Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Έχω ακούσει τόσα για Σφακ που αφορούν κοπέλες με χαμηλή ΑΜΗ. Έχω κανονίσει να τον δω την Δευτέρα. Θυμησε μου τι ΑΜΗ είχες; Έκανες κακής ποιότητας βλαστοκυστες ;

Μανούλες Δεκεμβρίου 2019!!!

Recommended Posts

Just now, Nektarinaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μουυ!!απο σήμερα λοιπόν μπαίνω στον 5ο❤️ Άντε αντε να περνάει ο καιρός!!!!εγώ πλέον τη νιώθω συνέχεια την μπεμπούλα μουυυυ!δίνει κάτι όμορφες κλωτσίτσες ολοκάθαρες!!!και τη νιώθω σχεδόν όλη μερα❤️Πόσο όμορφο συναίσθημα!όσες φορές και να το νίωσω,πάντα χαμογελάω❤️Η κοιλίτσα μου κάνει μπάμμμ απο παντού!και εγώ εννοείται καμαρώνω!τώρα περιμένω πως και πως να περάσουνε οι μέρες να πάει 25 του μήνα να κάνω την β επιπέδου μου να φύγει και αυτό το άγχος!εσεις κοριτσάκια όλα καλά??

Και εγώ αύριο μπαίνω στο πέμπτο....Ακόμα δν ξέρω αν το νιώθω έχω νιώσει καποιες φορές ένα τακ από μέσα αλλά δν ξέρω τι είναι...ίσως να είναι και το μωρο ...Είναι πρώτη μ φορά και δν ξέρω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Rita❤❤❤ είπε:

Και εγώ αύριο μπαίνω στο πέμπτο....Ακόμα δν ξέρω αν το νιώθω έχω νιώσει καποιες φορές ένα τακ από μέσα αλλά δν ξέρω τι είναι...ίσως να είναι και το μωρο ...Είναι πρώτη μ φορά και δν ξέρω...

Και εμένα το πρώτο μου είναι,αλλα είμαι πλέον σίγουρη οτι είναι το μωράκι μου...και εσένα το μωράκι σου είναι αυτο το τακ τακ που νιώθεις... 

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

Just now, Rita❤❤❤ είπε:

Αυτό το κτακ που λες, αυτό είναι!!! Εγώ κάθε φορά νιώθω παααααρα πολύ αμήχανα :oops: τι κι αν το έχω ξαναζήσει. 

@Nektarinaki περνά γρήγορα ο καιρός.... Όλα με το καλό 

• Μου αρέσει 1

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Αυτό το κτακ που λες, αυτό είναι!!! Εγώ κάθε φορά νιώθω παααααρα πολύ αμήχανα :oops: τι κι αν το έχω ξαναζήσει. 

Και εγώ νιώθω πολύ περίεργα μόλις το νιώσωωωω!του τύπου τώρα αυτό απο μέσα μου είναι??είναι μια ζωούλα μεσα μου❤️Ναι κορίτσι μου,όλα με το καλό σε όλες μας:x

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

4 ώρες πρίν, Nektarinaki είπε:

Και εμένα το πρώτο μου είναι,αλλα είμαι πλέον σίγουρη οτι είναι το μωράκι μου...και εσένα το μωράκι σου είναι αυτο το τακ τακ που νιώθεις... 

Αυτό πιστεύω και εγω .....ένιωθα ένα τακ σαν απαλό σπρωξιματακι .....υπέροχο συναίσθημα....

3 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Λες εεεε;;βασικά όταν μπήκα στη 17η εβδομαδα το ένιωσα αυτό όχι συνέχεια αλλά για 2 μέρες το ένιωσα 6 7 φορές σήμερα ας πούμε όχι....Τώρα Ανυπομονώ να το ξανανιωσω...Εσύ σε το εβδομαδα είσαι;

Διαφημίσεις

Just now, Rita❤❤❤ είπε:

Αυτό πιστεύω και εγω .....ένιωθα ένα τακ σαν απαλό σπρωξιματακι .....υπέροχο συναίσθημα....

Λες εεεε;;βασικά όταν μπήκα στη 17η εβδομαδα το ένιωσα αυτό όχι συνέχεια αλλά για 2 μέρες το ένιωσα 6 7 φορές σήμερα ας πούμε όχι....Τώρα Ανυπομονώ να το ξανανιωσω...Εσύ σε το εβδομαδα είσαι;

Εγώ είμαι στην 16η τώρα. 

Πλέον έχουν πολύ χώρο στην κοιλιά κι από εκεί που το νιώθεις κάθε μέρα μπορεί ξαφνικά να σταματήσεις να το νιώθεις γιατί μπορεί να έχει βολευτεί σε μια άκυρη θέση. Βέβαια αν ανησυχείς εννοείται ότι πας στο γιατρό.

