Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε δεν ντρεπεστε μια τα γλυκα,μια τα αλμυρα;;;;;:tongue::tongue::tongue:

Polixenia μια χαρα ειναι η καμπυλη σου,ειδικα νηστικη κ την 1η ωρα....αλλα νομιζω κ η 2η ωρα καλη ειναι,εαν κ θα επρεπε να πεσει λιγακι!!!

Δεν φταιει το αιμα σου,φταιει που σου αρεσε η γλυκοζη!!!;):tongue::P

Σέβη λες;;; Τιμωρία μου!

Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου φάνηκε παράξενη η 2η ώρα... Όταν δεν έχεις 3η ώρα να τι γίνεται .... γκρρρρ τα νεύρα μου.... Τώρα να δούμε τι θα πει το βράδυ αυτός...

UbPrp3.png

Σέβη λες;;; Τιμωρία μου!

Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου φάνηκε παράξενη η 2η ώρα... Όταν δεν έχεις 3η ώρα να τι γίνεται .... γκρρρρ τα νεύρα μου.... Τώρα να δούμε τι θα πει το βράδυ αυτός...

Λογικα δεν εχεις προβλημα κανενα!!! εδω η δικια μου καμπυλη ηταν μια χαρα.... 0' 109,60' 174,120' 118,180' 117.....συγκρινε κ μονη σου!!!;):P

Γεια σας κοριτσάκια!!!!

Πως είστε σήμερα?

Πάλι για φαγητά λέτε????....Πωπωωωω....!!!!

Να μη σχολιάσω τη μέλισσα και το κρουασάν, σα δεν ντρέπονται λιγο, βλέπουν έγκυο γυναίκα κι αντί να την προσέξουν, δίνουν ότι βρουν μπροστά τους!!!...Θυμήθηκα χθες που πήγα στο φαρμακείο κι ήταν πριν από μένα 3 γυναίκες, και δεν προσφέρθηκε καμία να μου δώσει τη θέση της. Λέω από μέσα μου "δεν πειράζει, θα περιμένω" και κάθομαι σε μια καρέκλα γιατί η ζέστη με είχε κάνει κουρέλι. Μπαίνει μια άλλη εκείνη την ώρα, μου κλεβει τη σειρά (έκανε πως δεν με είδε) έκανε τη δουλειά της κι έφυγε!!...Άι σιχτίρ!...Κι όχι τίποτα άλλο, ο βλάκας ο γιατρός του ΙΚΑ μου είχε γράψει άλλο φάρμακο. Και περίμενα 20 λεπτά στη σειρά μου. Γκρρρρρρρρ!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Κι επειδή είπατε για τούρτες- μπισκότο τσίμπησα λίγο απ'την τουρτα παγωτό μπισκότο που έχω....μιαμ μιαμ!!

Τη Δευτέρα θα κάνω την καμπύλη τελικά...Ουφφφφφφφ!!

Την Κυριακή θα βάψουμε το παιδικό δωμάτιο. Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Σέβη μακάρι!

Νάντι μην είσαι τόσο διακριτική...! Έπρεπε να πεις στον φαρμακοποιό ότι πας να κάτσεις γιατί δεν μπορείς να στέκεσαι και μετά θα ήταν δικό του σφάλμα αν δεν τηρήσει τη σειρά. Από τόν κόσμο μην περιμένεις... Ιδίως γυναίκες... Εμένα σε ένα κατάστημα με είχαν 1 τέταρτο όρθια και περίμενα για μια ερώτηση μόνο και οι πωλήτριες έκαναν πως δεν με έβλεπαν. Το αστείο είναι ότι στο τέλος μπήκε μια κυρία στην είσοδο και την εξυπηρέτησαν κατευθείαν!! Εκεί μίλησα δεν άντεξα!

Και πριν λίγο καιρό που γυρνούσε ο άντρας μου απο αεροδρομιο ήταν μια κοπέλα έγκυος 8 μηνών και προσπαθούσε να πάρει τη βαλίτσα της από εκεί που βγαίνουν οι αποσκευές, το κυλιόμενο. Κανείς δεν τη βοηθούσε και τελικά έτρεξε ο άντρας μου... Αυτό στην Ελλάδα εννοείται.... Πού αλλού...

