Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Yotou αχ μωρε η γιαγιούλα σου! Να μην ταλαιπωρείται! Αυτό να εύχεσαι! Κι εσύ όσο μπορείς να μην στεναχωριέσαι!

Εμείς παραλάβαμε κάποια πράγματα της τσιτσιρίκας μας!:shock::shock: Ήρθαν πολύ νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε, αλλά επειδή φεύγουμε διακοπές την Πέμπτη θα τα πάμε αποθήκη και καλά τέλη Αυγούστου πάνω! Τα βλέπω και δεν το πιστεύω ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε ένα νινάκι! Έχει γεμίσει το δωμάτιο κούτες! :) Αλλά χαλάλι της!

Έχω σήμερα δύο πλυντήρια ρούχα για σίδερο..να δω μ' αυτή τη ζέστη πώς θα την παλέψω! Ας είναι καλά το αιρ κοντίσιον! Άντε να πάμε στο εξοχικάκι μας που τα βράδυα κοιμόμαστε με πικέ!!!

Έγω κοιμάμαι εκεί κατά τη 1 κάθε βράδυ, αλλά ξυπνάω βαριά και κάπως ταλαιπωρημένη και κακοδιάθετη... Όσο περνάει ο καιρός αυτά θα παθαίνουμε..

bg1136850.jpg

Yotou αχ μωρε η γιαγιούλα σου! Να μην ταλαιπωρείται! Αυτό να εύχεσαι! Κι εσύ όσο μπορείς να μην στεναχωριέσαι!

Εμείς παραλάβαμε κάποια πράγματα της τσιτσιρίκας μας!:shock::shock: Ήρθαν πολύ νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε, αλλά επειδή φεύγουμε διακοπές την Πέμπτη θα τα πάμε αποθήκη και καλά τέλη Αυγούστου πάνω! Τα βλέπω και δεν το πιστεύω ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε ένα νινάκι! Έχει γεμίσει το δωμάτιο κούτες! :) Αλλά χαλάλι της!

Έχω σήμερα δύο πλυντήρια ρούχα για σίδερο..να δω μ' αυτή τη ζέστη πώς θα την παλέψω! Ας είναι καλά το αιρ κοντίσιον! Άντε να πάμε στο εξοχικάκι μας που τα βράδυα κοιμόμαστε με πικέ!!!

Έγω κοιμάμαι εκεί κατά τη 1 κάθε βράδυ, αλλά ξυπνάω βαριά και κάπως ταλαιπωρημένη και κακοδιάθετη... Όσο περνάει ο καιρός αυτά θα παθαίνουμε..

και εγω αυτο λεω!.....

εμεις ευτυχως εχουμε δροσια το βραδυ, αλλα εχω πλυσιμο σιδερο ενα σωρο δουλειες + αποψυξη στο ψυγειο που εχει πιασει παγο και δεν ξερω γιατι! aircondition και παλι aircontition!!!

και εμεις το σαββατο παραλαβαμε διαφορα πραγματα της μπεμπας και μας μενει η κουνια και ρουχαλακια- σεντονακια κτλ! και εμεις δεν το πιστευουμε!!! τελεια θα ειναι με το μωρουλι!!!

Κορίτσια καλημέρα!

Πήγαμε Σαββατοκύριακο για μπανάκι. Δεν το περίμενα ότι μια έγκυος αρπάζει τόσο εύκολα κάτω από την ομπρέλα και με τίγκα στο αντιηλιακό. 4 φορές έβαλα και πάλι άρπαξα ...

Ρε κορίτσια αυτό με τα πετρώματα δεν το καταλαβαίνω ... Μήπως έχω κι εγώ και δεν δίνω σημασία; Και εγώ σε κάποια σημεία νιώθω την κοιλιά μου σκληρή, αλλά όπως την ψηλαφώ επειδή είμαι και αδύνατη, καταλαβαίνω πως ακριβώς κάτω από το δέρμα βρίσκονται τα μωρά. Ξέρω ακριβώς πού είναι και τα κεφάλια και εκεί ακριβώς είναι σκληρή σαν πέτρα η κοιλιά. Από την άλλη μεριά που είναι τα ποδαράκια είναι μια χαρά μαλακή. Πάντα πίστευα ότι οι συσπάσεις θα είναι σαν ακούσιο μάζεμα του μυός της μήτρας, πονάει δεν πονάει δεν ξέρω, πάντως ένας μυς όταν συσπάται πιστεύω το καταλαβαίνεις. Εσείς απλά μια τοπική σκληρότητα στην κοιλιά σε ένα σημείο συγκεκριμένο την θεωρείτε σύσπαση-πέτρωμα;

Αν είναι έτσι να πάρω το γιατρό μου και να τον ρωτήσω κι εγώ.

