Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

καλησπερα σας κορίτσια !! Συζυγος και μικρη λειπουν βολτιτσα κι ετσι βρηκα χρονο να σας γράψω ... Τους εστειλα για φραπουτσινο απο σταρμπακς ..αυτο ζήλεψα η εγκυος τι να κάνω

Καταρχην φατσακι να σου ζήσει η μικρή σου, χιλιοχρονη και τυχερη να είναι .

Ανδρακι πλησιαζουν και τα δικά σας γενεθλια σε λίγακι ε? Με το καλό κι ευχομαι τα μικρα μας να προσαρμοστουν ευκολα οταν θα ερθουν με το καλό με τα αδερφάκια τους . Το λεω γιατι επηρρεαστηκα απο την ανιψουλα μας που αντιδρα περίεργα με καινουργιο αδερφακι της και στενοχωριεμαι κι ερχομαι στη θεση της μανούλας της ...

ναντιμορ πολυ ομορφα τα αυτοκολητα που διάλεξες και ουδετερα για τα μωρακια σου με το καλο ! και σε σενα γιωτου το ίδιο και η κουνια ακουγεται όντως πολύ πρακτική !

Οσο για ευαισθησια στις έγκυες τι περιμενετε.. εδω δε σεβονται τους ΑΜΕΑ τις έγκυες θα σκεφτουν ??? Εμενα περισσότερο με εξοργιζουν οι γέροι που θελουν να σου παρουν τη σειρά παντού , στο ΙΚΑ στη τραπεζα παντου.. Τι βιάζεσαι κυριέ μου ?τι άλλο εχεις να κανεις δηλ και τι σε περιμενει , το αφεντικό ή τα παιδιά και οι δουλειες του σπιτιού ? Σκοτωνουν που σκοτωνουν την ώρα τους με το κουτσομπολιο και το κουβεντολοι ε δεν αφηνουν και κανεναν να τελειωσει μια ώρα αρχιτερα να παει στη δουλειά του και στις υποχρεώσεις του ... γκρρρ τα πα και ξελάφρωσα ....

πολυξενια μια χαρά μου φαινεται η καμπυλη σου αλλα κατσε να δουμε τι θα πει κι ο ντοκτορ ...

ανδρακι η αληθεια είναι πως κι εμενα θα με λίγωνε η σοκολατα πορτοκάλι ...

Κατα τα άλλα καλά ειμαι με το νινι στη κοιλίτσα αλλά πέφτει τρελή κλωτσιά , καμιά σχεση με το 1ο δηλ.. Συσπασουλες εχω αλλά μιλάω με τη γυναικολογο και μπορει να χρειστει να παρω καμιά αδειούλα να ξεκουραστω λιγάκι . Στη δουλεια γίνεται χαμός τωρα τελευταια και αγχωνομαι κι εκεί , σπίτι δουλειές και τη μικρή δεν προλαβαινω γενικά να ασχοληθω καθολου με τον εαυτο μου ..

Περιμενω τις μερες να περάσουν να φυγουμε για διακοπουλες στο βουνό !!!

Καλησπέρα Marigia!!!....Σ'ευχαριστώ για τα καλά λόγια, το βάψιμο πήγε πολύ καλά, όταν τελειώσει το δωμάτιο με το καλό, και βάλουμε και τα αυτοκόλλητα θα σας στείλω φωτό να το δείτε. Έχεις τόσο δίκιο για τους γέρους. Δεν λέω, αυτοί που έχουν σοβαρό πρόβλημα και δεν μπορούν να σταθούν, να πάρουν τη θεση μου, αλλά βλέπεις κάτι αλλους κοτσωνάτους συνταξιούχους που, όπως λες, δεν έχουν τίποτα να κάνουν και κοιτάνε πως θα σου φάνε τη θέση στην ουρά....Γκρρρρρρ και πάλι γκρρρρρρ!!!!!!:rolleyes::lol::lol::lol:

Τώρα μόλις είδα πως τα τικεράκια μας διαφέρουν κατα 3 μέρες....!:D

Κουράζεσαι στη δουλειά,ε?...Σε καταλαβαίνω, εδώ κουράζομαι εγώ που έχω γίνει 4ωρη, πόσο μάλλον αν έχεις ένα ακόμα ζουζούνι να σε περιμένει σπίτι. Ποιον να πρωτοκοιτάξεις και για ποιον να πρωτονοιαστείς?....Υπομονή, πλησιάζουν οι μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης....!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!!

