Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά να περάσετε τότε!!

Αφού την έχετε κοντά σας δεν πειράζει. Εσείς όποτε θέλετε πετάγεστε!

καλημερα κοριτσια!εγω σημερα ειμαι χαλια! πιεση 9,5 με 5,5! σερνομαι! αφου ηρθα στην δουλεια στις 9,30!:shock:

marigia περαστικα στο κοριτσακι σου!

οι εκπτωσεις ξεκινανε 15 Ιουλίου!

Καλημέρααα!

Ξύπνησα στις 6 και είπα να σας πω πρώτη καλημέρα!

Nadine βλέπω συμπλήρωσες κι εσύ κοριτσάκι, οπότε τώρα αν δεν βγει αγόρι το Kinder πάει, μας φάγανε τα κορίτσια...!

χαχαχαχαχα εχει πλακα το kinder!!!

καλησπερα! ευτυχως εδω εχει αερακι σημερα και αντεχετε η ζεστη!!

πηρα τα αποτελεσματα χτεσ των εξετασεων αιματος.. του γιατρου του τις εστειλα με φαξ αλλα περημενω τηλ. απο οτι ειδα εγω ο σιδηρος ειναι 68 (με ορια 37-145) δεν εχω παρει ακομα χαπι λογω του crohn το αποφευγω για οσο μπορεσω

σακχαρο 91(74-109 τα ορια) την προηγουμενη ηταν 80

και ο αιματοκριτης 32 λιγο χαμηλο αλλα το ιδιο με την προηγουμενη φορα

αντε να με παρει να δω τι θα μου πει κ εκεινος...

εκλεισα κ υπερηχο την τεταρτη να δω το παιδακι μου..

α και το αστειο!! πηρα στο νοσοκομειο να κλεισω να με δουν κ εκει(καλου κακου ας εχουν τον φακελο μου σκευτηκα υπετηχο δεν εχουν οτι χαρτια του δωσω εγω δηλ.) και μου ειπαν οτι απεργουν κ δεν κλεινουν ραντεβου!!!! τρελο?? τελος παντων αχρειαστοι να ειναι!!

Διαφημίσεις

polixenia........................26/09/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Nadine...........................07/10/2011 κοριτσάκι :tongue:

Σεβη...............................07/10/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Yotou.............................07/10/2011 κοριτσακι :tongue:

fatsaki............................08/10/2011 κοριτσακι:tongue:

natasa............................08/10/2011 κοριτσακι:tongue:

lianaki............................09/10/2011 κοριτσακι :tongue:

adraki............................20/10/2011 kinder εκπληξη! :-P

alex................................21/10/2011 κοριτσακι :tongue:

Marigia ..........................30/10/2011 κοριτσακι :tongue:

Αγγελικη-Ιωαννα..........31/10/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Nadimor.........................31/10/2011 αγορακι-κοριτσακι :rolleyes::tongue:

Να και η δική μου μπουμπού....!!

Καλησπέρα σε όλες....!! :D

καλώς το Nadinaki με την μπουμπού της..!!:D
κοριτσια σκαω λιωνω!!! εσεις πως τα πατε με την ζεστη?

1149822pzlb5dtae1.gif

empty.gif

2775909t1jblgnk0h.gif

Ζέστη τρελή, όλο το βράδυ είχαμε το aircondition ανοιχτό..!Κι εγώ ξύπνια από τιε 5 και 10...!..Νυστάζω τώρα...:rolleyes:
καλησπερα! ευτυχως εδω εχει αερακι σημερα και αντεχετε η ζεστη!!

πηρα τα αποτελεσματα χτεσ των εξετασεων αιματος.. του γιατρου του τις εστειλα με φαξ αλλα περημενω τηλ. απο οτι ειδα εγω ο σιδηρος ειναι 68 (με ορια 37-145) δεν εχω παρει ακομα χαπι λογω του crohn το αποφευγω για οσο μπορεσω

σακχαρο 91(74-109 τα ορια) την προηγουμενη ηταν 80

και ο αιματοκριτης 32 λιγο χαμηλο αλλα το ιδιο με την προηγουμενη φορα

αντε να με παρει να δω τι θα μου πει κ εκεινος...

εκλεισα κ υπερηχο την τεταρτη να δω το παιδακι μου..