UbPrp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Πήγαμε Σαββατοκύριακο για μπανάκι. Δεν το περίμενα ότι μια έγκυος αρπάζει τόσο εύκολα κάτω από την ομπρέλα και με τίγκα στο αντιηλιακό. 4 φορές έβαλα και πάλι άρπαξα ...

Ρε κορίτσια αυτό με τα πετρώματα δεν το καταλαβαίνω ... Μήπως έχω κι εγώ και δεν δίνω σημασία; Και εγώ σε κάποια σημεία νιώθω την κοιλιά μου σκληρή, αλλά όπως την ψηλαφώ επειδή είμαι και αδύνατη, καταλαβαίνω πως ακριβώς κάτω από το δέρμα βρίσκονται τα μωρά. Ξέρω ακριβώς πού είναι και τα κεφάλια και εκεί ακριβώς είναι σκληρή σαν πέτρα η κοιλιά. Από την άλλη μεριά που είναι τα ποδαράκια είναι μια χαρά μαλακή. Πάντα πίστευα ότι οι συσπάσεις θα είναι σαν ακούσιο μάζεμα του μυός της μήτρας, πονάει δεν πονάει δεν ξέρω, πάντως ένας μυς όταν συσπάται πιστεύω το καταλαβαίνεις. Εσείς απλά μια τοπική σκληρότητα στην κοιλιά σε ένα σημείο συγκεκριμένο την θεωρείτε σύσπαση-πέτρωμα;

και εγω δεν εχω καταλαβει! ολη μου η κοιλια ειναι σκληρη γιατι ειναι μεσα το μωρο και δεν εχω παρει κιλα....φανταζομαι..... αλλα δεν καταλαβαινω που ειναι το κεφαλι και που τα ποδια, μονο αμα κλωτσαει καταλαβαινω που ειναι τα ποδια.....

Διαφημίσεις

Σε εμένα επειδή είναι δύο δεν αλλάζουν θέσεις εδώ και μήνες. Ξέρω από το γιατρό πού είναι τα κεφάλια. Και κάποιες στιγμές που εκεί αριστερά ήταν πολύ σκηρό φανταζόμουν ότι από τις κινήσεις που κάνει επι τόπου, είναι το κεφαλάκι του λίγο πιο κοντά και γι'αυτό το ψηλαφώ.

Προχτές που ξύπνησα 6 το πρωί, μου έδινε κάτι κλωτσιέες ο ένας! 5-6 συνεχόμνενες. Έβαλα το χέρι μου στην κοιλιά και ήταν τόσο σκληρή σε εκείνο το σημείο, σαν να είχε ακριβώς από κάτω ένα χεράκι ή ένα ποδαράκι! Και να δεις πόσο δυνατά με βαρούσε!! Με έπιασαν τα γέλια και η αίσθηση ήταν απίστευτα αστεία! Του απάντησα κι εγώ 3-4 φορές και μετά το "πήρε" από εκεί... ό,τι κι αν ήταν αυτό...!

Συνειδητοποιώ δηλαδή ότι κάποιες ανησυχούν γι'αυτά τα σκληρά σημεία την ώρα που εγώ χαίρομαι σαν ...χαζοχαρούμενη νομίζοντας ότι πιάνω κάποιο μέλος του μωρού...

Αυτήν την στιγμή για παράδειγμα είναι πολύ σκληρή ακριβώς στον οφαλό, ακριβώς από κάτω. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να είναι αυτό ένα χεράκι ή ένα ποδαράκι;;... :(

UbPrp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Καλησπέρα όμορφες!!!!...Τι κάνετε???...Εγώ σκάω, σκάω, σκάω....

Λοιπόν polixenia μου, νομίζω πως αυτό που περιγράφεις δεν είναι πέτρωμα. Σε μένα τουλάχιστον συνδυάζεται με δυσκολία στη αναπνοή (κρατάει λίγα δευτερόλεπτα, όσο και το πέτρωμα δηλαδή...) και μια αίσθηση "μπουκώματος" χαμηλά να το πω.....σαν να θέλω να πάω τουαλέτα να το πω...πόνο δεν έχω.Εμένα πετρώνει όλη η κοιλιά τις περισσότερες φορες, υπάρχουν όμως και κάποιες που πετρώνει μόνο στα πλαϊνά...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Σε εμένα επειδή είναι δύο δεν αλλάζουν θέσεις εδώ και μήνες. Ξέρω από το γιατρό πού είναι τα κεφάλια. Και κάποιες στιγμές που εκεί αριστερά ήταν πολύ σκηρό φανταζόμουν ότι από τις κινήσεις που κάνει επι τόπου, είναι το κεφαλάκι του λίγο πιο κοντά και γι'αυτό το ψηλαφώ.