Καλημέρα κοριτσάκια!

Διαβάζω τα ευχάριστα με τις κοιλίτσες και χαμογελάω. Μπραβο και εύχομαι να το αισθανθιύμε όλες μας σύντομα. Εγώ δεν το έχω αισθανθεί ακόμα με το χέρι μου, αλλά καταλαβαίνω όταν κοιμάται και όταν είναι ξύπνιο :x

Εγώ επέστρεψα στη δουλειά και όταν γυρνάω πέφτω με τα μούτρα για ύπνο...ο ύπνος δεν μου φτάνει ποτέ χαχαχα ευτυχώς συνείλθα απο αναγούλες και ανακατωσούρες. Τρώω λίγο καλύτερα αλλά και πάλι μετρημένα και πάρα πολλά φρούτα. Εξακολουθούν να με απωθούν τα μακαρόνια, το ρύζι, το ψωμί και το κρέας... επίσης οι μυρωδιές δεν έχουν υποχωρήσει...με αηδιάζουν τα πάντα. Απο την αρχη της εγκυμοσύνης έχω χάσει 9 κιλά... 

Οι αιμορραγίες υποχώρησαν και είμαι τρις ευτυχισμένη :x Μάθαμε οτι περιμένουμε και εναν πριγκιπάκο!!! :x:x:x Εσείς?

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ είμαι στην 16η τώρα. 

Πλέον έχουν πολύ χώρο στην κοιλιά κι από εκεί που το νιώθεις κάθε μέρα μπορεί ξαφνικά να σταματήσεις να το νιώθεις γιατί μπορεί να έχει βολευτεί σε μια άκυρη θέση. Βέβαια αν ανησυχείς εννοείται ότι πας στο γιατρό.

Μπα δν αγχώνομαι .......Όσο αγχώνομαστε χειρότερα είναι εξάλλου ξέρω ότι μετά την 25ή εβδομαδα πρέπει να το ακούς κάθε μέρα ....

Just now, Κουδουνίστρα είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!

Διαβάζω τα ευχάριστα με τις κοιλίτσες και χαμογελάω. Μπραβο και εύχομαι να το αισθανθιύμε όλες μας σύντομα. Εγώ δεν το έχω αισθανθεί ακόμα με το χέρι μου, αλλά καταλαβαίνω όταν κοιμάται και όταν είναι ξύπνιο :x

Εγώ επέστρεψα στη δουλειά και όταν γυρνάω πέφτω με τα μούτρα για ύπνο...ο ύπνος δεν μου φτάνει ποτέ χαχαχα ευτυχώς συνείλθα απο αναγούλες και ανακατωσούρες. Τρώω λίγο καλύτερα αλλά και πάλι μετρημένα και πάρα πολλά φρούτα. Εξακολουθούν να με απωθούν τα μακαρόνια, το ρύζι, το ψωμί και το κρέας... επίσης οι μυρωδιές δεν έχουν υποχωρήσει...με αηδιάζουν τα πάντα. Απο την αρχη της εγκυμοσύνης έχω χάσει 9 κιλά... 

Οι αιμορραγίες υποχώρησαν και είμαι τρις ευτυχισμένη :x Μάθαμε οτι περιμένουμε και εναν πριγκιπάκο!!! :x:x:x Εσείς?

Αχχχ τυχερηηηηη... Εγώ γενικά το κρέας έχω κόψει, μόνο κοτόπουλο τρώω. Κάθε πρωί με τον καφέ μου τρώω τυράκι με μέλι και φρυγανιές χαχαχαχαχαχα. Φρούτα αν θα φάω κανένα πράσινο μήλο αλλά γενικά πίνω πολύ πολύ πολύ νερό κυρίως παγωμένο. Με το καλό!!! 

Αχχχ είναι τέλεια τα αγόρια, ειναι ερωτεςςςςς :x

Εγώ είμαι σίγουρη ότι έχω κορίτσι, αλλά θα ήθελα αγόρι αν είχα την επιλογή... Γι αυτό δε θέλω να μάθω, μέχρι το τέλος θα ελπίζω χαχαχαχαχαχα. Αστειεύομαι φυσικά γερό να είναι!! 

Just now, Rita❤❤❤ είπε:

Μπα δν αγχώνομαι .......Όσο αγχώνομαστε χειρότερα είναι εξάλλου ξέρω ότι μετά την 25ή εβδομαδα πρέπει να το ακούς κάθε μέρα ....

Ναι γιατί τότε είναι που αρχίζει και στριμωχνεται και κάθε κίνηση είναι αισθητή. 

