρε τι κιλό έχει να μπει στις γιορτές.

• Μου αρέσει 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Just now, katerina04 είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι είσαι χρυσοχέρα. Και του χρόνου σου εύχομαι να τα φτιάξεις με όλα σου τα παιδάκια. Βασικά μου άνοιξες την όρεξη τώρα χαχα. Κουραμπιέδες δεν τρώω αλλά πεθαίνω για μελομακάρονα. Ε ρε τι κιλό έχει να μπει στις γιορτές.

Λέω να φτιάξω και κουραμπιέδες θα δω γτ ούτε εγώ τους τρώω δεν έχω φτιάξει ποτέ λέω φέτος να δοκιμάσω άμα λιμπίστηκες πήγαινε πάρε μην μείνεις με την λιγούρα :)

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Λέω να φτιάξω και κουραμπιέδες θα δω γτ ούτε εγώ τους τρώω δεν έχω φτιάξει ποτέ λέω φέτος να δοκιμάσω άμα λιμπίστηκες πήγαινε πάρε μην μείνεις με την λιγούρα :)

Εννοείται θα στείλω τον σύζυγο αμέσως 

• Μου αρέσει 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...