Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Κορίτσι μου εγώ δε θ αναλύσω τίποτα, αυτό που έχω να σου πω μόνο είναι πάρε τον χρόνο σου γέμισε μπαταρίες χαμογέλασε και προχώρα, το τσιγάρο μην το ξαναβάλεις στο στόμα σου αν μπορείς, μακάρι να μπορούσα και εγώ να το κόψω θέλει πολύ δύναμη αυτό και δεν την έχω...

Προσπαθώ να μην. Είχα κάνει το βήμα ενώ έκανα χρόνια καπνό να το γυρίσω σε iqos. Οχι πως αυτό είναι καλύτερο αλλά τουλάχιστον δε βάζεις πίσσα στον οργανισμό σου. 

Μανουλες Ιανουαρίου 2020!!!

Recommended Posts

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Καλά θα ήταν αλλά όχι, ανεβοκατεβαινω 3 ορόφους και πηγαίνω τις παραγγελίες στα γραφεία. Σε ευχαριστώ όμως για την ευχή! 

Σίγουρα θα ακούσετε καρδούλα κοριτσάκι μου! Μην αγχώνεσαι! Θα περιμένουμε νέα σου!!! 

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου ποιες έχουν τικ τακ τικ τακ αυτήν την την εβδομάδα; Εγώ έχω αηδία στην γεύση μου σε ό,τι και να φάω και έχω και αρκετές ζαλάδες εσείς; 

• Μου αρέσει 1

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

καλημέρα κοριτσάκια μου κ καλή εβδομάδα!

boukitsa123 εγώ έχω σήμερα ραντεβού αλλά από την Παρασκευή δυστυχώς έπαψα να νιώθω πονάκια κ πρησμένο στήθος οπότε το φοβάμαι λίγο το ραντεβού με το γιατρό γιατί νιώθω πως δεν θα είναι καλά τα πράγματα...  όπως και νά 'χει όμως έχω το αντράκι μου που όταν τον κοιτάζω λιώνω και όποιο κ να είναι το αποτέλεσμα, νομίζω θα τα καταφέρω! ππππφφφ

• Μου αρέσει 1

boukitsa123 μου, ναι ο πρώτος είναι, οι χοριακές μου μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλές, σήμερα είμαι 6+4 ημερών για να δούμε τι θα δείξει ο υπέρηχος το βράδυ, περιέργεια έχω αλλά όχι κ τόσο ΄καλό feeling δυστυχώς..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, FRAULA είπε:

boukitsa123 μου, ναι ο πρώτος είναι, οι χοριακές μου μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν καλές, σήμερα είμαι 6+4 ημερών για να δούμε τι θα δείξει ο υπέρηχος το βράδυ, περιέργεια έχω αλλά όχι κ τόσο ΄καλό feeling δυστυχώς..

Κοριτσι μου μπορει να φταινε και οι ορμονες και να μν εισαι καλα και να νομιζεις οτι κατι δεν παει καλα ...στο λεω γιατι κι εμενα οι ορμονες μου και τα νευρα αυτη την φορα εχουν χτυπησει κοκκινο! Ολα να σου πανε τελεια...θα περιμενουμε νεα σου!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

22 ώρες πρίν, Ntina Ntinaki είπε:

Κοριτσια, συγγνώμη για το είδος της ερώτησης, ξέρετε σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης αν είναι φυσιολογικό να έχουμε λευκά υγρά; Στον προγεννητικό έλεγχο δε μου έγραψε ο γιατρός να κάνω εξεταση ούρων κ κολπική καλλιέργεια και δεν ξέρω αν όλα είναι φυσιολογικά. 

Κοριτσι νου ναι γενικα ειβαι φυσιολογικο να εχεις υγρα σε ολη την εγκυμοσυνη... Παντως περιεργο που δε. Σου εγγραψε να κανεις εξεταση ουρων στο προγεννητικό έλεγχο.. Σηνηθως τα γραφουν ολα μαζι.. Εαυ αν θες για να ηρεμησεις πες να στα γραψεις να τα κανεις...

17 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

Γεια σας κι απο εμενα κοριτσια! Εγω λεω να παω γιατρο την αλλη εβδομαδα γιατι μου ειχε πει να παω τελος του μηνα να ακουσουμε καρδουλα! Θα ειμαι σχεδον 8 δηλ 7+6 τι λετε θα ακουσουμε καρδουλα; Στην κορη μου ημουν 8+2 οταν ακουσαμε...αλλα για 3 μερες διαφορα; τι στο καλο;

Καλε ναι θα ακουσετε καρσουλα!! Τι στο καλοο.. Αντε αντε μπραβο.  Ποια μερα θα πας???

1 ώρα πρίν, boukitsa123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ποιες έχουν τικ τακ τικ τακ αυτήν την την εβδομάδα; Εγώ έχω αηδία στην γεύση μου σε ό,τι και να φάω και έχω και αρκετές ζαλάδες εσείς; 

Γειαααα... Εγω την αλλη βδομαδα θα παω...:???:  εμενα εδω και 2 μερες εχω ανακατωσούρες αλλά δεν κανω εμετους.. Στην μικρη ειχα ξεκινησει περιπου μια βδοναδα απο τωρα μολις ειχα μπει στην 8η.. Για να δουμε τωρα.  

