Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!!!

Θα παω να κανω εξετασουλες σημερα.....εχω βαρεθει πια!!! Καθε 15 μερες εχω εξετασεις....

καλημερα κοριτσια, τι κανετε? εγραφα μια ωρα και με πεταξε εξω! ουφ δεν ξαναγραφω!!!!!

γκρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!:shock:

το μονο που θα γραψω ειναι οτι κλεισαμε διακοπες στο τολο για να ειμαστε κοντα 8-19 αυγουστου στο :http://www.hoteltolo.gr/

πολλα φιλια σε ολες!!!:-P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα ,

sevi μου ρωτα να μάθουμε , θα βαλω κι εγω τον αντρα μου να ρωτησει στο Ντυναν σήμερα που θα είναι εκεί .

yotou γοριλα για βαφλα παγωτο στο Τολό super !!!! Θα μαστε κι εμεις εκει απ το ΣΚ 6 μεχρι τις 9 Αυγουστου καθως και 18-20 αυγουστου, αν θες στειλε πμ μηπως και καταφερουμε και βρεθουμε. Υστερα φευγουμε για εναλλακτικες διακοπες στο βουνό χι χι χι , θα χουμε και τον μπαμπά μου μαζί που το περιμενει πως και πως !!!

Αυριο παω ικα για αδεια κι ελπίζω να παρω καμια 10αρια μερουλες αναρρωτική ....

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Lianaki τι υπέροχο μήνυμα είναι αυτό! Χαλαρώνω μόνο που το διαβάζω, όχι να το ζούσα κιόλας!!

marigia και Σέβη, δεν ήταν τόσο έντονες οι συσπάσεις. Απλά έγιναν πολλές συνεχόμενα και έτσι τις κατάλαβα κιόλας. Αν γινόταν π.χ. μία κάθε ώρα δεν θα τις έπαιρνα χαμπάρι. Γυρίσαμε άρον άρον λόγω της κίνησης στη Χαλκιδική. Ήταν το χειρότερο Σαββατοκύριακο από πλευράς εξόδου αυτοκινήτων και το μποτιλιάρισμα θα ήταν φοβερό το βράδυ γι'αυτό αγχωθήκαμε και προτιμήσαμε να γυρίσουμε μεσημέρι για παν ενδεχόμενο. Τον γιατρό δεν τον πήρα μέσα στο ΣΚ, γιατί ήθελα να δω μήπως είναι κάτι περιστασιακό και σταματήσουν. Τον πήρα όμως χτες το μεσημέρι μόλις ένιωσα ξανά την 1η σύσπαση για χτες. Μου έδωσε Yutopar και θα το παρακολουθήσουμε λέει για μερικές μέρες. Μου είπε ότι αν είμασταν στην 32-34 εβδομάδα δεν θα μας πείραζαν, αλλά τόσο νωρίς δεν τις θέλουμε γιατί μπορεί να πυροδοτήσουν σοβαρές πρώιμες συσπάσεις. Είπε ότι προέρχονται από λάθος εντολή που δίνεται στη μήτρα: "Κοίτα λέει εμείς μεγαλώνουμε γρήγορα γι'αυτό εσύ ξεκίνα να προετοιμάζεσαι" (Αυτά μου είπε δεν τα βγάζω από το μυαλό μου!! :) ) Το πρόβλημα είναι ότι με το που πήρα τη 2η δόση του φάρμακου χτες με έπιασε φριχτός πονοκέφαλος και δεν έκλεισα μάτι ΟΛΗ νύχτα... Τώρα φοβάμαι να πάρω άλλο και αυτός είπε για 3-4 μέρες να τα παίρνω.... Αχ τι θα κάνω...

Γιώτα και Φατσάκι καλημέρα!

UbPrp3.png

Kαλημέρα ,

sevi μου ρωτα να μάθουμε , θα βαλω κι εγω τον αντρα μου να ρωτησει στο Ντυναν σήμερα που θα είναι εκεί .

yotou γοριλα για βαφλα παγωτο στο Τολό super !!!! Θα μαστε κι εμεις εκει απ το ΣΚ 6 μεχρι τις 9 Αυγουστου καθως και 18-20 αυγουστου, αν θες στειλε πμ μηπως και καταφερουμε και βρεθουμε. Υστερα φευγουμε για εναλλακτικες διακοπες στο βουνό χι χι χι , θα χουμε και τον μπαμπά μου μαζί που το περιμενει πως και πως !!!

Αυριο παω ικα για αδεια κι ελπίζω να παρω καμια 10αρια μερουλες αναρρωτική ....

