Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Antonia_ είπε:

Ο προηγούμενος γιατρός θεωρεί ότι είναι θέμα τύχης απλά ν πετύχουμε το καλό έμβρυο. Για προεμφυτετικο ρώτησα το νέο γιατρό αλλά θεωρεί πως δεν χρειάζεται. Βέβαια το σκέφτομαι κ θ το ξανασυζητησω μαζί του.

Στην πρώτη εμβρυομεταφορα έμεινα έγγυος ακούσαμε καρδιά κ μετά απέβαλα. Κ άλλη μια βιοχημική. Οπότε 2/4 εμφυτεύσεις

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

πρίν από 2 λεπτά , LENAKI19 είπε:

Κορίτσι μου εδώ θα διαφωνήσω λιγάκι,ναι συμφωνώ ότι είναι ΚΑΙ θέμα τύχης,αλλά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γιατρός και ο εμβρυολόγος.Και είμαι της άποψης ότι αν θέλει ο γιατρός σου θα τα κατεφερει!Γιατι υπάρχουν και κάποιοι που το κάνουν επίτηδες με απώτερο σκοπό το κέρδος εννοείται.Δεν θυμάμαι αν είπες πιο πάνω ότι θα πας και σε άλλον γιατρό,εγώ πάντως θα σου πρότεινα άμεσα να το κάνεις.Παρε δεύτερη γνώμη!Ειναι πραγματικά κρίμα να είχες 8βλαστοκυστες 5 ημερών και απλά κάποιες να χάθηκαν από την απειρια κάποιου γιατρού.Σκεψου άλλες γυναίκες κάνουν και ένα χρόνο και παραπάνω να μαζέψουν τόσα εμβρυακια.Θρομβοφιλια έχεις κάνει;

Συγνώμη τώρα είδα ότι πήγες σε νέο γιατρό!

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

Just now, Ele@n είπε:

Μπααα που τέτοια τύχη εδώ!!! Και κουβέρτα ακόμα έχουμε ένα καλοκαιρινό κουβερλί και με πόρτα ανοιχτή, γιατί εγώ λόγω της εγκυμοσύνης σκάω! 

Από αγορές εγώ τελείωσα με τον ρουχισμό...έτσι πιστεύω δλδ. Περιμένω να τα παραλάβω τώρα. Φορμάκια διάλεξα από τα orchestra τώρα για αρχή βελουτέ και λίγα βαμβακερα, γιατί μπορεί να αργεί το κρύο εδώ, αλλά όταν το πιάνει από την υγρασία τσούζει. Ποιοτικά καλά μου φαίνονται. Και μία φίλη μου που τα έχει δοκιμάσει μου λέει ότι τα προτιμούσε και αυτή. Αργότερα που θα έχει εκπτώσεις θέλω να δοκιμάσω και h&m. Φανελάκια πήρα από τα makrs and spencer πριν μήνες που τα είχε σε προσφορά. Πολύ καλή ποιότητα να την έχετε υπόψη. Πήρα και από τα orchestra, αλλά εμ μου φαίνονται μικροσκοπικά, εμ δεν είναι το πυκνό βαμβακερό σαν τα άλλα.  Έχω τελειώσει με σεντόνια, πετσέτες! Μου μένει να πάρω κουβέρτα κούνιας. Αν και θα ήθελα να την παραγγείλω και αυτή, νομίζω ότι πρέπει να πάω να τη δω, γιατί οι ποιότητές τους με μπερδεύουν. Γράφουν βελουτέ και φοβάμαι μην είναι πολύ πολύ λεπτές σαν αυτές που έχω για τον καναπέ. Της αγκαλίας τις πήρα από το τζάμπο και θα μου πλέξει και μία η μαμά μου απλή για τη μέρα που θα κοιμάται στο σαλόνι να τον σκεπάζω. Πήρα και υπνόσακο από τα H&M!!! Φοβερός!!! Δεν είναι ο πολύ χοντρός βέβαια, αλλά δεδομένου ότι θα φοράει και τα υπόλοιπα νομίζω ότι θα είναι καλά! Να τον έχετε και αυτόν υπόψη για όποιον χρειαστει! Οπότε μου απομένουν τα του φαρμακείου, αποστειρωτής και τα βαριά έπιπλα.

