Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ!!! ναι ευτυχως, εχω και αλλα δυο στην αναμονη, της κουμπαρας μου πητ 12 σεπτεμβρη και του φιλου του αντρα μου πητ 25 σεπτεμβριου ολα αγορακια!

εσεις εχετε αλλα παιδακια για παρεα? βεβαια εσενα ειναι δυο και θα παιζουν μεταξυ τους!!!

Πωωω! Χαμός θα γίνεται! τι ώραία! Μεγάλη παρεα θα είστε!

Εμείς δυστυχώς όχι! Μόνοι μας θα είμαστε, κλαψ!! Αυτό λέω κι εγώ. Πάλι καλά που θα είναι δύο και θα έχουμε - εχουν τζερτζελέ..!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβώς έτσι. Αφού να φανταστείς ότι μέχρι και νυφικό κοντό έψαχνα γιατί είχα απηυδήσει από τα μακριά!! Εσύ που έχεις ίδιο ύψος με μένα, αν και δεν θυμάμαι από κιλά αν διαφέρουμε :) δοκίμασε ολόσωμες φόρμες! Ρε συ μου πάνε με κλειστά μάτια... ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει. Δες το κι εσύ!

ειμαι 180 και πριν μεινω εγκυος 70 κιλα, τωρα 78! μου ειχε δωσει η αδελφη μου μια φορμα τζιν εγκυμοσυνης και δεν μου αρεσε καθολου. δεν την εχω βαλει. νυφικο μπουμπουνιερα εβαλα!!! μακρυ και τεραστιο!:-P

Πωωω! Χαμός θα γίνεται! τι ώραία! Μεγάλη παρεα θα είστε!

Εμείς δυστυχώς όχι! Μόνοι μας θα είμαστε, κλαψ!! Αυτό λέω κι εγώ. Πάλι καλά που θα είναι δύο και θα έχουμε - εχουν τζερτζελέ..!

γενικως εχουμε πολλα μωρα, η κουμπαρα μου εχει και αλλο ενα κοριτσακι 2,5 χρονων (το εχουμε βαπτησει), ο φιλος του αντρα μου αλλο ενα αγορακι 2 χρ, η αδελφη μου εχει 2 ενα κοριτσακι 6 χρ και την μπουμπου 1 χρ και τα διδυμα του κουνιαδου 3,5 χρ! ευτυχως θα υπαρχει παρεα οπου και να παμε!

ειμαι 180 και πριν μεινω εγκυος 70 κιλα, τωρα 78! μου ειχε δωσει η αδελφη μου μια φορμα τζιν εγκυμοσυνης και δεν μου αρεσε καθολου. δεν την εχω βαλει. νυφικο μπουμπουνιερα εβαλα!!! μακρυ και τεραστιο!:-P

Καλέ δεν εννοώ τέτοια φόρμα!! Έλεος! Ούτε εγώ βάζω τέτοιο πράγμα! Χάλια θα είμαι!

Εννοώ τις ολόσωμες φόρμες που είναι εδώ και 1-2 χρόνια στη μόδα και τις βρίσκεις σε όλα τα μαγαζιά! Δοκίμασε τες και θα με θυμηθείς!

UbPrp3.png

γενικως εχουμε πολλα μωρα, η κουμπαρα μου εχει και αλλο ενα κοριτσακι 2,5 χρονων (το εχουμε βαπτησει), ο φιλος του αντρα μου αλλο ενα αγορακι 2 χρ, η αδελφη μου εχει 2 ενα κοριτσακι 6 χρ και την μπουμπου 1 χρ και τα διδυμα του κουνιαδου 3,5 χρ! ευτυχως θα υπαρχει παρεα οπου και να παμε!

Παιδάκια έχουμε και εμείς μερικά. Αλλά ελεγα για μωράκια στην ηλικία μας για να μεγαλώσουν παρεούλα!

Αααα έχω ένα του ξαδέρφου μου. 2 χρόνια διαφορά θα έχουν! Το ξέχασα καλέ! Ελπίζω να παίζουν!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ δεν εννοώ τέτοια φόρμα!! Έλεος! Ούτε εγώ βάζω τέτοιο πράγμα! Χάλια θα είμαι!

Εννοώ τις ολόσωμες φόρμες που είναι εδώ και 1-2 χρόνια στη μόδα και τις βρίσκεις σε όλα τα μαγαζιά! Δοκίμασε τες και θα με θυμηθείς!

ααααααααααα! αυτες με το λαστιχο στην μεση? που ειναι σαν σαλβαρι???????

Παιδάκια έχουμε και εμείς μερικά. Αλλά ελεγα για μωράκια στην ηλικία μας για να μεγαλώσουν παρεούλα!

Αααα έχω ένα του ξαδέρφου μου. 2 χρόνια διαφορά θα έχουν! Το ξέχασα καλέ! Ελπίζω να παίζουν!

ε ναι μωρε, οταν μεγαλοσουν λιγο θα παιζουν, αλλα εσεις θα εχετε παρεα 24ωρες το 24ωρο!!!

καλε οι αλλες που ειναι?

ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!:-P

ααααααααααα! αυτες με το λαστιχο στην μεση? που ειναι σαν σαλβαρι???????

Δεν είναι όλες σαν σαλβάρι.. Το σαλβάρι έχει μακρύ καβάλο σαν βράκα και εγώ το φωνάζω τούρκικο. Εγώ έχω 2, μια πήρα πριν από 2 χρόνια και μια το Σάββατο και είναι και οι δυο στράπλες και κανονικές στον καβάλο. Αλλά δοκίμασα και μια με λάστιχο στην γάμπα και λίγο πιο κολλητή μακό πάνω μου και ήταν εξίσου τέλεια!

