Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2011

Recommended Posts

Κορίτσια πήραμε μπρος και χαμός...!! Στο Μπουρ μπουρ πρώτες είμαστε!!

Έχει καμιά την "τρέλα" να μετράει την κοιλιά της;;;;!!!

Εγώ την μετράω κάθε μέρα σχεδόν από τότε που έμαθα ότι είμαι έγκυος και ο άντρας μου με κοροιδεύει...! χιχιχι! Χτες γίναμε 105 εκατοσταααα!!! Γιούπιιιιι!!!

δεν την εχω μετρησει! αλλα θα το κανω και θα σας πω! 105?? πωπω!!! τελεια!

empty.gif

125785xkp5sqhu7n.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν την έχω μετρήσει, αλλά κάθε εβδομάδα βγάζουμε και από μια φωτογραφία προφίλ την κοιλίτσα μας να καταλαβαίνουμε πόσο μεγαλώνει και για ενθύμιο! :D Αλλά θα πάω να τη μετρήσω κι εγώ να δω πόσο είναι :D:D

bg1136850.jpg

]...[/color]Οντως ειναι παραξενο αλλα ναι με αηδιαζει και η σοκολατα και η φετα ενω πριν ετρωγα σοκολατα καθε μερα και φετα με ολα τα φαγητα ωρα πια μετα απο αυτο πιστευω και στα θαυματα!!!...
Καλέ' date=' τώρα κατάλαβα πως σε αηδιάζουν λόγω εγκυμοσύνης!....Τώρα μάλιστα, έτσι εξηγείται...:D
ευχαριστω σεβακι! ειμαι πολυ happy! :-P
Καλορίζικη η κουρτίνα σας!!....Τι ωραία να ετοιμάζεις παιδικό δωμάτιο...:D
Ενω εχω παει 2 φορες στο Γαια,για την αυχενικη κ την β επιπεδου επειδη ομως ταλαιπωρηθηκα δεν κοιταξα τα δωματια!!!

Μια χαρα ειαι οι τιμες τοτε!!!;):P

Όντως καλές τιμές έχει το Γαία....να ήταν έτσι και στο Ιασώ....:rolleyes:
αχ κορίτσια σήμερα η ψυχολογία μου είναι κάπως..είχα βγάλει κάτι σαν εκζεματάκι στο πόδι και δεν το έδωσα σημασία..και σήμερα βλέπω ότι βγήκε ένα μικρότερο πάνω από το στήθος! Να σκάσω είμαι! Τα δερματικά είναι ο εφιάλτης μου! Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο! Θα δω αν σήμερα θα είναι ο δερματολ. στο ιατρείο του, αλλιώς αύριο..μετά την καμπύλη! Είναι κάπως πώς όταν καιγόμαστε από σίδερο..σαν ξηρή περιοχή..:(:(:(
Να πας στον δερματολόγο κοριτσάκι, δεν νομίζω πως θα είναι κάτι ανησυχητικό, πάντως. Μη στεναχωριέσαι...

Banjp3.png

hJSRp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα απο την δουλεια σημερα,χτες ξεποδαριαστηκα και σημερα ποναω ολοκληρη,εχει και πολυ ζεστη ευτυχως εδω δουλευουν τα κλιματιστικα στο φουλ.Λοιπον πηραμε σεντονακια φορμακια ζιπουνακια και μερικες κουβερτουλες..Μετα πηγαμε και ειδαμε για καροτσι μου αρεσε πολυ αυτο http://www.trikiklo.com/On_the_road/Push_chairs/easywalker_duo_buggy_for_twins.html .....και τελος ειδαμε για κρεββατακι για την μικρη και σε ενα μηνα θα το εχουμε...Αχ η κοπελιτσα μου μεγλαωσε...Καποια κοπελα με ρωτησε αν τα πηρα ολα ροζ,οχι ευτυχως πηραμε αρκετα φορμακια σεντονακια ουδετερα(βεβαια και ροζ)και η κουνια ειναι λαχανι-πορτοκαλι οποτε την γλυτωσα,πιστευα αν τα επαιρνα ολα ροζ θα δεσμευομουν παρα πολυ και θα ηθελα καινουρια!
Ωραίο καρότσι, Αγγελική...!Μ'αρέσει που έχει μεγάλες ρόδες. Η τιμή του?...

Αααχ, πότε θα πάω κι εγώ να κάνω τα ψώνια μου...??:confused::confused::confused:

Banjp3.png

hJSRp3.png

Κοριτσάκια διάβασα τα νεάκια σας μόλις . yotou πολύ καλή η λίστα μπράβο !!

ανδράκι εσύ θα κάνεις τη διαφορά !!

πολυξενια ωραια ιδέα αυτη με τη κοιλιά !! Κι εγω στο 1ο μου κράταγα και ημερολόγιο και το χω φυλάξει να το δωσω στη κόρη μου όταν με το καλό θα μεινει κι εκείνη έγκυος ...

Λιανάκι να πας στο δερματολογο και να μου πεις τι σου ειπε γιατί εχω ενα έκζεμα στο αριστερο μου ποδι κι εγω που ξεκινησε εκζεματακι κι εχει γινει ΄τωρα τέράστιο και εχω βγάλει κι αλλα πιο μικρά αριστερα και δεξιά ... Ολο΄λέω να πάω κι ολο το αμελώ . Βαζω την exomega που ειναι για ατοπικη δερματιτιδα σε παιδιά αλλά δεν μου κανει τιποτα Φοβαμαι να βάλω κορτιζονη αν κι η γυναικολογος που το έιδε μου είπε να βάλω οπωσδηποτε .