Αύριο μπαίνω στον 7ο!!! Έχουμε και γιατρό!!! Εν τω μεταξύ χθες σκεφτόμουν ότι ναι μεν δουλεύω δύο ώρες την ημέρα, και τις υπόλοιπες είμαι σπίτι, δεν κάνω δουλειές, αλλά επειδή διαβάζω για το μεταπτυχιακό κάθομαι 5ωρο σε καρέκλα. Λέτε να είναι κακό;

Ναι, σε νησί! Καλά δεν το λες και μικρό. Στην Κρήτη είμαι. Θα γεννήσω εδώ στο πανάκριβο κατά τα άλλα μαιευτήριό μας. Τα κακά του μονοπωλίου...:evil:

Κοίτα κι εγώ κάθομαι σε καρέκλα πολλές ώρες λόγω δουλειάς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περπατάς κάθε μία ώρα για λίγο να ξεπιανεσαι. Καλή επιτυχία με το μεταπτυχιακο. Εγώ το Σεπτέμβριο το τελείωσα και η ανακούφιση που νιώθω δεν περιγράφεται. Φαντάσου είχα και τη μικρή. Θα χάσω την ορκωμοσία μου βέβαια γιατί πέφτει κοντά στην Πητ μου και μπορεί να έχω ήδη γεννήσει.

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Great Teachers Change the World

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, katerina04 είπε:

Κοίτα κι εγώ κάθομαι σε καρέκλα πολλές ώρες λόγω δουλειάς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περπατάς κάθε μία ώρα για λίγο να ξεπιανεσαι. Καλή επιτυχία με το μεταπτυχιακο. Εγώ το Σεπτέμβριο το τελείωσα και η ανακούφιση που νιώθω δεν περιγράφεται. Φαντάσου είχα και τη μικρή. Θα χάσω την ορκωμοσία μου βέβαια γιατί πέφτει κοντά στην Πητ μου και μπορεί να έχω ήδη γεννήσει.

Ωωωω σε ευχαριστώ!!!! Ανυπομονω να φτασω στη θεση σου!!! Προς το παρόν τρέχω να προλαβω να βγαλω όση δουλειά γίνεται μέχρι Γενάρη γιατί μετα για κανένα μήνα θα το αφησω!!!! Συγχαρητήρια σε εσένα και θα το γιορτασεις  σπίτι με αναμνηστικές φωτογραφιες!!!! Δεν με ενοχλεί καπου όταν κάθομαι, απλα σκέφτηκα μήπως και καλα το βαρος του μωρού επιβαρύνει τον τράχηλο!

• Ευχαριστώ 1

tvXOp2.png

Just now, Ele@n είπε:

Ωωωω σε ευχαριστώ!!!! Ανυπομονω να φτασω στη θεση σου!!! Προς το παρόν τρέχω να προλαβω να βγαλω όση δουλειά γίνεται μέχρι Γενάρη γιατί μετα για κανένα μήνα θα το αφησω!!!! Συγχαρητήρια σε εσένα και θα το γιορτασεις  σπίτι με αναμνηστικές φωτογραφιες!!!! Δεν με ενοχλεί καπου όταν κάθομαι, απλα σκέφτηκα μήπως και καλα το βαρος του μωρού επιβαρύνει τον τράχηλο!

Σ'ευχαριστω καπως ετσι θα το γιορτασω. Αυτο με τον τραχηλο το σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν γινεται κι αλλιως. Κανω υπομονη αναγκαστικα.

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Σ'ευχαριστω καπως ετσι θα το γιορτασω. Αυτο με τον τραχηλο το σκεφτηκα κι εγω αλλα δεν γινεται κι αλλιως. Κανω υπομονη αναγκαστικα.

Θα δουλευεις  κι εσύ μέχρι τέλος;

• Λυπημένη/-ος 1

tvXOp2.png

Κοριτσια δεν θα στολισω φετος, μονο το ετοιμο μικρο δεντρακι και τα τραπεζομάντιλα θα βαλω γιατι η καισαρικη 10/01 θα ειναι αρα δεν το κοβω να προλαβαινω να  τα μαζεψω και η αληθεια ειναι, πως καθε χριστουγεννα τσιγγενε μαχαλα το κανω

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Ele@n είπε:

Θα δουλευεις  κι εσύ μέχρι τέλος;

Nαι δυστυχώς μέχρι να σπάσουν τα νερά που λέει ο λόγος.

