Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

ναι βρε κορίτσια! έτσι λέω κι εγώ! Polixenia τι 6ο, πες ότι είμαστε στον 7ο για να σαι μέσα! Anyway!

Άντε σιγά σιγά θα κάνετε κι εσείς Polixenia τα ψωνάκια σας! Θα βρείτε αυτό που θα σας αρέσει! Ας είναι καλά το internet που μπορείς να ψάχνεις ό,τι θες! Εμένα μ' έχει βοηθήσει στις αγορές! Αφού να φανταστείτε πολλές φίλες μου έχουν αρχίσει να με ρωτάνε τι θέλω, γιατί τώρα θα έχουν και εκπτώσεις, τους τα στέλνω με mail και πάνω κάτω έχουν καταλάβει τι θέλουμε :)

bg1136850.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι!!! Εσύ από σήμερα είσαι επίσημα στον 7ο!!!! Κι εγώ από την Κυριακή!! Πω πω πλησιάζουμε!

Όντως το Internet θα μας σώσει! Για τα ρούχα δεν ανησυχώ καθόλου. Βλέπω να τα παραγγέλνουμε όλα από ιντερνετ γιατί από κοντά δεν μας άρεσε τίποτα!

Τώρα και με τη μαμά που μίλησα πότε θα μας πάρει πράγματα, είπε μετά τις διακοπές! Ε τι να τους κάνω αφού όλοι είναι υπερβολικά άνετοι!!! Χαλαρώνω κι εγώ πίνοντας φραπεδάκι (ντεκάφ εννοείται) και τελειώνει η ιστορία! χαχα!

UbPrp3.png

Καλησπέραααααα κοριτσάκια!!!!

Βλέπω είναι η μέρα σημερα των υπερήχων,εεεεε...?

Κι εμείς πήγαμε στον γιατρό σήμερα γιατί απ'την Β-επιπέδου δεν είχε καταφέρει να κάνει κάποιες μετρήσεις στη μικρή, δεν είχε καλή θέση και σήμερα ήταν η 3η φορά που πήγαμε ελπιζοντας πως θα έχει γυρίσει. Ευτυχώς, όλα καλά μας είπε ο γιατρός, μόνο που ανησυχεί για ζάχαρο και μου είπε πως πρέπει να κάνω καμπύλη (πράγμα που το ξέρω ήδη :rolleyes:)γιατί η μικρή από 367 γρ. έχει πάει στα 685 κι ο μικρός από 402 πήγε στα 619..!!Κι όλα αυτά μέσα σε τρεις εβδομάδες!!!....Πήρε φόρα η μικρή και τον έφαγε λάχανο....!!...Βλέπει και λίγο αυξημένο αμνιακό υγρό και γι'αυτό φοβάται για ζάχαρο...άντε να την κάνω αυτήν την παλιοκαμπύλη γιατί αγχώνομαι και μόνο που το σκέφτομαι...

Polixenaki, μην αγχώνεσαι για τα ψώνια...θα τα κάνεις μαζεμένα και θα το ευχαριστηθείς περισσότερο....;)

Lianaki και Νατάσα, είδατε κι εσείς τις μπουμπούκες σας,ε?....Εγώ κάθε φορά πως και πως το περιμένω, για να τα δω λίγο, να τα χαζέψω...:D

Marigia, κι όμως δεν με κουράζει το περπάτημα....κι ας έχω πάρει 10 κιλά και κάτι ψιλά....επειδή πρήζονται τα πόδια μου εδώ κι ένα μήνα, μου είπε ο γιατρός να περπατάω όσο περισσότερο μπορώ, χαλαρώνω κι εγώ και βγαίνω μετά τις 8 το βράδυ που συνήθως έχει αρχίσει η δροσούλα και βολτάρω παρέα με τη μανούλα μου. Με την κουβέντα περνάει γρήγορα η ώρα...:D

Fatsaki, περαστικά στο κοριτσάκι σου.Συνέχεια τέτοια ακούω ρε γμτ, τις τελευταίες μέρες. Πολύς κόσμος την πατάει μέσα στο κατακαλόκαιρο...!!

Adraki, απ'ότι κατάλαβα...πάλι καλά που προλαβαίνεις και μας καλημερίζεις...:tongue::D...δεν πειράζει, φτάνει να έχετε δουλειά...

Γιώτα και Σέβη εσείς τι κάνετε?:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Nadimor το βαρος τους μια χαρα ειναι για τις εβδ που εισαι!!!

Εμενα σε 1 μην πηραν κ τα 2 απο μισο κιλο.....κ η καμπυλη μια χαρα!!! οποτε μην ανησυχεις....;):P

Μακάρι να είναι έτσι βρε Σέβη...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αργησα να μπω σημερα γιατι ψωνιζα απο ιντερνετ χαχαχα

Τι κανετε κοριτσια?

fatsaki περαστικα στο κοριτσακι σου!!!!!

