Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Μανούλες Δεκεμβρίου 2019!!!

Recommended Posts

Just now, An.thi είπε:

Η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν αρκετά δύσκολη τους τελευταίους δυόμιση μήνες. Νοσηλεύτηκα με πρόωρες συσπάσεις δυο φορές, μια φορά πήγα στο νοσοκομείο και με έδιωξαν γιατί δεν υπήρχε κάτι που θα με βοηθούσε. Η ψυχολογία μου είχε πιάσει πάτο. Κάθε μέρα ξυπνούσα και έλεγα ακόμα μια μέρα που δεν γέννησα πρόωρα. Το παιδάκι μου κατά γενική ομολογία είναι ένα πολύ χαρούμενο παιδάκι και γενικά ήταν απο την αρχή ένα ευκολο μωρό. Δεν έδειξε να επιρρεάστηκε από την κάκιστη ψυχολογία μου.

Όμως όντως η αναστάτωση φέρνει πρόωρες συσπάσεις. Η μήτρα μας θέλει ηρεμία. Προσπάθησε να ηρεμίσεις και να επικεντρώσεις τη σκέψη σου στο μωράκι σου! Όλα με το καλό σου εύχομαι!

Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι με το καλό το νέο σου μωράκι και μόνο χαρές στην οικογένεια σου! όντως, ακούγεται δύσκολη η κατάσταση της πρώτης σου εγκυμοσύνης και από σωματικής αλλά και από ψυχολογικής άποψης. ευτυχώς όμως πήγαν όλα καλά. Μάλλον πρέπει να αρχίσω να ψάχνω ιδέες για βρεφικά δωμάτια μπας και ξεφύγει το μυαλό... :grin:
ωχ!!! επίσης μόλις είδα ότι στο πρώτο μου μήνυμα εκεί που λέω ότι περιμένουμε αγοράκι έχω βάλει θυμωμένη φατσούλα! χαχαχαχαχ καθόλου θυμωμένη!!! φατσούλα με καρδούλες και πολλές πολλές μάλιστα!!! :wub::wub::wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 20/9/2019 at 5:48 ΜΜ, ΧρυσαΜ είπε:

@Κουδουνίστρα συμφωνώ με την @An.thi δόξα τω Θεώ έχουμε υγιεστατες εγκυμοσύνες, ας μην αφήσουμε τέτοια πραγματάκια να μάς χαλάνε τη διάθεση. Φυσικά και καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όλες μας είναι ν ακούμε το γιατρό μας εφόσον όλα βαίνουν φυσιολογικά.

@Nektarinakiμεγαλούτσικο και το δικό σου ε;;; αχ βρε κορίτσια πότε πέρασε ο καιρός!!!!;;;

Θα κάνω πάλι μια παράθεση το πινακάκι μας να το βλέπουμε! 

Οποία έχω ξεχάσει να μού γράψει ημερομηνία και φύλο 

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο νομίζω 

Καλησπέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε?? Μεγαλουτσικο?? @ΧρυσαΜΌχι καλέ,τόσο πρέπει να είναι, στην εβδομάδα που ήμουνα την Τρίτη δλδ 29η ήτανε Μια χαρά στα γραμμάρια της!σήμερα μπήκα 30η εβδομαδααααα! Άντε να περνάει ο καιρός!αυριο ξεκινάω μαθήματα ανωδυνου τοκετού!λένε ότι βοηθάνε,για να δούμε! Από ύπνο πως πάτε κορίτσια τα βράδια?? Εγώ πλέον δυσκολεύομαι πάρα πολύ.. επειδή κοιμάμαι μόνο στα πλάγια πιανομαι και πονάνε οι γοφοι μου..υπομονή!!!