α και το αστειο!! πηρα στο νοσοκομειο να κλεισω να με δουν κ εκει(καλου κακου ας εχουν τον φακελο μου σκευτηκα υπετηχο δεν εχουν οτι χαρτια του δωσω εγω δηλ.) και μου ειπαν οτι απεργουν κ δεν κλεινουν ραντεβου!!!! τρελο?? τελος παντων αχρειαστοι να ειναι!!

Καλησπέρα Νατάσα..!Καλές μου φαίνονται οι εξετάσεις σου, κι εγώ έχω λίγο χαμηλό σίδηρο και παίρνω 2 χαπάκι την ημέρα...όσο για το νοσοκομείο, τι να πω...:mad:....κλασικά απεργούν...!Μα τι περίμενες κι εσύ?..Να σου κλείσουν ραντεβου?...τσ τσ τσ...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοριτσάκια μου έκανα την καμπύλη σήμερα! Αν σας πω ότι το πρώτο ποτηράκι το ήπια με ευχαρίστηση-διψούσα κιόλας!:D:D Ε στα μισά του 2ου μια αηδία την ένιωσα, αλλά εντάξει δεν ήταν τραγικά! Ούτε ζαλίστηκα! Ήμουν και παρεούλα με τον αντρούλη και πέρασε γρήγορα η ώρα! Αποτελέσματα θα ξέρω αύριο το απόγευμα! Αυτή η Βιοιατρική τα αργεί πολύ! Σας αφήνω τώρα να πάω να ετοιμάζομαι για τον δερματολόγο! Σήμερα πήρα σβάρνα τους γιατρούς!

Αν και υποχώρησε πολύ το ένα εκζεματάκι, σχεδόν δε φαίνεται, αλλά ας πάω να δω τι είναι! Φιλάκια πολλά!!

bg1136850.jpg

Γεια σας κοριτσάκια! Τι ζέστη είναι αυτή σήμερα; Δεν την παλεύω...

Ο μικρός με ξύπνησε από τις 6μιση το πρωί και παρόλο που έκανα όλη μέρα δουλειές, ετοιμασίες για το ταξίδι, κλπ, ξαπλώνω τώρα και δεν μπορώ να κλείσω μάτι... Έχω απίστευτη υπερένταση...

Λιανάκι, καλά αποτελέσματα στην καμπύλη! Πες μας και τα νέα σου από τον δερματολόγο. Πολύ πιθανόν να οφείλονται στην εγκυμοσύνη αυτά τα εκζέματα.

Γεια σου nadine! Κοριτσάκι κι εσύ, ε; Τι καλά!!

Νατάσσα, μίλησες με το γιατρό για τις εξετάσεις σου; Και οι δικές μου τιμές αιματοκρίτη-σιδήρου κάπου εκεί κυμαίνονται. Λογικό στην εγκυμοσύνη. Άντε, με το καλό να δεις την μπουμπού σου στον υπέρηχο! Εγώ στις 10 Αυγούστου επόμενο ραντεβού...

Yotou μου, έχεις γενικά τόσο χαμηλή πίεση; Να τρως αλμυρά για να τονώνεις λίγο τον οργανισμό σου. Εγώ είμαι στο 10-11 συνήθως. Κι αυτή η ζέστη χειροτερεύει την κατάσταση...

Nadimor, τα πετρώματα στην κοιλίτσα τα νιώθεις συχνά; Τα είχα κι εγώ στην 1η εγκυμοσύνη, αλλά νομίζω πως μέχρι 3-4 φορές την ημέρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Το μαγνήσιο σίγουρα βοηθάει. Τώρα το ξεκίνησες;

Δε θυμάμαι άλλα να σχολιάσω... Πάω να συνεχίσω με τις βαλίτσες, γιατί Σάββατο ξημερώματα ξεκινάμε! Θα μπω αύριο να σας αποχαιρετίσω!

Φιλιά σε όλες!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Κοριτσάκια μου έκανα την καμπύλη σήμερα! Αν σας πω ότι το πρώτο ποτηράκι το ήπια με ευχαρίστηση-διψούσα κιόλας!:D:D Ε στα μισά του 2ου μια αηδία την ένιωσα, αλλά εντάξει δεν ήταν τραγικά! Ούτε ζαλίστηκα! Ήμουν και παρεούλα με τον αντρούλη και πέρασε γρήγορα η ώρα! Αποτελέσματα θα ξέρω αύριο το απόγευμα! Αυτή η Βιοιατρική τα αργεί πολύ! Σας αφήνω τώρα να πάω να ετοιμάζομαι για τον δερματολόγο! Σήμερα πήρα σβάρνα τους γιατρούς!

