Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Καλημέρα, καλημέρα καλημέραααααα!!!!!

Πως είστε μανούλες???

Αντράκι, να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!!!!....Γερό και τυχερό να είναι!!!Περάσατε καλά??...Δεν πιστεύω να κουράστηκες...:rolleyes:

Οι υπόλοιπες κούκλες τι κάνουν?...Γιώτα, για μπανάκι να υποθέσω πάλι?:D

Νατάσα, Σέβη, Polixenia?....Τι κάνουν τα μπεμπάκια σας?

Εγώ έχω νεύρα εδώ και δυο μέρες και τα μικρά κάνουν τούμπες!!!Το τι κλωτσιά έχω φάει δεν περιγράφεται..!!!

Περιττό να σας πω πως ακόμα δεν πήγαμε να κλείσουμε τις κούνιες...!!..Γκρρρρρρρρ!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήγαμε σήμερα αγορά να πάρω ένα φόρεμα μάξι. Ξεπατωθήκαμε, πόνεσα και πάλι τίποτα. Εδώ και 2 μήνες ψάχνω φόρεμα και δεν μου κάθεται, δεν μου κάθεται φέτος. Πρέπει να έχω δοκιμάσει πάνω από 30-40 φορέματα... Τελικά πήραμε μια ολόσωμη φόρμα (κόκκινη εμπριμέ από τα BSB) που μου πηγαίνουν με κλειστά μάτια, γιατί την άλλη εβδομάδα φεύγουμε διακοπές 2 βδομάδες και στο τέλος θα έφευγε το καλοκαίρι και φόρεμα δεν θα έβρισκα ......

Polixenia εγώ φόρεμα μάξι βρήκα ένα πάρα πολύ ωραίο από attrativo σε μωβ αποχρώσεις και είχε και μια ωραία μάξι φούστα χωρίς λάστιχο που τη φοράω με φανελάκια σε διάφορα χρώματα και με έχουν βολέψει πάρα πολύ! Επίσης απίστευτα έχω βολευτεί τα φορεματάκια της heel που δεν είναι εγκυμοσύνης αλλά είναι σε πιο ανοιχτή γραμμή και με πολύ πρωτότυπα σχέδια! Δες και εκεί!!

Nadimor εμένα με πεθαίνει η μικρή το τελευταίο διάστημα τα βράδυα! Απίστευτες κλωτσίτσες! Μου φεύγουν κάτι ωωχχ βωχχ, αλλά αυτά είναι τα καλά..τουλάχιστον νιώθουμε την παρουσία τους! Σύντοομα επειδή μεγαλώνουν δε θα έχουν χώρο και θα κουνιούνται σπάνια και θα αναρωτιόμαστε αν είναι καλά!

Φιλάκια σε όλες!

bg1136850.jpg

Polixenia εγώ φόρεμα μάξι βρήκα ένα πάρα πολύ ωραίο από attrativo σε μωβ αποχρώσεις και είχε και μια ωραία μάξι φούστα χωρίς λάστιχο που τη φοράω με φανελάκια σε διάφορα χρώματα και με έχουν βολέψει πάρα πολύ! Επίσης απίστευτα έχω βολευτεί τα φορεματάκια της heel που δεν είναι εγκυμοσύνης αλλά είναι σε πιο ανοιχτή γραμμή και με πολύ πρωτότυπα σχέδια! Δες και εκεί!!

Nadimor εμένα με πεθαίνει η μικρή το τελευταίο διάστημα τα βράδυα! Απίστευτες κλωτσίτσες! Μου φεύγουν κάτι ωωχχ βωχχ, αλλά αυτά είναι τα καλά..τουλάχιστον νιώθουμε την παρουσία τους! Σύντοομα επειδή μεγαλώνουν δε θα έχουν χώρο και θα κουνιούνται σπάνια και θα αναρωτιόμαστε αν είναι καλά!

Φιλάκια σε όλες!

