Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!

και εγω στο γαια θα παω. το θεμα με την κλινικη ειναι οτι το ερικος ειναι κοινοφελες (νομιζω,περνει λεφτα απο το κρατος γιατι το ξεκινησε ο ερυθρος σταυρος), ενω η μαιευτικη (ειναι οροφος στο ερικος) ανηκει στο σε ενα αλλο ιδιοτικο νοσοκομειο.. τεσπα! το θεμα ειναι οτι τωρα ειτε το ιδιοτικο θα δωσει την αδεια στο ερικος ειτε ο βγενοπουλος (απο οτι ακουσα ) θα αγορασει ερικος +γαια για να ειναι 1 η αδεια εφόσον δεν επιτρεπετε να υπαρχουν 2.

θα δουμε μην αγχονομαστε!! οπου ειναι ο γιατρος μας εκει θα παμε!! παντως οι υπαλληλοι δουλευουν κανονικα! και προσωπικα νομιζω οτι ολα γινοντε για τα συμφεροντα των μεγαλων κεφαλιών!!

κατα τα αλλα ερχοντε οι αδερφουλες μου σιγα σιγα απο αθηνα για διακοπες και λενε να μου κανουν το BABY SHOWER PARTY. Πλακα θα εχει!!!

α τελεια θα παρετε και δωρακια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι!! το καλο με τα δωρα στο παρτι ειναι οτι μεχρι να φυγω για αθηνα θα ξερω τι εχω κ τι χρειαζομαι να ψωνισω ακομα!!

η μια μου αδερφη θα ειναι νονα της μικρης κ μας πηρε καλτσακια escada 25ευρω! δεν μπορω να την συγκρατησω!! χαχαχα

βρε μανουλες απο μπιμπερο πιπιλες φορμακια εσωρουχακια κατσλακια σκουφακια γαντακια σελτεδακια σφηνακια κτλ κτλ κτλ (ουτε που ξερω κ τι αλλο, τα εχω χασει!!) τι πρεπει και απο ποτε?? εχετε παρει τετοια??

Καλημέρα κορίτσια,

Εμένα με πήραν από το γυναικολόγο να μου αλλάξουν το ραντεβού που έχω κλείσει εδώ και ένα μήνα. Γίνεται χαμός λέει! Μάλλον για Δευτέρα θα πάω τώρα Αλλα ξέρω γιατί γίνεται αυτό...κλείνει όλο τον Αύγουστο και προσπαθεί να βάλει όλα τα ραντεβού ώς τέλος Ιουλίου! Και είχα τη γραμματέα εχθές στις 10 το βράδυ στο τηλ.να προσπαθεί να με βάλει σήμερα στις 5.Ε πως να έρθω κυρά μου εργάζομαι κιόλας... Ε ρε κάτι απαιτήσεις. Υποτίθεται εγώ σε πληρώνω, όχι εσύ εμένα!!!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Εμένα με πήραν από το γυναικολόγο να μου αλλάξουν το ραντεβού που έχω κλείσει εδώ και ένα μήνα. Γίνεται χαμός λέει! Μάλλον για Δευτέρα θα πάω τώρα Αλλα ξέρω γιατί γίνεται αυτό...κλείνει όλο τον Αύγουστο και προσπαθεί να βάλει όλα τα ραντεβού ώς τέλος Ιουλίου! Και είχα τη γραμματέα εχθές στις 10 το βράδυ στο τηλ.να προσπαθεί να με βάλει σήμερα στις 5.Ε πως να έρθω κυρά μου εργάζομαι κιόλας... Ε ρε κάτι απαιτήσεις. Υποτίθεται εγώ σε πληρώνω, όχι εσύ εμένα!!!

μην συγχιζεσαι... παντα ο αυγουστος ειναι δυσκολος μηνας.. ευτυχως που δεν γενναμε τοτε. φανταζεσαι αγχος κ ο αλλος να ειναι διακοπες??

μην συγχιζεσαι... παντα ο αυγουστος ειναι δυσκολος μηνας.. ευτυχως που δεν γενναμε τοτε. φανταζεσαι αγχος κ ο αλλος να ειναι διακοπες??