Καλά θυμάμαι προς το τέλος κορίτσια· έκανε κάτι κινήσεις ο γιος μου που μού κοβόταν η ανάσα... Και όταν επιασα την κοιλιά μιας ξαδέρφης μου που ήταν ετοιμογεννη κι ένιωσα τις ίδιες κινήσεις απομακρυνθηκα κι έβαλα τα κλάματα. Μόνο και μόνο στη σκέψη δηλαδή.. 

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Αχχχ τυχερηηηηη... Εγώ γενικά το κρέας έχω κόψει, μόνο κοτόπουλο τρώω. Κάθε πρωί με τον καφέ μου τρώω τυράκι με μέλι και φρυγανιές χαχαχαχαχαχα. Φρούτα αν θα φάω κανένα πράσινο μήλο αλλά γενικά πίνω πολύ πολύ πολύ νερό κυρίως παγωμένο. Με το καλό!!! 

Εγώ είμαι σίγουρη ότι έχω κορίτσι, αλλά θα ήθελα αγόρι αν είχα την επιλογή... Γι αυτό δε θέλω να μάθω, μέχρι το τέλος θα ελπίζω χαχαχαχαχαχα. Αστειεύομαι φυσικά γερό να είναι!! 

Ναι γιατί τότε είναι που αρχίζει και στριμωχνεται και κάθε κίνηση είναι αισθητή. 

Καλά θυμάμαι προς το τέλος κορίτσια· έκανε κάτι κινήσεις ο γιος μου που μού κοβόταν η ανάσα... Και όταν επιασα την κοιλιά μιας ξαδέρφης μου που ήταν ετοιμογεννη κι ένιωσα τις ίδιες κινήσεις απομακρυνθηκα κι έβαλα τα κλάματα. Μόνο και μόνο στη σκέψη δηλαδή.. 

Ναι όταν αρχίζει να κλωτσάει έρχεσαι πιο κοντά στο μωράκι σου....Είναι ότι καλύτερο πιστεύω ....

πρίν από 5 λεπτά , Κουδουνίστρα είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εγώ έχω κοριτσάκι.....Και εγώ είχα ένστικτο για αγορι αλλά τελικά κοριτσάκι....δν με ενδιαφέρει το φυλο ....Και το δύο τι ίδιο είναι για μένα....αρκεί  να είναι υγιέστατά τα μωρακια μας...

Διαφημίσεις

Just now, Rita❤❤❤ είπε:

Ναι όταν αρχίζει να κλωτσάει έρχεσαι πιο κοντά στο μωράκι σου....Είναι ότι καλύτερο πιστεύω ....

Εγώ έχω κοριτσάκι.....Και εγώ είχα ένστικτο για αγορι αλλά τελικά κοριτσάκι....δν με ενδιαφέρει το φυλο ....Και το δύο τι ίδιο είναι για μένα....αρκεί  να είναι υγιέστατά τα μωρακια μας..

Εγώ χαίρομαι να το νιώθω, ξέρω ότι είναι καλά με αυτό τον τρόπο. Αυτό που ένιωθα όμως προς το τέλος δεν ήταν κι ο, τι καλύτερο :-(:-(

Just now, ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ χαίρομαι να το νιώθω, ξέρω ότι είναι καλά με αυτό τον τρόπο. Αυτό που ένιωθα όμως προς το τέλος δεν ήταν κι ο, τι καλύτερο :-(:-(

Γτ;στο τέλος ήταν ενοχλητικό;

Just now, Rita❤❤❤ είπε:

Γτ;στο τέλος ήταν ενοχλητικό;

Ήταν ναι... Ήταν φαντάσου πολύ μεγάλο το μωρό και έκανε πολύ έντονες και δυνατές κινήσεις που 1ον κοιμόμουν με δυσκολία και 2ον μού έκοβε την ανάσα γιατί με πίεζε πάρα πολύ.... 

Αλλά τι να κάνουμε, ας έρθει κι αυτό με το καλό, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι... 

1 hour ago, ΧρυσαΜ said:

1 hour ago, Rita❤❤❤ said:

Εγώ έχω κοριτσάκι.....Και εγώ είχα ένστικτο για αγορι αλλά τελικά κοριτσάκι....δν με ενδιαφέρει το φυλο ....Και το δύο τι ίδιο είναι για μένα....αρκεί  να είναι υγιέστατά τα μωρακια μας...

Τελικά το ενστικτό μας δεν μετράει μου φαίνεται αχαχχα εγώ σύμφωνα με αυτά που διάβαζα για συμπτώματα (παλμούς, αλλαγές στο δέρμα μας...κλπ) έλεγα θα έχουμε κοριτσάκι τελικα μας επιβεβαίωσαν αγοράκι!

