Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nadimor με ξεληγωσες καλε!!! ακου εκει σοκολατοπιτα!!!

Μια χαρα ειναι η καμπυλη σου!!! κ εμενα ο γιατρος φωναζει αλλα η ενδοκρινολογος-διαβητολογος λεει οτι ειναι καλη!!! οποτε οταν το θες φαε το γλυκακι σου.....δεν θα παθουμε κ τιποτα!!!

Του χρονου σαν τις παλαβες θα τρεχουμε με τα μικρα!!!Καλε οπου παω ολο διδυμα βλεπω...

Polixenia τοσο χαλια με το παλιο χαπι;;;; αχ εαν το ξεκινησω την εβαψα...εχω αρρυθμιες κ ταχυκαρδιες απο μονη μου,φαντασου με αυτο!!!

Τωρα οσο για το Γαια απο την αρχη λενε ποτι δεν εχει αδεια,τι κανουν δλδ;;;

Κ δεν τους ειχαν ελεγξει;;;αποκλειεται!!!

Σέβη και μένα όταν μου το είπε ο γιατρός για τις ταχυπαλμίες είπα ΩΧ! Ακριβώς γιατί κι εγώ έχω ταχυπαλμίες και αρρυθμίες από μόνη μου. Έχω πρόπτωση μητροειδούς γι'αυτό. Αλλά τελικά μόνο τον πονοκέφαλο μου έφερε μέχρι στιγμής. Τι να πω, όπως κάτσει στην καθεμιά. Εσύ μπορεί και να μην έχεις τίποτα.

UbPrp3.png

Σέβη και μένα όταν μου το είπε ο γιατρός για τις ταχυπαλμίες είπα ΩΧ! Ακριβώς γιατί κι εγώ έχω ταχυπαλμίες και αρρυθμίες από μόνη μου. Έχω πρόπτωση μητροειδούς γι'αυτό. Αλλά τελικά μόνο τον πονοκέφαλο μου έφερε μέχρι στιγμής. Τι να πω, όπως κάτσει στην καθεμιά. Εσύ μπορεί και να μην έχεις τίποτα.

Polixenia κ εγω εχω προπτωση μητροειδους αλλα κ συχνες εκτακτες συστολες(αρρυθμιες κοινως)!!!

Να δω θα μου τα ξεκινησει εμενα;;;

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?δεν σας εχω διαβασει μιας και τρεχω με την δουλεια,ειναι και ο καυσωνας και απο τα κιλα που πηρα ειμαι -3,ευτυχως τα αγορακια μου αναπτυσονται κανονικα...Ειχα και την μικρη με γαστρεντεριτιδα οποτε καταλαβαινετε!Αντε να ερθει ο αυγουστος να κατσω λιγο!Εσεις τι κανετΕ?

YJl6p2.pngLnfIp3.png dBTEp2.png

Κορίτσια μου τι κάνετε??

Αγγελική, σήμερα σκεφτόμουν πως χάθηκες...όλα καλά?

Δηλαδή Σέβη με 1.70 θεωρείσαι κοντή?...Ήμαρτον!...Μια χαρά είναι το ύψος σου καλέ...:tongue:

Λοιπόν, κορίτσια, με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός μου σήμερα και μου είπε πως η καμπύλη τελικά είναι μια χαρά (του είχα στείλει τις απαντήσεις με φαξ), τις κοίταξε καλύτερα, μιας και χθες τα είπαμε στα γρήγορα. Για έγκυος, είναι καλές, απλά λέει να μην το παρακάνω τώρα και πάρω θάρρος!!!....Με μέτρο, όλα...!!!:D:D:D

Σας φιλώ, τα λέμε αύριο....

Καληνύχτα...!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε??

