Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!!

Γιωτα μεγαλωσε η μπουμπου σας!!!! Μπραβο σας...

Εμεις δεν μπορουμε να τα δουμε προφιλ...ολο περιεργες θεσεις εχουν κ οσο μεγαλωνουν με τιποτα!!!

Μαλλον θα τα δουμε live με την γεννα!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια!!!

Γιωτα μεγαλωσε η μπουμπου σας!!!! Μπραβο σας...

Εμεις δεν μπορουμε να τα δουμε προφιλ...ολο περιεργες θεσεις εχουν κ οσο μεγαλωνουν με τιποτα!!!

Μαλλον θα τα δουμε live με την γεννα!!!:tongue:

ε μωρε ειναι δυο γιαυτο! παντως μεγαλα ειναι για διδυμα, μπραβο! :rolleyes::rolleyes:

ε μωρε ειναι δυο γιαυτο! παντως μεγαλα ειναι για διδυμα, μπραβο! :rolleyes::rolleyes:

Ολο μπρουμυτα ειναι τα χαμενα!!!:tongue:

Κ εγω ετσι νομιζω οτι ειναι καλα για 2.....τουλαχιστον να φτασουνε τα 2.5 κιλα κ να μην χρειαζομαστε εντατικη....

καλημερα κοριτσια!! 78 μερες εμειναν... πως περασαν τοσο γρηγορα? το εμαθα 01/02 κ ειχαμε 250 μερες μπροστα μας!! πωπω!! ο αντρουλης μου εντομεταξυ με ρωτουσε χτες ποτε θα κανουμε το δευτερο!! εχει πλακα!!!

χαρηκα για ολα σας τα μωρακια και για σας!!η μια δεν πηρε γραμμαριο η αλλη 5,5 η αλλη 7 εγω εδω κ ενα μηνα ειμαι στα +10 σταθερη και +10 που ειχα?! και ο αλλος θελει αμεσως αλλο παιδι ασε να συνελθει λιγο το σωμα μου.. τεσπα!! με αγχος ξυπνησα σας κουραζω κ εσας!!

καλη μας μερα κ φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!

καλημερα κοριτσια!! 78 μερες εμειναν... πως περασαν τοσο γρηγορα? το εμαθα 01/02 κ ειχαμε 250 μερες μπροστα μας!! πωπω!! ο αντρουλης μου εντομεταξυ με ρωτουσε χτες ποτε θα κανουμε το δευτερο!! εχει πλακα!!!

χαρηκα για ολα σας τα μωρακια και για σας!!η μια δεν πηρε γραμμαριο η αλλη 5,5 η αλλη 7 εγω εδω κ ενα μηνα ειμαι στα +10 σταθερη και +10 που ειχα?! και ο αλλος θελει αμεσως αλλο παιδι ασε να συνελθει λιγο το σωμα μου.. τεσπα!! με αγχος ξυπνησα σας κουραζω κ εσας!!

καλη μας μερα κ φιλακια στις κοιλιτσες σας!!!

καλημερα νατασακι! χαζομπαμπας ε?:-P

Διαφημίσεις

Ολο μπρουμυτα ειναι τα χαμενα!!!:tongue:

Κ εγω ετσι νομιζω οτι ειναι καλα για 2.....τουλαχιστον να φτασουνε τα 2.5 κιλα κ να μην χρειαζομαστε εντατικη....

ετσι οπως πας νομιζω θα τα πιασεις, μην σου πω και παραπανω!

Καλημερα Νατασσα!!! εμεις το μαθαμε 29/01 κ ειμαστε ακριβως μαζι!!!

Εγω ειμαι αυτη στα +5.5 κ δεν εχω παρει γραμμαριο εδω κ 1 1/2 μηνα!!!:tongue::tongue::tongue:

Κ μενα στην αρχη αιωνας μου φαινοταν αλλα τωρα τι εμεινε 1 1/2 μηνας....ισα ισα να μπω στο 9ο κ μετα ας γεννησω!!!