Just now, Αγαπουλινι είπε:

Κοριτσια δεν θα στολισω φετος, μονκ το ετοιμο μικτο δεντρακι και τα τραπεζομάντιλα θα βαλω γιατι η καισαρικη 10/01 θα ειναι αρα δεν το κοβω να προλάβωνα τα μαζεψω και η αληθεια ειναι, πως καθε χρισγουγεννα τσιγγενε μαχαλα το κανω

Αντε έκλεισες και ημερομηνία. Με το καλό κορίτσι μου. Ε καλά κι εγώ που είπα θα στολίσω μη φανταστείς υπερπαραγωγή. Το μεγάλο δέντρο θα ξαναβγεί σε 4-5 χρόνια που θα μεγαλώσουν τα μικρά. Κάτι λίγα θα βάλω για το καλό και για να χαρεί η μικρή που πέρσυ δεν καταλαβαινε και πολλά.

• Μου αρέσει 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Nαι δυστυχώς μέχρι να σπάσουν τα νερά που λέει ο λόγος.

Αντε έκλεισες και ημερομηνία. Με το καλό κορίτσι μου. Ε καλά κι εγώ που είπα θα στολίσω μη φανταστείς υπερπαραγωγή. Το μεγάλο δέντρο θα ξαναβγεί σε 4-5 χρόνια που θα μεγαλώσουν τα μικρά. Κάτι λίγα θα βάλω για το καλό και για να χαρεί η μικρή που πέρσυ δεν καταλαβαινε και πολλά.

Ναι σε καταλαβαινω και το πιστευω!!!!! Φετος που ειναι 3 θα μπορουσα να ειχα κανονικο δεντρο αλλα βλεπεις δεν γινετε χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Agapakiii είπε:

@boukitsa123 εμείς λέμε να στολίσουμε σε κανα δυο εβδομάδες !! Ανυπομονώ δε λέγεται πως!! Εσυ ποτε σκέφτεσαι;

Εγώ μόλις μπει Δεκέμβρης στολίζω και την 2η μέρα μετά την πρωτοχρονιά τα βγάζω βέβαια φέτος θέλω να στολίσω φουλ το σπίτι δεν ξέρω γιατί 

@katerina04 @Ele@n μπράβο ρε κορίτσια για το ΠΜΣ εγώ δεν ήμουν τυχερή 3 αιτήσεις έκανα και στις 3 δεν με δέχτηκαν σας εύχομαι τα καλύτερα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Καλησπέρα κορίτσια. Βλέπω μπαίνετε σιγά σιγά σε εορταστική διάθεση. Εμείς συνήθως στολίζουμε αρχες Δεκεμβρίου που ειναν και τα γενέθλια μου. Φέτος ίσως στολίσω πιο νωρις για να το χαρώ παραπάνω. Επειδή δεν εχω αλλα παιδιά θα στολισω το κανονικό δέντρο που εχουμε και οτι διαθεσιμα μπιχλιμπιδια εχω. Περιμένω να έρθει και ο μπογιατζής να βάψει το δωματιο και οσο καθυστερει αρχιζω και αγχώνομαι .. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Giota1983 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Βλέπω μπαίνετε σιγά σιγά σε εορταστική διάθεση. Εμείς συνήθως στολίζουμε αρχες Δεκεμβρίου που ειναν και τα γενέθλια μου. Φέτος ίσως στολίσω πιο νωρις για να το χαρώ παραπάνω. Επειδή δεν εχω αλλα παιδιά θα στολισω το κανονικό δέντρο που εχουμε και οτι διαθεσιμα μπιχλιμπιδια εχω. Περιμένω να έρθει και ο μπογιατζής να βάψει το δωματιο και οσο καθυστερει αρχιζω και αγχώνομαι .. 

Με το καλό κορίτσι πότε έχεις πητ; 

Γεια σας κορίτσια! Θα ήθελα να ρωτήσω για αγορά καροτσιού. 

Με ποια κριτήρια τα διαλέγουμε; Τι θα χρειαστούμε; Μήπως είναι υπερβολή τα 3 σε 1; Όσες έχετε ήδη παιδάκια διαφωτίστε με λίγο γιατί θέλω να καταλήξω σε κάποιο σύντομα. Μερσί :)

Just now, Anna-Vangelis είπε:

Γεια σας κορίτσια! Θα ήθελα να ρωτήσω για αγορά καροτσιού. 

