Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια !

Πηρα τελικά 10 μερες αναρρωτική απο ΙΚΑ και επειδη θα φυγει ο συζυξ για ταξιδι μεχρι τη Παρασκευή στο Λουτρακι θα μας αφησει κι εμας Ναυπλιο στη πεθερά για να χει το κεφαλι του ησυχο λέει ...Οποτε μαζευω ρουχα , βαζω πλυντηρια γιατι δεν το χαμε προγραμματισει ... Θα δω και το νεογεννητο μωρακι της συνυφαδας μου , μου πέφτουν τα σάλια κορίτσια απο τωρα ..Ειχα ξεχασει ποσο μικροσκοπικά είναι ...

Τωρα μαγειρευω αυτο http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite7_1_09/07/2009_287988

Ειναι η 2η φορά που το φτιάχνω γιατι μου άρεσε πολύ τη 1η φορά που το φτιαξα , και σε μενα και στη κόρη !!! Δοκιμαστε το , ειναι και ευκολο και νοστιμο και ελαφρυ !!!

Θα διαβαζω νεα σας .Φιλια στις κοιλίτσες !

μια χαρα η μακαροναδα! τυχερη πας ναυπλοιο! παρε με και εμενα μαζι σου!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεχασα να σας πω! αυριο παμε γιατρο να δουμε το κοριτσακι μας!!! ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημερα κοριτσια!!!

Καλε 1.70 ψηλη;;; δλδ οι κοπελες με 1.80 κ 1.90 τι ειναι;;;;;;:rolleyes:

Γιωτα γιατι εφυγε τρεχοντας ο γιατρος σου απο το Γαια;;;

Κ εμεις εχουμε υπερηχο αυριο......με το καλο να παραλαβετε τα πραγματακια σας!!!

Τι έγινες ρε παιδιά...αύριο είναι η μέρα των υπερήχων?...Κι εμείς έχουμε γιατρό αύριο..!!!!Άντε να δούμε τα νινάκια μας, να σιγουρευτούμε πως είναι καλά...:D:D

Σέβη μου, ψηλή θεωρείσαι...Εγώ με 1.62 τι να πω?...Λέω πως είμαι μέση Ελληνίδα...:tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα σας είπα?....ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Γιωτάκι με το καλό να παραλάβετε την κούνια σας!!....Κι εμείς αύριο θα πάμε να τα παραγγείλουμε....(επιτέλους!)

Νατάσα, ωραία ιδέα το πάρτυ!!....Θα λάβετε τα πρώτα σας δωράκια δηλαδή?...Απ'όσα ανέφερες τίποτα δεν έχω αγόράσει ακομα, αρχές Σεπτέμβρη θα κάνω αυτά τα ψώνια, εννοείται πως κι εγώ δεν θα παρω φορμάκια 0-3 μηνών. Τσάμπα θα πάνε...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Marigia, ωραίο το φαγητό που φτιάχνεις...:D

Βασικά, εμένα, ζυμαρικά δώσε μου και πάρε μου την ψυχή...

Polixenaki, ναι τελικά όλα καλά με την καμπύλη....τι καλά!!!Ούτως ή άλλως μπορεί να τρώω σχεδόν καθε μέρα παγωτό αλλά τρώω πολύ λίγο, βάζω σ'ένα μπολάκι, 2-3 κουταλίτσες του γλυκού, ίσα για να φεύγει η γεύση του φαγητού από το στόμα. Στην ουσία τρώω 1-2 κανονικά παγωτά την εβδομάδα...:D

Φατσάκι, εσύ τι κάνεις?...Τελικά κανόνισες ραντεβού με τον γιατρό?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Να κατεβασετε κ τα βρ@κια!!! sorry κιολας!!!!

Σε εμας των διδυμων εχει 300 ευρω της peg perego αλλα χωρις extra!!!δεν βγαινει στα διδυμα,οποτε θα παρουμε 2 πορτ μπεμπε αυτοκινητου απο 0-18 μηνων....

Το ίδιο καρότσι θα πάρουμε μάλλον. Κι εγώ αυτό ζαχαρώνω, κι όπως λες θα πάρουμε ξεχωριστά πορτ μπεμπέ αυτοκινήτου...:D

Άσχετο....Χθες ήταν να μου φέρουν τα αυτοκόλλητα που παρήγγειλα για το παιδικό, αλλά μπερδεύτηκε ο courier και ήρθε νωρίς, εμείς δουλεύαμε και μας άφησε σημείωμα. Τους πήρα τηλέφωνο, θα έρθουν λέει, σήμερα. Το καλό που τους θέλω....

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια !

Πηρα τελικά 10 μερες αναρρωτική απο ΙΚΑ και επειδη θα φυγει ο συζυξ για ταξιδι μεχρι τη Παρασκευή στο Λουτρακι θα μας αφησει κι εμας Ναυπλιο στη πεθερά για να χει το κεφαλι του ησυχο λέει ...Οποτε μαζευω ρουχα , βαζω πλυντηρια γιατι δεν το χαμε προγραμματισει ... Θα δω και το νεογεννητο μωρακι της συνυφαδας μου , μου πέφτουν τα σάλια κορίτσια απο τωρα ..Ειχα ξεχασει ποσο μικροσκοπικά είναι ...

Τωρα μαγειρευω αυτο http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite7_1_09/07/2009_287988

Ειναι η 2η φορά που το φτιάχνω γιατι μου άρεσε πολύ τη 1η φορά που το φτιαξα , και σε μενα και στη κόρη !!! Δοκιμαστε το , ειναι και ευκολο και νοστιμο και ελαφρυ !!!

