Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και απο μενα... εχω λιωσει στην ζεστη!!!!! δεν κουνιεται φυλλο σημερα. κανενα μαγαζι παιδικων με καλες εκπτωσεις ξερετε ή δεν κανουν?

για ρουχα η για επιπλα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρουχα κ αποστειρωτες θηλαστρα κτλ

το πιο φτηνο μαγαζι με πολυ καλα πραγματα ειναι το jumbo! εχει τα παντα, μονο προσοχη τα ρουχα να ειναι 100% cotton.

μετα μου ειπε η κουμπαρα μου που γενναει τον σεπτεμβρη οτι στο λητω πηρε φορμακια 7€ το ενα και ζιπουνακια 8€ τα δυο.

και εγω σαν να εχω σφιξηματα, αλλα δεν ξερω αν ειναι τα πετρωματα που λεμε η γυρναει η μικρη, σαν πιασιμο ειναι αλλα και σαν να μου γυρνανε τα μεσα μου! δεν μπορω να καταλαβω! θα παω σημερα και θα του το πω!

Να του το πεις. Κι εγώ θα το ξαναπώ από κοντά. Εμένα η κοιλιά μου όταν είναι "κανονική" πατιέται δηλαδή είναι μαλακή... Όταν πιάνει το πέτρωμα γίνεται πέτρα και δεν μπορείς να κάνεις αυτά τα παιχνίδια που έκανες πριν. Μέχρι και η περιγραφή μου φαίνεται βλακώδης!!! Πώς θα του το πω ρε συ;; χαχαχα

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Να του το πεις. Κι εγώ θα το ξαναπώ από κοντά. Εμένα η κοιλιά μου όταν είναι "κανονική" πατιέται δηλαδή είναι μαλακή... Όταν πιάνει το πέτρωμα γίνεται πέτρα και δεν μπορείς να κάνεις αυτά τα παιχνίδια που έκανες πριν. Μέχρι και η περιγραφή μου φαίνεται βλακώδης!!! Πώς θα του το πω ρε συ;; χαχαχα

με δικα σου λογια! χαχαχαχα! οπως και εγω!

ειναι ολη σας η κοιλια??? εμενα η μικρη ''μου βγαινει'' αριστερα κ ψιλα. η υπολοιπη κοιλια ειναι μαλακη!! παραμορφωνει την κοιλια μου, οποιος το βλεπει μενει με ανοικτο το στομα την χαιδευω λιγο κ φευγει..

ειναι ολη σας η κοιλια??? εμενα η μικρη ''μου βγαινει'' αριστερα κ ψιλα. η υπολοιπη κοιλια ειναι μαλακη!! παραμορφωνει την κοιλια μου, οποιος το βλεπει μενει με ανοικτο το στομα την χαιδευω λιγο κ φευγει..

Όχι αυτό είναι άλλο. Όταν πετρώνει εκείνες τις στιγμές ούτε πατιέται ούτε μωρά καταλαβαίνεις ούτε τίποτα. Σε μένα κάποιες φορές πετρώνει όλη, κάποιες η μισή.

UbPrp3.png

Όχι αυτό είναι άλλο. Όταν πετρώνει εκείνες τις στιγμές ούτε πατιέται ούτε μωρά καταλαβαίνεις ούτε τίποτα. Σε μένα κάποιες φορές πετρώνει όλη, κάποιες η μισή.

ελπιζω να μην ειναι τπτ!!

αυτο το κανει και σε μενα!

Διαφημίσεις

Καλησπερα ζουζουνομανουλες!!!!

Χθες ειχα ανεβει Αθηνα με αεροπλανο δεν θα σχολιασω για την ταλαιπωρια μονο οτι δεν ειχε ταξι και εχω βγαλει φουσκαλες αναμεσα στα δακτυλα.......