Δηλαδή Σέβη με 1.70 θεωρείσαι κοντή?...Ήμαρτον!...Μια χαρά είναι το ύψος σου καλέ...:tongue:

Λοιπόν, κορίτσια, με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός μου σήμερα και μου είπε πως η καμπύλη τελικά είναι μια χαρά (του είχα στείλει τις απαντήσεις με φαξ), τις κοίταξε καλύτερα, μιας και χθες τα είπαμε στα γρήγορα. Για έγκυος, είναι καλές, απλά λέει να μην το παρακάνω τώρα και πάρω θάρρος!!!....Με μέτρο, όλα...!!!:D:D:D

Καληνύχτα...!!!

καλημερα κοριτσακια μου! τι κανετε? πολυ ζεστη ρε κοριτσια! ολη μερα με το κλιματισικο και στην δουλεια και στο σπιτι και το βραδυ φυσικα και παλι σκαω!!!

αγγελικη περαστικα στο κοριτσακι σου! ειναι καλυτερα τωρα ε?

nadimor αθηνα μενω, και το τολο ειναι 1,5-2 ωρες οποτε ειναι σχετικα κοντα, φοβομουν για νησι η κατι πιο μακρια, οποτε αποφασισαμε για εκει! σοκολατοπιτα?????????????? αχ!!!!!!!!!!!!

marigia αγαπημενη πολη το ναυπλοιο! εκει μου εκανε προταση γαμου ο αντρουλης μου! μακαρι να τα καταφερουμε να συναντηθουμε! στειλε μου το κινητο σου με πμ να σε παρω οταν φτασουμε!

σεβη με το 1,70 ψηλη εισαι καλε!!!:-P

για το γαια το ειχα ακουσει και εγω αλλα πιο παλια, ειχε παει για λιγο ο γιατρος μου εκει και εφυγε τρεχοντας, γυρισε στο ιασω!

κοριτσια υπομονη με τις ταχυκαρδιες και τους πονοκεφαλους! ειναι για καλο τουλαχιστον τα χαπια!

οι υπολοιπες τι κανετε?

εμεις εχτες κλεισαμε την κουνια και θα μας την φερουνε 4 αυγουστου. ειναι λαχανι- φυσικο ξυλο και εχει σχεδιο ενα φεγγαρι που καθονται πανω 2 αρκουδακια αγκαλια! πηραμε και την προικα ροζ πρασινο με φραουλιτσες! αχ ειναι τελεια! θα μπει το κοριτσακι μου εκει μεσα! ανυπομονω!!!:-P

Κορίτσια μου τι κάνετε??

Καληνύχτα...!!!

ξεχασα να σας πω! αυριο παμε γιατρο να δουμε το κοριτσακι μας!!! ανυπομονω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!

Καλε 1.70 ψηλη;;; δλδ οι κοπελες με 1.80 κ 1.90 τι ειναι;;;;;;:rolleyes:

Γιωτα γιατι εφυγε τρεχοντας ο γιατρος σου απο το Γαια;;;

Κ εμεις εχουμε υπερηχο αυριο......με το καλο να παραλαβετε τα πραγματακια σας!!!

Καλημερα κοριτσια!!!

Καλε 1.70 ψηλη;;; δλδ οι κοπελες με 1.80 κ 1.90 τι ειναι;;;;;;:rolleyes:

Γιωτα γιατι εφυγε τρεχοντας ο γιατρος σου απο το Γαια;;;

Κ εμεις εχουμε υπερηχο αυριο......με το καλο να παραλαβετε τα πραγματακια σας!!!

καταρχην θα σου πω οτι υπαρχουνε ψηλες κοπελες και πολυ ψηλες! εσυ εισαι ψηλη και εγω 1,80 πολυ ψηλη!!! χαχαχαχα! το 1,90 ειναι τεραστια! δεν ξερω καμια!!!

