Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!

ειδαμε την μπουμπουκα μας εχτες! ολα καλα!!! 1400γρ ειναι και εχει μια φατσουλα τρελα!

σεβακι τελεια τα αγορακια σου! εγω εχω παρει +8, ευτυχως δεν φαινεται τιποτα παρα μονο κοιλια! μου ειπε λογω υψους μπορω να παρω συνολο 16 αλλα μου φανηκαν πολλα, αν συνεχισω ετσι ειπε θα παρω μεχρι το τελος αλλα 4 δηλαδη 12 συνολο.

nadimor τελεια νεα! ποσο βαρος ειναι τωρα τα μωρακια? επαφες εμεις τις κοψαμε πριν απο κανα μηνα, νιωθω βαρος και πιεση προς τα κατω και δεν μπορω.... μου ειπε οτι επειδη ειμαι αδυνατη νιωθω περισσοτερο την πιεση και τις συσπασουλες, που ετσι και αλλιως τις κανει η μητρα, να μην ανησυχω, ειναι φυσιολογικα. με εβαλε και στον καρδιοτοκογραφο και ολα μια χαρα. τωρα θα παμε τελος αυγουστου.

αντρακι μια χαρα το μωρακι σου! τι ταλαιπωρια ειναι αυτη?

φατσακι καλα ξεμπερδεματα με τις δουλειες!!!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?:-P

Φτου φτου για τη μπουμπού σου, μια χαρά είναι!!!...Εμένα είναι γύρω στα 730 γρ. το καθένα, αλλά μεγαλώνουν μαζί ευτυχώς. Προς το παρών τρώνε το ίδιο...:D:D
καλημερα κοριτσια!! 78 μερες εμειναν... πως περασαν τοσο γρηγορα? το εμαθα 01/02 κ ειχαμε 250 μερες μπροστα μας!! πωπω!! ο αντρουλης μου εντομεταξυ με ρωτουσε χτες ποτε θα κανουμε το δευτερο!! εχει πλακα!!!

χαρηκα για ολα σας τα μωρακια και για σας!!η μια δεν πηρε γραμμαριο η αλλη 5,5 η αλλη 7 εγω εδω κ ενα μηνα ειμαι στα +10 σταθερη και +10 που ειχα?! και ο αλλος θελει αμεσως αλλο παιδι ασε να συνελθει λιγο το σωμα μου.. τεσπα!! με αγχος ξυπνησα σας κουραζω κ εσας!!

καλη μας μερα κ φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!

Όλα θα γίνουν μη σκας Νατάσα μου!!!Και τα κιλά θα χάσουμε και δεύτερο παιδί θα... κάνεις εσύ, γιατί εγώ νομίζω πως θα κλείσω σαν μητέρα. Εκτός αν προκύψει εγκυμοσύνη. Πάντως δεν θα το κυνηγήσω...:rolleyes:
Αχ κοριτσάκια μου τι τέλεια που είδατε τα μωράκια σας και όλα είναι καλά!

Nadimor καλά το σε@#$κι εμείς το έχουμε κόψει προ πολλού! Με τπτ δεν μας έβγαινε..και είχα και πονάκια μετά! Οπότε από τώρα ονειρεύομαστε πότε θα γεννήσουμε με το καλό! Οι φίλοι μας μας κοροιδεύουν..ότι θα μας κρατήσουν τη μικρούλα μας για λίγες μέρες για να ρθούμε ξανά στα ίσια μας :D:D:D

sevi-gio και YOTOU τέλεια με τα κιλάκια σας!

Εμείς σεξ κάναμε 2 φορές πριν 1μήνα περίπου, αλλά δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. Δεν μπορούσα να γυρίσω, πονούσα εδώ, πονούσα εκει....εεεε, σπάστηκα και είπα τέρμα. Να γεννήσω με το καλό και μετά (αν προλαβαίνουμε...:tongue::confused:)
Νιώθω βάρος όταν αλλάζω θέσεις. Δηλαδή: όταν κάθομαι και πάω να σηκωθώ, όταν είμαι ξαπλωμένη και πάω να κάτσω, όταν ξαπλώνω αριστερά και πάω να γυρίσω ανάσκελα ή δεξιά και τα λοιπά... Κάθε φορά που αλλάζω θέση πονάω γιατί αναδιοργανώνονται 2 μωρά μέσα μου και ποιος ξέρει πόσα ... όργανα!! Αφού σκέψου ότι σε κάθε αλλαγή τα πρώτα δευτερόλεπτα μουγκρίζω γιατί πονάω μέχρι να βρουν όλα τη θέση τους ξανά εκεί μέσα ....

Στη διάρκεια του σ...ξ όμως δεν νιώθω βάρος.. Μην φανταστείς ότι αλλάζουμε θέσεις και τέτοια!! Απλά μια επαφή να έχουμε θέλω γιατί πιστεύω πως κρατάει ζωντανή μια σχέση και όσο νιώθω ότι μπορώ θα το κάνω..

Πως γίνεται αυτό ρε μανάρι και δεν νιώθεις βάρος στο σεξ??...χαχαχα!!!Πάντως μπράβο, όσο μπορείς και κάνεις, καλο είναι...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαζευτηκαμε κ εμεις επιτελους σπιτακι μας!!!

Τα αγορακια μου μεγαλωνουν μια χαρα!!! Ο μεγαλος ειναι 1281γρ κ ο μικρος 1211γρ!!! Απο κιλα ειμαι στα +5.5....εχω να παρω γραμμαριο εδω κ 1 1/2 μηνα.....παλι καλα δλδ!!!

