Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!! καλα ειστε;;;

Παραγγειλαμε εχθες τις κουνιες,συρταριερα,καροτσι κ ολα θα ερθουν σε κανενα μηνα πριν τον 15Αυγουστο!!!

Πηραμε για τα μικρα,της chicco το περιστρεφομενο για την κουνια με τα κρεμαστα παιχνιδακια!!!! Πηρα 2 σουτιεν θηλασμου,2 σετ σεντονακια!!!

ΟΙ κουνιες εχουν ζωγραφια τον winnie κ αυριο θα παμε να παρουμε την μπορντουρα σε winnie!!!!:P

Καλημερα Σεβι μεγεια σας μετο καλο να τα ευχαριστηθειτε!!!!!!

Ευχαριστα πρωινα νεα!!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορίτσια ,

Με γεια οι αγορες για τα μωράκια και να ρθουν με το καλό γερά και τυχερά !!

lianaki Καλες διακοπές και θα τα λέμε

Nadimor μπραβο βρε κοπέλιά που περπατάς τόσο ! Εγω περπατω μονον απο ανάγκη και ψοφαω μετά απο την κούραση ...

Λοιπον θα σας παρακολουθω απ τη δουλειά Φιλια σας !!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!

πηγαμε χτες κ ειδαμε την μικρη μας!! ολα καλα μας ειπαε ο γιατρος εδω..

ειναι 986gr κ αν συνεχιστει ετσι η αναπτυξη της λεει θα γεννηθει στα3500 3600..βεβαια στο β επιπεδου στο γαια πριν εναν μηνα 15/6 ηταν 636 και μου φαινεται λιγο το χτεσινο.. τελοσπαντων αφου ειναι καλα...

οι μανουλες που περιμενουν 1 μωρακι τι καροτσι θα παρετε?? ακομα δεν εχω αποφασισει.. δεν θα το παραγγειλω βεβαια να ερθει κω αφου θα γεννησω αθηνα θα το παρω οταν ανεβω. (πητ εχω στις 8/10 αλλα θα ανεβω γυρω στις 10/9 για τα ψωνια και τις τελευταιες εξετασεις και για να μην συμβει κανενα απροοπτο κ πρεπει να παω στο νοσοκομειο του νησιου!!!)

κοριτσάκια καλημέρα σε όλες!! Καλοφόρετα όλα τα ψωνάκια σας!! natasa83 εμείς πήραμε το stokke! Απ΄όσες φίλες μου το πήραν είναι υπέρευχαριστημένες!

Φεύγω να πάω στον γιατρούλη μας να δούμε τη μπουμπού μας! Σήμερα στον υπέρηχο θα ρθει και μία από τις φίλες μου!:D:D Θα σας πω κι εγώ πόσα γραμμάρια φτάσαμε! Πάντως εκεί στο κιλό natasa83 είναι σ' αυτές τις εβδομάδες, οπότε όλα καλά! Φιλάκια πολλά! Ανυπομονώ να πάω να την δωωωω!

bg1136850.jpg

κοριτσάκια καλημέρα σε όλες!! Καλοφόρετα όλα τα ψωνάκια σας!! natasa83 εμείς πήραμε το stokke! Απ΄όσες φίλες μου το πήραν είναι υπέρευχαριστημένες!

Φεύγω να πάω στον γιατρούλη μας να δούμε τη μπουμπού μας! Σήμερα στον υπέρηχο θα ρθει και μία από τις φίλες μου!:D:D Θα σας πω κι εγώ πόσα γραμμάρια φτάσαμε! Πάντως εκεί στο κιλό natasa83 είναι σ' αυτές τις εβδομάδες, οπότε όλα καλά! Φιλάκια πολλά! Ανυπομονώ να πάω να την δωωωω!

κοριτσακια καλημερα και απο μενα!

με γεια τα ψωνακια σας και με το καλο να δεις το νινακι σου lianaki!

natasa εμας στην 25η 950γρ οποτε μια χαρα ειναι και το νινακι σου, 900-1200 γρ πρεπει να ειναι για την εβδομαδα σου, μην ανησυχεις, τελεια ειναι! για το καροτσι θα μας δωσει ο κουνιαδος μου το πολυκαροτσι της chicco, οποτε δεν θα παρουμε!

σεβη αν ενδιαφερεσαι εχει φωτιστικο winnie στο πρακτηκερ 45 € και ειναι τελειο, το πηραμε εμεις. (ειναι αεροπλανο και μεσα ο winnie και ο τιγρης)

Nadimor με το καλο να ξεκινησετε τις ετοιμασιες!

τα αλλα κοριτσακια τι κανετε?

α εχτες μας εφερε ο μπαμπας μας 2 σαλιαρες ροζ με σχεδιο γατακι!!!

δεν αντεξε, τις ειδε και μου της εφερε!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Lianaki άντε να πας και να μας φέρεις νέα!!

Σέβη μεγειά τα επιπλάκια και τα πραγματάκια!! Πωπω έναν ολόκληρο μήνα κάνουν να έρθουν;;!! Πότε θα προλάβουμε εμείς;;!! Κλαψ!

Natasa πολύ καλή είναι η μπέμπα σου!! Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Ειδικά αν είναι από διαφορετικά μηχανήματα οι μετρήσεις. Κι εμείς το ίδιο πάθαμε στην β' επιπέδου.

Marigia φιλιά και σένα! Καλή δουλειά!

Yotou μεγειά τις σαλιάρες! χαχα!