Ναι σίγουρα...βεβαια αυτός έχει πάντα προσωπικό ασφαλείας, αλλα οκ ευτυχώς που γεννάω μετά το καλοκαίρι!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Διαφημίσεις

ναι!! το καλο με τα δωρα στο παρτι ειναι οτι μεχρι να φυγω για αθηνα θα ξερω τι εχω κ τι χρειαζομαι να ψωνισω ακομα!!

η μια μου αδερφη θα ειναι νονα της μικρης κ μας πηρε καλτσακια escada 25ευρω! δεν μπορω να την συγκρατησω!! χαχαχα

βρε μανουλες απο μπιμπερο πιπιλες φορμακια εσωρουχακια κατσλακια σκουφακια γαντακια σελτεδακια σφηνακια κτλ κτλ κτλ (ουτε που ξερω κ τι αλλο, τα εχω χασει!!) τι πρεπει και απο ποτε?? εχετε παρει τετοια??

δεν εχουμε παρει τιποτα ακομα, θα παρω τελος αυγουστου 2 φορμακια καλοκαιρινα+ 2 με μανικακι 3-6 μηνων. 0-3 δεν περνω τιποτα. 3-4 ζιπουνακια, 2 καλτσακια, κανα δυο πανες μερικες σαλιαρες 3 πιπιλες και 3 μπιμπερο. τα σελτεδακια και τα σφηνακια τι ειναι?

Καλημέρα κορίτσια,

δεν μπορεις να φυγεις λιγο νωριτερα απο την δουλεια?

τα σελτεδακια και τα σφηνακια τι ειναι?

σελτεδακι ειναι σαν πετσετα απο την μια κ αδιαβροχο απο την αλλη (αν καταλαβα κ εγω) και σφνακι μου ειπαν οτι ειναι μαξιλαρι για να στηριζει το μωρο να κοιμαται πλαγια!! τι να σου πω!! και αμα ρωτας σε μαγαζι σου λενε οτι οοοοοολα αυτα που βλεπεις τα χρειαζεσαι!! που να τα βαλω βρε φιλε???χαχαχαχα

καλα χτες πηρα τον συζυγο να δουμε (ΠΑΛΙ) καροτσι. ηταν εκει μια τελοςπαντων πωλητρια και ολα οσα ειχε ηταν απο 1000αρικο κ πανω κ γυριζει κ λεει: 'παιδι κανετε τα λεφτα σκευτεστε??' τι ηθελε δηλαδη?

με νευριασε.. οποτε θα παω αλλου να δω..

εσεις τελικα καροτσακι???

Νατασσα μου καλημερα!!!! Δυστυχως ολα αυτα που ανεφερες τα χρειαζεσαι!!!

Εμενα ας ειναι καλα η μαμα μου που μου εφτιαξε σελτεδακια,σεντονακια,πανες αγκαλιας,πικε κουβερτουλες κ ποσα αλλα αγορασαμε!!!! Σκεψου οτι εμεις τα θελουμε ολα διπλα κιολας!!!

Διαφημίσεις

σελτεδακι ειναι σαν πετσετα απο την μια κ αδιαβροχο απο την αλλη (αν καταλαβα κ εγω) και σφνακι μου ειπαν οτι ειναι μαξιλαρι για να στηριζει το μωρο να κοιμαται πλαγια!! τι να σου πω!! και αμα ρωτας σε μαγαζι σου λενε οτι οοοοοολα αυτα που βλεπεις τα χρειαζεσαι!! που να τα βαλω βρε φιλε???χαχαχαχα

καλα χτες πηρα τον συζυγο να δουμε (ΠΑΛΙ) καροτσι. ηταν εκει μια τελοςπαντων πωλητρια και ολα οσα ειχε ηταν απο 1000αρικο κ πανω κ γυριζει κ λεει: 'παιδι κανετε τα λεφτα σκευτεστε??' τι ηθελε δηλαδη?

Να κατεβασετε κ τα βρ@κια!!! sorry κιολας!!!!