Κοριτσια ρωτησα τον γιατρο για το Γαια κ μου λεει δεν κλεινει το Γαια,το Ντυναν εχει προβλημα κ θα πουληθει σε ιδιωτες!!! αλλα κ αυτο να συμβει παει κ στο Μητερα!!!

Άχου Χριστέ μου, δυο αντράκια!!!!...Φτου φτου, μεγαλώνουν γρήγορα,ε?...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Νομιζω κ εγω οτι ειναι καλα!!! Μακαρι να πανε ολα καλα.....

Εσεις καλα ειστε;;;;

καλημερα κοριτσια!δροσια εχει σημερα παλι καλα!

καναμε τις δουλειες μας εχτες και σημερα δεν εχουμε να κανουμε τιποτα, επληνε τα χαλια ο καλος μου εχτες και εγω καθαρισα το σπιτι, μονο λαικη θα παει σημερα και τιποτα αλλο, χαλαροι........... αυριο για μπανακι,τελεια!:-P

κοριτσακια που ειστε,για μπανιο εχετε παει η κοιμοσαστε?

ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεε!

ελατε κερναω πρωινο!

images?q=tbn:ANd9GcTk4cwIEGsAR4UekTCv7yVOqtT_K_KGVRz_9qfr0NvGyWl8Oq1lGQ

Καλημερα κοριτσια!!!!!!

Εγω αυτες τις μερες εχω πολυ δουλεια και πολλες ετοιμασιες εχουμε γενεθλεια σημερα πριν 3 χρονια γενηθηκε ο πριγκηπας μου!!!!!!!

Εχουμε παρτυ 40 παιδακια και 30 μεγαλοι χαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλα φιλια ελπιζω να καταφερω να ξαναγραψω!!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!

Εγω αυτες τις μερες εχω πολυ δουλεια και πολλες ετοιμασιες εχουμε γενεθλεια σημερα πριν 3 χρονια γενηθηκε ο πριγκηπας μου!!!!!!!

να το χαιρεσται το αγορακι σας! να το καμαρωσετε οπως επιθυμήτε!!!!!!!:rolleyes:

70 ατομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πωπω!!!!!!!!!!!!! καλη διασκεδαση!!!

δωστου και το δωρακι του!

images?q=tbn:ANd9GcTFuad-skZe03nvnwjxKy2aQCo9wig3UGUy-OZw_VQtdKJ-3Bu9PA

καλημερα

η χτεσινη συζητηση ηταν το σεξ ειδα!!!! εγω με το ζορι τον καταφερνω οχι συχνα βεβαια γτ στην αρχη της εγκυμοσυνης που ειχαμε αιματακι μας το απαγορευσε ο γιατρος για κανενα μηνα και φοβαται τωρα.. κ εγω φοβαμαι ειναι η αληθεια γτ την τελευταια φορα η μικρη κατεβηκε αρκετα χαμηλα κ πετρωσε την κοιλια μου

Καλημερα κοριτσια!!!!!!

να τον χαιρεσαι τον πριγκηπα σου!! να ειναι παντα δυνατος υγειης και πετυχημενος σε οτι κανει!!

Καλημερα κοριτσια!!! Καλα ειστε;;;;

Andraki να χαιρεσαι τον πριγκιπακο σου,γερος,δυνατος κ παντα καλοτυχος!!!

Καλε 70 ατομα καλεσμενοι;;; χαρα στο κουραγιο σου!!! να περασετε τελεια!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!

Χρόνια του πολλά και από μας!!! Φιλάκια πολλά και όσο μπορείς να μην κουραστείς στις ετοιμασίες μανούλα!

2191637hp8dpgosku.gif

bg1136850.jpg

Καλημερα κοριτσια!!! Καλα ειστε;;;;

Andraki να χαιρεσαι τον πριγκιπακο σου,γερος,δυνατος κ παντα καλοτυχος!!!

Καλε 70 ατομα καλεσμενοι;;; χαρα στο κουραγιο σου!!! να περασετε τελεια!!!

καλημερα! ειμαι στην δουλεια και βαριεμαι απιστευτα, δεν εχει καθολου δουλεια!!!!:-(

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου για τις ευχες!!!!!

Με το καλο ευχομαι σε ολες!!!!!!

Υοτου ελα να με βοηθησεις!!!!!

Να σου ζήσει το ανδράκι σου!! Να είναι γερός και καλότυχος και εσείς γεροί να τον χαίρεστε!!

Έπαθα σοκ!! 70 άτομα!!! Όλο το νησί κάλεσες!! χαχαχα! Καλά να περάσετεεε!

Πήγαμε σήμερα αγορά να πάρω ένα φόρεμα μάξι. Ξεπατωθήκαμε, πόνεσα και πάλι τίποτα. Εδώ και 2 μήνες ψάχνω φόρεμα και δεν μου κάθεται, δεν μου κάθεται φέτος. Πρέπει να έχω δοκιμάσει πάνω από 30-40 φορέματα... Τελικά πήραμε μια ολόσωμη φόρμα (κόκκινη εμπριμέ από τα BSB) που μου πηγαίνουν με κλειστά μάτια, γιατί την άλλη εβδομάδα φεύγουμε διακοπές 2 βδομάδες και στο τέλος θα έφευγε το καλοκαίρι και φόρεμα δεν θα έβρισκα ......

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...