Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Φιλάκια και σε σένα Yotou!!

Καλημέρα Andraki!!

Καλημέρα σε όλες και δεν φυσάει και σήμερα.....!

Lianaki είδες που δεν ήταν τίποτα; Καλά έκανες και πήγες όμως...

Σέβη μάλλον κάτι έχασα στα προηγούμενα τόσα μηνύματα και φυσιολογικό είναι τόσες σελίδες που ήταν! Γιατί θα κάνεις 2 ενέσεις κορτιζόνης, πού χρειάζονται;;;

Και το καρδιοτοκογράφημα επειδή είχες συσπάσεις το κάνεις ή και αυτό προληπτικά;;;

Εμείς θα πάμε τέλος ιουλίου γιατρό, μετά ακολουθούν διακοπές 2 βδομάδες και δεν μας ανέφερε τίποτα από όλα αυτά.... Τι γίνεται;;

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φιλάκια και σε σένα Yotou!!

Καλημέρα Andraki!!

Καλημέρα σε όλες και δεν φυσάει και σήμερα.....!

Lianaki είδες που δεν ήταν τίποτα; Καλά έκανες και πήγες όμως...

Σέβη μάλλον κάτι έχασα στα προηγούμενα τόσα μηνύματα και φυσιολογικό είναι τόσες σελίδες που ήταν! Γιατί θα κάνεις 2 ενέσεις κορτιζόνης, πού χρειάζονται;;;

Και το καρδιοτοκογράφημα επειδή είχες συσπάσεις το κάνεις ή και αυτό προληπτικά;;;

Εμείς θα πάμε τέλος ιουλίου γιατρό, μετά ακολουθούν διακοπές 2 βδομάδες και δεν μας ανέφερε τίποτα από όλα αυτά.... Τι γίνεται;;

οι ενεσεις κορτιζονης ειναι για να ωριμασουν οι πνευμονες, συνηθως το κανουν οι περισσοτερες, τωρα για τον καρδιοτοκογραφο, απο οτι ξερω το κανει και ο γιατρος μου στον 7ο και μετα μαζι με τον υπερηχο. και εγω 23/07 παω.

Διαφημίσεις

Polixenia εγω εκανα σημερα καρδιοτοκογραφημα γιατι ειχα συσπασεις(πετρωματα στην κοιλια) κ ηθελε ο γιατρος να κανουμε την ενεση για να ειμαστε προετοιμασμενοι σε περιπτωση προωρου τοκετου!!!

Polixenia εγω εκανα σημερα καρδιοτοκογραφημα γιατι ειχα συσπασεις(πετρωματα στην κοιλια) κ ηθελε ο γιατρος να κανουμε την ενεση για να ειμαστε προετοιμασμενοι σε περιπτωση προωρου τοκετου!!!

σεβη σε διαβασα στο νεες μανουλες! ολα καλα, ειδες? δεν υπαρχει περιπτωση να γεννησεις προωρα! λιγο νωριτερα ναι προωρα οχι! (γιατι ειναι καισαρικη και διδυμα!) να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου και ολα θα πανε καλα!!!:-P

σεβη σε διαβασα στο νεες μανουλες! ολα καλα, ειδες? δεν υπαρχει περιπτωση να γεννησεις προωρα! λιγο νωριτερα ναι προωρα οχι! (γιατι ειναι καισαρικη και διδυμα!) να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου και ολα θα πανε καλα!!!:-P

Αγχωθηκα πολυ δεν το κρυβω!!!! εννοειται οτι θα κανουμε καισαρικη κ ενα να ειχα!!! εχω ενα θεματακι με την καρδια(αρρυθμιες) κ το ξερω απο οταν ημουν 20 χρονων!!!

Σε ευχαριστω πολυ!!!!

Γυρισαμε κοριτσια!!!

2 ωρες καθυστερηση γιατι ειχε τοκετο εχθες!!!οποτε ημασταν ολες σημερα...

Τα νεα μας ειναι τα εξης....ο μεγαλος ειναι πια 1027 γρ κ ο μικρος 960γρ....

Αυτα ειναι τα καλα νεα,αυριο παω στο Γαια να κανω καρδιοτοκογραφημα στο nst για να δουμε τις συσπασεις που εχω....θα κανω κ τις ενεσεις κορτιζονης!!!

Αυριο την μια κ το Σαββατο την αλλη,προληπτικα λεει ο γιατρος αλλα εγω τα χρειαστηκα!!! στην αρχη τα εχασα οταν μου ελεγε σαν να πηγαινα να γεννησουμε τωρα!!!

Αλλα επιμενει οτι ειναι προληπτικα κ εμεις τα κανουμε νωριτερα γιατι ειναι διδυμα!!!

Δεν ξερω γιατι αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ,να βαλω τα κλαμματα θελω!!!:confused:

Nadimor αυτα τα πετρωματα ειναι συσπασεις!!! αυτα ειχα κ τωρα τρεχω!!!:rolleyes:

Lianaki τελεια τα νεα σου,αφου δεν ειναι τιποτα,ολα καλα!!!!:P

Σεβάκι, πονούσες όταν είχες τα πετρώματα?...εγώ δεν πονάω. Δηλαδή ξεκίνησες με πετρώματα και τώρα έγιναν συσπάσεις?....τις ενέσεις κορτιζόνης γιατί θα τις κάνεις?