η αδελφη μου ειναι μαια (στο ελενας) ολοι της οι φιλοι- φιλες ειναι σε διαφορα μαιευτηρια και ο γαμπρος μου νοσηλευτης στο ιασω. ο γιατρος δεν μου εχει πει τιποτα, αλλα οι γυρω γυρω λενε οτι δεν εχει αδεια το γαια για μαιευτηριο και εχει γινει μηνυση απο τα αλλα μαιευτηρια, και οτι γενικως επικρατει ενα μπαχαλο στο ερρικος ντυναν και κατ'επεκταση στο γαια. ο γιατρος μου εφυγε απο το ιασω και πηγε γαια για 5-7 μηνες περιπου. μου ειπε ο γαμπρος μου οτι ξαναγυρισε στο ιασω και μου λεει χαρακτηριστικα φαντασου τι γινεται στο γαια! τωρα περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω. επισεις μια φιλη της αδελφης μου (μαια και αυτη)εφυγε απο το ιασω και πηγε γαια, και αν θες θα την ρωτησω τι γινεται.

καταρχην θα σου πω οτι υπαρχουνε ψηλες κοπελες και πολυ ψηλες! εσυ εισαι ψηλη και εγω 1,80 πολυ ψηλη!!! χαχαχαχα! το 1,90 ειναι τεραστια! δεν ξερω καμια!!!

η αδελφη μου ειναι μαια (στο ελενας) ολοι της οι φιλοι- φιλες ειναι σε διαφορα μαιευτηρια και ο γαμπρος μου νοσηλευτης στο ιασω. ο γιατρος δεν μου εχει πει τιποτα, αλλα οι γυρω γυρω λενε οτι δεν εχει αδεια το γαια για μαιευτηριο και εχει γινει μηνυση απο τα αλλα μαιευτηρια, και οτι γενικως επικρατει ενα μπαχαλο στο ερρικος ντυναν και κατ'επεκταση στο γαια. ο γιατρος μου εφυγε απο το ιασω και πηγε γαια για 5-7 μηνες περιπου. μου ειπε ο γαμπρος μου οτι ξαναγυρισε στο ιασω και μου λεει χαρακτηριστικα φαντασου τι γινεται στο γαια! τωρα περισσοτερες λεπτομεριες δεν ξερω. επισεις μια φιλη της αδελφης μου (μαια και αυτη)εφυγε απο το ιασω και πηγε γαια, και αν θες θα την ρωτησω τι γινεται.

Εμενα μου κανει εντυπωση πως λειτουργει χωρις αδεια εδω κ τοσο καιρο!!!

Βεβαιως εαν μπορεις να μαθεις.....καθε πληροφορια δεκτη!!!

Εμενα μου κανει εντυπωση πως λειτουργει χωρις αδεια εδω κ τοσο καιρο!!!

Βεβαιως εαν μπορεις να μαθεις.....καθε πληροφορια δεκτη!!!

ειχα διαβασει ενα αρθρο σε μια εφημεριδα και ελεγε οτι εχει αδεια για γυναικολογικη κλινικη και οχι για μαιευτηριο και εκει πατησαν και ανοιξανε

καλημερα κοριτσια!!

και εγω στο γαια θα παω. το θεμα με την κλινικη ειναι οτι το ερικος ειναι κοινοφελες (νομιζω,περνει λεφτα απο το κρατος γιατι το ξεκινησε ο ερυθρος σταυρος), ενω η μαιευτικη (ειναι οροφος στο ερικος) ανηκει στο σε ενα αλλο ιδιοτικο νοσοκομειο.. τεσπα! το θεμα ειναι οτι τωρα ειτε το ιδιοτικο θα δωσει την αδεια στο ερικος ειτε ο βγενοπουλος (απο οτι ακουσα ) θα αγορασει ερικος +γαια για να ειναι 1 η αδεια εφόσον δεν επιτρεπετε να υπαρχουν 2.

θα δουμε μην αγχονομαστε!! οπου ειναι ο γιατρος μας εκει θα παμε!! παντως οι υπαλληλοι δουλευουν κανονικα! και προσωπικα νομιζω οτι ολα γινοντε για τα συμφεροντα των μεγαλων κεφαλιών!!

κατα τα αλλα ερχοντε οι αδερφουλες μου σιγα σιγα απο αθηνα για διακοπες και λενε να μου κανουν το BABY SHOWER PARTY. Πλακα θα εχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...