Ο άντρας μου σιχαίνεται το σαλβάρι και δεν μ'αφήνει να πάρω!! Ναί, ναι έχουμε και άποψη!! Εγώ μπαίνω στα καμαρίνια και αυτός με τις πωλήτριες μου φέρνει ρούχα!! χαχα έχει πολυ γέλιο. Να δεις πλάκα που παθαίνουν οι πωλήτριες. Λες και είναι στυλίστας!

UbPrp3.png

Δεν είναι όλες σαν σαλβάρι.. Το σαλβάρι έχει μακρύ καβάλο σαν βράκα και εγώ το φωνάζω τούρκικο. Εγώ έχω 2, μια πήρα πριν από 2 χρόνια και μια το Σάββατο και είναι και οι δυο στράπλες και κανονικές στον καβάλο. Αλλά δοκίμασα και μια με λάστιχο στην γάμπα και λίγο πιο κολλητή μακό πάνω μου και ήταν εξίσου τέλεια!

Ο άντρας μου σιχαίνεται το σαλβάρι και δεν μ'αφήνει να πάρω!! Ναί, ναι έχουμε και άποψη!! Εγώ μπαίνω στα καμαρίνια και αυτός με τις πωλήτριες μου φέρνει ρούχα!! χαχα έχει πολυ γέλιο. Να δεις πλάκα που παθαίνουν οι πωλήτριες. Λες και είναι στυλίστας!

καλε και εμεις ετσι κανουμε! μπαινω στο δοκιμαστηριο και μου φερνει ενα καρο ρουχα, βαλε και αυτο βαλε και εκεινο! και φυσικα εχει αποψη και ο δικος μου!:-P

κοριτσακια μολις μου εφερε η μαμα μου σχεδον ολη την προικα της μπεμπας! τι φορμακια τι ζιπουνακια, μεχρι παπουτσια της πηρε και κουβερτα! ειναι τελεια!!!!!!!!!! πωπω, πολυ μικρα, θα εχω ενα τετοιο πλασματακι εγω???????????????? πολυ χαρηκα!!!tongue.gif

Διαφημίσεις

κοριτσακια μολις μου εφερε η μαμα μου σχεδον ολη την προικα της μπεμπας! τι φορμακια τι ζιπουνακια, μεχρι παπουτσια της πηρε και κουβερτα! ειναι τελεια!!!!!!!!!! πωπω, πολυ μικρα, θα εχω ενα τετοιο πλασματακι εγω???????????????? πολυ χαρηκα!!!tongue.gif

Μπράβο ρε Γιώτα! Τι καλά!! Αχ αυτές οι μαμάδες μας!

UbPrp3.png

Μπράβο ρε Γιώτα! Τι καλά!! Αχ αυτές οι μαμάδες μας!

ναι μωρε! μεχρι και μπιμπερο πηρε!!! τωρα της λεω, δεν περνω τιποτα, να ερθετε σπιτι να μας τα φερεται, να κατσουμε κιολας να δειτε και το παιδικο!!! μενουμε λιγο μακρυα + η γιαγια που ειναι πολυ αρρωστη, καταλαβαινεις! εχουν να ερθουν απο τις 25 μαρτιου!

ναι μωρε! μεχρι και μπιμπερο πηρε!!! τωρα της λεω, δεν περνω τιποτα, να ερθετε σπιτι να μας τα φερεται, να κατσουμε κιολας να δειτε και το παιδικο!!! μενουμε λιγο μακρυα + η γιαγια που ειναι πολυ αρρωστη, καταλαβαινεις! εχουν να ερθουν απο τις 25 μαρτιου!

Έ γι'αυτό η γυναίκα στα ψώνισε όλα!! Το είχε καυμό!! Άντε καλά να περάσετε. Θα ξαναέρθει για τη γέννα;

UbPrp3.png

Έ γι'αυτό η γυναίκα στα ψώνισε όλα!! Το είχε καυμό!! Άντε καλά να περάσετε. Θα ξαναέρθει για τη γέννα;

καλε αθηνα μενουν οι γονεις μου, γερακα ειναι το πατρικο μου και το μαγαζι μου, και πετρουπολη μενω. καθε μερα βλεπομαστε, απλα ειναι δυσκολο να ερθουν το απογευμα στο σπιτι λογω γιαγιας και μεχρι τις 8,30 ειναι στο μαγαζι ο πατερας μου!

Τσα!!!...Ήρθα κι εγώωωωω :D:D:D

Τι κάνετε????

Polixenia, ναι αυτές τις φόρμες τις έεχω δει κι εγώ, είναι όντως ωραίες, αλλά προς το παρόν δεν έχω αγοράσει καμιά...

Γιώτα, τι κάνεις εσύ?....Πετρούπολη μένεις??????...Πλάκα κάνεις???...Εγώ μένω Παλατιανή, πίσω απ'τον Λακιώτη....!!:D:D

Μεγιά και καλοφόρετα όλα τα δωράκια της γιαγιάς!!...Αχ, αυτές οι μαμάδες έχουν κατουρηθεί επάνω τους όλες ή μου φαίνεται??:tongue::tongue::tongue:

Αν δεν γίνομαι αδιάκριτη τι μαγαζί έχεις?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...