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

6 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα κοριτσάρες! Τι κάνετε?? Μεγαλουτσικο?? @ΧρυσαΜΌχι καλέ,τόσο πρέπει να είναι, στην εβδομάδα που ήμουνα την Τρίτη δλδ 29η ήτανε Μια χαρά στα γραμμάρια της!σήμερα μπήκα 30η εβδομαδααααα! Άντε να περνάει ο καιρός!αυριο ξεκινάω μαθήματα ανωδυνου τοκετού!λένε ότι βοηθάνε,για να δούμε! Από ύπνο πως πάτε κορίτσια τα βράδια?? Εγώ πλέον δυσκολεύομαι πάρα πολύ.. επειδή κοιμάμαι μόνο στα πλάγια πιανομαι και πονάνε οι γοφοι μου..υπομονή!!!

Ααα εγώ νόμιζα ότι ήσουν στην ίδια εβδομάδα με εμένα. Γιατί μού είπε ότι για την εβδομάδα του ήταν λίγο μεγάλο. Αντιμετωπίζω κι εγώ θέματα με τον ύπνο, δε βολεύομαι πουθενά κι αν τυχόν ξυπνήσω μέσα στη νύχτα δε μπορώ να ξανακοιμηθω. Υπομονή, όπως λες κι εσύ!!! 

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Ααα εγώ νόμιζα ότι ήσουν στην ίδια εβδομάδα με εμένα. Γιατί μού είπε ότι για την εβδομάδα του ήταν λίγο μεγάλο. Αντιμετωπίζω κι εγώ θέματα με τον ύπνο, δε βολεύομαι πουθενά κι αν τυχόν ξυπνήσω μέσα στη νύχτα δε μπορώ να ξανακοιμηθω. Υπομονή, όπως λες κι εσύ!!! 

Αα σου ήτανε λίγο μεγάλο??Ε δεν πειράζει αν όλα είναι μια χαρά.. Εγώ πρέπει να προσέχω το βάρος του μωρού γιατί έχω διαβήτη κύησης.. Άλλα ευτυχώς το ελέγχω μια χαρά και όλα πάνε καλά.. Εγώ πλέον έχω μετακομίσει στον καναπέ!πιο πολύ βολεύομαι..πάλι βέβαια δυσκολεύομαι Άλλα το παλεύω.. τι να κάνουμε,θα περάσει και αυτό.. 

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Just now, Nektarinaki είπε:

Αα σου ήτανε λίγο μεγάλο??Ε δεν πειράζει αν όλα είναι μια χαρά.. Εγώ πρέπει να προσέχω το βάρος του μωρού γιατί έχω διαβήτη κύησης.. Άλλα ευτυχώς το ελέγχω μια χαρά και όλα πάνε καλά.. Εγώ πλέον έχω μετακομίσει στον καναπέ!πιο πολύ βολεύομαι..πάλι βέβαια δυσκολεύομαι Άλλα το παλεύω.. τι να κάνουμε,θα περάσει και αυτό.. 

Εντάξει με φοβίζει λίγο μη βγει κι αυτό πολύ μεγάλο και ταλαιπωρηθώ, αλλά θέλω να πιστεύω πως όχι.

Τι διατροφή ακολουθείς τώρα για το διαβήτη; τι δεν πρέπει να τρως; 

Κορίτσια, έχει καμία αυτή την πολυθρόνα θηλασμού που κουνιέται; ή έχει ακούσει καμία κριτική; αξίζει να την πάρω; 

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Εντάξει με φοβίζει λίγο μη βγει κι αυτό πολύ μεγάλο και ταλαιπωρηθώ, αλλά θέλω να πιστεύω πως όχι.

Κορίτσια, έχει καμία αυτή την πολυθρόνα θηλασμού που κουνιέται; ή έχει ακούσει καμία κριτική; αξίζει να την πάρω; 

Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι θήλασα καθιστή μόνο 15 μέρες. Στη συνέχεια ανακάλυψα πόσο πολύ με βόλευε ο θηλασμός ξαπλωμένη. Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να δοκιμάσεις τι σε βολεύει περισσότερο και την αγοράζεις μετά.

On 11/9/2019 at 10:24 ΜΜ, Αννούλαααα είπε:

Κοριτσι μου καλησπέρα το trofocard που σου είπε η μαία υπάρχει κ σε max μηπως έχεις καλυτερα αποτελέσματα...αν θες ρώτησε την...