Η μικρή μου ειναι με στοματίτιδα τελικά και έχει επιστευτη γκρίνια ..Δεν μπορεί να φάει τιποτα και θέλει μονον γιαουρτι και καρπουζι. Ειναι που ειναι αδυνατούλα τωρα θα περναει απ τις χαραμάδες .... Πολύ πίκρα κορίτσια περνάμε απ τη μια τη λυπαμαι κι απ την αλλη δεν αντεχω αυτη τη γκρίνια μες τ αφτι μου συνέχεια ... Ουφ ελπίζω να της πε΄ρασει σύντομα ..

nI9Sp3.png

urDwp2.png

Διαφημίσεις

Nadimor τι κανεις;;;;

Για ψωνια νομιζω ειναι καλη ευκαιρια να ξεκινησεις τωρα με τις εκπτωσεις!!!

Καλησπέρα Σεβάκι, καλά είμαι....τυχαίνουν διάφορα τον τελευταίο καιρό αλλά το παλεύω....Ευτυχώς τα μωράκια μου είναι καλά, πήγα και τα είδα σήμερα εκτάκτως, μιας κι εδώ και λίγες μέρες πετρώνει η κοιλιά μου κι ανησυχησα. Ο γιατρός μου είπε πως όλα είναι οκ, μου έδωσε μαγνήσιο και μου είπε πως ο τράχηλός μου είναι σούπερ!

Όσο για τα ψώνια, πήγα κι έριξα τις ματιές μου για κούνιες κι αλλαξιέρα αλλά ακόμα δεν τις έκλεισα. Ούτε άλλα ψώνια έχω κάνει, θα γίνουν κι αυτά. Πρέπει να αποφασίσουμε να ξεκινήσουμε να αλλάζουμε το δωμάτιο το παιδικό βασικά...:rolleyes::D

Κοριτσάκια διάβασα τα νεάκια σας μόλις . yotou πολύ καλή η λίστα μπράβο !!

ανδράκι εσύ θα κάνεις τη διαφορά !!

πολυξενια ωραια ιδέα αυτη με τη κοιλιά !! Κι εγω στο 1ο μου κράταγα και ημερολόγιο και το χω φυλάξει να το δωσω στη κόρη μου όταν με το καλό θα μεινει κι εκείνη έγκυος ...

Λιανάκι να πας στο δερματολογο και να μου πεις τι σου ειπε γιατί εχω ενα έκζεμα στο αριστερο μου ποδι κι εγω που ξεκινησε εκζεματακι κι εχει γινει ΄τωρα τέράστιο και εχω βγάλει κι αλλα πιο μικρά αριστερα και δεξιά ... Ολο΄λέω να πάω κι ολο το αμελώ . Βαζω την exomega που ειναι για ατοπικη δερματιτιδα σε παιδιά αλλά δεν μου κανει τιποτα Φοβαμαι να βάλω κορτιζονη αν κι η γυναικολογος που το έιδε μου είπε να βάλω οπωσδηποτε .

Η μικρή μου ειναι με στοματίτιδα τελικά και έχει επιστευτη γκρίνια ..Δεν μπορεί να φάει τιποτα και θέλει μονον γιαουρτι και καρπουζι. Ειναι που ειναι αδυνατούλα τωρα θα περναει απ τις χαραμάδες .... Πολύ πίκρα κορίτσια περνάμε απ τη μια τη λυπαμαι κι απ την αλλη δεν αντεχω αυτη τη γκρίνια μες τ αφτι μου συνέχεια ... Ουφ ελπίζω να της πε΄ρασει σύντομα ..

Εγώ δεν μετράω την κοιλιά μου, τραβάω συχνά φωτογραφίες την κοιλίτσα μου όμως. Πλάκα έχει..!Όσο για την κορούλα σου, marigia, πωπω το καημένο, θα υποφέρει γι'αυτό κι η γκρίνια...!Υπομονή και περαστικά εύχομαι...:D
Ποτε εχει εκπτώσεις βρε κορίτσια για πείτε ?????

Κι εγώ νομίζω στα μέσα του μήνα πως ξεκινάνε επίσημα. Κάποια μαγαζιά ξεκινάνε και νωρίτερα...

Banjp3.png

hJSRp3.png

polixenia........................26/09/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Nadine...........................07/10/2011 κοριτσάκι :tongue:

Σεβη...............................07/10/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Yotou.............................07/10/2011 κοριτσακι :tongue:

fatsaki............................08/10/2011 κοριτσακι:tongue:

natasa............................08/10/2011 κοριτσακι:tongue:

lianaki............................09/10/2011 κοριτσακι :tongue:

adraki............................20/10/2011 kinder εκπληξη! :-P

alex................................21/10/2011 κοριτσακι :tongue:

Marigia ..........................30/10/2011 κοριτσακι :tongue:

Αγγελικη-Ιωαννα..........31/10/2011 αγορακι-αγορακι :rolleyes: :rolleyes:

Nadimor.........................31/10/2011 αγορακι-κοριτσακι :rolleyes::tongue:

Να και η δική μου μπουμπού....!!

Καλησπέρα σε όλες....!! :D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημέρααα!

Ξύπνησα στις 6 και είπα να σας πω πρώτη καλημέρα!

Nadine βλέπω συμπλήρωσες κι εσύ κοριτσάκι, οπότε τώρα αν δεν βγει αγόρι το Kinder πάει, μας φάγανε τα κορίτσια...!

UbPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...