Καλησπέρα Λιανάκι!!!...Ναι, έχουν πλάκα οι κλωτσίτσες τους, μερικές φορές η κοιλιά μου κάνει σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί....κουνιέται παντού!!!:lol::lol::lol:....Και τα νιώθω που κουνιούνται, με τρελαίνει αυτό, δεν είναι αναγκη να κλωτσίτσουν, καταλαβαίνω τις κινήσεις τους...:D

Για τα φορέματα που λέτε, εμένα λόγω ύψους δεν μου πάνε και πολύ τα μακριά, ευτυχώς που τα κιλά τα έχω πάρει μόνο στην κοιλιά, οπότε ότι φαρδύ ρούχο είχα από πέρυσι μου κάνει ακόμα. 2-3 αγορές έκανα στην εγκυμοσύνη. Μου δάνεισε αρκετά κι η κουμπάρα μου κι έτσι γίτωσα τα πολλά έξοδα.

Γεια σας !Είμαι και εγώ μέλλουσα μαμά με ΠΗΤ 25/10.Εύχομαι σε όλες μας όλα να πάνε καλά και να έχουμε στην αγκαλιά μας γέρα μωράκια!
Καλώς ήρθες στο καφέ μας Jo!!...Με το καλό να έρθει το μωράκι σου στον κόσμο...:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!!!!

Καλως ηρθες στη παρεα μας jo !!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες !!!!!!

Κοριτσια απο κλωτσιες αλλο τιποτα μολις ξαπλωσω πιο πολυ γινετε χαμος αλλα και ολη μερα το παρτυ συνεχιζετε!!!!!

Καλη εβδομαδα σε ολες!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας !Είμαι και εγώ μέλλουσα μαμά με ΠΗΤ 25/10.Εύχομαι σε όλες μας όλα να πάνε καλά και να έχουμε στην αγκαλιά μας γέρα μωράκια!

Καλωσήρθες Jo_K! Τι περιμένεις με το καλό?

bg1136850.jpg

Καλημερα κοριτσακια!!!!!

Καλως ηρθες στη παρεα μας jo !!!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες !!!!!!

Κοριτσια απο κλωτσιες αλλο τιποτα μολις ξαπλωσω πιο πολυ γινετε χαμος αλλα και ολη μερα το παρτυ συνεχιζετε!!!!!

Καλη εβδομαδα σε ολες!!!!!

καλημερα κοριτσακια!

αντρακι ευχαρίστως θα ερχομουν! και διακοπες + δουλεια μαζι! μια χαρα!

τι μαγαζι εχετε? δεν θυμαμαι! φανταζομαι θα περασατε τελεια στο παρτυ! κουραστηκες? ειχες βοηθεια τουλαχιστον?

αν και περασαμε τελεια το σκ (ναι nadimor για μπανακι!!! :-P) back to reality παλι, με τα προβληματα στην δουλεια! δεν εχει καθολου δουλεια και δεν ξερω πως θα πληρωσω τις υποχρεωσεις μου τελος του μηνα:-(!

τεσπα! εχει ο Θεος!

Jo καλωσορισες στην παρεα μας! τι εχεις κοριτσακι η αγορακι? μαλλον απο το τικερακι βλεπω αγορακι? θα σε βαλω στο πινακακι μας!:-P

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?

polixenia........................26/09/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Nadine...........................07/10/2011 κοριτσάκι :tongue:

Σεβη...............................07/10/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Yotou.............................07/10/2011 κοριτσακι :tongue:

fatsaki............................08/10/2011 κοριτσακι:tongue:

natasa............................08/10/2011 κοριτσακι:tongue:

lianaki............................09/10/2011 κοριτσακι :tongue:

adraki............................20/10/2011 kinder εκπληξη! :-P

alex................................21/10/2011 κοριτσακι :tongue:

Jo...................................25/10/2011 αγορακι :rolleyes:

Marigia ..........................30/10/2011 κοριτσακι :tongue:

Αγγελικη-Ιωαννα..........31/10/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Nadimor.........................31/10/2011 αγορακι-κοριτσακι :rolleyes::tongue:

εχω τρελλα ευχαριστα νεα! η φιλη μου γεννησε ενα αγορακι 2650! εχτες και σημερα θα παμε να το δουμε! εχουμε και τον ιδιο γιατρο! ειναι το 3ο της παιδακι, εχει ενα κοριτσακι 12χρ και ενα αγορακι 10χρ!

πολυ χαρηκα!!!rolleyes.gif ο μπεμπης ηρθε!!!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Jo καλωσήρθες!! Με το καλό!