Γενικά όπως είπατε γερό και υγιέστατο να είναι!  Εμείς θέλαμε κοριτσάκι αρχικά αλλά μόλις έμαθα το φύλο έχω γίνει χαζομαμά με τον γιόκα πρίν ακόμα βγεί χαχαχα. :x τρέλα σας λέω! Ο δε φίλος μου τα ίδια χαχαχα Είναι τρέλα να ξέρεις το φύλο απο πρίν. Σου δίνει ενα ιδιαίτερο δέσιμο νομίζω και μιλάω φυσικά με συναισθήματα σαν άπειρη μιας και είναι το πρώτο μας :x

Πω πω καφές? Τον λάτρευα και τωρα πια ούτε να τον μυρίσω. Το πρωι είναι το μοναδικό σημείο της μέρας που τρώω λίγο nutella με κρουασανακι βουτύρου μιας και ειναι το μονο που δεν μου βρωμαει για πρωινο. Τα έχω ειλικρινά χαμένα με το φαί. Άν δεν είχα κάτι απότομους σπασμούς πείνας στα ξαφνικά νομίζω δεν θα έτρωγα τίποτα. Όχι οτι μου λείπουν τα κιλά φυσικά...καλό μου κανει γιατι δεν ξερω τι μέρες έρχοντε...μπορεί να ανοίξουν και οι ορέξεις και ολα σύντομα αχαχα

Just now, Κουδουνίστρα είπε:

Τελικά το ενστικτό μας δεν μετράει μου φαίνεται αχαχχα εγώ σύμφωνα με αυτά που διάβαζα για συμπτώματα (παλμούς, αλλαγές στο δέρμα μας...κλπ) έλεγα θα έχουμε κοριτσάκι τελικα μας επιβεβαίωσαν αγοράκι!

Γενικά όπως είπατε γερό και υγιέστατο να είναι!  Εμείς θέλαμε κοριτσάκι αρχικά αλλά μόλις έμαθα το φύλο έχω γίνει χαζομαμά με τον γιόκα πρίν ακόμα βγεί χαχαχα. :x τρέλα σας λέω! Ο δε φίλος μου τα ίδια χαχαχα Είναι τρέλα να ξέρεις το φύλο απο πρίν. Σου δίνει ενα ιδιαίτερο δέσιμο νομίζω και μιλάω φυσικά με συναισθήματα σαν άπειρη μιας και είναι το πρώτο μας :x

Πω πω καφές? Τον λάτρευα και τωρα πια ούτε να τον μυρίσω. Το πρωι είναι το μοναδικό σημείο της μέρας που τρώω λίγο nutella με κρουασανακι βουτύρου μιας και ειναι το μονο που δεν μου βρωμαει για πρωινο. Τα έχω ειλικρινά χαμένα με το φαί. Άν δεν είχα κάτι απότομους σπασμούς πείνας στα ξαφνικά νομίζω δεν θα έτρωγα τίποτα. Όχι οτι μου λείπουν τα κιλά φυσικά...καλό μου κανει γιατι δεν ξερω τι μέρες έρχοντε...μπορεί να ανοίξουν και οι ορέξεις και ολα σύντομα αχαχα

Στην 1η εγκυμοσύνη δεν άντεχα ούτε εγώ τον καφέ γιατί με πείραζε, όμως μού έλειπε τοοοοσο πολύ!!!!! Τώρα τον ευχαριστιεμαι. Το μόνο που μού λείπει είναι το τσιγάρο. Μόνο όταν ήμουν με παρέα έκανα, και τώρα όταν είμαι με φίλους ζορίζομαι λίγο, αλλά δεν πειράζει. 

Προς το τέλος της εγκυμοσύνης συνήθως παίρνουμε τα περισσότερα κιλά. Δηλαδή μπορεί να μην πάρεις τίποτα πχ σε όλη την εγκυμοσύνη και στο τελευταίο τρίμηνο να πάρεις 5-9 κιλά. Εγώ παραδόξως δεν έδειξε να έχω πάρει αλλά τα μπουτια μου τα νιώθω ότι έχουν μεγαλώσει.

Γενικά προσπαθώ να προσέχω τι τρώω, αλλά επειδή ξέρω ότι δε γίνεται να μην πάρω και τίποτα, δεν αγχώνομαι γι αυτό. Με προσπάθεια αυτή τη φορά θα το παλέψω να τα χάσω όλα. 

Αχχ κορίτσια, ξαφνικά ένα βράδυ πετάχτηκα και ζητούσα στον άντρα μου καραβιδομακαροναδα...... Αλλά οκ ο καημένος είπε να πάει να μού φερει αλλά δεν τον άφησα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...