Κοριτσια οι γιατροι καλα κανουν και μας επισημενουν για τα κιλακια γιατι το τελευταιο τριμηνο επειδη τα μωρακια παιρνουν βαρος μεγαλωνουν οι κοιλιτσες αμνιακο υγεο κτλ κτλ οι μανουλες συνηθως διπλασιαζουν το βαρος τους και παιρνουν πολυ πιο γρηγορα και ευκολα κιλα!!!!!

Οποτε πρεπει να μας ενημερωνουν ιδανικο βαρος ειναι 1 κιλο το μηνα αλλα στο τελος αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο....

Μια συμβουλη εαν επιτρεπετε μην παιρνετε πολλα πραγματακια γιατι θα σας γεμισουν οταν γενησετε θυμαμαι οταν ειχα μπει σπιτι και ηταν ολο το σαλονι και η τραπεζαρια τιγκα στις σακουλες!!!!!:D

$πισης προτημιστε νουμερο 3-6 μηνων γιατι τα μικροτερα ζητημα εαν φορεθουν 1-2 φορες!!!!!

Χθες ειχα παει να κανω εξετασεις θα ειναι ετοιμες σημερα το απογευμα την επομενη Τεταρτη θα ανεβω στο γιατρο!!!!!

Αχ περιμενω πως και πως!!!!

Φιλια.....

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα κοριτσια!!!

καλημερα κοριτσακια!!! σκαω!!!! εχτες σιδερωνα 3 ωρες με αιρκοντισιον και παλι μουσκεμα ημουν!!!

τι κανετε?

φατσακι περαστικα στο γλυκουλι σου!

σεβη πρωινη ε? πηρες τα κλειδια απο το αντρακι?

νατασα! καλημερουδια

αντρακι εχεις δικιο!!! εγω θα παρω μονο 2 φορμακια καλοκαιρινα 2 με μανικι λεπτα 2 ζιπουνακια 2 καλτσακια 2σεντονια και 2 πετσετουλες και παντα 3-6 μηνων!:-P

nadimor μια χαρα ειναι τα μικρα, γιατι αγχωθηκες???

polixenia, lianaki τι κανετε? και εμεις της τελευταιας στιγμης ειμαστε, αλλα τωρα τα ξεκινησαμε λιγο πιο νωρις επειδη θα παμε διακοπες, αν δεν ηταν οι διακοπες ακομα θα ειμασταν χαλαροι!

Καλημέρα κορίτσια,

Σήμερα είμαστε περδίκι! Ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Μη τρέχετε πανικόβλητες με τα ψώνια, όλα θα γίνουν! Έτσι κι αλλιώς δεν θα χρειαστούν όλα αυτά με το που θα γεννήσετε, στην πορεία βλέπετε τι έχετε ανάγκη. Επίσης κούνια ας πούμε δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσετε άμεσα. Το μωρό θα το εχετε μαζί σας στο δωμάτιο τον 1ο καιρό, οπότε...

Προμηθευτείτε με τα απαραίτητα, αποστηρωτές, μπιμπερό, πιπίλες και λίγα ρουχαλάκια...

Αλλα ξέρω ότι δεν κρατιέστε...χιχιχιχι!!!

Εχθές η μικρή μου, μου χάϊδευε την κοιλίτσα και έκανε μάκια το νινί!!! Έτσι από μόνη της...με συγκίνησε η χαζούλα:D Είναι ωραίες στιγμές και έρχονται και καλύτερες!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Καλημέρα κορίτσια,

Σήμερα είμαστε περδίκι! Ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Μη τρέχετε πανικόβλητες με τα ψώνια, όλα θα γίνουν! Έτσι κι αλλιώς δεν θα χρειαστούν όλα αυτά με το που θα γεννήσετε, στην πορεία βλέπετε τι έχετε ανάγκη. Επίσης κούνια ας πούμε δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποιήσετε άμεσα. Το μωρό θα το εχετε μαζί σας στο δωμάτιο τον 1ο καιρό, οπότε...

Προμηθευτείτε με τα απαραίτητα, αποστηρωτές, μπιμπερό, πιπίλες και λίγα ρουχαλάκια...

Αλλα ξέρω ότι δεν κρατιέστε...χιχιχιχι!!!

Εχθές η μικρή μου, μου χάϊδευε την κοιλίτσα και έκανε μάκια το νινί!!! Έτσι από μόνη της...με συγκίνησε η χαζούλα:D Είναι ωραίες στιγμές και έρχονται και καλύτερες!

Ειδες μωρε τα παιδακια μας εμενα ερχετε χαιδευει την κοιλια μου και λεει ¨αδερφακι ανοιξε την πορτα να παιξουμε σε περιμενω" το παιδακι μου!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...