Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Polixenia εαν δεν νιωθεις κατι,δεν του λες τιποτα!!! μην ακους εμενα την φοβιτσιαρα.....:tongue:

Nadimor σε αφηνει να περπατας;;; εμενα ουτε για αστειο,ολο ξαπλα στο κρεββατι θελει!!!:rolleyes:

Γιατί ξάπλα καλέ?...Άρρωστες είμαστε?....Δόξα τω Θεό, απ'τη στιγμή που η εγκυμοσύνη βαίνει καλώς, μ'αφήνει και να περπατάω και να οδηγώ. Μην ξεχνάς πως εγώ είμαι στην 24η εβδομάδα ακόμα...:cool:....Μπορεί αργότερα και μένα να μου κόψει τα πολλά πολλά...στο επόμενο ραντεβού μας, θέλω να τον ρωτήσω 2 πράγματα, 1) αν με αφήνει να ταξιδέψω με καράβι, έστω για μια ώρα και αντίστοιχα να κάνω ταξίδι με αυτοκίνητο 2μιση ωρών και 2) πόσο χρηματα θα μας κοστίσει η γέννα (για να δούμε που βαδίζουμε...)

Σας καληνυχτώ....πάω νωρίς για ύπνο σήμερα γιατί χθες με τις κλωτσιές τους κοιμήθηκα μόνο ένα 3ωρο....!!

Καλημερίζω όποια ανοίξει το καφέ το πρωί....!!:D:D:D:D

Φιλάκια!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια !!!!!!

Το απογευμα πιανετε κουβεντουλα .....εγω μπαινω μονο πρωι στη δουλεια στο σπιτι δεν εχω ιντερνετ.....

Στην Αθηνα λεει καυσωνα και εδω φυσαει συνεχεια περιεργος καιρος φετος !!!!!

Κι εγω περπαταω πολυ παντου με τα ποδια βαριεμε να οδηγω μονο για πολυ μακρινες αποστασεις!!!!!

Φιλια!!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Καλημερα,καλημερα!!!

Παλι ζεστη θα εχει σημερα κ θελουμε να παμε να παραγγειλουμε κουνιες,συρταριερα κ καροτσι!!!:P:p:p

Ξυπνηστε καλε.......:tongue:

καλημερα κοριτσακια!!! σεβακι καλα ψωνια!!!

αντρακι παλι πρωινη ε? εσυ ανοιγεις το καφε καθε μερα! εχεις τα κλειδια!!!:-P

εγω πηζω στην δουλεια αυτη την στιγμη, θα ξαναμπω αργοτερα!

α πηραμε πολυ ωραια λαχανι ραφακια για το μπεμποδωματιο!!!

φιλακια στις κοιλουμπες σας!

α πηραμε και το πρωτο μας δωρο! μας φερανε ενα σουπερ λευκο φορεματακι σαν αρχαιο ελληνικο απο την κρητη που ειχε παει ο κουνιαδος μου!!! σαν κουφετακι θα ειναι το ζουζουνακι μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες! Να 'μαι κι εγώ!!

Yotou τι ωραία που πήρες το πρώτο δωράκι!! Εμείς ακόμα τίποτα!! μπουάααα...

ναι μωρε! σαν κουφετακι θα ειναι το σκατουλι μου!:-P

εισαι καλα? τα νινακια?

αχου!!! ευχαριστω!!! πολυ συγκινηθηκα εχτες! ελεγα θα μπει πλασματακι εδω μεσα!!! κανατε τις αγορες?

Το απογευμα θα παμε με τον καλο μου κ την μαμα μου!!!

Εχθες τους πηρα κατι φορμακια κ πιπιλες disney!!!

Διαφημίσεις

Ναι δεν ηταν πολυ δουλεια!! μπορντουρα θελω να παρουμε τωρα!!!

super! εμεις δεν θα βαλουμε μπορντουρα, αλλα μεγαλες φιγουρες disney στους τοιχους!

ασε τι παθαμε το σαββατο, την παρασκευη ειχε ερθει ο ψυκτικος να βαλει το αιρκοντισιον και το σαββατο που το αναψαμε πλημμυρισαμε!!!:-( δεν το ειχε συνδεσει καλα ο βλακας, και ηρθε εχτες και το εφτιαξε. φανταζεσαι τι εγινε μεσα στο δωματιο!!!:shock:

super! εμεις δεν θα βαλουμε μπορντουρα, αλλα μεγαλες φιγουρες disney στους τοιχους!

ασε τι παθαμε το σαββατο, την παρασκευη ειχε ερθει ο ψυκτικος να βαλει το αιρκοντισιον και το σαββατο που το αναψαμε πλημμυρισαμε!!!:-( δεν το ειχε συνδεσει καλα ο βλακας, και ηρθε εχτες και το εφτιαξε. φανταζεσαι τι εγινε μεσα στο δωματιο!!!:shock:

Ωραιος μαστορας!!! τον πληρωσατε την 2η φορα;;;;

ναι μωρε! σαν κουφετακι θα ειναι το σκατουλι μου!:-P

εισαι καλα? τα νινακια?

Καλά είμαι κορίτσι μου! Και τα νινάκια καλά "φαίνονται"! Σε ευχαριστώ!

Τι καλά που βάλατε κλιματιστικό! Κι εμείς πρέπει να βάλουμε γιατί δεν αντέχεται πια! Αυτή η ώρα ειδικά είναι η χειρότερη. Υπομονή μια μέρα ακόμα να σας το διορθώσει τώρα!

Σέβη μεγιά το δωματιάκι και τα πράγματα! Τι ωραία!

UbPrp3.png

Ωραιος μαστορας!!! τον πληρωσατε την 2η φορα;;;;

οχι βεβαια!!! αφου δεν τον εβρισε ο αντρας μου παλι καλα!!! ξυλινο πατωμα + ξυλινο κουρτινοξυλο μες τα νερα και ο αντρας μου πανω στην σκαλα με το πιστολακι να στεγνωνει! καινουργιος καναπες μουσκεμα ο αντρας μου στο πατωμα με το πιστολακι να στεγνωνει! ευτυχως δεν παθαμε ζημια αλλα μονο ταλαιπωρια!

polixenia το αιρκοντισιον το βαλαμε στο παιδικο μονο και μονο για να μην ξανακανουμε μερεμετια αργοτερα, οχι οτι θα το αναψω, απαγορευεται στα μωρα. θα αναβω του σαλονιου που ειναι μεγαλο και πιανει ολο το σπιτι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...