Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!!

Γιωτα περαστικα στην γιαγια σου....μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Nadimor αυτο ακριβως που περιεγραψες νιωθω κ εγω....με σφιγγει στην κοιλια σαν να πιεζομαι να παω για πιπι...

Pοlixenia ενημερωσε τον γιατρο σου κοπελα μου κ ας μην εχεις τιποτα!!!

Μην ξεχνας εχουμε διδυμα....εγω οταν του το ειπα την Πεμπτη,με εστειλε την Παρασκευη να μπω στο nst το μηχανημα να δουμε τις συσπασεις κ να ακουμε τις καρδιες των μικρων....καναμε κ τις 2 δοσεις ενεσεων ορτιζονης για τα πνευμονια τους!!!!

thank you sevaki, αλλα δυσκολα τα πραγματα!

επιτελους σχολαω! παω για ξεκουραση!!!

φιλακιααααααααααααααααααααααα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

thank you sevaki, αλλα δυσκολα τα πραγματα!

επιτελους σχολαω! παω για ξεκουραση!!!

φιλακιααααααααααααααααααααααα!

Εαν ειναι τοσο δυσκολα,τοτε να μην ταλαιπωρειτε η καημενη!!! Οτι ειναι καλυτερο!!!

Καλη ξεκουραση......

Γεια σας κοριτσια!!!

Γιωτα περαστικα στην γιαγια σου....μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Nadimor αυτο ακριβως που περιεγραψες νιωθω κ εγω....με σφιγγει στην κοιλια σαν να πιεζομαι να παω για πιπι...

Pοlixenia ενημερωσε τον γιατρο σου κοπελα μου κ ας μην εχεις τιποτα!!!

Μην ξεχνας εχουμε διδυμα....εγω οταν του το ειπα την Πεμπτη,με εστειλε την Παρασκευη να μπω στο nst το μηχανημα να δουμε τις συσπασεις κ να ακουμε τις καρδιες των μικρων....καναμε κ τις 2 δοσεις ενεσεων ορτιζονης για τα πνευμονια τους!!!!

Συμφωνώ στο να πάρει τον γιατρό της, αλλά τι να του πει αφού δεν έχει κάποιο σύμπτωμα, πέρα από την ψηλάφιση...Polixenia, αν θες, να ησυχάσεις στα σίγουρα κάνε του ένα τηλέφωνο. Δεν είναι κακό.

Εγώ σήμερα ξαναπήρα τον γιατρό μου (3η φορά μέσα στην εβδομάδα) να τον ενημερώσω πως τα πετρώματα σταθεροποιήθηκαν στα 45-50 λεπτά. Μου είπε πως όλα είναι καλά και να μην ανησυχώ, καλό είναι να συμβαίνει, λέει, γιατί δεν θέλουμε και μια μήτρα τελείως αδρανής. Πάντως ησύχασα. Και πλέον δεν αναστατώνομαι κάθε φορά που το παθαίνω...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Yotοu περαστικά στη γιαγιά σου και από εμένα.

Σέβη μου θα του το πω. Αλλά όταν με ρωτάει "καταρχήν πώς νιώθεις" και του λέω "Δάξα τω Θεώ καλά γιατρέ!" τι να μου πει. Κι εγώ από την άλλη τι να του έλεγα, αφού όντως ένιωθα και σωματικά και ψυχολογικά καλά και δεν με ανησυχούσε κάτι.

Μια φορά πήγα να τον ρωτήσω πώς είναι οι συσπάσεις και δεν θέλησε να μου πει. Σε εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα σου απαγορεύω να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Έτσι μου είχε πει. Σε λίγο λέει θα με ρωτήσεις αν δω αίμα πόσο πολύ θα είναι τόσο, τόσο ή τόσο και τι χρώμα θα έχει πορτοκαλί, κόκκινο ή σκούρο κόκκινο ...

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ σε ευχαριστώ πολύ!!