Τι κανετε τσουπρες;;;;; χαθηκαμε καλε!!!

Εμεις πηγαμε για μπανακι εχθες,εκει που καθισαμε απο την μια ειχαμε διδυμα αγορακια κ απο την αλλη διδυμα κοριτσακια!!! Εντελως τυχαια το διαλεξαμε,τα μικρα κανανε μπανιο κ δεν ξεραμε!!!

Τα χαζευαμε ολη την ωρα.....ωραια ηταν!!!

Καλε ξυπνατε,πως τα πατε με την ζεστη;;; :rolleyes:

Καλημερα!!!!!!

Τι ζεστη ειναι αυτη πρωι πρωι .....

Το απογευμα θα παμε για μπανακι να δροσιστουμε λιγο!!!!!!

Πως σκεφτομαι την ταλαιπωρια της Τεταρτης και τη ζεστη που θα φαω!!!!

Αντε καλε ξυπνηστε!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλημερα!!!!!!

Τι ζεστη ειναι αυτη πρωι πρωι .....

Το απογευμα θα παμε για μπανακι να δροσιστουμε λιγο!!!!!!

Πως σκεφτομαι την ταλαιπωρια της Τεταρτης και τη ζεστη που θα φαω!!!!

Αντε καλε ξυπνηστε!!!!

καλημερα κορες!!! τι κανετε?

πολυ ζεστη!!! :shock: εχτες πηγαμε για μπανακι και ηταν τελεια!!! πρωι πρωι για δουλεια ηρθα και θελω να ξαναπαω θαλασσα! αντρακι τυχαιρη εισαι! κλεινουμε ξενοδοχειο για διακοπες γιαυτο καθυστερισα να μπω να πω και εγω την καλημερα μου!!! φιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε..:D:D:D:D

Τι κάνετε??....Εγώ σήμερα σπίτι, πριν λίγο γύρισα, έκανα την καμπύλη και το απόγευμα θα πάρω τα αποτελέσματα. Άντε να δούμε τι θα γίνει και μ'αυτό. Πάω για ξάπλα γιατί η ζέστη σε συνδυασμό με τη γλυκόζη με έχουν κάνει ράκος....θα μπω αργότερα....

Φιλιάααα!!

Υ.Γ. Τυχερες όσες πήγαν για μπανάκι....άντε να δω πότε θα κάνω κι εγώ...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Όπως σας είχα γράψει θα φεύγαμε Χαλκιδική αυτό το Σουκου. Χτες μπήκαμε στον 7ο και λες και είχαν ραντεβού οι συσπάσεις ... Ξεκίνησαν από Σάββατο βράδυ και αναγκαστήκαμε Κυριακή μεσημέρι να φύγουμε μέσα στη ζέστη για να μην πέσουμε στην κίνηση. Ευτυχώς δεν πονάω και δεν έχω περίεργη αναπνοή, απλά αισθάνομαι ακανόνιστα να σφίγγει η μισή κοιλιά, πότε δεξιά πότε αριστερά, πότε ολόκληρη και να γίνεται πέτρα.. Μια φορά έγινε τρίγωνη.....

Το απόγευμα θα πάρω το γιατρό τηλέφωνο να δούμε τι θα κάνουμε... Μάλλον οι Braxton Hicks θα είναι... Ελπίζω τουλάχιστον...

ΥΓ.

Andraki μια χαρά η καμπύλη είπε ο γιατρός. Τέλεια. Δεν υπάρχει κάνένα θέμα.

Νάντι μου, ευχαριστώ για το Link Που έβαλες γιατί ψάχνω κι εγώ είδη βυθού για τα αγοράκια μου και εκεί μέσα βρήκα!! Είναι ίδιο με το δικό σου το κύμα, απλά σε μπλε!! Μεγειές και για τα σεντονάκια!!

Marigia, Σέβη, Γιώτα καλημέρα!! Ελπίζω να μην ξέχασα καμιά!

UbPrp3.png

γεια σας κοριτσια και απο μενα..