Κ μενα στην αρχη αιωνας μου φαινοταν αλλα τωρα τι εμεινε 1 1/2 μηνας....ισα ισα να μπω στο 9ο κ μετα ας γεννησω!!!

ολα καλα θα πανε!!! μην σε χασουμε ομως αν γεννησεις Σεπτεμβρη! εδω θα γραφετε ολες σας!! ακουσατε!!!! (χαχαχα τι σου ειναι οι ορμονες...)

Αχ κοριτσάκια μου τι τέλεια που είδατε τα μωράκια σας και όλα είναι καλά!

Nadimor καλά το σε@#$κι εμείς το έχουμε κόψει προ πολλού! Με τπτ δεν μας έβγαινε..και είχα και πονάκια μετά! Οπότε από τώρα ονειρεύομαστε πότε θα γεννήσουμε με το καλό! Οι φίλοι μας μας κοροιδεύουν..ότι θα μας κρατήσουν τη μικρούλα μας για λίγες μέρες για να ρθούμε ξανά στα ίσια μας :D:D:D

sevi-gio και YOTOU τέλεια με τα κιλάκια σας!

bg1136850.jpg

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσάκια μου τι τέλεια που είδατε τα μωράκια σας και όλα είναι καλά!

Nadimor καλά το σε@#$κι εμείς το έχουμε κόψει προ πολλού! Με τπτ δεν μας έβγαινε..και είχα και πονάκια μετά! Οπότε από τώρα ονειρεύομαστε πότε θα γεννήσουμε με το καλό! Οι φίλοι μας μας κοροιδεύουν..ότι θα μας κρατήσουν τη μικρούλα μας για λίγες μέρες για να ρθούμε ξανά στα ίσια μας :D:D:D

sevi-gio και YOTOU τέλεια με τα κιλάκια σας!

γεια σου λιανακι :-P

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σέβη τι άντρακλες είναι αυτοί;;; Να τους χαίρεσαι!!! Γεροί και υγιείς να γεννηθούν και είμαι σίγουρη ότι θα πάνε πάνω από 2,5!! Να δούμε οι δικοί μου που θα τους δούμε την άλλη βδομάδα! Βέβαια θα είναι σίγουρα πιο μικροί γιατί είμαστε και 2 βδομάδες πίσω από σας!!

Γιώτα κι η δικιά σου η μπουμπού τρώει καλά!!! Μου φαίνεται απίστευτο ότι φτάσαμε να μιλάμε για τέτοια βάρη!!! Τι τέλεια!!!

Κορίτσια, (σσσσστ!...) εμείς σ...ξ κάνουμε ... αλλά τώρα με τις συσπάσεις ο άντρας μου φοβήθηκε μην προκαλέσει λέει μεγαλύτερο κακό. Πάντως εγώ δεν βρίσκω καμιά συσχέτιση στα ... 2 μέρη ...

Νατάσα, ζηλεύω που συζητάτε για 2ο!! Εμείς πού τέτοια τύχη να συζητάμε δηλαδή για τρίτο χαχαχα!

Andraki δεν έπιασες κανέναν ταξιτζή; Ας σε πήγαινε ο βλαξ τζάμπα έγκυο γυναίκα αν ήθελε να κάνει απεργία!!! Αλλά πού τέτοιες ευαισθησίες......

Fatsaki ωραίες δουλειές μου φαίνονται εμένα αυτές!!

Νάντι σου έστειλα πμ χτες το βράδυ!

UbPrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σέβη τι άντρακλες είναι αυτοί;;; Να τους χαίρεσαι!!! Γεροί και υγιείς να γεννηθούν και είμαι σίγουρη ότι θα πάνε πάνω από 2,5!! Να δούμε οι δικοί μου που θα τους δούμε την άλλη βδομάδα! Βέβαια θα είναι σίγουρα πιο μικροί γιατί είμαστε και 2 βδομάδες πίσω από σας!!

Γιώτα κι η δικιά σου η μπουμπού τρώει καλά!!! Μου φαίνεται απίστευτο ότι φτάσαμε να μιλάμε για τέτοια βάρη!!! Τι τέλεια!!!