Καλησπερα κι ευχαριστω πολυ! αυτα παιρνω κι εγω τωρα δυο φορες την ημερα! να σαι καλα :)

On 11/9/2019 at 10:24 ΜΜ, Αννούλαααα είπε:

Κοριτσι μου καλησπέρα το trofocard που σου είπε η μαία υπάρχει κ σε max μηπως έχεις καλυτερα αποτελέσματα...αν θες ρώτησε την...

Να σαι καλα Αννουλα μου! ευχαριστω πολυ, αυτα παιρνω τωρα και δυο φορες την ημερα! 

On 11/9/2019 at 10:10 ΜΜ, An.thi είπε:

Σου εύχομαι όλα να σου πάνε καλά! Θέλει πολύ ξεκούραση και ηρεμία!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη με ένα μωρό διαγνώστηκα με ανεπαρκεια τραχήλου 2.4 και συσπάσεις στην 21η εβδομάδα. Έπαιρνα πολύ μαγνήσιο και utrogestan και κολπική κρέμα προγεστερόνη και με πολύ ξεκούραση έφτασα στην 29η εβδομάδα που ο τράχηλος έγινε 2.0 και το μωρό είχε πάρει θέση για να γεννηθεί. Μπήκα νοσοκομείο για μια εβδομάδα με ενδοφλέβια αγωγή. Μετά σπίτι, τελείως ξάπλα και φάρμακα όπως και πριν.Μόνο μπάνιο και τουαλέτα. 10 μέρες πριν μπω στο μήνα μου μπήκα πάλι νοσοκομείο με διαστολή 2. Πάλι ενδοφλέβια αγωγή και τη μέρα που μπήκα στο μήνα μου μου κόψανε τα φάρμακα. Μετά απο 2 ώρες σπάσανε τα νερά μου. Το μωρό μου δεν θεωρήθηκε ποτέ πρόωρο γιατί ήταν 36 εβδομάδων. Εξετάστηκε βέβαια μολις γεννήθηκε απο τη μονάδα νεογνών, αλλά τον πήρα πίσω αμέσως.

Ο δικός σου τράχηλος είναι καλός σε σχέση με τον δικό μου τότε. Θέλει πολύ ξεκούραση και προσπάθησε να είσαι ήρεμη. Αν οι συσπάσεις σου δεν έχουν περιοδικότητα μην φοβάσαι. Ο γιατρός σου πως σε βλέπει;

Ευχαριστω Ανθη μου! ευχομαι ο,τι το καλυτερο για εσενα! περασες πολλα και φανταζομαι τι αγωνια θα ειχες. καλη η 36η εβδομαδα, μακαρι να φτασω κι εγω μεχρι εκει! εγω χθες εξεταστηκα και εχω 20mm τραχηλο και αυριο μπαινω στην 28η εβδομαδα. μου εβαλαν εναν κρικο σιλικονης για να κρατησει ο τραχηλος και μου ειπαν την επομενη εβδομαδα να κανω ενεση κορτιζονης, τωρα θα αρχισω ενεσιμη προγεστερονη και φαρμακα για τις συσπασεις. Βεβαια ενημερωνομαι παντα περισσοτερο, δεν εχω παντα εμπιστοσυνη σε ολους τους γιατρους οποτε θα δω διοτι αν παρω σε μια εβδομαδα κορτιζονη ισως να σημαινει οτι αν δεν γεννησω μεχρι τοτε θα πρεπει να παρω δευτερη ενεση και δεν θελω και ποσο μαλλον να γεννησω τοσο νωρις! Οποτε θα δουμε! μεγαλη αγωνια εχουμε ολες οι εγκυες παντως! με το καλο σε ολες τις κοπελες! ευχομαι τα καλυτερα!

• Μου αρέσει 1

On 26/9/2019 at 1:35 ΜΜ, An.thi είπε:

Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι θήλασα καθιστή μόνο 15 μέρες. Στη συνέχεια ανακάλυψα πόσο πολύ με βόλευε ο θηλασμός ξαπλωμένη. Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να δοκιμάσεις τι σε βολεύει περισσότερο και την αγοράζεις μετά.