Άσε μη μου απαντήσεις....διάβασα παραπάνω. Για τα πνευμόνια των μπεμπακίων,ε?

Αχ, με άγχωσες με τις συσπάσεις....πάντως και σήμερα πέτρωσε η κοιλιά 2-3 φορές στο γραφείο. Για να δούμε θα κάνει τίποτα το trofocard?

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γύρισα και από δερματολόγο! Ευτυχώς δεν ήταν κάτι! Κάτι με πείραξε, ίσως και από κανένα ρούχο! Μου είπε: ε! Το πρώτο σου παιδάκι είναι, γι αυτό φοβάσαι έτσι :D:D Μου έδωσε μια συνταγή-αλοιφούλα μην τυχόν ξαναβγάλω να βάλω τοπικά και γενικά μου είπε ότι είτε τσιμπηματάκι, είτε ερεθισμένο είτε κάψιμο να βάζω αυτή τώρα που είμαι έγκυος! Μου θύμισε σαν τον Έλληνα μπαμπά της Βαρντάλος στο "Γάμος αλά ελληνικά" με το θαυματουργό winx που το έβαζε σε κάθετι!:D:D:D Πριν τη πάρω πήρα και το γιατρό μου και μου είπε ότι είναι οκ και έτσι την πήραμε κι αυτή! Αυτάα! Πώπω όντως έχει ζεστούλα σήμερα πολύ! Αύριο θα πάμε εκδρομούλα ημερήσια σε Αίγινα, ελπίζω να μην τα παίξω τελείως!
:lol::lol::lol:....Είδες που δεν ήταν τίποτα τελικά?....Όλα καλά...!
...nadimor το trofocard ειναι καλο το περνω και εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης, υπαρχουν και σε χαπια, αν δεν μπορεις να το πιεις, ρωτα τον για τα χαπια!QUOTE]Προς το παρών μπορώ να το πιώ, αν δω ότι δυσκολεύομαι θα πάρω χαπάκια...
Καλημερα!!!!

Σημερα εχει αερακι οποτε θα παμε παιδοτοπο το απογευμα!!!!

Ειμαι στη δουλεια και τρεχω Παρασκευη σημερα ερχετε κοσμος ελπιζω να καταφερω να γραψω αργοτερα πολλα φιλια σε ολες!!!

Καλημέρα Adraki!!...
Έτσι λέω κι εγώ...:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Σεβάκι, πονούσες όταν είχες τα πετρώματα?...εγώ δεν πονάω. Δηλαδή ξεκίνησες με πετρώματα και τώρα έγιναν συσπάσεις?....τις ενέσεις κορτιζόνης γιατί θα τις κάνεις?

Άσε μη μου απαντήσεις....διάβασα παραπάνω. Για τα πνευμόνια των μπεμπακίων,ε?

Αχ, με άγχωσες με τις συσπάσεις....πάντως και σήμερα πέτρωσε η κοιλιά 2-3 φορές στο γραφείο. Για να δούμε θα κάνει τίποτα το trofocard?

Γεια σου Nadimor.....το trofocard εμενα μου κανει για λιγο "καλο'....μετα με πιανουν συσπασεις!!!

Οχι τα πετρωματα ειναι οι συσπασεις της μητρας!!!

Πες το στον γιατρο σου να το ξερει....;):P

Γεια σου Nadimor.....το trofocard εμενα μου κανει για λιγο "καλο'....μετα με πιανουν συσπασεις!!!

Οχι τα πετρωματα ειναι οι συσπασεις της μητρας!!!

Πες το στον γιατρο σου να το ξερει....;):P

Μα του το είπα και πήγα και με είδε κιόλας γιατί ανησύχησε για τον τράχηλο. Αλλά ευτυχώς ο τράχηλος είναι μια χαρά. Κι όσο δεν πονάω στα πετρώματα να μη δίνω σημασία. Έτσι μου είπε...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Μπήκα να σας αποχαιρετίσω και να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι!!!!

Να περνάτε όμορφα και να προσέχετε τις κοιλίτσες σας!

Καλές διακοπές σε όσες φύγουν και καλή δύναμη στις κοπέλες που δουλεύουν ακόμα!

Δυστυχώς στο εξοχικό δεν έχουμε ίντερνετ, οπότε θα τα ξαναπούμε σε έναν μήνα! Μη με ξεχάσετε! ;)

Σας φιλώ!!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Αλεξ να περάσεις τέλεια και με το καλό να ξανάρθεις στο καφέ μας !! Φιλια στο μικρούλη και στη κοιλίτσα !!

sevaki τι έγινε τελικά ?? Πως πήγε η εξέταση ?? Ελπιζω όλα καλά .Παντως νομίζω πως αν ειχε δει κάτι ανησυχητικό ο γιατροσ σου θα στο έλεγε απλά στο π΄ροτεινε προληπτικά . Ξερω μια γνωστη με ενα μωράκι που έκανε ενέσεις κορτιζόνη στις 35 βδομάδες γιατι ετσι της είπε ο γιατρός, κουλό για μένα ....

Λιανάκι ποια αλοιφη σου δωσε ο δερματολόγος τελικά για λέγε ????

Εμενα με ξεκινησαν απογευματινα ξανά στη δουλεια μια φορά την βδομάδα 1-9 .

31 εργασιμες μου χουν μεινει κορίτσια μετράω αντίστροφα !!!!

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...