Προχτές που ξύπνησα 6 το πρωί, μου έδινε κάτι κλωτσιέες ο ένας! 5-6 συνεχόμνενες. Έβαλα το χέρι μου στην κοιλιά και ήταν τόσο σκληρή σε εκείνο το σημείο, σαν να είχε ακριβώς από κάτω ένα χεράκι ή ένα ποδαράκι! Και να δεις πόσο δυνατά με βαρούσε!! Με έπιασαν τα γέλια και η αίσθηση ήταν απίστευτα αστεία! Του απάντησα κι εγώ 3-4 φορές και μετά το "πήρε" από εκεί... ό,τι κι αν ήταν αυτό...!

Συνειδητοποιώ δηλαδή ότι κάποιες ανησυχούν γι'αυτά τα σκληρά σημεία την ώρα που εγώ χαίρομαι σαν ...χαζοχαρούμενη νομίζοντας ότι πιάνω κάποιο μέλος του μωρού...

Αυτήν την στιγμή για παράδειγμα είναι πολύ σκληρή ακριβώς στον οφαλό, ακριβώς από κάτω. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να είναι αυτό ένα χεράκι ή ένα ποδαράκι;;... :(

Μπορεί και να είναι...μην ξεχνάς πως εσύ είσαι και 2 εβδομαδες περίπου περισσότερο από μένα, είναι πιθανό να ψηλαφείς κάποιο μωράκι σου, κι εγώ εδώ και 2 μέρες αυτό παθαίνω και το διασκεδάζω απίστευτα...πέρα από τα πετρώματα, βάζω το χέρι μου στην κοιλιά και χωρίς να με κλωτσάνε νιώθω κάτι να εξέχει και να χαϊδεύει την παλάμη μου...από δω και πέρα τέτοια θα έχουμε. Πιστεύω πάντως πως το πετρωμα θα το καταλάβαινες...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Αχ σε ευχαριστώ πολύ!!

Κι εμένα το ένστικτό μου μού λέει ότι δεν είναι κάτι κακό. Αλλά από την άλλη είπα μήπως κάνω και κανένα τραγικό λάθος και το μετανιώνω μετά.. σάμπως ξαναήμουν ποτέ 6 μηνών έγκυος;;

Πάντως αν δείτε εδώ: http://www.pfizernutrition.gr/tabid/306/Default.aspx

Στην 26η εβδομάδα αναφέρει τις συσπάσεις Braxton Hicks ως κάτι φυσιολογικό. (?)

Εγώ μόνο αυτό το link διαβάζω...! Όσο λιγότερα ξέρω -ετσι λέω-, τόσο καλύτερα!!

UbPrp3.png

Καλησπέρα όμορφες!!!!...Τι κάνετε???...Εγώ σκάω, σκάω, σκάω....

Λοιπόν polixenia μου, νομίζω πως αυτό που περιγράφεις δεν είναι πέτρωμα. Σε μένα τουλάχιστον συνδυάζεται με δυσκολία στη αναπνοή (κρατάει λίγα δευτερόλεπτα, όσο και το πέτρωμα δηλαδή...) και μια αίσθηση "μπουκώματος" χαμηλά να το πω.....σαν να θέλω να πάω τουαλέτα να το πω...πόνο δεν έχω.Εμένα πετρώνει όλη η κοιλιά τις περισσότερες φορες, υπάρχουν όμως και κάποιες που πετρώνει μόνο στα πλαϊνά...

καλως την! τωρα ακριβως η κοιλια μου κανει κυματα! τωρα αλλαζει θεση, στριφογυρναει, τι κανει δεν ξερω! παντως πιστευω θα τις καταλαβαιναμε αν ηταν συσπασεις!

Διαφημίσεις

Αχ σε ευχαριστώ πολύ!!

Κι εμένα το ένστικτό μου μού λέει ότι δεν είναι κάτι κακό. Αλλά από την άλλη είπα μήπως κάνω και κανένα τραγικό λάθος και το μετανιώνω μετά.. σάμπως ξαναήμουν ποτέ 6 μηνών έγκυος;;

Πάντως αν δείτε εδώ: http://www.pfizernutrition.gr/tabid/306/Default.aspx

Στην 26η εβδομάδα αναφέρει τις συσπάσεις Braxton Hicks ως κάτι φυσιολογικό. (?)

Εγώ μόνο αυτό το link διαβάζω...! Όσο λιγότερα ξέρω -ετσι λέω-, τόσο καλύτερα!!