Κι εμένα το ένστικτό μου μού λέει ότι δεν είναι κάτι κακό. Αλλά από την άλλη είπα μήπως κάνω και κανένα τραγικό λάθος και το μετανιώνω μετά.. σάμπως ξαναήμουν ποτέ 6 μηνών έγκυος;;

Πάντως αν δείτε εδώ: http://www.pfizernutrition.gr/tabid/306/Default.aspx

Στην 26η εβδομάδα αναφέρει τις συσπάσεις Braxton Hicks ως κάτι φυσιολογικό. (?)

Εγώ μόνο αυτό το link διαβάζω...! Όσο λιγότερα ξέρω -ετσι λέω-, τόσο καλύτερα!!

Καμια φορά, όσο λιγότερα ξέρουμε τόσο καλύτερα....είναι φυσιολογικό πάντως.

Banjp3.png

hJSRp3.png

Yotοu περαστικά στη γιαγιά σου και από εμένα.

Σέβη μου θα του το πω. Αλλά όταν με ρωτάει "καταρχήν πώς νιώθεις" και του λέω "Δάξα τω Θεώ καλά γιατρέ!" τι να μου πει. Κι εγώ από την άλλη τι να του έλεγα, αφού όντως ένιωθα και σωματικά και ψυχολογικά καλά και δεν με ανησυχούσε κάτι.

Μια φορά πήγα να τον ρωτήσω πώς είναι οι συσπάσεις και δεν θέλησε να μου πει. Σε εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα σου απαγορεύω να μπεις σε αυτή τη διαδικασία. Έτσι μου είχε πει. Σε λίγο λέει θα με ρωτήσεις αν δω αίμα πόσο πολύ θα είναι τόσο, τόσο ή τόσο και τι χρώμα θα έχει πορτοκαλί, κόκκινο ή σκούρο κόκκινο ...

Άπ'τη μια δεν έχει άδικο γιατί εμείς πολλες φορές απ'το άγχος μας και την λαχτάρα μας μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Εγώ σήμερα του είπα "σας ξαναπαίρνω γιατρέ γιατί φοβάμαι μη έχω πρόωρο τοκετό":shock:....ευτυχώς δεν με έβρισε ο άνθρωπος και μου είπε "φυσιολογικό να ανησυχείς για την υγείασ σου, ότι σε προβληματίζει να με παίρνεις τηλέφωνο". Δώσε θάρρος στον χωριάτη....άντε να μαζευτώ εγώ τώρα. Με το παραμικρό...τσουπ!...τηλέφωνο.

Banjp3.png

hJSRp3.png

Άπ'τη μια δεν έχει άδικο γιατί εμείς πολλες φορές απ'το άγχος μας και την λαχτάρα μας μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Εγώ σήμερα του είπα "σας ξαναπαίρνω γιατρέ γιατί φοβάμαι μη έχω πρόωρο τοκετό":shock:....ευτυχώς δεν με έβρισε ο άνθρωπος και μου είπε "φυσιολογικό να ανησυχείς για την υγείασ σου, ότι σε προβληματίζει να με παίρνεις τηλέφωνο". Δώσε θάρρος στον χωριάτη....άντε να μαζευτώ εγώ τώρα. Με το παραμικρό...τσουπ!...τηλέφωνο.

Μην νομίζεις. Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα. Απλά μέχρι στιγμής "ακούω" το σώμα μου. Θέλω να πιστεύω ότι αν μου συμβεί κάτι πραγματικά "ύποπτο" θα το νιώσω ρε συ. Κάποια δυσφορία κάτι... Μέχρι στιγμής δεν ένιωσα συστηματικά κάτι που να με ενοχλεί. Εντάξει σφίξιμο στην κοιλιά τρώω μετά από περπάτημα, το ξέρει ο γιατρός και γι'αυτό μου λέει όσο αντέχω, δηλ. 20 λεπτά, ή καμμιά φορά δεν βολεύομαι μετά από φαγητό ή γενικώς με ενοχλεί η κοιλιά μου πού και πού. Αλλά έγκυες είμαστε με ολόκληρες κοιλιές. Φυσιολογική είναι και κάποια δυσφορία πού και πού.