Κορίτσια, (σσσσστ!...) εμείς σ...ξ κάνουμε ... αλλά τώρα με τις συσπάσεις ο άντρας μου φοβήθηκε μην προκαλέσει λέει μεγαλύτερο κακό. Πάντως εγώ δεν βρίσκω καμιά συσχέτιση στα ... 2 μέρη ...

Νατάσα, ζηλεύω που συζητάτε για 2ο!! Εμείς πού τέτοια τύχη να συζητάμε δηλαδή για τρίτο χαχαχα!

Andraki δεν έπιασες κανέναν ταξιτζή; Ας σε πήγαινε ο βλαξ τζάμπα έγκυο γυναίκα αν ήθελε να κάνει απεργία!!! Αλλά πού τέτοιες ευαισθησίες......

Fatsaki ωραίες δουλειές μου φαίνονται εμένα αυτές!!

Νάντι σου έστειλα πμ χτες το βράδυ!

μα δεν εχουν συσχετιση τα 2 μερη και εμενα μου ειπε κανονικα αν μπορω, αλλα εχω γινει δυσκινητη και κουνιεται η μπεμπα ολη την ωρα και δεν μπορω! ασε που νιωθω και λιωμα κουρασμενη! για να δουμε στις διακοπες!

δεν νιωθεις βαρος εσυ?

μα δεν εχουν συσχετιση τα 2 μερη και εμενα μου ειπε κανονικα αν μπορω, αλλα εχω γινει δυσκινητη και κουνιεται η μπεμπα ολη την ωρα και δεν μπορω! ασε που νιωθω και λιωμα κουρασμενη! για να δουμε στις διακοπες!

δεν νιωθεις βαρος εσυ?

Νιώθω βάρος όταν αλλάζω θέσεις. Δηλαδή: όταν κάθομαι και πάω να σηκωθώ, όταν είμαι ξαπλωμένη και πάω να κάτσω, όταν ξαπλώνω αριστερά και πάω να γυρίσω ανάσκελα ή δεξιά και τα λοιπά... Κάθε φορά που αλλάζω θέση πονάω γιατί αναδιοργανώνονται 2 μωρά μέσα μου και ποιος ξέρει πόσα ... όργανα!! Αφού σκέψου ότι σε κάθε αλλαγή τα πρώτα δευτερόλεπτα μουγκρίζω γιατί πονάω μέχρι να βρουν όλα τη θέση τους ξανά εκεί μέσα ....

Στη διάρκεια του σ...ξ όμως δεν νιώθω βάρος.. Μην φανταστείς ότι αλλάζουμε θέσεις και τέτοια!! Απλά μια επαφή να έχουμε θέλω γιατί πιστεύω πως κρατάει ζωντανή μια σχέση και όσο νιώθω ότι μπορώ θα το κάνω..

UbPrp3.png

Νιώθω βάρος όταν αλλάζω θέσεις. Δηλαδή: όταν κάθομαι και πάω να σηκωθώ, όταν είμαι ξαπλωμένη και πάω να κάτσω, όταν ξαπλώνω αριστερά και πάω να γυρίσω ανάσκελα ή δεξιά και τα λοιπά... Κάθε φορά που αλλάζω θέση πονάω γιατί αναδιοργανώνονται 2 μωρά μέσα μου και ποιος ξέρει πόσα ... όργανα!! Αφού σκέψου ότι σε κάθε αλλαγή τα πρώτα δευτερόλεπτα μουγκρίζω γιατί πονάω μέχρι να βρουν όλα τη θέση τους ξανά εκεί μέσα ....

Στη διάρκεια του σ...ξ όμως δεν νιώθω βάρος.. Μην φανταστείς ότι αλλάζουμε θέσεις και τέτοια!! Απλά μια επαφή να έχουμε θέλω γιατί πιστεύω πως κρατάει ζωντανή μια σχέση και όσο νιώθω ότι μπορώ θα το κάνω..

και εγω το πιστευω αυτο, απλα δεν νιωθω καθολου ανετα! τωρα στις διακοπες ισως χαλαρωσω και νιωθω καλυτερα! μακαρι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...