Άντε ωραία που θα βάψετε το δωματιάκι.. Να μας πεις μετά πώς το κάνατε.

UbPrp3.png

Καλημερα!!!!

Η ζησητησει που ανοιξατε με εξοργηζει γιατι ειδικα εδω δεν σεβονται τιποτα ουτε εκυμοσυνες ουτε τιποτα......

Κοριτσια ακουστε γελιο εχει ενα μαγαζι εδω που φτιαχνει παγωτο Ιταλικο ηρθε λοιπον η κυρια που το εχει ειναι Ιταλιδα και μου φερνει ενα μπολ παγωτο σοκολατα με γευση πορτοκαλι που ξερει οτι μου αρεσει χωρις να ξερει οτι ειμαι εγκυος.......εγω μολις ειχα φυγει και με παιρνει η κοπελα που εχουμε στο μαγαζι και μου το λεει ελα ομως που εγω ανακατευομαι με την σοκολατα......το απογευμα λοιπον που την συναντησα την ευχαριστησα πολυ και τις ειπα τι εχω παθει τωρα με την εγκυμοσυνη και κοριτσια μου ζηταγε συγνωμη εαν ειναι δυνατον τρελαθηκα!!!!!!!!

Τωρα εχω ενα μπολ σοκολατα με γευση πορτοκαλι και δεν μπορω να το φαω:(:rolleyes:

Αχχχχχ

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Με το καλο το βαψιμο στο δωματιακι σας τι χρωμα θα το κανετε?

Εγω στο μικρο το εβαψα περσυ μπλε με κιτρινο εναλλαξ τους τοιχους .....ειναι τελειο !!!!

Εντονα χρωμματα οχι παλ...

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Σέβη μακάρι!

Νάντι μην είσαι τόσο διακριτική...! Έπρεπε να πεις στον φαρμακοποιό ότι πας να κάτσεις γιατί δεν μπορείς να στέκεσαι και μετά θα ήταν δικό του σφάλμα αν δεν τηρήσει τη σειρά. Από τόν κόσμο μην περιμένεις... Ιδίως γυναίκες... Εμένα σε ένα κατάστημα με είχαν 1 τέταρτο όρθια και περίμενα για μια ερώτηση μόνο και οι πωλήτριες έκαναν πως δεν με έβλεπαν. Το αστείο είναι ότι στο τέλος μπήκε μια κυρία στην είσοδο και την εξυπηρέτησαν κατευθείαν!! Εκεί μίλησα δεν άντεξα!

Και πριν λίγο καιρό που γυρνούσε ο άντρας μου απο αεροδρομιο ήταν μια κοπέλα έγκυος 8 μηνών και προσπαθούσε να πάρει τη βαλίτσα της από εκεί που βγαίνουν οι αποσκευές, το κυλιόμενο. Κανείς δεν τη βοηθούσε και τελικά έτρεξε ο άντρας μου... Αυτό στην Ελλάδα εννοείται.... Πού αλλού...

Άντε ωραία που θα βάψετε το δωματιάκι.. Να μας πεις μετά πώς το κάνατε.

καλημερα και απο μενα! τι κανετε μαμαδες και μωρακια?

την πεμπτη πηγα στο ταχυδρομειο να πληρωσω το ταμειο μου και ειχε 5 ατομα ουρα! κανενας δεν φιλοτιμηθηκε!!!!

nadimor τι χρωμα?

ζεστενομαι ρε κοριτσια!!!

Καλησπέρα κούκλες!!!!

Μόλις έφαγα και πάω να ξαπλώσω....κλωτσάει κι ο μικρός χαμηλά και με ζορίζει. Μπήκα μόνο για να σας πω πως, όντως μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά και δυστυχώς οι γυναίκες είναι χειρότερες. Ντροπή μου που το λέω αλλά έτσι είναι. Κρίμα. Εγώ πάντα όταν έβλεπα έγκυο, της έδινα τη θέση μου.