α ρε γμτ! τελευταια μερα δικια σας 1η δικια μας και μετα τελευταια δικια μας 1η δικια σας. εμεις 8 αυγουστου (μεσημερι) φτανουμε και φευγουμε 19 (πρωι)! αλλα καλα θα ηταν μηπως τα καταφερουμε! που θα μενετε? θα σου στειλω!

Κοριτσάκια μου καλημέρα!

Lianaki τι υπέροχο μήνυμα είναι αυτό! Χαλαρώνω μόνο που το διαβάζω, όχι να το ζούσα κιόλας!!

marigia και Σέβη, δεν ήταν τόσο έντονες οι συσπάσεις. Απλά έγιναν πολλές συνεχόμενα και έτσι τις κατάλαβα κιόλας. Αν γινόταν π.χ. μία κάθε ώρα δεν θα τις έπαιρνα χαμπάρι. Γυρίσαμε άρον άρον λόγω της κίνησης στη Χαλκιδική. Ήταν το χειρότερο Σαββατοκύριακο από πλευράς εξόδου αυτοκινήτων και το μποτιλιάρισμα θα ήταν φοβερό το βράδυ γι'αυτό αγχωθήκαμε και προτιμήσαμε να γυρίσουμε μεσημέρι για παν ενδεχόμενο. Τον γιατρό δεν τον πήρα μέσα στο ΣΚ, γιατί ήθελα να δω μήπως είναι κάτι περιστασιακό και σταματήσουν. Τον πήρα όμως χτες το μεσημέρι μόλις ένιωσα ξανά την 1η σύσπαση για χτες. Μου έδωσε Yutopar και θα το παρακολουθήσουμε λέει για μερικές μέρες. Μου είπε ότι αν είμασταν στην 32-34 εβδομάδα δεν θα μας πείραζαν, αλλά τόσο νωρίς δεν τις θέλουμε γιατί μπορεί να πυροδοτήσουν σοβαρές πρώιμες συσπάσεις. Είπε ότι προέρχονται από λάθος εντολή που δίνεται στη μήτρα: "Κοίτα λέει εμείς μεγαλώνουμε γρήγορα γι'αυτό εσύ ξεκίνα να προετοιμάζεσαι" (Αυτά μου είπε δεν τα βγάζω από το μυαλό μου!! :) ) Το πρόβλημα είναι ότι με το που πήρα τη 2η δόση του φάρμακου χτες με έπιασε φριχτός πονοκέφαλος και δεν έκλεισα μάτι ΟΛΗ νύχτα... Τώρα φοβάμαι να πάρω άλλο και αυτός είπε για 3-4 μέρες να τα παίρνω.... Αχ τι θα κάνω...

Γιώτα και Φατσάκι καλημέρα!

καλημερα!

yutopar επερνε και η αδελφη μου σε ολη σχεδον την εγκυμοσυνη, δεν ειχε αναφερει τιποτα για πονοκεφαλο! μηπως ηταν τυχαιο?

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω Γιώτα. Μόλις το είδα και στις παρενέργειες και δεν είναι ίδιες σε όλες τις εγκύους. Ο γιατρός με είχε προειδοποιήσει για ταχυπαλμίες, αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο εγώ. Υποφέρω από πονοκεφάλους πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Χτες στη μια το βράδυ που πήρα τη 2η δόση και νύσταζα κιόλας δεν είχε καμιά δουλειά να ξεκινήσει πονοκέφαλος και μάλιστα στο μέτωπο, στα μάτια και στα μηνίγγια... Δεν με πιάνει ποτέ μπροστά ... Και ήταν φριχτός... Αφού ξύπνησα και τον άντρα μουμ το βράδυ. Βλέπω να τον ξαναπαίρνω τηλέφωνο το γιατρό σήμερα.

UbPrp3.png

Δεν νομίζω Γιώτα. Μόλις το είδα και στις παρενέργειες και δεν είναι ίδιες σε όλες τις εγκύους. Ο γιατρός με είχε προειδοποιήσει για ταχυπαλμίες, αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο εγώ. Υποφέρω από πονοκεφάλους πάντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Χτες στη μια το βράδυ που πήρα τη 2η δόση και νύσταζα κιόλας δεν είχε καμιά δουλειά να ξεκινήσει πονοκέφαλος και μάλιστα στο μέτωπο, στα μάτια και στα μηνίγγια... Δεν με πιάνει ποτέ μπροστά ... Και ήταν φριχτός... Αφού ξύπνησα και τον άντρα μουμ το βράδυ. Βλέπω να τον ξαναπαίρνω τηλέφωνο το γιατρό σήμερα.