Λοιπον ειδα το μωρακι μου ειναι μια χαρα μεγαλωνει φυσιολογικα ειναι 500 γρ και εγω εχασα και το αλλο κιλο που ειχα παρει ειμαι δηλαδι οσο ξεκινησα!!!!!

Ολα καλα δοξα το θεο εκανα και τα ψωνακια μου τον Αυγουστο δεν θα ανεβω θ κανω εξετασεις και θα τις στειλω με φαξ και θα ανεβω 7 Σεπτεμριου!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες γιατι τρεχω και δεν φτανωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλησπέρα,

Αυτά τα πετρώματα που λέτε τα έχω κι εγώ αλλα είναι στη μισή κοιλιά, σαν να αλλαζει θεση το μωρό, καπως ετσι. Το θεμα είναι όταν πετρώνει όλη η κοιλιά!Εκεί θέλει προσοχή.

Για ρούχα και τα mothercare εχουν πολλυ ωραια και εχουν κ εκπτωσεις τωρα. Επίσης εγώ ψωνίζω και από τα gap. Για συσκευες ειχα παει τότε στο Λητώ, έχει ποικιλία, αλλα πιστεύω ότι θα βρείτε κι αλλού πιο φθηνα!

Τώρα όταν βγω σε άδεια θέλω να κατεβάσω τα μωρουδιακά να τα φρεσκάρω και να τα τακτοποιήσω στη συρταριέρα.Να δω αν λείπει και τίποτα να το αγοράσω. Επίσης της Αλεξάνδρας τα ρουχαλάκια να τα βάλω σε άλλα συρτάρια...Από Αύγουστο ξεκινάω σιγά σιγά...Μόνο που το είπα κουράστηκα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Bonsoir..!!!!Τι κάνετε βρε κοριτσόπουλα???

Εμείς είμαστε μια χαρά, ο γιατρός λέει πως τα μωράκια μας μεγαλώνουν φυσιολογικότατα, έχουν το ίδιο βάρος και κλωτσάνε πολύ το ένα το άλλο...:D:D:D....Πλέον έχω ένα μόνιμο ξυπνητήρι το πρωί στις 5μιση κι αυτό δεν είναι άλλο από τα μικρά μου...!!

Εσείς τι κάνετε?

Ηλιάνα μου, να είσαι πολύχρονη και με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά...!!!Εγω δεν θα πω όχι, θα φάω γλυκάκι, απλά θα αφήσω το μισό για αύριο...:tongue::rolleyes:

Polixenia, τελικά δεν πήγαμε σήμερα στη Φοίβη γιατί ο άντρας μου ήταν ξενυχτισμένος απ'τη δουλειά και στο καπάκι πήγαμε στον γιατρό. Θα πάμε όμως αύριο. Τι θες να ρωτήσω?...Στείλε μου πμ.

Γιωτάκι, θερινό σινεμά και ρομαντικές βραδιές....μμμμμμ, καλό μου ακούγεται....:D:D...θυμήθηκα τώρα τον γιατρό που μου είπε σήμερα όταν τον ρώτησα αν κάνει να ταξιδέψω, να κάνω μπάνια κλπ. "τα πάντα μπορείς να κάνεις...κι επαφές επίσης".....:confused:....μπουαχααχαχχα!!!!Επαφές?...Τι είναι αυτό??:lol::lol::lol:

Σέβη, μ'εκανες και ζήλεψα με το παγωτό... Έτσι μου 'ρχεται να ανοίξω το ψυγείο και να φάω.....μια φέτα καρπούζι :tongue::D....σήμερα με ζύγισε ο γιατρός. Έφτασα τα 11μιση κιλά. Ήθελα να ξερα που κρύβονται αφού μόνο στην κοιλιά έχω πάρει...:confused:

Νατάσσα, για εκπτώσεις δεν ξέρω, καλές τιμές λένε πως έχουν τα mothercare (και τα jumbo φυσικά)...Όσο για τη ζέστη, κι εγώ ξεγελάστηκα το πρωί, νόμιζα πως δρόσισε, αλλά....μάταια. Το μεσημέρι πάλι λαβα ήταν έξω...