Με ποια κριτήρια τα διαλέγουμε; Τι θα χρειαστούμε; Μήπως είναι υπερβολή τα 3 σε 1; Όσες έχετε ήδη παιδάκια διαφωτίστε με λίγο γιατί θέλω να καταλήξω σε κάποιο σύντομα. Μερσί :)

Κοίτα βασικα το πιο σημαντικό είναι πόσα χρήματα διαθέτεις. Θα σου πω για δικό μου. Εγώ πήρα peg perego 3 σε 1 και είμαι ευχαριστημένη δε χρησιμοποιώ ούτε το καλοκαιρινό που υποθετικά  είναι πιο ελαφρύ. Φουλ ανθεκτικό φαντάσου ο άντρας μου το έριξε από τις σκάλες και δεν έπαθε τίποτα. Το πήρα από το Λητώ πριν 2 χρόνια 850 με μια δωροεπιταγη 100 ευρώ. Έχει και πιο οικονομικα φυσικά πάνε σε ένα κατάστημα και δες πιο σε βολεύει.

• Ευχαριστώ 1

Great Teachers Inspire

Great Teachers Motivate

Just now, katerina04 said:

Κοίτα βασικα το πιο σημαντικό είναι πόσα χρήματα διαθέτεις. Θα σου πω για δικό μου. Εγώ πήρα peg perego 3 σε 1 και είμαι ευχαριστημένη δε χρησιμοποιώ ούτε το καλοκαιρινό που υποθετικά  είναι πιο ελαφρύ. Φουλ ανθεκτικό φαντάσου ο άντρας μου το έριξε από τις σκάλες και δεν έπαθε τίποτα. Το πήρα από το Λητώ πριν 2 χρόνια 850 με μια δωροεπιταγη 100 ευρώ. Έχει και πιο οικονομικα φυσικά πάνε σε ένα κατάστημα και δες πιο σε βολεύει.

Σε ευχαριστώ πολύ. Δε θέλω να δώσω πάνω από 500 και μιλάμε μόνο για καινούρια, αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω τι χρειάζεται. 

Για παράδειγμα, δεν ήξερα ότι υπάρχουν τα 3 σε 1 ή τα 2 σε 1. Διαβάζοντας διάφορα φόρουμ, βλέπω για ότι η καλαθούνα δε χρειάζεται, οπότε τώρα τείνω στα καροτσάκια  2 σε 1. Μετά διάβασα ότι μπορώ να έχω κάθισμα στο αυτοκίνητο για 0-13 κιλά το οποίο μπορώ να αγοράσω ξεχωριστά, οπότε μήπως ούτε τα 2 σε 1 είναι καλή λύση;

Στα καταστήματα πελαγώνω και αισθάνομαι ότι τα παρουσιάζουν όλα ως χρήσιμα οπότε προτιμώ να συμβουλευτώ κυρίως πρόσφατες μανούλες και όχι μόνο τους πωλητές. 

Just now, Anna-Vangelis είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Δε θέλω να δώσω πάνω από 500 και μιλάμε μόνο για καινούρια, αλλά το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω τι χρειάζεται. 

Για παράδειγμα, δεν ήξερα ότι υπάρχουν τα 3 σε 1 ή τα 2 σε 1. Διαβάζοντας διάφορα φόρουμ, βλέπω για ότι η καλαθούνα δε χρειάζεται, οπότε τώρα τείνω στα καροτσάκια  2 σε 1. Μετά διάβασα ότι μπορώ να έχω κάθισμα στο αυτοκίνητο για 0-13 κιλά το οποίο μπορώ να αγοράσω ξεχωριστά, οπότε μήπως ούτε τα 2 σε 1 είναι καλή λύση;

Στα καταστήματα πελαγώνω και αισθάνομαι ότι τα παρουσιάζουν όλα ως χρήσιμα οπότε προτιμώ να συμβουλευτώ κυρίως πρόσφατες μανούλες και όχι μόνο τους πωλητές. 

Κορίτσι πάρε καρότσι από 0 έως 36 μηνών μην πάρεις το τριπλό το αυγό πχ είναι για μέχρι 6 μηνών μετά θες κανονικό κάθισμα αμαξιού θα σου πρότεινα να πάρεις ένα καρεκλάκι αμαξιού ξεχωριστά και ένα καρότσι πάλι ξεχωριστά 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...