Πω πω έχεις δίκιο ούτε που το σκέφτηκα!! Τελικά έχω βομβαρδιστει τόσο πολύ με τα "απαραίτητα" που μού λένε ότι πρέπει να έχω, που δε σκέφτομαι καθόλου πρακτικά ώρες ώρες... 

Just now, martjem είπε:

Καλησπερα κι ευχαριστω πολυ! αυτα παιρνω κι εγω τωρα δυο φορες την ημερα! να σαι καλα :)

Να σαι καλα Αννουλα μου! ευχαριστω πολυ, αυτα παιρνω τωρα και δυο φορες την ημερα! 

Ευχαριστω Ανθη μου! ευχομαι ο,τι το καλυτερο για εσενα! περασες πολλα και φανταζομαι τι αγωνια θα ειχες. καλη η 36η εβδομαδα, μακαρι να φτασω κι εγω μεχρι εκει! εγω χθες εξεταστηκα και εχω 20mm τραχηλο και αυριο μπαινω στην 28η εβδομαδα. μου εβαλαν εναν κρικο σιλικονης για να κρατησει ο τραχηλος και μου ειπαν την επομενη εβδομαδα να κανω ενεση κορτιζονης, τωρα θα αρχισω ενεσιμη προγεστερονη και φαρμακα για τις συσπασεις. Βεβαια ενημερωνομαι παντα περισσοτερο, δεν εχω παντα εμπιστοσυνη σε ολους τους γιατρους οποτε θα δω διοτι αν παρω σε μια εβδομαδα κορτιζονη ισως να σημαινει οτι αν δεν γεννησω μεχρι τοτε θα πρεπει να παρω δευτερη ενεση και δεν θελω και ποσο μαλλον να γεννησω τοσο νωρις! Οποτε θα δουμε! μεγαλη αγωνια εχουμε ολες οι εγκυες παντως! με το καλο σε ολες τις κοπελες! ευχομαι τα καλυτερα!

Μακάρι να πάνε όλα καλά.. Φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς... Κανονικά πότε έχεις ΠΗΤ; τέλος Δεκεμβρίου; 

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Πω πω έχεις δίκιο ούτε που το σκέφτηκα!! Τελικά έχω βομβαρδιστει τόσο πολύ με τα "απαραίτητα" που μού λένε ότι πρέπει να έχω, που δε σκέφτομαι καθόλου πρακτικά ώρες ώρες... 

Μακάρι να πάνε όλα καλά.. Φαντάζομαι ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς... Κανονικά πότε έχεις ΠΗΤ; τέλος Δεκεμβρίου; 

χαχα δεν βγαζω ακριη εδω μεσα, απαντησα σε τρεις κοπελες και οι απαντησεις βγηκαν σαν μια απαντηση, δεν καταλαβαινω πως λειτουργει! Εγω Χρυσα μου εχω ΠΗΤ 27 Δεκεμβριου! θα πρεπει να ειμαι πολυ τυχερη αν γεννησω αρχες Δεκ. Αλλα να πω την αληθεια καλα ειναι ασχημο ολο αυτο αλλα ποσες κοπελες βιωνουν τα ιδια και ποσες χειροτερα.... πολυ κριμα ολο αυτο!

Just now, martjem είπε:

Τις ενέσεις κορτιζόνης τις κάνεις για τα πνευμόνια του μωρού. Κι εγώ τότε τις είχα κάνει στην 29η εβδομάδα. Δυο ενέσεις. Και 34+4 που μπήκα πάλι νοσοκομείο έκανα μια επαναληπτική. Θέλει ηρεμία και ξεκούραση κ όλα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

Just now, An.thi είπε:

Τις ενέσεις κορτιζόνης τις κάνεις για τα πνευμόνια του μωρού. Κι εγώ τότε τις είχα κάνει στην 29η εβδομάδα. Δυο ενέσεις. Και 34+4 που μπήκα πάλι νοσοκομείο έκανα μια επαναληπτική. Θέλει ηρεμία και ξεκούραση κ όλα θα πάνε καλά!

