Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Χαχα! Εγώ έφαγα 2 γεμιστά (!!) πριν λίγο για να κρατηθώ μέχρι το ... κυρίως γεύμα που θα είναι αυτό που λιγουρεύτηκα εννοείται!! Τι να κάνω! Κι ο αντρούλης μου δεν μου χαλάει χατήρι!!

Προχτές του λέω φέρε παγωτά μπόλικα ατελειώτα και έφερε δύο συσκευασίες 1,5 κιλό η μία και 1 κιλό η άλλη! Βρε του λέω, αυτά δεν έχουν μέτρο. Δεν είναι όπως τα κουπάκι, ή τα ξυλάκια ή η παγωτοσοκολάτα σνίκερς να τελειώνουν. Εδώ κινδυνεύεις να φας μισό κιλό!! αχ αχ! Οπότε καταλαβαίνεις. Σήμερα θα φάμε το καταπέτασμα. Και το δικό σου το παγωτό στην κατάψυξη δεν μου κακοπέφτει!!! Αλλά ευτυχώς έχω..!

Το βράδυ περιμένω και μια φίλη μου κομμώτρια να μου βάψει τα μαλλιά με φυτική, γιατί δεν ξαναεμφανίζομαι στην παραλία έτσι!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα! Εγώ έφαγα 2 γεμιστά (!!) πριν λίγο για να κρατηθώ μέχρι το ... κυρίως γεύμα που θα είναι αυτό που λιγουρεύτηκα εννοείται!! Τι να κάνω! Κι ο αντρούλης μου δεν μου χαλάει χατήρι!!

Προχτές του λέω φέρε παγωτά μπόλικα ατελειώτα και έφερε δύο συσκευασίες 1,5 κιλό η μία και 1 κιλό η άλλη! Βρε του λέω, αυτά δεν έχουν μέτρο. Δεν είναι όπως τα κουπάκι, ή τα ξυλάκια ή η παγωτοσοκολάτα σνίκερς να τελειώνουν. Εδώ κινδυνεύεις να φας μισό κιλό!! αχ αχ! Οπότε καταλαβαίνεις. Σήμερα θα φάμε το καταπέτασμα. Και το δικό σου το παγωτό στην κατάψυξη δεν μου κακοπέφτει!!! Αλλά ευτυχώς έχω..!

Το βράδυ περιμένω και μια φίλη μου κομμώτρια να μου βάψει τα μαλλιά με φυτική, γιατί δεν ξαναεμφανίζομαι στην παραλία έτσι!

Α, τίποτα δεν τρως κι εσύ...:lol::lol::lol:

Eγώ έφαγα μισό κρουασάν μόλις τώρα, το αλλο μισό το είχα φάει το πρωί. Βέβαια, θα μπορούσα να φάω κι όλο το κουτί με τα κρουασάν, αλλά....:rolleyes:

Κι εγώ έβαψα τα μαλλάκια μου προχθές γιατί δεν παλευόταν η άσπρη τρίχα!!....Κι έγινα επιτέλους άνθρωπος :D......πάω να ξαπλώσω όμως τώρα, πιαστηκε ο αποτέτοιος μου, τόση ώρα καθιστή.

Φιλάκια Polixenaki...see you tomorrow!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Τσουπρες τι λεγατε παλι μεσημεριατικα;;;; Αααααα τα καλυτερα χανω οταν κοιμαμαι!!!

Polixenia βανιλια σου θυμισε η γλυκοζη;;;:rolleyes:

Εγω ενα βαζακι βανιλια που ειχα στο σπιτι το ξετιναξα κ σημερα πηρα με μαστιχα!!!!:shock:

Παγωτακια διαβασα,τουρτες διαβασα....μια λιγουρα την εχω τωρα!!!!:tongue:

Καλημερα !!!!!

Λυγουρες διαβαζω πρωι πρωι χαχαχα εγω χθες πηρα τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις ολα πολυ καλα 77 ζαχαρο 21 ουρια καλυτερα και απο την προηγουμενη φορα!!!!!

Τωρα αντε να περασουν οι μερες να ερθει η Τεταρτη να δω τοο μωρουλι μου!!!!

Κοριτσια χθες πηρα απο το φουρνο μια λουκανικοπιτα πως μου ηρθε και δεν θα πιστεψετε τι ειχε μεσα ........μια ψημενη μελισσα!!!!! κατι τετοια βλεπω και δεν τρωω τιποτα απεξω απο σημερα επιστροφη στο σπιτικο τοστακι και φρουτακια!!!