παρτον καλυτερα να του το πεις!

καλημέρα κοριτσάκια μου! Μarigia κι εγώ έχω ακούσει για το Γαία ότι κλείνει άμεσα, γιατί τους ενοχλούσε ο ανταγωνισμός και κάπως το βρήκαν στα νομικά ότι δεν μπορούσε να λειτουργήσει!

Όσο για τις συσπάσεις και ο γιατρός μου μου είπε ότι από εδώ και πέρα είναι φυσιολογικό να νιώσουμε συσπάσεις, γιατί προετοιμάζεται η μήτρα! Απλά τις παρακολουθούμε και ενημερώνουμε αν επιμένουν! Φιλάκια πολλά σε όλες!

bg1136850.jpg

polixenia γι αυτο κι εγω δεν τα χω παρει ακόμα τα καταραμενα τα γιουτοπαρ ... Το χω ξαναδει το έργο .. πονοκεφαλο , ταχυπαλμιες, τρέμουλο Ολα αυτα ειχα οταν τα επαιρνα .. μισο καθε4 ωρες νομιζω επαιρνα .. Τωρα θα τα ξαναρχισω απ οτι φαίνεται ... Παντως εγω μολις τα έκοψα στη 1 η μου γεννησα στις 37 περιπου βδομαδες οπότε κάτι κάνουν /.....

γιωτα θα μενουμε ναυπλιο στη πεθερα μου εμεις. Διπλα ειμαστε !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Marigia εμένα μου είπε να το κόβω στα 4 και να παίρνω το 1/4 του χαπιου 3 φορές τη μέρα.. Και κοίτα το ρημάδι μόλις έφτασα στο μισο χαπάκι άρχισαν οι παρενέργειες. Φοβάμαι γιατί ακόμα δεν μου έχει περάσει εντελώς ο πονοκέφαλος.

Τώρα το αποφάσισα και πήρα το 1ο σημερινό χαπάκι. Διάβασα λίγο στο ίντερνετ τι λένε οι άλλες κοπέλες που το έχουν πάρει και πολλές λέγανε ότι συνήθισε ο οργανισμός τους μετά από λίγο καιρό, οπότε τι να κάνω. Ξαναδοκίμασα να δω τι θα γίνει.

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Πως είστε σήμερα?...Δεν νομίζω να ζεσταίνεστε,ε??:rolleyes:

Lianaki, σε ζηλεύω...:D κοίτα να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις....στείλε τον σύζυγο πισω και συνέχισε τις διακοπούλες σου...

Σέβη και Marigia, κι εγώ άκουσα για το Γαία ότι θα κλείσει γιατί δεν έχει άδεια (!)....και πως λειτουργούσε τόσο καιρό??...Μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα, βέβαια...μιλήστε με τους γιατρούς σας κορίτσια...Κατά τα άλλα τι κάνετε?....Σέβη, διάβασα για τα δίδυμα που έγραψες χθες και πολύ το χάρηκα....φαντάζομαι τι ωραία εικόνα, παντού πιτσιρικάκια δίδυμα...Άντε, και του χρόνου, και τα δικά μας, έτσι θα είναι. Κι εμείς θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε...:rolleyes:

Γιώτα, εσύ τι κάνεις?.....Κλείσατε Τολό?...δεν έχω πάει ποτέ. Ωραία είναι?...Εκεί κοντά μένεις?

Νατάσα, Φατσάκι, Αντρακι, ου ου ου!!...τι κάνετε?...Νατάσα, πήρες χρωματάκι στο μπάνιο?...

Polixenia, εκείνες τις μέρες που είχα κι εγώ τις συσπάσεις (πετρώματα) το πάθαινα κάθε 45 λεπτά. Αυτό κράτησε 3-4 μέρες και μετά από μόνο του ηρέμησε. Και τώρα έχω, αλλά γύρω στις 5-6 τη μέρα. Μπορεί κι εσένα να ελαττωθούν. Μίλα όμως με τον γιατρό σου για τους πονοκεφάλους γιατί είναι ότι χειρότερο πονοκέφαλος με τέτοια ζέστη....