Αμάν βρε κορίτσια σταματήστε με τις αγορές!! Μόνο εγώ έμεινα θα σκάσω!! :))) Δεν με λυπάστε;;;

UbPrp3.png

Καλημέρα!!

Lianaki άντε να πας και να μας φέρεις νέα!!

Σέβη μεγειά τα επιπλάκια και τα πραγματάκια!! Πωπω έναν ολόκληρο μήνα κάνουν να έρθουν;;!! Πότε θα προλάβουμε εμείς;;!! Κλαψ!

Natasa πολύ καλή είναι η μπέμπα σου!! Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Ειδικά αν είναι από διαφορετικά μηχανήματα οι μετρήσεις. Κι εμείς το ίδιο πάθαμε στην β' επιπέδου.

Marigia φιλιά και σένα! Καλή δουλειά!

Yotou μεγειά τις σαλιάρες! χαχα!

Αμάν βρε κορίτσια σταματήστε με τις αγορές!! Μόνο εγώ έμεινα θα σκάσω!! :))) Δεν με λυπάστε;;;

ζηλεια ζηλεια ζηλεια!!!!:-P χαχαχαχα!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

Χάθηκα λίγο τελευταίω αλλα είχα τη μικρή άρρωστη και καταλαβαίνετε, σερνομαι, ξενύχτια, σιρόπια, πυρετός...

Σήμερα είναι αρκετά καλύτερα, παίρνει αντιβίωση.

Με γεια τα επιπλάκια σας και τα ρουχαλάκια! Είναι όμορφες αγορές.Κι εγώ από βδομάδα λέω σιγά σιγά να αρχίσω να τακτοποιώ τα ρουχαλάκια των κοριτσιών μου και την προίκα τους. Πλυσίματα, σιδερώματα...κουράζομαι και να τα λέω! Για τη μεγάλη παρήγγειλα κρεβάτι!

Αυτά τα ολίγα!

n8m8p2.png

X9drp2.png

Κοριτσάκια μου γυρίσαμε από τον γιατρό μας! Η μπουμπού μας είναι 970 γραμμάρια! Και από το μπουτάκι μας μας είπε ότι θα γίνουμε ψηλά κορίτσια! Καμαρώνει η κουκουβαγιομάνα :D:D:D Ρε κορίτσια είχα πει να μην κάνω μπάνια και επέμενε πολύ! Μου είπε ότι είναι καλή γυμναστική και ότι είναι καλό να κάνω... Πήρα κι εγώ ένα από πάνω στράπλες μεγαλύτερο νούμερο και θα δούμε! Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι με μετρησε +6 κιλά (η δικιά μου με δείχνει +5 και κάτι γραμμμάρια) και μου είπε προσοχή στο φαγητό γιατί μ' αυτό τον ρυθμό θα πάμε στα +14!:shock::shock::shock: Κι εγώ η κακομοίρα νόμιζα ότι πρόσεχα κιόλας! Ούτε γλυκά ούτε κάτι παχυντικό..Ειλικρινά μόνο κοιλίτσα βλέπω να χω κάνει! Πότε θα τα βάλω τόσα κιλά πια! Με απογοήτευσε αυτό λιγάκι, αλλά ίσως να ναι και οι ορμόνες που το πήρα πιο σοβαρά απ' ότι θα πρεπε!! Το παν είναι ότι είναι καλά το σκατούλι μας και όλα τα άλλα...

bg1136850.jpg

Γεια σας κοριτσια!!!

Polixenia εσυ πως δεν εχεις ξεκινησει τα ψωνια;;; ολες που ξερω με διδυμα,τα ετοιμαζουν νωριτερα για παν ενδεχομενο....δεν θελω να σε αγχωσω...την γνωμη μου λεω!!!

Καλε διαβαζω τα βαρη των μικρων σας κ χαιρομαι!!!

Εμας την προηγουμενη που πηγα κ ημουν 26w+5d ηταν 1027 ο μεγαλος κ 970 ο μικρος.....οποτε μεχρι στιγμης ειναι τελεια για διδυμα!!!

Lianaki υπερβολικος ειναι ο γιατρος σου!!! ημαρτων δλδ,6 κιλα κ του φαινονται πολλα;;;;:rolleyes:

Fatsaki περαστικά στη μικρή σου και μεγειά και το κρεβατάκι της!

Lianaki κι εγώ υπερβολικό τον βρίσκω. Μια χαρά είσαι στον 6ο μήνα με 6 κιλά, το μωρό θα πάρει άλλα 2,5 το πολύ, γιατί σώνει και καλά να φτάσεις τα 14;;

Σέβη μου, δεν με αγχώνεις. Τα έχουμε σκεφτεί κι εμείς αυτά. Αλλά υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μας καθυστερούν. Καταρχήν την επόμενη βδομάδα θα ξέρουμε αν αθα αλλάξουμε σπίτι και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν έχουμε κάνει τίποτα. Δεύτερον είμαστε πολύ δύσκολοι στα γούστα μας, κοινώς δεν μας αρέσει τίποτα και τρίτον εγώ αντέχω μόνο 20 λεπτά άντε 40 λεπτά βαριά βαριά. Αν συνδυάσεις αυτά τα δύο τελευταία θα καταλάβεις γιατί δεν έχουμε παραγγείλει τίποτα ακόμα. Αλλά μέχρι τέλος Ιουλίου κάτι θα πάρουμε.

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...