Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Ευχαριστουμε Polixenia!!!

Γιωτα κ να τον εβριζε καλα θα του εκανε με αυτα που παθατε!!!

Σε μας στο παιδικο δεν μπαινει a/c γιατι ειναι στην σοφιτα....στην κρεβατοκαμαρα εχω κ στο κατω σπιτι αλλα 2!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστουμε Polixenia!!!

Γιωτα κ να τον εβριζε καλα θα του εκανε με αυτα που παθατε!!!

Σε μας στο παιδικο δεν μπαινει a/c γιατι ειναι στην σοφιτα....στην κρεβατοκαμαρα εχω κ στο κατω σπιτι αλλα 2!!!

ε αν ειναι κοντα η κρεβατοκαμαρα σας με το παιδικο ανοιγεις το αρκουδι και τις πορτες και δροσιζει κ το παιδικο.

φαντασου εγω το μεσημερι δεν αναβω της κρεβατοκαμαρας γιατι ανοιγω του σαλονιου και ολο το σπιτι ειναι δροσερο:-P

ε αν ειναι κοντα η κρεβατοκαμαρα σας με το παιδικο ανοιγεις το αρκουδι και τις πορτες και δροσιζει κ το παιδικο.

φαντασου εγω το μεσημερι δεν αναβω της κρεβατοκαμαρας γιατι ανοιγω του σαλονιου και ολο το σπιτι ειναι δροσερο:-P

Κοντα δεν ειναι αλλα εχει βορινο παραθυρο κ μολις το ανοιξουμε δροσιζει!!!

ενταξει τοτε, δεν θα ψηθουν τα μπιζελακια σου!:rolleyes::rolleyes:

Τι να κανω;;;; το σπιτι ειναι τεραστιο(170τμ) αλλα απο διαμορφωση γιοκ....το παιδικο ειναι μια σταλια δωματιο......

Καποια στιγμη οταν μεγαλωσουν τα μικρα θα τα βαλουμε στην πανω κρεβατοκαμαρα που ειναι πολυ μεγαλη κ εμεις θα κατεβουμε στην κατω!!!

Διαφημίσεις

Τι να κανω;;;; το σπιτι ειναι τεραστιο(170τμ) αλλα απο διαμορφωση γιοκ....το παιδικο ειναι μια σταλια δωματιο......

Καποια στιγμη οταν μεγαλωσουν τα μικρα θα τα βαλουμε στην πανω κρεβατοκαμαρα που ειναι πολυ μεγαλη κ εμεις θα κατεβουμε στην κατω!!!

αμαν! πως το καθαριζεις καλε? εμενα ειναι 120 και φτυνω αιμα!!!

θα εχουν ολη την σοφιτα δικη τους τα μικρα? παρτυ θα κανουν!!!

κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Ωραία ετοιμάζετε σιγά σιγά τα μπεμπε-δωματιάκια σας! Εμάς ήρθαν χθες ταπετσαρίες και κουρτίνες, αλλά θα τα βάλω μετά , τέλη Αυγούστου με το καλό! Τώρα είμαι τελείως σε mood διακοπών!! Έκανα και τα νυχάκια μου το πρωί, έχω ακόμη λίγο σίδερο και από απόγευμα αρχίζω βαλίτσεεεες! Ανυπομονώ! Αύριο με το καλό πάμε να δούμε το μωράκι μας, να πάρουμε το τελικό οκ από τον γιατρούλη μας και την Πέμπτη αναχωρούμε!! Τώρα κατεβάζω τραγουδάκια και ταινιούλες για το ταξίδι!

bg1136850.jpg

κοριτσάκια μου τι κάνετε?

Ωραία ετοιμάζετε σιγά σιγά τα μπεμπε-δωματιάκια σας! Εμάς ήρθαν χθες ταπετσαρίες και κουρτίνες, αλλά θα τα βάλω μετά , τέλη Αυγούστου με το καλό! Τώρα είμαι τελείως σε mood διακοπών!! Έκανα και τα νυχάκια μου το πρωί, έχω ακόμη λίγο σίδερο και από απόγευμα αρχίζω βαλίτσεεεες! Ανυπομονώ! Αύριο με το καλό πάμε να δούμε το μωράκι μας, να πάρουμε το τελικό οκ από τον γιατρούλη μας και την Πέμπτη αναχωρούμε!! Τώρα κατεβάζω τραγουδάκια και ταινιούλες για το ταξίδι!