Just now, FRAULA είπε:

καλημέρα κοριτσάκια μου κ καλή εβδομάδα!

boukitsa123 εγώ έχω σήμερα ραντεβού αλλά από την Παρασκευή δυστυχώς έπαψα να νιώθω πονάκια κ πρησμένο στήθος οπότε το φοβάμαι λίγο το ραντεβού με το γιατρό γιατί νιώθω πως δεν θα είναι καλά τα πράγματα...  όπως και νά 'χει όμως έχω το αντράκι μου που όταν τον κοιτάζω λιώνω και όποιο κ να είναι το αποτέλεσμα, νομίζω θα τα καταφέρω! ππππφφφ

Κοριτσι μου ολα καλα θα πανε!!! Ουτε εγω εχω κανενα συμπτωμααα!!! Τι ωρα εχεις γιατρο?? Θα περιμενουμε νεα σου!!!!

Εγω πηγα σημερα και εκανα εξετασεξς για τιν θυροειδη και ειπα αφου ημουνα εκει δεν κανω και μια χοριακη??? Χαχαχα η χοριακη θα βγει σημερα το απογευμα και οι αλλες αυριο το απογευμα...

Κοριτσιααα προσπαθηστε να βακετε ολες τικερακια με την βδομαδα που ειστε να ξερουμε σε ποια βδομαδα ειναι η καθε μιααα:) θα ειναι ωραιο...

• Μου αρέσει 2

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

Just now, ΚατεριναΣκ είπε:

Κοριτσι νου ναι γενικα ειβαι φυσιολογικο να εχεις υγρα σε ολη την εγκυμοσυνη... Παντως περιεργο που δε. Σου εγγραψε να κανεις εξεταση ουρων στο προγεννητικό έλεγχο.. Σηνηθως τα γραφουν ολα μαζι.. Εαυ αν θες για να ηρεμησεις πες να στα γραψεις να τα κανεις...

Καλε ναι θα ακουσετε καρσουλα!! Τι στο καλοο.. Αντε αντε μπραβο.  Ποια μερα θα πας???

Γειαααα... Εγω την αλλη βδομαδα θα παω...:???:  εμενα εδω και 2 μερες εχω ανακατωσούρες αλλά δεν κανω εμετους.. Στην μικρη ειχα ξεκινησει περιπου μια βδοναδα απο τωρα μολις ειχα μπει στην 8η.. Για να δουμε τωρα.  

Κοριτσι μου ολα καλα θα πανε!!! Ουτε εγω εχω κανενα συμπτωμααα!!! Τι ωρα εχεις γιατρο?? Θα περιμενουμε νεα σου!!!!

Εγω πηγα σημερα και εκανα εξετασεξς για τιν θυροειδη και ειπα αφου ημουνα εκει δεν κανω και μια χοριακη??? Χαχαχα η χοριακη θα βγει σημερα το απογευμα και οι αλλες αυριο το απογευμα...

Κοριτσιααα προσπαθηστε να βακετε ολες τικερακια με την βδομαδα που ειστε να ξερουμε σε ποια βδομαδα ειναι η καθε μιααα:) θα ειναι ωραιο...

Λεω να παω  προς το τελος της εβδομαδας...δεν εχω κλεισει ακομα ραντεβου! Κοριτσια επιτελους κι εγω καταφερα κι εβαλα τικερακια!!! χαχαχαχ

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

Just now, boukitsa123 είπε:

@ΚατεριναΣκόλα καλά με την χοριακη; 

Λοιπον σημερα ειμαι 6 βδομαδων ακριβως και η χοριακη μου ειναι 45.593! Αυριο θα βγουνε και τα αποτελεσματα για τον θυροειδη...

Just now, Myrtoulita είπε:

Λεω να παω  προς το τελος της εβδομαδας...δεν εχω κλεισει ακομα ραντεβου! Κοριτσια επιτελους κι εγω καταφερα κι εβαλα τικερακια!!! χαχαχαχ

Ααα τελειααα..ααα η κορουλες μας εχουνε μικρη διαφορα.. Κοντα 4 μηνες:)

• Μου αρέσει 2

%20url%5D%20url%5D%20url%5D

καλημέρα κοριτσάρες μου!

boukitsa123  , ΚατεριναΣκ , Myrtoulita σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια και τη στήριξή σας, είχατε όλες δίκιο...! φαίνεται οι ορμόνες μου έχουν χτυπήσει κόκκινο κ μαζί με την ασυμπτωματική εγκυμοσύνη, μπερδεύτηκα! είδαμε σάκο, το σποράκι μας αρκετά σχηματισμένο και ακούσαμε καρδούλα, τι υπέροχος ήχος !!!! άντε με το καλό σιγά σιγά όλες  να ακούσετε τα σποράκια σας!  ΚατεριναΣκ τέλεια χοριακή, μπράβο! boukitsa123 όνειρα: συνέχεια! χθες είδα στον ύπνο μου ότι έκανε σεισμό παρατεταμένο που δεν σταματούσε και ότι είχαν μπει στο δωμάτιό μας 4 μεγάλες χελώνες;! τι θέλει να μου πει το υποσυνείδητό μου άραγε; ξέρεις τι μπορεί να σημαίνει αυτό; οι υπόλοιπες βλέπετε όνειρα;

• Μου αρέσει 2

@FRAULA συγχαρητήρια γλυκιά μου ήμουν σίγουρη ότι θα ακούσεις τικ τακ τικ τακ με καθησυχάζει που λες ότι βλέπεις κι εσύ όνειρα κι εγώ όλο περιέργα φαίνεται από το άγχος και την ένταση της ημέρας μας βγαίνει στα όνειρα. Τώρα πότε θα ξαναπάς; Πόσων εβδομάδων είσαι; 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...