Καλα εχω πολυ πλακα καλε δεν καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος σε λιγο θα γεννησω και θα νομιζουν οτι το υοθετησα :tongue: χαχαχα

Θα ειμαι εδω τριγυρο ελπιζω να καταφερω να ξαναμπω!!!!!

Φιλιααααα

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλημερα !!!!!

Λυγουρες διαβαζω πρωι πρωι χαχαχα εγω χθες πηρα τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις ολα πολυ καλα 77 ζαχαρο 21 ουρια καλυτερα και απο την προηγουμενη φορα!!!!!

Τωρα αντε να περασουν οι μερες να ερθει η Τεταρτη να δω τοο μωρουλι μου!!!!

Κοριτσια χθες πηρα απο το φουρνο μια λουκανικοπιτα πως μου ηρθε και δεν θα πιστεψετε τι ειχε μεσα ........μια ψημενη μελισσα!!!!! κατι τετοια βλεπω και δεν τρωω τιποτα απεξω απο σημερα επιστροφη στο σπιτικο τοστακι και φρουτακια!!!

Καλα εχω πολυ πλακα καλε δεν καταλαβαινουν οτι ειμαι εγκυος σε λιγο θα γεννησω και θα νομιζουν οτι το υοθετησα :tongue: χαχαχα

Θα ειμαι εδω τριγυρο ελπιζω να καταφερω να ξαναμπω!!!!!

Φιλιααααα

καλημερα κοριτσακια, μολις εφτασα στην δουλεια, αργησα σημερα, δεν μπορουσα να σηκωθω, και εχω και πολυ δουλεια! θα ξαναμπω αργοτερα!!!

φιλακια!!!

Διαφημίσεις

ΜΕΛΙΣΣΑ??? απαπα.... Απαράδεκτοι!!! Κι εμένα τέτοια μου κάνουν... Πάω να πάρω ένα φρέσκο κρουασάν με μερέντα που το έχω πάρει 80 φορές και ξέρω πώς είναι όταν είναι φρέσκο, με βλέπει έγκυο και μου δίνει ο γάιδαρος το χτεσινό!!!

Κι εγώ η βλαμμένη δεν το πάω πίσω... Τέρμα αυτά... Την επόμενη φορά θα τους ξεχέσω..

Κορίτσια πήρα αποτελέσματα καμπύλης χτες:

0΄ : 78

60΄: 122

120΄: 124

Καταλαβαίνετε τίποτα;;

ΥΓ. Καλημέρα!!

UbPrp3.png

Καλημέρα

Ρε τι παθατε εχθές με τα γλυκά-φαγητα? Ευτυχώε που δεν ήμουν μέσα να μου τρέξουν τα σάλια!

Αλλά το Σάββατο έχω τη γιορτή-γενέθλια για το κοριτσάκι μου και καταλαβαίνετε...θα οργιάσω! :shock:

Έχω παραγγείλει τούρτα μπισκότο!!! δεν λέω για τα υπόλοιπα που θα φτιάξω-παραγγειλω, χεχεχε!

Nadimor, καλός ο άντρας σου...εμένε με κυνηγάει να μην τρώω!Κλαψ!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα fatsaki!

Εγώ πάντως το πα και το κανα. Τα έφαγα όλα όσα λιγουρεύτηκα χτες και το καταευχαριστήθηκα!

Ναι άσε μην μας λες τι θα κάνεις για το Σάββατο γιατί θα πάθω ζημιά πάλι και δεν θα αντέξω δεύτερη μερα συνεχόμενα!! Καλά να περάσετε πάντως και να τη χαίρεσαι! Εγώ στο λέω από τώρα γιατί θα λείπω Σουκου.

UbPrp3.png

Σέβη μου ναι!! Βανίλια μου θύμισε. Την ήπια έυκολα!!

επιτελους τελειωσα με τα επειγοντα στην δουλεια!

μελισσα?????? αν ειναι δυνατον! και ο αλλος με το κρουασαν! δεν βλεπεις ανθρωπε μου οτι το δινεις σε εγκυο???????? πριν απο κανα μηνα πηρα απο το φουρνο μπισκοτα γεμιστα και ηταν ληγμενα!!!:shock: ευτυχως που ειδα την ημερομηνια! τα πηγη πισω και της πεσαν τα μουτρα!