μολις εβαλα το φαγητο στο φουρνο και ειπα να σας διαβασω!

εμεις χθες φυγαμε απο τις 11 το πρωι και γυρισαμε 9,30 το βραδυ... θαλασσα καφε φαγητο.. ωραια ηταν αλλα οταν γυρισαμε τα ματια μου δεν τα κρατουσαν!!! στις 5 το πρωι βεβαια που σηκωθηκα για το 3 κατουρημα,, και το ματι γαριδα!! ανοιξα t.v και με ξαναπηρε στις 7. 9,30 χτυπουσαν τηλεφωνα για να μου ερθουν για καφε!!! οποτε σημερα ζεστη ή οχι θα κατσω να κοιμηθω!!

Γεια σου Νατάσα. Εμείς ευτυχώς που πήγαμε ολόκληρο του Σουκού για μπάνιο και δροσίστηκα λίγο, παρά την εσπευσμένη αναχώρηση της Κυριακής. Τέλειες θάλασσες.

οντως τελειες αλλα ο ηλιος ειναι.... εγω στην σκια με 30 δεικτη αντιηλιακο εκανα ενα μαυρισμα!! αστα και ειμαι ευτυχως αρκετα μελαχρινη και δεν καιγομαι.. οι υπολοιποι εγιναν κατακοκκινοι

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

Marigia ευχαριστώ για τις ευχές κι εσύ να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!

Έχει πολύ ζέστη ρε κορίτσια όντως! Τα έχω παίξει και τώρα σκέφτομαι πως θα φύγω να πάω σπίτι. Το αυτοκίνητο θα βράζει πάλι μέχρι να πάρει το a/c!

Αγορές βλέπω ε? Καλά κάνετε!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε?? Σας γράφω κι εγώ από το εξοχικό μας! Ούτε στον υπολογιστή δεν έμπαινα! Για τέτοια αποτοξίνωση μιλάμε! Μόνο τζιτζικάκια θέλω να ακούω! Ευτυχώς εδώ έχει δροσούλα και απολαμβάνω τις περιποιήσεις των δικών μου! Αφού είχαμε κανονίσει για 15 μερούλες, αλλά με βλέπω να αφήνω τον αντρούλη να επιστρέψει και να κάτσω και άλλες 10 - 15 μέρες και να γυρίσω μετά από κανένα μήνα! Σας στέλνω όσο πιο πολύ μπορώ θαλασσινό αέρα!!! Φιλάκια στις κοιλίτσες σας! Θα μπαίνω να διαβάζω νέα σας!

bg1136850.jpg

natasa και δε θυμαμαι πια αλλη γεννάει Γαια .. Εχω πανικοβληθεί .. Κλεινει λέει το Γαια σε 30 μέρες... Το διαβασα στο ΒΗΜΑ το ΣΚ ... Εσεις έχετε ακούσει κάτι ?? Που θα γεννησουμε βρε κορίτσια ???

polixenia τοσο χάλια οι συσπάσεις που φυγατε αρων άρων ?? Παιρνεις κάτι ??? Εγω θα χτυπησω μια αναρρωτική 10 μερούλες γι αυτο το λόγο ..Με εχουν πανικοβάλει όλοι ρε γμτ... Εγω επειδη τα χω περασει και στη 1η εγκυμοσυνη κάπου δεν βάζω κακό στο μυαλό μου ... Θα παρω όμως για καλό και για κακό για να δω αν με ξεκουραση θα πάει καλύτερα ...

Αυτα παω να φτιαξω κεικ σοκολατα με γιαουρτι ...

Λεω να πάρω παγωτομηχανη . Εχει καμιά αλήθεια να μου πει αν αξίζει ???

λιανακι απολαυσε το θαλασσινο αερακι όσο περισσοτερο γίνεται !!! Ζηλευουμε !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Marigia εγω ειμαι για το Γαια!!! Κλεινει;;;;; σοβαρα μιλας;;;

Την Πεμπτη που θα παω στον γιατρο θα τον ρωτησω....

Polixenia δεν κουβεντιαζαμε τιποτα αλλο τις προαλλες κ σε πιασανε συσπασεις;;; Τοσο εντονες;;;;

Lianaki καλα κανεις κ ξεκουραζεσαι τυχερουλα!!! Καλα να περνατε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...