πολυ ωραιο ηταν , το διαβασα! και εμενα φυσιολογικο μου φανηκε...

Marigia, φοβάμαι πως θα φτάσουμε στο τέλος να μη κοιμόμαστε καθόλου....κι εγώ κοιμάμαι πλέον όλο το βράδυ με aircondition, όσο μπορώ να κοιμηθώ δηλαδή γιατί εδώ και 3 μέρες τα μωράκια μου αντιδρούν λες κι έχουν πιει redbull!!!!....πολλές κλωτσιές, μεσημέρι, βράδυ, πρωί...τι στο καλό?...πότε ξεκουράζονται??:rolleyes::rolleyes:

Όσο για τη συννυφάδα σου....πωπω, τρελο σπάσιμο αυτό που έγινε αλλά και τι να κάνεις?....με το καλό να γεννήσει η κοπέλα!!!

Yotou, καταλαβαίνω πως νιώθεις για την γιαγιά σου, να εύχεσαι να μη ταλαιπωρηθεί η γυναίκα...Να σκέφτεσαι το μωρούλι σου να ξεχνιέσαι...

Μιαμ, μιαμ....τσιζ κέικ,εεεε...??

Lianaki, με το καλό να παραλάβετε και τα υπόλοιπα πράγματα της μπουμπούς...άντε να δω πότε θα αδειάσουμε το παιδικό εμείς να πάω να παραγγείλω τις κούνιες...:D

Adraki, πάλι δεν σε πρόλαβα εσένα...είσαι πάντα πρωινή...:rolleyes:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Γιωτα περαστικα στην γιαγια σου....μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Nadimor αυτο ακριβως που περιεγραψες νιωθω κ εγω....με σφιγγει στην κοιλια σαν να πιεζομαι να παω για πιπι...

Pοlixenia ενημερωσε τον γιατρο σου κοπελα μου κ ας μην εχεις τιποτα!!!

Μην ξεχνας εχουμε διδυμα....εγω οταν του το ειπα την Πεμπτη,με εστειλε την Παρασκευη να μπω στο nst το μηχανημα να δουμε τις συσπασεις κ να ακουμε τις καρδιες των μικρων....καναμε κ τις 2 δοσεις ενεσεων κορτιζονης για τα πνευμονια τους!!!!

Marigia, φοβάμαι πως θα φτάσουμε στο τέλος να μη κοιμόμαστε καθόλου....κι εγώ κοιμάμαι πλέον όλο το βράδυ με aircondition, όσο μπορώ να κοιμηθώ δηλαδή γιατί εδώ και 3 μέρες τα μωράκια μου αντιδρούν λες κι έχουν πιει redbull!!!!....πολλές κλωτσιές, μεσημέρι, βράδυ, πρωί...τι στο καλό?...πότε ξεκουράζονται??:rolleyes::rolleyes:

Όσο για τη συννυφάδα σου....πωπω, τρελο σπάσιμο αυτό που έγινε αλλά και τι να κάνεις?....με το καλό να γεννήσει η κοπέλα!!!

Yotou, καταλαβαίνω πως νιώθεις για την γιαγιά σου, να εύχεσαι να μη ταλαιπωρηθεί η γυναίκα...Να σκέφτεσαι το μωρούλι σου να ξεχνιέσαι...

Μιαμ, μιαμ....τσιζ κέικ,εεεε...??

Lianaki, με το καλό να παραλάβετε και τα υπόλοιπα πράγματα της μπουμπούς...άντε να δω πότε θα αδειάσουμε το παιδικό εμείς να πάω να παραγγείλω τις κούνιες...:D

Adraki, πάλι δεν σε πρόλαβα εσένα...είσαι πάντα πρωινή...:rolleyes:

αυτο ευχομαι, οσο και αν ακουγεται σκληρο....

και εμεις την κουνια δεν την εχουμε παραγγειλει ακομα, ελπιζω για αυτη την εβδομαδα, αναλογως την δουλεια του αντρα μου.

καλως την! τωρα ακριβως η κοιλια μου κανει κυματα! τωρα αλλαζει θεση, στριφογυρναει, τι κανει δεν ξερω! παντως πιστευω θα τις καταλαβαιναμε αν ηταν συσπασεις!

Έτσι πιστεύω κι εγώ....θα το καταλάβαινες. Εγώ ξεκίνησα να παθαίνω αυτές τις δυσκολίες στην αναπνοή και δεν μπορούσα να εξηγήσω το γιατί, στην πορεία κατάλαβα πως κάθε φορά που το παθαίνω, σκληραίνει η κοιλιά μου...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...