εχτες κοριτσια πηγαμε για κουνια! καταληξαμε σε κουνια- καναπε που σημαινει οτι φευγουν τελειως και τα καγκελα και το πανω κατω μερος (προσκεφαλο) οταν μεγαλωσει λιγο και πρωτα ο Θεος μεινω εγκυος στο 2ο να μην χρειαζεται να την σηκωνω. θα βγαλω το κατω μερος και θα μπαινοβγαινει απο εκει χωρις να υπαρχει κινδυνος να πεσει το βραδυ! περιπου στα 350- 400 € την ειδαμε και οτι χρωμα θελουμε και οτι ζωγραφια θελουμε! :-P μεχρι τα μεσα της επομενης εβδομαδας θα την παραγγειλουμε! τι ωραια!!!

Διαφημίσεις

Μόλις κανόνισα με τον άντρα μου να φέρει μόλις σχολάσει τηγανιά!!!

χαχαχα! Αμα η ζήλια ήταν ψώρα!!!

Και πατατούλες εννοείται και θα ψήσουμε και μια μελιτζάνα από αυτές που έχουμε στο μπαλκόνι μας!! Έχουμε και λαχανόκηπο στο μπαλκόνι.. χιχι

πως σου εγινε η τηγανια? εμενα τελεια!!! την εσβησα και με κοκκινο κρασι και ηταν σουπερ! μου τρεχαν τα σαλια!!!:-P

λαχανοκηπο στο μπαλκονι? για να βαλω το χασπαντ να το τακτοποιησει μια που το χει με τα φυτα!

Τέλεια έγινε!! Την έσβησα με λευκό κρασί, λίγο λεμονάκι στο τέλος και πιπερίτσα και αυτή από τον κήπο και βουτούσαμε όλα τα ψωμιά μέσα...!

Και η μελιτζανιά φέτος καταλάθος μας βγήκε λευκή! Ήταν η ποικιλία της δηλαδή..

Σούπερ... Άσε ας μην μας ανοίγουμε την όρεξη πρωί πρωί... χαχαχα

UbPrp3.png

Τέλεια έγινε!! Την έσβησα με λευκό κρασί, λίγο λεμονάκι στο τέλος και πιπερίτσα και αυτή από τον κήπο και βουτούσαμε όλα τα ψωμιά μέσα...!

Και η μελιτζανιά φέτος καταλάθος μας βγήκε λευκή! Ήταν η ποικιλία της δηλαδή..

Σούπερ... Άσε ας μην μας ανοίγουμε την όρεξη πρωί πρωί... χαχαχα

πιπερια δεν εβαλα, μονο ριγανη και κρασι και λεμονι. ωραιο ακουγεται! μετα το σουπερ χτεσινο φαγητο, σημερα θα συμβιβαστουμε με μακαροναδα+σαλτσα, δεν ειχα κουραγιο στις 9 που γυρισαμε να κανω τιποτα καλυτερο. ευκολο και ωραιο!

Καλημέρα

Ρε τι παθατε εχθές με τα γλυκά-φαγητα? Ευτυχώε που δεν ήμουν μέσα να μου τρέξουν τα σάλια!

Αλλά το Σάββατο έχω τη γιορτή-γενέθλια για το κοριτσάκι μου και καταλαβαίνετε...θα οργιάσω! :shock:

Έχω παραγγείλει τούρτα μπισκότο!!! δεν λέω για τα υπόλοιπα που θα φτιάξω-παραγγειλω, χεχεχε!

Nadimor, καλός ο άντρας σου...εμένε με κυνηγάει να μην τρώω!Κλαψ!

Κι εγω εχω πραγγηλει για τις 23 Ιουλιου τουρτα του γιου μου με γευση μπισκοτο!!!

Κοριτσια τι σας εχει πιασει μετα φαγητα σε λιγο παλι για κιλα θα λεμε χαχαχα

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Κι εγω εχω πραγγηλει για τις 23 Ιουλιου τουρτα του γιου μου με γευση μπισκοτο!!!

Κοριτσια τι σας εχει πιασει μετα φαγητα σε λιγο παλι για κιλα θα λεμε χαχαχα

τουρτα μπισκοτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πεθαινω!!!!!!!!!!!!!

στειλε κανα κομματι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...