Θα διαβαζω νεα σας .Φιλια στις κοιλίτσες !

Αυτή είναι η αγαπημένη μας καλοκαιρινή μακαρονάδα!!!! Από πέρυσι που την ανακαλύψαμε κάθε τρεις και λίγο αυτήν τρώμε!! Δεν τη χορταίνουμε!!

UbPrp3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Πώπω μπαίνω πολύ σπάνια και διαβάζω τόσα πολλά! Μαθαίνω όμως νέα σας! Σήμερα έχω τη γιορτούλα μου (του προφ.Ηλία- Ηλιάνα) οπότε πάρτε ένα κερασματάκι και από μένα έστω και διαδικτυακό! Έλα..αυτό δεν έχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ θερμίδα ούτε πειράζει στο ζάχαρο! 549062c91it46lgr.gif

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!!

bg1136850.jpg

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Πώπω μπαίνω πολύ σπάνια και διαβάζω τόσα πολλά! Μαθαίνω όμως νέα σας! Σήμερα έχω τη γιορτούλα μου (του προφ.Ηλία- Ηλιάνα) οπότε πάρτε ένα κερασματάκι και από μένα έστω και διαδικτυακό! Έλα..αυτό δεν έχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ θερμίδα ούτε πειράζει στο ζάχαρο! 549062c91it46lgr.gif

Lianaki πολυχρονη κοπελα μου κ οτι επιθυμεις!!!

Του χρονου με το μωρακι σου αγκαλιτσα να γορτασετε......καλα να περνατε!!!:P:p:p

Ωωωωω ευχαριστουμε για το γλυκακι αλλα μας βαζεις σε πειρασμο να φαμε οτι γλυκο εχουμε στο ψυγειο.....οχι τιποτα αλλο εφτιαξα παγωτακι κ δεν εχει προλαβει να παγωσει!!!! Αυριο θα ειναι ετοιμο....:tongue:

καλημερα!!!

σημερα επιτελους παμε να δουμε το κοριτσακι μας!!!

καλυτερα ηταν εχτες το βραδυ, δροσισε λιγακι!!!

εχτες πηγαμε θερινο σινεμαδακι με τον χαζμπαντ! ωραια ηταν, εφαγα και το λατρεμενο ποπ κορν!!!

τι κανετε?????????????????????????icon_razz.gif

nadi thank you! με το καλο η παραγγελεια σας, να μας πεις τι πηρατε!

lianaki πολυχρονη κοπελιτσα μου! ωραια τουρτα και χωρις θερμιδες!

παρε και το δωρακι σου!

images?q=tbn:ANd9GcS4ITtkGlZl5hIbm9VJdlTU36pfhVPw4eOUAbpLol0Lkv2DdoJD

Χρόνια πολλάαααα!!! Πολύ όμορφο όνομα έχεις!! Και ευχαριστούμε για το κέρασμα!! Όχι δεν λέμε χε χε...

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτάκι με το καλό να παραλάβετε την κούνια σας!!....Κι εμείς αύριο θα πάμε να τα παραγγείλουμε....(επιτέλους!)

Νατάσα, ωραία ιδέα το πάρτυ!!....Θα λάβετε τα πρώτα σας δωράκια δηλαδή?...Απ'όσα ανέφερες τίποτα δεν έχω αγόράσει ακομα, αρχές Σεπτέμβρη θα κάνω αυτά τα ψώνια, εννοείται πως κι εγώ δεν θα παρω φορμάκια 0-3 μηνών. Τσάμπα θα πάνε...

Νάντι θα πάτε σήμερα από τη Φοίβη να παραγγείλετε;; Αν ναι, θα ήθελα να ρωτήσεις και κάτι για μένα ... Αν είναι βέβαια εύκολο μέσα στα τρεξίματά σας..

Με το καλό να δειτε και τα γλυκούλια σημερα!! Περιμένουμε νέα!!

Γιώτα τι ρομαντικά στο θερινό σινεμά!! Πρέπει να ήταν πολύ ωραία!!

Σέβη μπράβο! Τι προκομένα κορίτσια είστε;;; Όλες γλυκάκια φτιάχνετε! Εγώ δεν μπορώ πια.. Το χειμώνα. Τώρα τρώω τα έτοιμα!

UbPrp3.png

Νάντι θα πάτε σήμερα από τη Φοίβη να παραγγείλετε;; Αν ναι, θα ήθελα να ρωτήσεις και κάτι για μένα ... Αν είναι βέβαια εύκολο μέσα στα τρεξίματά σας..

Με το καλό να δειτε και τα γλυκούλια σημερα!! Περιμένουμε νέα!!

Γιώτα τι ρομαντικά στο θερινό σινεμά!! Πρέπει να ήταν πολύ ωραία!!

Σέβη μπράβο! Τι προκομένα κορίτσια είστε;;; Όλες γλυκάκια φτιάχνετε! Εγώ δεν μπορώ πια.. Το χειμώνα. Τώρα τρώω τα έτοιμα!

ναι τελεια ηταν! τι κανουν τα ζουζουνελια?:rolleyes::rolleyes:

Τα δικά μου;; "Σφίγγονται" .. χαχα ..

Καλύτερα είμαι, αλλά τα πετρώματά μου τα έχω..

και εγω σαν να εχω σφιξηματα, αλλα δεν ξερω αν ειναι τα πετρωματα που λεμε η γυρναει η μικρη, σαν πιασιμο ειναι αλλα και σαν να μου γυρνανε τα μεσα μου! δεν μπορω να καταλαβω! θα παω σημερα και θα του το πω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...