Σε εμας των διδυμων εχει 300 ευρω της peg perego αλλα χωρις extra!!!δεν βγαινει στα διδυμα,οποτε θα παρουμε 2 πορτ μπεμπε αυτοκινητου απο 0-18 μηνων....

Natasa πωπω κακία που έβγαλε η πωλήτρια... Καλά μερικές δεν παίζονται... Χριστέ μου δώσε να μην ακούσω κανένα τέτοιο και μου ανέβει το αίμα στο κεφάλι....! Άντε να περάσετε ωραία στο πάρτυ. Πολύ ωραία φάση!

fatsaki Μου κάνει εντύπωση που ο γιατρός σου κλείνει όλο τον Αύγουστο! Εμείς σε συζήτηση που είχαμε με τον δικό μας στην τελευταία επίσκεψη, τον ρωτήσαμε αν θα πάει διακοπές και είπε ότι Αύγουστο με τίποτα!! Ολες Αύγουστο γεννάνε για κάποιον παράξενο λόγο και παρόλο που έχει συστήσει μια ομάδα με άλλους 3 συναδέρφους του γιατί λείπει και σε επαγγελμτικά ταξίδια, δυσκολεύεται ηθικά να φύγει για πάνω από 3-4 μέρες τον Αύγουστο για διακοπές.

Γιώτα άντε με το καλό να την δείτε στο γιατρούλη τη μπέμπα σας και να μας πεις πόσο τεράστια έχει γίνει!!! μεγειά και τις φραουλίτσες!!

Νάντι είδες; Καλά την ψιλιάστηκα εγώ και στο είπε και η Σέβη ότι μάλλον δεν έχεις τίποτα. Και αυτό που σου είπε για τα 2 παγωτά ούτε καν να το έχεις στο μυαλό σου. Να το έχεις για λόγους σωστής διατροφής και όχι για λόγους ζαχάρου...

Αγγελική, marigia καλημέρα! Αγγελικούλα πιο συχνά να μας γράφεις!!

UbPrp3.png

οπως μας ειχε πει μια πωλητρια οι παπουδες δεν θα κανουν κανενα δωρο? ολοι κανουν! κυρα μου τι σε νοιαζει τι θα κανουν οι παπουδες!

ευτυχως καροτσια εχουμε απο τα διδυμα του κουνιαδου, πολυκαροτσια της chicco με ριλαξ, καθισμα αυτοκινητου πορτ μπεμπε κτλ! παρκο εχουμε επισης απο τα διδυμα! και ετσι γλυτωνουμε πολλα! ευτυχως ειχαν παρει ξεχωριστα καροτσια και οχι διδυμων!

Γιώτα άντε με το καλό να την δείτε στο γιατρούλη τη μπέμπα σας και να μας πεις πόσο τεράστια έχει γίνει!!! μεγειά και τις φραουλίτσες!!

thank you! και εγω ανυπομονω, την τελευταια εβδομαδα νομιζω οτι εχει μεγαλωσει πολυ!:tongue:

Καλησπέρα κοριτσια !

Πηρα τελικά 10 μερες αναρρωτική απο ΙΚΑ και επειδη θα φυγει ο συζυξ για ταξιδι μεχρι τη Παρασκευή στο Λουτρακι θα μας αφησει κι εμας Ναυπλιο στη πεθερά για να χει το κεφαλι του ησυχο λέει ...Οποτε μαζευω ρουχα , βαζω πλυντηρια γιατι δεν το χαμε προγραμματισει ... Θα δω και το νεογεννητο μωρακι της συνυφαδας μου , μου πέφτουν τα σάλια κορίτσια απο τωρα ..Ειχα ξεχασει ποσο μικροσκοπικά είναι ...

Τωρα μαγειρευω αυτο http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite7_1_09/07/2009_287988

Ειναι η 2η φορά που το φτιάχνω γιατι μου άρεσε πολύ τη 1η φορά που το φτιαξα , και σε μενα και στη κόρη !!! Δοκιμαστε το , ειναι και ευκολο και νοστιμο και ελαφρυ !!!

Θα διαβαζω νεα σας .Φιλια στις κοιλίτσες !

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...