Σας γράφω και τα αποτελέσματα της καμπύλης... Νηστική: 70 (76-105), 60 λεπτά: 163 (120-170) και 120 λεπτά: 132 (70-120). Ο γιατρός μου είπε πως δεν βλέπει κάτι τρομερό, απλά να μην τρώω γλυκά :rolleyes::(..."Καθόλου γιατρέ?"...."τρώε ένα την εβδομάδα"....μας υποχρέωσε....:tongue:

Banjp3.png

hJSRp3.png

polixenia γι αυτο κι εγω δεν τα χω παρει ακόμα τα καταραμενα τα γιουτοπαρ ... Το χω ξαναδει το έργο .. πονοκεφαλο , ταχυπαλμιες, τρέμουλο Ολα αυτα ειχα οταν τα επαιρνα .. μισο καθε4 ωρες νομιζω επαιρνα .. Τωρα θα τα ξαναρχισω απ οτι φαίνεται ... Παντως εγω μολις τα έκοψα στη 1 η μου γεννησα στις 37 περιπου βδομαδες οπότε κάτι κάνουν /.....

γιωτα θα μενουμε ναυπλιο στη πεθερα μου εμεις. Διπλα ειμαστε !!!

Τις ταχυπαλμίες φοβάμαι εγώ περισσότερο, μιας και παλιότερα λόγω θυρεοειδή είχα σε καθημερινή βάση και πολύ έντονες. Δεν μ'αφηναν να κοιμηθώ. Φαντάζομαι πως αν χρειαστεί κάποια στιγμή να πάρω κι εγώ θα πρέπει να ξαναμιλήσω με την ενδοκρινολόγο μου. Ήδη από χθες μου αύξησε το χάπι.

Στο τέλος θα ξεχάσω τι πρέπει να παίρνω και πότε.....2 χάπια για τον σίδηρο, 4 χάπια για το μαγνήσιο, ασβέστιο, χάπι για το θυρεοειδή....έλεοοοοοοοοος!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Νάντι μου, ευχαριστώ για το Link Που έβαλες γιατί ψάχνω κι εγώ είδη βυθού για τα αγοράκια μου και εκεί μέσα βρήκα!! Είναι ίδιο με το δικό σου το κύμα, απλά σε μπλε!! Μεγειές και για τα σεντονάκια!!

Κι εμένα μου άρεσαν τα αυτοκόλλητα με θέμα το βυθό...!!Αν είχα 2 αγοράκια πολύ πιθανό να διάλεγα το ίδιο....:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλή μου Νάντι! Θα δω πώς θα πάω και σήμερα και αναλόγως θα πράξω...

Α έτσι είπε ο γιατρός ε;; Καλά δεν σε βλέπω να έχεις πρόβλημα τότε!! Μα κι εμένα πριν καν κάνουμε την καμπύλη, μου έλεγε παντα: "Γλυκά με μέτρο, όπως και όταν δεν ήσουν έγκυος. Δεν κάνει κάθε μέρα να τρώμε γλυκά! 1 φορά τη βδομάδα!"

Τώρα εγώ πώς το ανέβασα στο 1 τη μέρα είναι αυτό που λένε δώσε θαρρος στο χωριάτη να σ'αν'εβει στο κρεβάτι!!

Οπότε για μια ακόμα φορά να ακούς το σώμα σου. Αν λυσσάς για παγωτό ε φάε και κάνενα, δεν πειράζει. Πιο πολύ το εκτιμάς έτσι!

UbPrp3.png

Καλή μου Νάντι! Θα δω πώς θα πάω και σήμερα και αναλόγως θα πράξω...

Α έτσι είπε ο γιατρός ε;; Καλά δεν σε βλέπω να έχεις πρόβλημα τότε!! Μα κι εμένα πριν καν κάνουμε την καμπύλη, μου έλεγε παντα: "Γλυκά με μέτρο, όπως και όταν δεν ήσουν έγκυος. Δεν κάνει κάθε μέρα να τρώμε γλυκά! 1 φορά τη βδομάδα!"

Τώρα εγώ πώς το ανέβασα στο 1 τη μέρα είναι αυτό που λένε δώσε θαρρος στο χωριάτη να σ'αν'εβει στο κρεβάτι!!

Οπότε για μια ακόμα φορά να ακούς το σώμα σου. Αν λυσσάς για παγωτό ε φάε και κάνενα, δεν πειράζει. Πιο πολύ το εκτιμάς έτσι!

Αυτό το "δώσε θάρρος στον χωριάτη", είναι που φοβάμαι γι'αυτό είπα να μαζευτώ και να τρώω ένα την εβδομάδα. Κάθε Κυριακή ας πούμε...:lol::lol::lol:

Εν τω μεταξύ σήμερα θυμήθηκε ο άντρας μου να φέρει σοκολατόπιτα...τι να του πεις?...ευτυχώς που δεν είχα όρεξη παρά μόνο αν ήταν παγωτό...:rolleyes:....Μου έφερε κι ένα mocaccino της Algida. Αυτό δεν το βλέπω να γλιτώνει απ'τα νύχια μου....:confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...