Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι party που γιοργανωνει η φιλη,αδερφη καποια γνωστη της μελλουσας μανουλας για την αφιξη του μωρου της.. πινουν, τρωνε, της παιρνουν δωρακια για το μωρακι κ παιζουν διαφορα παιχνιδια.. δες εδω

http://www.moro-blog.gr/?p=319

Γεια σας! Μόλις γύρισα από την καμπύλη ζαχάρου. Εντάξει καλά πήγε. Το ήπια μια χαρά το γλυκό. Σαν βανίλια ήταν λιωμένη. Το απόγευμα θα πάρουμε αποτελέσματα. Ευτυχώς είχα πάρει ένα βιβλίο μαζί μου, γιατί δεν είχαν ούτε ένα περιοδικό εκεί για δείγμα!! Θα σκυλοβαριόμουν δυο ώρες, ένώ έτσι περάσαν εύκολα!!

Κορίτσια, εγώ πάλι δεν νομίζω ότι εμάς θα μας φέρουν πολλά πράγματα ο κόσμος. Και από αυτά τα λίγα που θα μας φέρουν, τι θα μας αρέσει είναι άλλο θέμα.. Οπότε όλα μόνοι μας για να είμαστε σίγουροι!

UbPrp3.png

Γεια σας! Μόλις γύρισα από την καμπύλη ζαχάρου. Εντάξει καλά πήγε. Το ήπια μια χαρά το γλυκό. Σαν βανίλια ήταν λιωμένη. Το απόγευμα θα πάρουμε αποτελέσματα. Ευτυχώς είχα πάρει ένα βιβλίο μαζί μου, γιατί δεν είχαν ούτε ένα περιοδικό εκεί για δείγμα!! Θα σκυλοβαριόμουν δυο ώρες, ένώ έτσι περάσαν εύκολα!!

Κορίτσια, εγώ πάλι δεν νομίζω ότι εμάς θα μας φέρουν πολλά πράγματα ο κόσμος. Και από αυτά τα λίγα που θα μας φέρουν, τι θα μας αρέσει είναι άλλο θέμα.. Οπότε όλα μόνοι μας για να είμαστε σίγουροι!

κοριτσακια σας διαβαζω αλλα πηζω στην δουλεια και δεν προλαβαινω να γραψω!!!:-(

Διαφημίσεις

Ήρθα κι εγώωωωω.....(για λίγο όμως, γιατί η ζέστη με έχει ζαβλακώσει εντελώς και νυστάζωωωω...)

Τι κάνετε εγκυούλες??:D

Yotou, δεν αγχώθηκα εγώ με το βάρος των μικρών, ο γιατρός που έκανε την Β-επιπέδου μου το επισήμανε και σήμερα πήρα τον γιατρό μου και του το είπα κι ενώ στην αρχή μου είπε πως καμπύλη θα κάνω την 28η εβδ., μόλις του είπα ότι διπλασιάστηκε το βάρος τους μου είπε να πάω να την κάνω τώρα. Μπορεί (και μακάρι) να μην είναι τίποτα, αλλά κι αυτός θέλει να είναι σίγουρος πως όλα πάνε καλά. Οπότε χαλάλι....!!Θα την κάνω ή το Σάββατο ή τη Δεύτερα...

Fatsaki και Adraki, πως και πως περιμένουν τα παιδάκια σας την άφιξη των αδερφών τους,ε?....Έτσι έκανα κι εγώ όταν η μαμά μου ήταν έγκυος στις αδερφές μου...

Polixenia, Σέβη, Nατάσσα, Marigia, τι κάνετε εσείς?Το Λιανάκι, έφυγε για διακοπές τελικά?...Δεν θυμάμαι..:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοριτσάκι μου, καλα αποτελέσματα εύχομαι!!!...

Μιαμ, μιαμ είπες βανίλια και ζήλεψα...:D

Για κάτσε...νομίζω πως έχω βανίλια...:lol::lol::lol:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Χαχαχα Νάντι έχεις πολλή πλάκα! Ωραία η βανίλια;;

Γιώτα όταν προλαβαίνεις μας γράφεις δεν παρεξηγούμε!!