Και τοσο αργα πηρες ετσι; απλα θελω να αποφυγω τωρα γιατι πιστευουν οτι μετα απο μια εβδομαδα μπορει να γεννησω και αν οχι να πρεπει να ξανα παρω, δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει! μακαρι οσα θα παιρνω να βοηθανε να γεννηθουν πιο αργα! και η 34 καλη ειναι οταν φοβασαι μην γεννηθουν πολυ νωρις! ευχαριστω πολυ!

Just now, martjem είπε:

Και τοσο αργα πηρες ετσι; απλα θελω να αποφυγω τωρα γιατι πιστευουν οτι μετα απο μια εβδομαδα μπορει να γεννησω και αν οχι να πρεπει να ξανα παρω, δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει! μακαρι οσα θα παιρνω να βοηθανε να γεννηθουν πιο αργα! και η 34 καλη ειναι οταν φοβασαι μην γεννηθουν πολυ νωρις! ευχαριστω πολυ!

Γιατί πιστευουν ότι μπορεί να γεννήσεις την άλλη εβδομάδα; Κάνεις συσπάσεις γέννας; Μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά! Φαντάζομαι θα σε έχει ξάπλα τώρα. Όσο για τις ενέσεις, ετσι μου είπαν, ετσι έκανα! Εγώ τον γιατρό μου τον λατρεύω, όχι απλώς τον εμπιστευομαι. Και τώρα που ξεκίνησα γνωρίζοντας το πρόβλημα μου, ως τώρα έχει βγει αληθινός σε ότι μου λέει.

• Μου αρέσει 1

Κοριτσάκια μην ανησυχείτε...υπάρχουν και χειρότερα.... 1.8cm τράχηλος και κανένα action απο κάποιον ειδικό...μόλις έκλεισα την εβδομάδα 29 και εύχομαι απλά κάθε μέρα μην γεννήσω απο τη μια στιγμή στην άλλη.

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 14 λεπτά , Κουδουνίστρα είπε:

Κοριτσάκια μην ανησυχείτε...υπάρχουν και χειρότερα.... 1.8cm τράχηλος και κανένα action απο κάποιον ειδικό...μόλις έκλεισα την εβδομάδα 29 και εύχομαι απλά κάθε μέρα μην γεννήσω απο τη μια στιγμή στην άλλη.

Τι ακριβώς εννοείς; πώς έγινε αυτό; 

Κορίτσια γιατί πρέπει να κάνετε την κορτιζόνη με ένεση; με χάπια δε γίνεται; 

Τι να πω βρε κορίτσια μου, υπομονή εύχομαι σε όλες τα καλύτερα...... 

• Μου αρέσει 2

On 25/9/2019 at 8:02 ΜΜ, ΧρυσαΜ είπε:

Όλα καλά θα πάνε Και δε θα είναι μεγάλο το μωράκι σου! Κυρίως ζάχαρη δεν τρώω καθόλου και γενικά προσέχω με υδατάνθρακες,ψωμια,πατάτες,μακαρόνια και τα σχετικά..τρώω κάθε 2 με τρεις ώρες και τρώω και πολλά φρούτα και σαλάτες.. Άλλα γενικά επειδή είχα πολύ καλές μετρήσεις,μου αύξησε τις μερίδες γενικά..εντάξει,από φαγητό είμαι οκ!τα γλυκά μου έλειψαν πολυυυυυυ!!!!ουφφφφφ 

@Κουδουνίστρα @martjem κορίτσια μου,εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον τράχηλο.. να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και όλα θα πάνε καλά.. εχω ακούσει παρα πολλες περιπτώσεις με κοντο τραχηλο που ομως μια χαρα φτασανε σε 38 και 39 εβδομαδων και μια χαρα γεννησαν..ολα καλα θα πανε :)

• Μου αρέσει 2

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...