Γιώτα καλημέρα! Έκανες το μπανάκι σου πάλι τυχερούλα!

Νάντι και Λιανάκι, ούτε και σε μένα πάνε εύκολα τα μάξι παρόλο που είμαι ψηλή. Τα είδα και τα heel. Σου λέω έχω δοκιμάσει καμιά 50αριά. Το πρόβλημα είναι ότι μου χαλάν το σώμα. Έχω ένα σώμα μια χαρά και αντί να το αναδεικνύουν με κάνουν σαν τσουβάλι! Ε συγνώμη δεν πετάω ούτε 50 ευρώ για να πάρω κάτι που πάνω μου είναι χειρότερο από όσα αγόρασα πέρυσι που δεν ήμουν καν έγκυος!!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

εχω τρελλα ευχαριστα νεα! η φιλη μου γεννησε ενα αγορακι 2650! εχτες και σημερα θα παμε να το δουμε! εχουμε και τον ιδιο γιατρο! ειναι το 3ο της παιδακι, εχει ενα κοριτσακι 12χρ και ενα αγορακι 10χρ!

πολυ χαρηκα!!!rolleyes.gif ο μπεμπης ηρθε!!!

Μπράβο Γιώτα!! Νας σας ζήσει!! Γερός να είναι!! Άντε θα έχετε και παρεούλα, τα μικρά σας ίδια ηλικία θα είναι!!

UbPrp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Jo καλωσήρθες!! Με το καλό!

Γιώτα καλημέρα! Έκανες το μπανάκι σου πάλι τυχερούλα!

Νάντι και Λιανάκι, ούτε και σε μένα πάνε εύκολα τα μάξι παρόλο που είμαι ψηλή. Τα είδα και τα heel. Σου λέω έχω δοκιμάσει καμιά 50αριά. Το πρόβλημα είναι ότι μου χαλάν το σώμα. Έχω ένα σώμα μια χαρά και αντί να το αναδεικνύουν με κάνουν σαν τσουβάλι! Ε συγνώμη δεν πετάω ούτε 50 ευρώ για να πάρω κάτι που πάνω μου είναι χειρότερο από όσα αγόρασα πέρυσι που δεν ήμουν καν έγκυος!!

polixeniaki καλημερα! ναι ναι μπανακι σουπερ!

εχεις δικιο,και εμενα με κανουν σαν την ολιβ και ετσι δεν εχω παρει μακρια φορεματα. φοραω καπρι με λαστιχο, φουστες με λαστιχο,παντελονακια υφασματινα απο H&M για εγκυους και φορεματα κοντα που ειναι φαρδια κατω στενα πανω! μια χαρα εχω βολευτει!

Μπράβο Γιώτα!! Νας σας ζήσει!! Γερός να είναι!! Άντε θα έχετε και παρεούλα, τα μικρά σας ίδια ηλικία θα είναι!!

ευχαριστω πολυ!!! ναι ευτυχως, εχω και αλλα δυο στην αναμονη, της κουμπαρας μου πητ 12 σεπτεμβρη και του φιλου του αντρα μου πητ 25 σεπτεμβριου ολα αγορακια!

εσεις εχετε αλλα παιδακια για παρεα? βεβαια εσενα ειναι δυο και θα παιζουν μεταξυ τους!!!

polixeniaki καλημερα! ναι ναι μπανακι σουπερ!

εχεις δικιο,και εμενα με κανουν σαν την ολιβ και ετσι δεν εχω παρει μακρια φορεματα. φοραω καπρι με λαστιχο, φουστες με λαστιχο,παντελονακια υφασματινα απο H&M για εγκυους και φορεματα κοντα που ειναι φαρδια κατω στενα πανω! μια χαρα εχω βολευτει!

Ακριβώς έτσι. Αφού να φανταστείς ότι μέχρι και νυφικό κοντό έψαχνα γιατί είχα απηυδήσει από τα μακριά!! Εσύ που έχεις ίδιο ύψος με μένα, αν και δεν θυμάμαι από κιλά αν διαφέρουμε :) δοκίμασε ολόσωμες φόρμες! Ρε συ μου πάνε με κλειστά μάτια... ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει. Δες το κι εσύ!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...