Το δωμάτιο θα το κάνω ένα μπεζ-κίτρινο απαλό κι από τη μέση και κάτω θα κάνω κύμα λαχανί και θα βάλω αυτά τα αυτοκόλλητα http://www.cosycorner.gr/el/category/σετ-τεράστια-αυτοκόλλητα-τοίχου/περιπλάνηση-στο-τροπικό-δάσος-fisher-price™/

Πριν λίγο τα παρήγγειλα και την Τρίτη θα μου τα φέρουν. Δεν θα τα κολλήσω όμως ακόμα στους τοίχους. Θα παραγγείλω και τις κούνιες και την αλλαξιέρα από εβδομάδα κι όταν με το καλό έρθουν και τακτοποιήσω τα έπιπλα, τότε θα κολλήσω και τα αυτοκόλλητα.

Σήμερα με πήρε η συννυφάδα μου τηλέφωνο και μου είπε πως αγόρασε σετ σεντονάκια για τις κούνιες...!!..Είμαι πολύ συγκινημένη...είναι τα πρώτα μας δωράκια...!!:D:D:D....Αχ, τι ωραία...!!!Παναγίτσα μου, να μας βοηθήσεις όλες, να γεννήσουμε γερά μωράκια!!!...

Σας φιλώ, μπορεί να μπω το απόγευμα, πάω για ξάπλες. Σήμερα ξύπνησα και το στομάχι μου είναι ανακατεμένο. Ελπίζω αργότερα να είμαι καλύτερα.

Kisses!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

καλησπερα σας κορίτσια !! Συζυγος και μικρη λειπουν βολτιτσα κι ετσι βρηκα χρονο να σας γράψω ... Τους εστειλα για φραπουτσινο απο σταρμπακς ..αυτο ζήλεψα η εγκυος τι να κάνω

Καταρχην φατσακι να σου ζήσει η μικρή σου, χιλιοχρονη και τυχερη να είναι .

Ανδρακι πλησιαζουν και τα δικά σας γενεθλια σε λίγακι ε? Με το καλό κι ευχομαι τα μικρα μας να προσαρμοστουν ευκολα οταν θα ερθουν με το καλό με τα αδερφάκια τους . Το λεω γιατι επηρρεαστηκα απο την ανιψουλα μας που αντιδρα περίεργα με καινουργιο αδερφακι της και στενοχωριεμαι κι ερχομαι στη θεση της μανούλας της ...

ναντιμορ πολυ ομορφα τα αυτοκολητα που διάλεξες και ουδετερα για τα μωρακια σου με το καλο ! και σε σενα γιωτου το ίδιο και η κουνια ακουγεται όντως πολύ πρακτική !

Οσο για ευαισθησια στις έγκυες τι περιμενετε.. εδω δε σεβονται τους ΑΜΕΑ τις έγκυες θα σκεφτουν ??? Εμενα περισσότερο με εξοργιζουν οι γέροι που θελουν να σου παρουν τη σειρά παντού , στο ΙΚΑ στη τραπεζα παντου.. Τι βιάζεσαι κυριέ μου ?τι άλλο εχεις να κανεις δηλ και τι σε περιμενει , το αφεντικό ή τα παιδιά και οι δουλειες του σπιτιού ? Σκοτωνουν που σκοτωνουν την ώρα τους με το κουτσομπολιο και το κουβεντολοι ε δεν αφηνουν και κανεναν να τελειωσει μια ώρα αρχιτερα να παει στη δουλειά του και στις υποχρεώσεις του ... γκρρρ τα πα και ξελάφρωσα ....

πολυξενια μια χαρά μου φαινεται η καμπυλη σου αλλα κατσε να δουμε τι θα πει κι ο ντοκτορ ...

ανδρακι η αληθεια είναι πως κι εμενα θα με λίγωνε η σοκολατα πορτοκάλι ...

Κατα τα άλλα καλά ειμαι με το νινι στη κοιλίτσα αλλά πέφτει τρελή κλωτσιά , καμιά σχεση με το 1ο δηλ.. Συσπασουλες εχω αλλά μιλάω με τη γυναικολογο και μπορει να χρειστει να παρω καμιά αδειούλα να ξεκουραστω λιγάκι . Στη δουλεια γίνεται χαμός τωρα τελευταια και αγχωνομαι κι εκεί , σπίτι δουλειές και τη μικρή δεν προλαβαινω γενικά να ασχοληθω καθολου με τον εαυτο μου ..

Περιμενω τις μερες να περάσουν να φυγουμε για διακοπουλες στο βουνό !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...