Αντράκι, τι κάνεις καλό μου?...Πέτυχες κι εσύ τις μέρες να κατέβεις Αθήνα, τώρα που δεν έχει ταξί...:tongue:...μπράβο για το μωράκι σου!!...Μια χαρά είναι, θα κάνεις τις διακοπούλες σου με άνεση,εγώ θα χρειαστεί να διακόψω τις διακοπές μου στη μεση για να έρθω για μια μέρα να με δει και να ξαναγυρίσω...:(

Φατσάκι, αυτό το πράγμα με τα συρτάρια και τα ρούχα....πριν 2 εβδομάδες άδειασα...δεν ξέρω κι εγώ πόσα συρτάρια, για να κάνω χωρο στο παιδικό δωμάτιο. Ούτε που θυμάμαι που έχω στριμώξει τόσα πράγματα...η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για τέτοιες ασχολίες. Αλλά και τι να κάνεις?...Στο ίδιο δωμάτιο θα είναι η μικρή σου με το μωρό?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Μαζευτηκαμε κ εμεις επιτελους σπιτακι μας!!!

Τα αγορακια μου μεγαλωνουν μια χαρα!!! Ο μεγαλος ειναι 1281γρ κ ο μικρος 1211γρ!!! Απο κιλα ειμαι στα +5.5....εχω να παρω γραμμαριο εδω κ 1 1/2 μηνα.....παλι καλα δλδ!!!

Κοριτσια ρωτησα τον γιατρο για το Γαια κ μου λεει δεν κλεινει το Γαια,το Ντυναν εχει προβλημα κ θα πουληθει σε ιδιωτες!!! αλλα κ αυτο να συμβει παει κ στο Μητερα!!!

Μαζευτηκαμε κ εμεις επιτελους σπιτακι μας!!!

Τα αγορακια μου μεγαλωνουν μια χαρα!!! Ο μεγαλος ειναι 1281γρ κ ο μικρος 1211γρ!!! Απο κιλα ειμαι στα +5.5....εχω να παρω γραμμαριο εδω κ 1 1/2 μηνα.....παλι καλα δλδ!!!

Κοριτσια ρωτησα τον γιατρο για το Γαια κ μου λεει δεν κλεινει το Γαια,το Ντυναν εχει προβλημα κ θα πουληθει σε ιδιωτες!!! αλλα κ αυτο να συμβει παει κ στο Μητερα!!!

καλημερα κοριτσακια!

ειδαμε την μπουμπουκα μας εχτες! ολα καλα!!! 1400γρ ειναι και εχει μια φατσουλα τρελα!

σεβακι τελεια τα αγορακια σου! εγω εχω παρει +8, ευτυχως δεν φαινεται τιποτα παρα μονο κοιλια! μου ειπε λογω υψους μπορω να παρω συνολο 16 αλλα μου φανηκαν πολλα, αν συνεχισω ετσι ειπε θα παρω μεχρι το τελος αλλα 4 δηλαδη 12 συνολο.

nadimor τελεια νεα! ποσο βαρος ειναι τωρα τα μωρακια? επαφες εμεις τις κοψαμε πριν απο κανα μηνα, νιωθω βαρος και πιεση προς τα κατω και δεν μπορω.... μου ειπε οτι επειδη ειμαι αδυνατη νιωθω περισσοτερο την πιεση και τις συσπασουλες, που ετσι και αλλιως τις κανει η μητρα, να μην ανησυχω, ειναι φυσιολογικα. με εβαλε και στον καρδιοτοκογραφο και ολα μια χαρα. τωρα θα παμε τελος αυγουστου.

αντρακι μια χαρα το μωρακι σου! τι ταλαιπωρια ειναι αυτη?

φατσακι καλα ξεμπερδεματα με τις δουλειες!!!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...