τυχαιρη!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε να απολαυσεις το μπεμπεκι!!! να μπεις να μας χαιρετησεις πριν φυγεις!!!:-P

Διαφημίσεις

καλησπέρααααααααα....!!!:D:D:D

Τι κάνετε κοριτσάκια?...διαβάζω για δωράκια, διαβάζω για ετοιμασίες, για παιδικά δωμάτια, για βαλίτσες...ωραία πράγματα...!!!

Yotou, καλοφόρετο το φορεματάκι....:D

Σεβάκι κι εσύ με το καλό τα ψώνια...!!

Polixenia, μου φαίνεται ότι εγώ κι εσύ μείναμε χωρίς να έχουμε ψωνίσει τίποτα ακόμα...:rolleyes::tongue:

Adraki, εσύ πρωινή πρωινή....όλα καλά?....Που μένεις?...Να υποθέσω όχι Αθήνα?

Lianaki, τυχερήηηηηηη...φεύγεις διακοπούλες!!...Να περάσετε τέλεια!!!

Εγώ ακομα περιμένω να μου φέρει ο μπαμπάκας μου το χρωματολόγιο, να βρω τα χρώματα που θα βάλω στο παιδικό. Και μιας που θα κάνουμε το ντου, λέμε να βάψουμε και την δική μας κρεββατοκάμαρα, να κάνουμε μια αλλαγή...να ανανεωθούμε!!

Φιλιά στα μωράκια σας!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Lianaki καλά να περάσεις!! Κάνε καμιά βουτιά και για μας!

Nadi μου, κι εγώ γκρίνιαξα σήμερα λίγο στον αντρούλη μου, αλλά κι εμείς την άλλη βδομάδα θα ξέρουμε αν θα μετακομίσουμε ή όχι. Τώρα τι έμεινε μέχρι τις διακοπές, τίποτα. Και να μην προλάβουμε θα τα κάνουμε όλα μετά. Να σου πω δεν είναι κακή ιδέα γιατί όλες λένε ότι το τελευταίο διάστημα δεν περνάει με τίποτα! Οπότε θα έχουμε με ωραία πράγματα να ασχοληθούμε!

Andraki κι εγώ σε έχω χάσει. Άνω κάτω τα ωράριά μας..

UbPrp3.png

Γιωτα ναι ολη την σοφιτα θα εχουν δικη τους,80 τμ.....με δωματιο ντουλαπα,μπανιο,2 δωματια(κρεβατοκαμαρες,μεγαλη κ μικρη) κ ενα χωρο για playroom!!!:P:p:p

Eλπιζω να τους φτανει κ να μην τσακωνονται τοτε!!!:rolleyes::shock::rolleyes:

Lianaki καλα να περασετε κ αφου μπορεις μην μας ξεχασεις!!!;):P

Nadimor μολις αρχισετε να βαφετε,θα θες να τα φτιαξεις ολα μετα!!!

Καλημερα κοριτσακια !!!!!!

Ερχομαι στις 6:30 στο μαγαζι γιατι τωρα ειμαστε 24ωρο και ο αντρας μου ειναι απο τις 4 το μεσημερι μεχρι το πρωι οποτε ερχομε νωρις κανω καποια πραγματα μεχρι να ερθει η πρωινη κοπελα και μετα μπαινω για καλημερουδια!!!!!

Συνηθως ειμαι μεσα και σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω και πολλα γιατι εχει δουλιτσα!!!!

Πολλα πολλα φιλια σε ολες καλα ψωνια και καλες διακοπες θα προσπαθησω να γραψω αργοτερα!!!!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!! καλα ειστε;;;

Παραγγειλαμε εχθες τις κουνιες,συρταριερα,καροτσι κ ολα θα ερθουν σε κανενα μηνα πριν τον 15Αυγουστο!!!

Πηραμε για τα μικρα,της chicco το περιστρεφομενο για την κουνια με τα κρεμαστα παιχνιδακια!!!! Πηρα 2 σουτιεν θηλασμου,2 σετ σεντονακια!!!

ΟΙ κουνιες εχουν ζωγραφια τον winnie κ αυριο θα παμε να παρουμε την μπορντουρα σε winnie!!!!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...