Αν και υποχώρησε πολύ το ένα εκζεματάκι, σχεδόν δε φαίνεται, αλλά ας πάω να δω τι είναι! Φιλάκια πολλά!!

Λιανάκι, χαίρομαι μ'αυτά που διαβάζω....μου δίνεις κουράγιο για την καμπύλη...:D

Όσο για το εκζεματάκι συμφωνώ με την Alex, πιθανών να βγήκε λογω εγκυμοσύνης και να άρχισε να υποχωρεί...Καλά αποτελέσματα και για τα 2...:D

...Nadimor, τα πετρώματα στην κοιλίτσα τα νιώθεις συχνά; Τα είχα κι εγώ στην 1η εγκυμοσύνη, αλλά νομίζω πως μέχρι 3-4 φορές την ημέρα δεν υπάρχει πρόβλημα. Το μαγνήσιο σίγουρα βοηθάει. Τώρα το ξεκίνησες;

Δε θυμάμαι άλλα να σχολιάσω... Πάω να συνεχίσω με τις βαλίτσες, γιατί Σάββατο ξημερώματα ξεκινάμε! Θα μπω αύριο να σας αποχαιρετίσω!

Φιλιά σε όλες!

Να σου πω...μέχρι πριν 3-4 μέρες δεν είχα νιώσει κάτι, ένιωθα απλά που και που μια δυσφορία που κρατούσε λίγα δευτερολεπτα, μια δύσπνοια να το πω....το απέδιδα στο ότι μεγαλώνουν τα μπεμπάκια και τώρα που είναι ψηλά δυσκολεύουν την αναπνοή μου....ανακάλυψα τελικά πως αυτή τη δυσφορία την παθαίνω την στιγμή που πετρώνει η κοιλιά μου. Προχθές το βράδυ όμως (κι απ'το άγχος μου ίσως) το έπαθα 6 φορές μέσα σε 2 ώρες κι αυτό με τρόμαξε. Σήμερα το έχω πάθει 2 φορές μέχρι αυτή την ώρα. Τώρα πάω να διαλύσω το πρώτο φακελάκι μαγνήσιο, το trofocard μου έδωσε. Ελπίζω να έχει τουλάχιστον καλή γεύση γιατί το ασβέστιο το πίνω και με πίνει!...

Καλές ετοιμασίες...!!:D:D

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοριτσάκια γύρισα και από δερματολόγο! Ευτυχώς δεν ήταν κάτι! Κάτι με πείραξε, ίσως και από κανένα ρούχο! Μου είπε: ε! Το πρώτο σου παιδάκι είναι, γι αυτό φοβάσαι έτσι :D:D Μου έδωσε μια συνταγή-αλοιφούλα μην τυχόν ξαναβγάλω να βάλω τοπικά και γενικά μου είπε ότι είτε τσιμπηματάκι, είτε ερεθισμένο είτε κάψιμο να βάζω αυτή τώρα που είμαι έγκυος! Μου θύμισε σαν τον Έλληνα μπαμπά της Βαρντάλος στο "Γάμος αλά ελληνικά" με το θαυματουργό winx που το έβαζε σε κάθετι!:D:D:D Πριν τη πάρω πήρα και το γιατρό μου και μου είπε ότι είναι οκ και έτσι την πήραμε κι αυτή! Αυτάα! Πώπω όντως έχει ζεστούλα σήμερα πολύ! Αύριο θα πάμε εκδρομούλα ημερήσια σε Αίγινα, ελπίζω να μην τα παίξω τελείως!

bg1136850.jpg

Διαφημίσεις

Γυρισαμε κοριτσια!!!

2 ωρες καθυστερηση γιατι ειχε τοκετο εχθες!!!οποτε ημασταν ολες σημερα...

Τα νεα μας ειναι τα εξης....ο μεγαλος ειναι πια 1027 γρ κ ο μικρος 960γρ....