UbPrp3.png

Εαν ειναι τοσο δυσκολα,τοτε να μην ταλαιπωρειτε η καημενη!!! Οτι ειναι καλυτερο!!!

Καλη ξεκουραση......

Μην το λες Yotu! Καμιά φορά μας εκπλήσσουν. Στο λέω εκ πείρας! Μακάρι να τα καταφέρει η γυναίκα. Από εκεί και πέρα, ό,τι πει ο Θεός.

UbPrp3.png

Μην νομίζεις. Κι εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα. Απλά μέχρι στιγμής "ακούω" το σώμα μου. Θέλω να πιστεύω ότι αν μου συμβεί κάτι πραγματικά "ύποπτο" θα το νιώσω ρε συ. Κάποια δυσφορία κάτι... Μέχρι στιγμής δεν ένιωσα συστηματικά κάτι που να με ενοχλεί. Εντάξει σφίξιμο στην κοιλιά τρώω μετά από περπάτημα, το ξέρει ο γιατρός και γι'αυτό μου λέει όσο αντέχω, δηλ. 20 λεπτά, ή καμμιά φορά δεν βολεύομαι μετά από φαγητό ή γενικώς με ενοχλεί η κοιλιά μου πού και πού. Αλλά έγκυες είμαστε με ολόκληρες κοιλιές. Φυσιολογική είναι και κάποια δυσφορία πού και πού.
"να ακούς το σώμα σου"....έτσι μου είπε σήμερα, όταν τον ρώτησα αν κάνει να συνεχίσω το περπάτημα, αν μπορώ να κάνω δουλειές στο σπίτι. "Θα κάνεις απ'όλα, με μέτρο, μέχρι εκεί που αντέχεις. Και στο περπάτημα στα 45 λεπτά που περπατάς θα κάνεις διάλειμμα κάθε 15 λεπτά και θα πίνεις νερό"....ήταν τα ακριβή λόγια του. Οπότε μην ανησυχείς. Το σώμα σου καταλαβαίνει πολύ περισσότερα...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

"να ακούς το σώμα σου"....έτσι μου είπε σήμερα, όταν τον ρώτησα αν κάνει να συνεχίσω το περπάτημα, αν μπορώ να κάνω δουλειές στο σπίτι. "Θα κάνεις απ'όλα, με μέτρο, μέχρι εκεί που αντέχεις. Και στο περπάτημα στα 45 λεπτά που περπατάς θα κάνεις διάλειμμα κάθε 15 λεπτά και θα πίνεις νερό"....ήταν τα ακριβή λόγια του. Οπότε μην ανησυχείς. Το σώμα σου καταλαβαίνει πολύ περισσότερα...

Ναι, είναι ωραία φράση!

Και ναι, η Nadimor αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στον μαραθώνιο!

45 λεπτά; εσύ με τρως λάχανο!! χαχαχα

UbPrp3.png

Πάω να ξαπλώσω γιατί άργησα σήμερα να γυρίσω απ'τη δουλειά και μετά θα πάω για καφέ :D

Φιλάκια σε όλες, καλό μεσημέρι...!!!

Καλό μεσημέρι! Για τίποτα δεν είμαστε μέσα σε αυτήν τη ζέστη...

UbPrp3.png

Ναι, είναι ωραία φράση!

Και ναι, η Nadimor αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στον μαραθώνιο!

45 λεπτά; εσύ με τρως λάχανο!! χαχαχα

Περπατάω με το πάσο μου όμως έτσι??....

Άντε, φιλιά..!!!

Banjp3.png

hJSRp3.png

Polixenia εαν δεν νιωθεις κατι,δεν του λες τιποτα!!! μην ακους εμενα την φοβιτσιαρα.....:tongue:

Nadimor σε αφηνει να περπατας;;; εμενα ουτε για αστειο,ολο ξαπλα στο κρεββατι θελει!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...