Μόλις έφαγα μια κουταλίτσα και διαπίστωσα πως το βαζάκι το είχα πάρει καινούριο και κάποιος (ποιος άραγε?) κοντεύει να το τελειώσει....Ο σύζυγος κάνει επιδρομές μου φαίνεται....:lol::lol::lol:

Τι κάνεις καλό μου?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλά! Ζαλίστηκα λίγο μάλλον από το αίμα που έδωσα και την νηστεία της καμπύλης και από την ώρα που γύρισα σπίτι αισθάνομαι μια αδυναμία και ξαπλώνω.

Ώστε έτσι ο σύζυγος... Εμένα ό,τι δεν έχει χρώμα σοκολατί δεν το τρώει ... Κακομαθημένος!

UbPrp3.png

Μόλις έφαγα μια κουταλίτσα και διαπίστωσα πως το βαζάκι το είχα πάρει καινούριο και κάποιος (ποιος άραγε?) κοντεύει να το τελειώσει....Ο σύζυγος κάνει επιδρομές μου φαίνεται....:lol::lol::lol:

Τι κάνεις καλό μου?

Βρηκα στην καταψηξη της μαμας μου (το πατρικο μου με το μαγαζι ειναι απεναντι) παγωτο!!! μιαμ μιαμ και εκανα μια μικρη επιδρομη!!!

βανιλια ε? ο αντρας μου κανει συνεχια επιδρομες στο ψυγειο τα βραδυα! καλα που ειναι αδυνατος!!

φευγω κοριτσια επιτελους και παω σπιτακι να φτιαξω τηγανια χοιρινη με πατατες τηγανιτες!!! μες την υγιεινη διατροφη σημερα!!!

φιλακιαααααααααααα!!!

Βρηκα στην καταψηξη της μαμας μου (το πατρικο μου με το μαγαζι ειναι απεναντι) παγωτο!!! μιαμ μιαμ και εκανα μια μικρη επιδρομη!!!

βανιλια ε? ο αντρας μου κανει συνεχια επιδρομες στο ψυγειο τα βραδυα! καλα που ειναι αδυνατος!!

φευγω κοριτσια επιτελους και παω σπιτακι να φτιαξω τηγανια χοιρινη με πατατες τηγανιτες!!! μες την υγιεινη διατροφη σημερα!!!

φιλακιαααααααααααα!!!

Ααα τώρα εσύ μας έκανες ζημιά!! Άντε με τη βανίλια βολευτήκαμε.. Τώρα τηγανιά και πατάτες που να τα βρω;;;;;!! κλαψ!

UbPrp3.png

Μόλις κανόνισα με τον άντρα μου να φέρει μόλις σχολάσει τηγανιά!!!

χαχαχα! Αμα η ζήλια ήταν ψώρα!!!

Και πατατούλες εννοείται και θα ψήσουμε και μια μελιτζάνα από αυτές που έχουμε στο μπαλκόνι μας!! Έχουμε και λαχανόκηπο στο μπαλκόνι.. χιχι

UbPrp3.png

Καλά! Ζαλίστηκα λίγο μάλλον από το αίμα που έδωσα και την νηστεία της καμπύλης και από την ώρα που γύρισα σπίτι αισθάνομαι μια αδυναμία και ξαπλώνω.

Ώστε έτσι ο σύζυγος... Εμένα ό,τι δεν έχει χρώμα σοκολατί δεν το τρώει ... Κακομαθημένος!

Μωρέ εμένα οδικός μου, γλυκό να 'ναι κι ότι να'ναι!!!....Όχι τίποτα άλλο, αλλά προσπαθώ να αποφύγω το παγωτό ας πούμε και τι κάνει?....Το βγάζει και μου το φέρνει μπροστά μου να φάω....Κι αν αρνηθώ μου λέει "τα μωρά θέλουν παγωτό!"....ε, τι να κάνω κι εγώ, ενδίδω.....:lol::lol::lol:

φιλακιαααααααααααα!!!

Όντως υγιεινή διατροφή :tongue::tongue::tongue:

Καλή ξεκούραση Γιώτα...!!!!

Ααα τώρα εσύ μας έκανες ζημιά!! Άντε με τη βανίλια βολευτήκαμε.. Τώρα τηγανιά και πατάτες που να τα βρω;;;;;!! κλαψ!
Την τηγανιά δεν την λιγουρεύομαι αυτή τη στιγμή γιατί έφαγα γεμιστά κι είμαι κομπλέ....Αλλά παγωτό μπανάνα και τούρτα παγωτό cookies που έχω στην κατάψυξη έτρωγα ευχαρίστως....:confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...