Αυτα ειναι τα καλα νεα,αυριο παω στο Γαια να κανω καρδιοτοκογραφημα στο nst για να δουμε τις συσπασεις που εχω....θα κανω κ τις ενεσεις κορτιζονης!!!

Αυριο την μια κ το Σαββατο την αλλη,προληπτικα λεει ο γιατρος αλλα εγω τα χρειαστηκα!!! στην αρχη τα εχασα οταν μου ελεγε σαν να πηγαινα να γεννησουμε τωρα!!!

Αλλα επιμενει οτι ειναι προληπτικα κ εμεις τα κανουμε νωριτερα γιατι ειναι διδυμα!!!

Δεν ξερω γιατι αλλα εχω αγχωθει παρα πολυ,να βαλω τα κλαμματα θελω!!!:confused:

Nadimor αυτα τα πετρωματα ειναι συσπασεις!!! αυτα ειχα κ τωρα τρεχω!!!:rolleyes:

Lianaki τελεια τα νεα σου,αφου δεν ειναι τιποτα,ολα καλα!!!!:P

sevi-gio μεγαλώνουν οι παίδαροί σου! Να μην αγχώνεσαι! Ό,τι κάνεις είναι για το καλό τους! Αυτό να έχεις στο μυαλό σου!! Πέσε τώρα να ηρεμήσεις και να πετάξεις το άγχος από πάνω σου! Καληνυχτούλια!

bg1136850.jpg

Καλημερα κοριτσια!!! μετα απο ενα χαλια υπνο που εκανα γιατι εβλεπα κουλα ονειρα κ ζεσταινομουν με το ac,ξυπνησα παλι μεσα στο αγχος!!!

Ας ακουσω καλα νεα γιατι εχω φοβηθει αρκετα!!! τοσα εχουμε ακουσει με προωρα κ δεν θελω τοσο νωρις....

Θα σας ενημερωσω το μεσημερι....φιλακια πολλα στις κοιλιτσες σας!!!

Καλημερα κοριτσια!!! μετα απο ενα χαλια υπνο που εκανα γιατι εβλεπα κουλα ονειρα κ ζεσταινομουν με το ac,ξυπνησα παλι μεσα στο αγχος!!!

Ας ακουσω καλα νεα γιατι εχω φοβηθει αρκετα!!! τοσα εχουμε ακουσει με προωρα κ δεν θελω τοσο νωρις....

Θα σας ενημερωσω το μεσημερι....φιλακια πολλα στις κοιλιτσες σας!!!

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

εγω νυσταζω πολυ.....

σεβακι, μην φοβασαι καλε, η ενεση κορτιζονης ειναι για να ωριμασουν τα πνευμονια, ολες την κανουν! μου εχει πει και εμενα θα μου την κανει! τα μπεμπακια ειναι μεγαλα!!! μπραβο! μην αγχωνεσαι!!!:-P

Lianaki βγαζουμε διαφορα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης, γιατι ειμαστε πιο ευαισθητες!!! μπραβο με την καμπυλη!!!

nadimor το trofocard ειναι καλο το περνω και εγω απο την αρχη της εγκυμοσυνης, υπαρχουν και σε χαπια, αν δεν μπορεις να το πιεις, ρωτα τον για τα χαπια!

alex φευγετε ε? τι καλα! καλα να περασετε! θα ξεσαλωσει ο μικρος σου ε?

με την πιεση παντα ειχα θεμα καμια 10αρια φορες τον χρονο μου πεφτει, ποσο μαλλον τωρα! εφαγα πατατακια και εχτες και προχτες και μαλλον μου ανεβηκε γιατι νιωθω ηδη καλυτερα!

Nadine μπεμπουλα και εσυ? τι καλα!!!

Νατασα οι εξετασεις σου τελειες! μπραβο στα δημοσια νοσοκομεια μας!!! να τα χαιρομαστε!!!:shock:

Polixenia, adraki, fatsaki, marigia, αγγελικη (ξεχναω καμια? γιναμε και πολλες!) φιλακια!!!

Καλημερα!!!!

Σημερα εχει αερακι οποτε θα παμε παιδοτοπο το απογευμα!!!!

Ειμαι στη δουλεια και τρεχω Παρασκευη σημερα ερχετε κοσμος ελπιζω να καταφερω να γραψω αργοτερα πολλα φιλια σε ολες!!!

VxBdp3.png1W51p2.pngEr8Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...